Reklama

Milenec a manžel

. (Po, 7. 11. 2011 - 12:11)

Mám úplně stejné názory...Možná sis mohl/a jako jméno zvolit něco jiného než tečku, pro všechny kromě nás dvou to teď bude působit poněkud zmatečně. Navíc, pokud mě oslovuješ "Carlosi" vnášíš sem další zmatky. Snad je to jedno, stejně to tady zapadne mezi ostatními nesmysly, ale škoda to je.

. (Po, 7. 11. 2011 - 12:11)

Mám uplně stejné postřehy...Mám úplně stejné názory jako ty, Carlosi-))))

. (Po, 7. 11. 2011 - 12:11)

Carlosi,ty jsi fakt pako.Ty...Mám uplně stejné postřehy a tedy i stejný názor jako ty, Kamilo.

carlos (Po, 7. 11. 2011 - 12:11)

Carlosi-psal jsi dokonalý...Třeba jako ten z Vetřelce 2, prostě bys to na první pohled nepoznala-)))))

žena (Po, 7. 11. 2011 - 11:11)

Já myslel téměř...Carlosi-psal jsi dokonalý robot - jak vypadá nerobotický robot ? Nějak si to nedovedu představit. A nemyl se, normální ženská potřebuje i s milencem jen na sex pohovořit-těžko navodíš dobu, kdy ženy budou šukat s robotama, navíc dle tebe nerobotickýma, beze slov, emocí, na to fakt je lepší masturbace a robertek, je to skladnější než tebou navržené monstrum, stojí to pár korun a poslouží to stejně.

carlos (Po, 7. 11. 2011 - 11:11)

Carlosi,ty jsi fakt pako.Ty...Z čeho tak usuzuješ? já jen popisuji realitu.. Až mi nebude stát, nacpu do sebe Viagru nebo něco podobného.

Kamila (Po, 7. 11. 2011 - 11:11)

Carlosi,ty jsi fakt pako.Ty se strašně bojíš,že ti za pár let nebude stát a stará si najde jiného co?

carlos (Po, 7. 11. 2011 - 11:11)

že je to krávovina. V čem...Já myslel téměř "nerobotického" a nenech se mýlit, existují i ženy které mají milence čistě kvůli sexu. V určitém věku to chlapy přestává bavit, už třeba nemůžou, nebo jsou třeba naopak velmi rychle "hotoví" prostě je zde ještě řada dalších variant ženské nevěry.

žena (Po, 7. 11. 2011 - 11:11)

Napadla mě taková věc,...že je to krávovina. V čem jiný než robertek ? Že by to mělo hlavu a hnáty a elektrody ? Propaguj nafukovací panáky s pérem ...bože, to je svět...ženy mají milence nejen na sex, ale i jiné zážitky a povídání, prostě to, co jim starý doma po letech nedá a odpírá - mnohde...

carlos (Po, 7. 11. 2011 - 10:11)

Napadla mě taková věc, pokud by existoval dokonalý robot, prostě něco jako umělý člověk ze scifi filmů. To by mohla být dobrá pomůcka pro ženy např, toužících po více mužích současně, větších penisech atd. Chlapům by to asi nevadilo, protože by se dotoho žena nemohla "zamilovat". Co na to říkáte?

Pavla (Po, 7. 11. 2011 - 09:11)

je to těžké, ale já...Petře, nevadí ti to opravdu , Jsi hodně otlerantní. Záleží ti na mnaželce ? A sorry za indiskrétnost, nemusíš odpovídat - ty milenku máš ? Nebo jsi měl ?

Cornuto (Po, 7. 11. 2011 - 09:11)

je to těžké, ale já...Si cuckold (kandaulista)? Alebo ti to je iba jedno.

Cornuto (Po, 7. 11. 2011 - 09:11)

Dost vdaných žen má...Jeden z mála triezvych názorov v tejto diskusii.

petr (Po, 7. 11. 2011 - 07:11)

Dost vdaných žen má...je to těžké, ale já manželce milence toleruju.Prostě jsem pochopil,že čas od času potřebuje změnu, dá se s tím žít:-)

Dana (Po, 7. 11. 2011 - 05:11)

Jani, myslím, že dost...Dost vdaných žen má milence. Také k nim patřím. Nemám z toho radost, ale je to silnější než já. Prostě si to potřebuji rozdat s někým jiným. Jo jserm potvora. Ale manžela mám ráda a nechtěla bych ho ztratit. Nesmí se to dozvědět!

Bohošek (Ne, 6. 11. 2011 - 01:11)

Že se Boha nebojíte!...Ignacius čéče,seš to ty co chodiš za hošanama na hlavák, prď na heteráky, ty tě nikdy nepochopí.

... (So, 5. 11. 2011 - 17:11)

Že se Boha nebojíte!...čoveče ignácie, tys tu nějak dlouho nebyl. Copak, zakázali ti přístup k netu?

IGNACIUS (So, 5. 11. 2011 - 00:11)

Že se Boha nebojíte! Takové flagrantní pošlapání svátosti manželského svazku! Chlípnost a nečisté pudy vás ovládly. Budete se smažit v Pekle, nestoudné Kuběny!

Jindra (So, 5. 11. 2011 - 00:11)

Holky, mám pouze dotaz,...Jani, myslím, že dost ženských má za milence manželova kamaráda. Nakonec i mně se to přihodilo a trvalo to skoro pět let, potom to nějak vyšumělo, ale občas si spolu zavzpomínáme.

Jana (Pá, 4. 11. 2011 - 09:11)

Holky, mám pouze dotaz, kolik z vás má za milence manželova kamaráda. Proč se ptám, mne se to stalo, aniž bych o to ze začátku nijak moc stála. Manžel má dlouholetého kamaráda, vystudoval s ním a pracuje s ním v jedné firmě. Já ho znám prakticky od doby co jsem poznala svého muže, taky samozřejmě znám jeho ženu a děti. Jak se vlastně stal mým milencem. Byli jsme společně před měsícem u nás na chalupě na víkendu, on se ženou a dětmi, já s manželem a dítětem, večer jsme si jako vždy při vínku normálně bavili. Jako vždy, když jsme si šli lehnout, já šla jako poslední, poklidila jsem a šla se osprchovat, když jsem vylézala z vany tak se otevřeli dveře do koupelny a mezi nimi kamarád. Chvíli si mne prohlížel a potom ke mně přišel, skoro beze slov se mi zmocnil. V prvé chvíli jsem byla jako opařená, vůbec jsem to nečekala a ani na nějakou obranu jsem se nezmohla. Možná to zní divně, ale když se člověk dostane do takovéto situace s někým, kdo mu není nepříjemný tak je to docela hukot. Když bylo po všem, tak jsem se ho pochopitelně zeptala, proč to udělal, on mi odpověděl, že se k tomu chystal již delší dobu a pouze hledal vhodný okamžik. Řekl mi rovněž, že o mne stál již od doby, co mne poznal a jedinou zábranou mu byl můj manžel. Vzhledem k okolnostem na místě jsme to dále nerozebírali a dohodli jsme se, že to rozebereme po návratu domu. No rozebrali jsme to a stali se z nás milenci.

Reklama

Přidat komentář