Reklama

Milenec a manžel

Justýna (Po, 18. 10. 2010 - 18:10)

Mně se děsně líbí příspěvek Mikiho z 3.9.2010 v 03.53 a moc mě pobavil! Tenhle druh inteligentní a přitom trefné a kritické legrace fakt můžu!
Co dodat? Jedině dávný výrok Bardotky o tom, že svět je malý, jednou se všichni sejdeme v posteli. :)) Ale to funguje, co je lidstvo lidstvem, s tím tisíce let neudělají vůbec nic, to bychom se museli přeměnit v jiný, nějakým způsobem zmutovaný druh.

Gába (Po, 18. 10. 2010 - 17:10)

Nevěrou člověk ubližuje především sám sobě.

Lili (Po, 18. 10. 2010 - 17:10)

Ahoj holky. Jsem vdaná a...Jsem v podobne situaci jako ty - lyny manzel, dobry a vasnivy milenec. Pokud ti to tak vyhovuje a je to to jedine v cem ti manzel "nestaci", tak dobre delas, zijes jen jednou a neni duvod si zivot kazit tim, ze se kvuli moralnim kodexum budes trapit - pokud tim nekomu neublizis :) Jde to :)

Radko, (Po, 6. 9. 2010 - 16:09)

Docela mi to zaujalo. Já...věř tomu, že takových lidí je hodně.A ti, co s tím zatím namají doma problém, nechápou a nemají problém ani s odsuzováním a urážením.Až jednou dojde na ně, asi se dost podiví.

Radka (Po, 6. 9. 2010 - 15:09)

že ti okoukaní a nudní...Docela mi to zaujalo. Já mám totiž za milence taky něčího manžela. Využívám ho poměrně často, neboť můj choť, i když jinak bezvadný chlap, je na sexování dosti pohodlný. Z počátku jsem jeho pohodlnost řešila v koupelně se sprchou, a i když to pomůže, není to tak úplně ono. Můj milenec mi říká, že je na tom doma obdobně jako já, tak si vlastně děláme takovou malou protislužbu, po které jsme spokojený. Toto je pro mne vlastně důvod proč jsem se k mimomanželským hrátkám nechala zlákat a myslím si, že takových je nás více.

až na to, (Pá, 3. 9. 2010 - 10:09)

jj konečně se vrací 70...že ti okoukaní a nudní manželé mohou být zajímavý zas jinde

miki (Pá, 3. 9. 2010 - 03:09)

jj konečně se vrací 70 léta hipies"budem se šukat všichni navzájem to bude krása",budeme jenom žrát a šukat,každý s každým a makat budou ti manželé co už jsou okoukaní a nudní,sice milování,ale nudní!a že jim to bude třeba vadit?blbost!!!!nejsou přece žádní sobci!každá žena má přece právo na trochu té zábavy.tak kluci nechovejte se přece tak pošetile jako naši přátelé z íránu!!!!!

"psycholog (St, 1. 9. 2010 - 00:09)

Robe, nesmíš vidět v tom,...Jo, když se někomu plazím po ženský, tak už jsem skoro domácí, už nejsem cizí. Bohušu celá tato společnost je zvrácená, sejdeme se na infekčním, manželka ti předá co si zasloužíš když šetříš pluh. Jo na šetřílky dojde určitě. Tak doufám, že budeš taky uspokojen. Dej si vepřo-knedlo-zelo a pivo. Zbytek nech na těch aktivnějších-"domácích", do toho se už nemontuj. Žena bude ráda, nepochybuj :-)

Bohouš (Út, 31. 8. 2010 - 21:08)

Robe, nesmíš vidět v tom, že se po tvojí choti plazí cizí chlap. Musíš v tom vidět bližního svého. Pak to lépe překousneš a zajdeš i ty obdělávat pole cizí. Je to vlastně řetěz vzájemné pomoci. A ty jen tak procházející, si to tak neber, koukej na to vždy s té lepší strany. Vždyť když je žena uspokojena, tak nemusíš vydávat tolik svých sil k tomu, abys jí vyhověl, a můžeš se věnovat užitečnějším věcem, třeba dobrému jídlu a pití, které je základem kvalitního živobytí.

JEN TAK PROCHÁZ (Út, 31. 8. 2010 - 13:08)

Psychologu, je vidět, jsi...Simčo,mě zase nadzvedlo to,že tvůj manžel je největší láskou tvého života a ty mu děláš takové věci? Měl by se na tebe VYSRAT,pak by jsis ho jako muže vážila.Hlavně že maká A TY NA MATEŘSKÉ SI UŽÍVÁŠ ŽIVOTA!!!!!!!A Mimochodem,zalez ty a spituj svědomí,pokud ovšem nějaké máš.

rob (Út, 31. 8. 2010 - 13:08)

Honzo nesouhlasí. Už jenom ta představa, že se po mojí ženské plazí cizí chlap. A pak doma jako že nic a jak mě má ráda. Tohle podle mě není normální. Je to lež a to není vůči druhému fér. Něco jiného by bylo, kdyby s tím oba souhlasili.

Honza (Út, 31. 8. 2010 - 12:08)

Ovidko, souhlasím s Tebou....Panstvo, koukám, že jste fakt trochu mimo mísu. Já jsem se před několika lety seznámil s jednou mladou paničkou, která ctí svého muže a určitě by ho neopustila, ale on prostě není schopen vyhovět plně jejím potřebám. Možná, že bych jí nezvládl ani já sám. Ono to chce tak trochu oddělovat fyzické milování od lásky. Tím nechci říci, že by sex k lásce nepatřil, pouze chci tím říci, že je jednou ze součástí. Vím, o čem mluvím, jsem již nějaký ten pátek na světě a vím, co to znamená, když člověk má chuť a doma z různých důvodů nemůže. Ovšem je možné, pomoci si sám, ale určitě to není ono. V tomto směru patřím mezi požitkáře. Nakonec odmítnout pomoc bližnímu v nouzi považuji i za sobeckost. To platí oboustranně. Nakonec stále platí to okřídlené, kamarád taky rád. Nesmí se o tom moc mluvit, poněvadž protějšky tuto výpomoc považují ve většině případu za zradu, i když je to pro mne a myslím, že nejenom pro mne nepochopitelné. Tak se chlapci zamyslete. Stále totiž platí to, že kdo obdělává pole mé, šetří pluh můj.

rob (Út, 31. 8. 2010 - 11:08)

Ovidko, souhlasím s Tebou. Ale ten chlap to kolikrát nemá šanci poznat, protože má rád a partnerce věří. Asi by dost nechápal, jaká je realita. Mě vždycky dostane, když ženská napíše, že chlapa miluje, ale podvádí ho. Ta ženská neví, co je to láska.

Qvidka (Po, 30. 8. 2010 - 17:08)

Simčo, to kolikrát kdo má v týdnu sex, není tak ani o lásce samotné, jako o sexuální potřebě těch jedinců.
Pokud pro tebe, ten tvůj, není pitomeček, tak ho z něho rozhodně děláš před náma.
Totiž chlap , který není pitomej, si obyčejně nenechává srát do hnízda.

Simča (Po, 30. 8. 2010 - 15:08)

Simčo haldu hovadin si...Psychologu, je vidět, jsi stále mimo mísu. Já na tuto diskuzi narazila náhodou, když mne probudilo dítě. Nějak se mi nechtělo spát a tak jsem si dala kávu a začala trochu brouzdat po nettu. Tam jsem si přečetla tvůj příspěvek a reagovala na něj. Jinak nemám chuť to tady rozebírat, pouze mě nadzvedlo to, jak tituluješ mého manžela. Možná si pitomeček ty, ale on pro mne dost znamená a je i největší láskou mého života. To, že mu občas zahnu, neznamená, že si ho nevážím. On mi možná taky občas zahne, ale vždy se k sobě rádi vracíme. Nakonec i to, že se spolu milujeme minimálně 6x do týdne po téměř desetileté známosti a šesti letech manželství něco znamená. Tak klidně zalez a nech si svoje psýcha pro sebe a tobě podobné.

p.jojo (Po, 30. 8. 2010 - 09:08)

Simčo haldu hovadin si...Radoby "psychologu", prihazujes ve sve dedukci neco co muze a nemusi byt pravda.
Zeny maji milence proto ze maji na toho chlapa nebo na sex "chut". A uz druhorade je zda se tim pak chlubi nebo ne.
Ano ale samozrejme existuji i zeny ktere "soutezi" jako soutezi v postave ci modnosti aby nevypadaly tak trapene pred kamoskama.
Ja osobne nevim ktery pripad Simca je na tolik ji neznam

"psycholog (Po, 30. 8. 2010 - 09:08)

Psychologu, to co tady...Simčo haldu hovadin si nosíš ve vlastní hlavě, já tvrdím, že významnou skutečností při nevěře ženy je chlubení se tím před kamarádkama, ty se snažíš tvrdit opak a přitom to tady přímo potvrzuješ!! Sama si to po sobě ještě jednou přečti. Jestli ti nějaký "borec" nevytloukl zbytek mozku z hlavy tak to uvidíš sama. To, že to konzultujete mezi sebou a ještě si to samy před sebou ospravedlňujete tou praktickou stránkou je zcela zřejmé. Nic proti tomu nemám, nejsem puritán a je dobře, že ty baby mají svý mezery :-), ale tvrdím, že to chlubení před kamarádkama a tím udržení vztahu s kamarádkou má při nevěře ženy vyšší význam než snaha udržení vztahu manželskýho. A když půjde na lámání chleba, tak vliv kamarádek je důležitější a větší než toho domácího pitomečka který ti to roky toleruje. Tak to jsem popisoval a zatím si stojím a já vůbec neřeším jestli máš nebo nemáš milence nebo jestli je to nebo není borec. Zrovna tak ten tvuj domácí pitomeček je borec třeba pro sousedku, to vůbec neřeším. Pouze ještě jednou zdůrazňuji vliv kamarádek při této aktivitě. Nevěra by nebyla ani poloviční kdyby zůstaly nevěrné pouze manželky které se tím nikdy nemají potřebu chlubit. A pro mne je bezkonkurenčně demotivující když se pochlubí mamince. Toto, ale rozebírat už nebudu.

Simča (Po, 30. 8. 2010 - 00:08)

tak ani z prozrazení nema...Psychologu, to co tady píšeš je haldou blbostí. Já od své svatby měla několik milenců, ale rozhodně ne proto, abych se s nimi chlubila, nebo předváděla. Taky proč? Milenec je pro mne a myslím pro většinu vdaných žen, pouze rozptýlením všedního stavu. Milence si ženská většinou pořídí, když má doma nějaký nedostatek ze strany manžela. Nemusí to nutně být nedostatek sexuální. Např. moje známá potřebovala udělat rekonstrukci bytu a ten její byl na to levý. Tak si pořídila milence a má z toho nakonec užitek i manžel. Já sice do této kategorie nepatřím, u mne je to spíše takové poznávání. Baví mne ze strany mužů svádění a to jejich přesvědčování, a když si myslím, že to může být dobré, podlehnu. Občas se zklamu a jdu si zlepšit chuť s manželem, občas narazím na borce a k tomu se i občas vracím.

"psycholog (Čt, 26. 8. 2010 - 09:08)

No tohle je to co nemuzu...tak ani z prozrazení nema žádný trauma, nema trauma ani z rozvodu, nezaleží jí na ničem kromě kamarádek, ty většinou hrají ten spouštěcí proces, ty ji přesvědčí udělat první krok tímto směrem a s těma to všechno konzultuje, trauma by měla kdyby se neměla možnost před kamarádkama předvádět

p.jojo (Čt, 26. 8. 2010 - 07:08)

Tak jsem do toho spadla taky....No tohle je to co nemuzu vysvetlit na ruznych diskuzich postarsim radoby psychologum.
Ze zena kdyz "zahne" s prijemnym chlapem se kterym ma prijemny sex tak ma jedine "trauma" a to z toho ze se to prozradi.

Reklama

Přidat komentář