Reklama

Milenec a manžel

Honzik (Čt, 21. 4. 2011 - 10:04)

Nedá mi to a ještě jednou...Bez ohledu na Tvuj optimismus tohle skonci spatne. Praskne to, driv nebo pozdej. Leda by si Te kamarad pak nechal. Ale s tim moc nepocitej. Jsem sam a bcas mam vdanou milenku, ale domu bych si zenskou co zahyba svymu chlapov urcite nevzal

Anča (Čt, 21. 4. 2011 - 10:04)

Nedá mi to a ještě jednou reaguji. Z toho, že by se můj manžel spustil jinde, moc strach nemám. Myslím si totiž, že když žena svého muže neodstrkuje, tak ten chlap většinou nemá důvod hledat náhradní řešení. Připouštím sice, že i tak se to může stát, nakonec jsme lidi chybující, sama to vidím na sobě, ale pokud o tom nebudu vědět, tak mi to asi vadit nebude. Stále myslím platí rčení, co oči nevidí, to srdce nebolí. Já se s tím ve vztahu k svému manželovi řídím a o vztahu s jeho kamarádem mu nevyprávím, ani se s tím nikomu nechlubím. Nakonec není, s čím se chlubit stačí, že se s tím musím srovnávat sama. Já jsem s tím začala hodně, po té co mne kamarád přemluvil, z vděku co pro nás on udělal, aniž by za to něco chtěl, pominu-li ten zájem o mne. To, že s tím stále pokračuji, je asi tím, že to přináší uspokojení pro oba. Jsem asi divná, ale poslední dobou na sobě sleduji, že čím více toho mám, tím více chci. Nakonec tak to vidí i kamarád, který v současné době mimo mne nemá žádnou jinou partnerku i když mu říkám, že by si měl nějakou opět najít. V koutku duše, ale přitom doufám, že hned tak brzo hledat nebude, i když to jednou přijít musí. Nakonec na začátku jsem psala, že on na rozdíl od mého muže nikdy moc stálý ve vztazích nebyl.

Tina (So, 16. 4. 2011 - 18:04)

Děkuji za reakce, docela je...no, to si hodně z nás myslí, že je ten náš už pohodlný-doma jo, ale venku-jak píšeš, začne s ním nějaká flirtovat a lenost bude tatam-každá venku je totiž holka neokoukaná. Píšu z vlastní zkušenosti. Divila by ses, co bab by si klidně dalo práci a hodilo pár fint, pokud ten tvůj není vyložená ohyzda a blbec, což asi není...takže na tohle nespoléhej. Bude ti chrnět u televize a divila by ses, jak peprné majly píše jiné ...

Ančo (So, 16. 4. 2011 - 17:04)

provalit se může cokoli... stačí málo a je to. Moje bejvalá si taky myslela že když jsem přes týden pryč, tak má volnou ruku (se i svým kamarádkám chlubila, jak si v Plzni dokáže sehnat chlapa na jednu noc a že Praha je daleko)- no a nakonec se asi nestačila divit, vlastnoručně se mi přiznala jelikož si myslela že si píše s kamarádkou svýho milence :) stačilo se chytře ptát a nabízet trojku, vyklopila všechno (ten její nýmand taky)

Anča (Pá, 15. 4. 2011 - 19:04)

taky varuju holka před...Děkuji za reakce, docela je všechny chápu. Zároveň se omlouvám, že odpovídám až nyní. Mám totiž docela doma frmol a tak mi nezbývá moc času na to sednout si k PC a psát, zvláště o tomto tématu. Když už něco vyvádím, tak bych byla docela nerada, aby mi někdo koukal přes rameno a četl to, co píši. Možná si řeknete, tak proč to vůbec píšu. Jsem totiž toho docela všeho plná a pochopitelně si o tom nemohu s nikým z blízkých popovídat, natož chtít, abych byla pochopená. Jediný člověk, se kterým o tom diskutuji, je kamarád, který je v tom zainteresován a ten mi v tu chvíli začne utěšovat tak, že začneme opět, jak on říká, si dělat příjemnosti. Tím si sice uděláme tělesně dobře, ale otazníky zůstávají. Skončit s tím zatím nechceme ani jeden z nás, i když oba připouštíme, že někdy konec nastat musí. Možná až malá povyroste a já skončím mateřskou, tak asi určitě, neboť i nyní je to časově docela náročné. Ještě reakci, zda se nebojím prozrazení, nebo odplaty. To, že si i manžel může najít někdy nějakou jinou, připouštím, i když na druhou stranu, on je na to dost pohodlný, na rozdíl od svého kamaráda. To by musel být svedený, asi jako já, ale to by té které dalo dost velkou práci, na to ho už dobře znám. Co se týká prozrazení, tak na to jsme docela dosti opatrní, mám asi výhodu právě v tom, že je to jeho kamarád a byl u nás dost často i před tím, než jsme si něco začali. Další výhoda pro toto je i v tom, že můj manžel dělá na směny, kdežto kamarád je zaměstnán ve firmě svého otce, takže má dost času na různé neplechy, včetně té se mnou.

x_x (Čt, 14. 4. 2011 - 15:04)

Ženy obecně pokud se...Já se přiznám, že si neumím představit, že bych nějakému kamarádovi něco takového řekl. To bych považoval za první krok k případnému průseru. A u těch kamarádek mám podezření, že to funguje hlavně na pricipu určité "pomsty" od té kamarádky tomu manželovi. Prostě případ kámošek před manželstvím, jedna se vdá, ale kamarádce nový manžel moc nevoní, po nějaké době třeba drobné stížnosti na manžela u kafíčka a potom si umím představit, jak kámoška nevěrné manželce ráda pomáhá.

carlos (Čt, 14. 4. 2011 - 14:04)

Ženy obecně pokud se nezamilují, tak zjevně lépe tají nevěru. V sexu to není poznat a také se více prý navzájem kryjí (ochotné kamarádky), kdežto chlapi nevěru více tají, nevěří ani kamarádům v tomto případě..

x_x (Čt, 14. 4. 2011 - 14:04)

Květo a mohla bys napsat, co vedlo k odhalení vztahu, když bydlel jinde?
Já jsem zastáncem přísloví "co je v domě, není pro mě" a myslím to tak že, považuji "bokovku" ve stejném městě za případný dost velký problém. Ale když je to jinde a dokonce poměrně daleko?

Květa (Čt, 14. 4. 2011 - 12:04)

když si ten život ničíš,...Janino, chci ti do dalšího života popřát hodně štěstí. Nezoufej, ještě toho na tebe spoustu čeká,nové věci se začnou, nové kapitoly knížky života čekají, až je začneš číst. Člověk to tak musí brát.
Já jsem taky nebyla tak nějak spokojená s tím, co jsem doma dostávala-v citech, sexu, bylo toho méně a méně a já jsem ženská, která tyhle věci potřebuje k životu. Zakoukala jsem se jinde, jen kamarádský prima vztah proložený nezávazným sexem, ale provalilo se to, byť bydlel jinde, poměrně daleko a byla jsem nadmíru opatrná. Ono se to většinou časem provalí. A pak to nestojí za ty následky. Zatím se zdá, že jsme s mužem tu následnou krizi ustáli, jsme spolu dál, mělo to ale svou dohru, pak jsme si všechno vyříkali, to by bylo na dlouhé psaní. Snad jen pro ty, co se vznášejí v euforii zakázaného voce s milencem či milenkou a doma mají ženy, muže, děti, majetky, závazky i společně odžitá léta-myslete na to, co je v sázce a nezničte trvalé hodnoty kvůli pár vášnivým majlům, esemeskám, nocím, výletům ... někdy to za to opravdu stojí, ale někdy ne, tak k tomu přistupujte uvážlivě.

Borek (St, 13. 4. 2011 - 20:04)

když si ten život ničíš,...Tak to je fakt na prd. No, už se stalo, teď už s tím nic nenaděláš. Za chyby se platí. Ale každý má právo začít znovu. Bez ohledu na to, jak moc velkou chybu udělal. A Ty jsi, podle mého, potrestaná dost už tím vším. Jednou, za nějakej čas to bude lepší. A pak ještě lepší. A pak zase třeba najdeš štěstí. A o to víc si ho budeš vážit;-)

janina (St, 13. 4. 2011 - 19:04)

V podstatě je to naprostá...když si ten život ničíš, tak o tom ještě nevíš. Pokud se zamiluješ, tak si říkáš, že Tvoje manželství za nic nestojí, že jste si nikdy nerozumněli.... To si plně uvědomíš, až když to ztratíš.
Pokud je člověk nespokojen jenom v sexu, tak opravdu by se to mělo brát jenom živočišně. Jenže já byla vlastně i v tom sexu spokojená. Prostě z nevinného úletu se stala láska, která nevydržela.

Borek (St, 13. 4. 2011 - 19:04)

tak pokud tam jde nejen o...V podstatě je to naprostá pravda. Obzvláště, pokud je člověk v tom původním manželství nebo vztahu vlastně šťastný. Ale pak zase asi nevzniká nevěra s citovým základem, ale jen třeba kvůli tomu sexu. Ale i z toho se časem může vyvinout něco víc. A pak v tom člověk lítá. A poznej, že si ničíš život. Ach jo. Ona ta věrnost má opravdu něco do sebe. Člověk může asi ujet, nikdo není dokonalej, ale měl by se vzpamatovat a uvědomit si, co je v životě důležité. Jenže to se snadněji řekne, než udělá:-(… Každopádně ať se z toho co nejdřív dostaneš;-)

janina (St, 13. 4. 2011 - 19:04)

Jsem rozvedený a...souhlasím, s časovým odstupem si uvědomuji, že jsem měla moc pěkné manželství - muž byl hodný, postaral se o rodinu, měl nás rád. Samozřejmě, že se časem ze vztahu vytratí vášeň, ale i v tom sexu mne uspokojil...
Podělala jsem to sobě i ostatním. Je to chyba nevratná.
Protože je to anonymní diskuze, tak si upřímně prásknu

herr (St, 13. 4. 2011 - 19:04)

tak pokud tam jde nejen o...Jsem rozvedený a předpovídám, že ta moje ex se bude zachvilku velmi podobně vyjadřovat, manželství je jak kariéra nebo pověst, na tý se musí makat a nedělat nic extrémně neuvážlivýho, každý udělá chyby větší či menší, každý si musí zvážit zda mu to stojí za to co potom ztratí jednou provždy.

janina (St, 13. 4. 2011 - 19:04)

Ono to zase není tak...tak pokud tam jde nejen o sex, ale i o cit, tak se ten cit bude prohlubovat a s největší pravděpodobností dojde k rozpadu partnerství či manželství. Alespoň v mém případě tomu tak bylo. Svého činu lituji. Pokud bych mohla vrátit čas, tak už bych do toho nešla. Teď jsem v pěkných "sračkách" Já osobně to nedoporučuji.

Borek (St, 13. 4. 2011 - 14:04)

Proto nejlepsi je kdyz se...Ono to zase není tak jednoduchý. Někdo prostě potřebuje ke spokjenýmu soužití určitý kvantum sexu, a když je partner z jakýchkoli důvodů (stáří, lenost, práce) neposkytuje, tak je tu podhoubí pro nevěru. S tím se moc neudělá. Nehledě na to, že v hodně nevěrách jde nejenom o sex, ale i třeba o jiné věci, jako neschopnost nalézt společné styčné body – koníčky, aktivity, co baví oba dva, a tak. Ale taky citové strádání. Takové nevěry jsou ale už vážnější, a volají po konci vztahu. Protože už to není jen sex, ale i cit. A to je pak, obvykle,....The End

E. (St, 13. 4. 2011 - 13:04)

Proto nejlepsi je kdyz se lidi porad maji radi a nechteji se za zady podvadet aby zkouseli experimentovat a delat sex na ruznych mistech a pokud potrebuji nekoho novyho na oziveni sexu tak pak zkusit trojku nebo ctyrku a hned to bude lepsi.

carlos (St, 13. 4. 2011 - 13:04)

To nemusi byt vzdy pravidlo...Tak samozřejmě, neplatí to pro všechny, ale rozhodně platí, že během let se chuť chlapa a výkony snižují, pokud je stále se stejnou ženou. Na začátku je vždy frekvence největší...

Michal (St, 13. 4. 2011 - 13:04)

To nemusi byt vzdy pravidlo ze chlap s novou podava vzdy lepsi vykony.ja treba zjistil ze milenka mi tak nevyhovuje jak sem si predstavoval a uvedomil jsem si ze manzelka je nejlepsi tak jsem se rad vratil k ni a uz podvadet nehodlam.

carlos (St, 13. 4. 2011 - 13:04)

Přesně, "nové koště dobře mete" a v případě mužů a jejich "výkonů" toto platí ještě mnohem více. Jak má chlap novou ženskou, podává s ní o hodně větší výkony, nežli s tou, co je třeba rok a víc. Zkrátka to tak je. Jenomže všeho do času...

Reklama

Přidat komentář