Reklama

Milenec a manžel

život (Út, 15. 11. 2011 - 13:11)

někteří jsou takoví jak...není černobílý ...a ....nikdy neříkej nikdy..

Víš, (Út, 15. 11. 2011 - 12:11)

já se nemusím smiřovat, de...někteří jsou takoví jak píšeš a někteří ne. Jde o to oddělit zrno od plev. Já solidní lidi prosté závisti znám a jsem za to ráda. A jinak-nevěra obecně je natolik velké podrazáctví, které může obrátit život naruby a zničit mnoho iluzí a kus života, že ten, kdo se jí na anonymním foru pochlubí ty negativní emoce nutně musí čekat. Až sem budu psát, jak si užívám s milencem za zády manžela, budu připravená, že se do mně bude strefovat hodně lidí a nejhorší je, že v mnohém budou mít pravdu ...

:-) (Út, 15. 11. 2011 - 12:11)

já se nemusím smiřovat, de facto je mi to opravdu šumák. Ale máš pravdu, že díky anonymitě se tady může každej vyblít na kohokoliv. Ukazuje to na to, že my Češi a Moraváci jsme akorát zapšklí, ušlápnutí a závistiví.

Víš, (Po, 14. 11. 2011 - 14:11)

a koho konkrétně máš na...na diskuzích se prostě kecá a jsou od toho, že sem každý může hodit svůj názor-i ten, co tobě nevoní-smiř se...

:-) (Po, 14. 11. 2011 - 11:11)

a koho konkrétně máš na mysli z těch slušných? Já nevím, co se do ní všichni obouváte. Prostě dělá něco, co se jí líbí a vám nesedí, kvůli tomu musíte hned všichni urážet. Nikdo z nás nezná detaily a i kdyby, je to její volba a mi ostatní jí do toho nemáme co kecat.

nojo, (Pá, 11. 11. 2011 - 20:11)

pravdu. Vdaná milenka není...ale ještě s kámošem manžela, který má důvěru a přátelství jejího muže-přijde mi jakoby ta nevěrná manželka s tím manželovým kamarádem důvěřivému chlapovi naplivali do ksichtu. Je lepší, když se aktéři neznají-taky zavrženíhodné, protože nevěra není nic hezkého a nic dobrého neplodí, zabíjí manželství a odnáší to nevinné děti-ale přece jen, když zjistíš, že je to s kámošem potažmo kamoškou, kterou jsi třeba často vídal a usmíval se na tebe a mazal ti kolem huby med-to je podpásovka jak hrom a takovou ženu bych vykopala z domu a na kamaráda plivla. Je mi líto takto podváděných mužů. Z nás žen se stávají hezké svině-obecně řečeno a omluva všem slušným.

Máš (Pá, 11. 11. 2011 - 20:11)

dost možná jí jednou... pravdu. Vdaná milenka není nic jiného než zavrženíhodná kurva. Kéž by si to všechny uvědomily zavčas.

jo, (Pá, 11. 11. 2011 - 19:11)

dost možná jí jednou...bez těch dvou-muže a milence by totiž byla jen hovno v trávě.

no, (Pá, 11. 11. 2011 - 19:11)

V jednom z příspěvků je...dost možná jí jednou kopnou do prdele oba, znám takové pády-nadržená citově plochá vychcanka s manželem a kámošem, provalí se to, manžel si najde milenku a zaláskuje se, protože ta druhá je je hodná a věrná, což doma neměl. Rozvod a kamarád to začas taky vzdá, matraci na sex jo, ale do baráku ne. Bodejť by si dovedla bez těch dvou představit život, kdo by jí píchal, živil a ještě živil třeba cizí děcko-jen debil. Ona to ví, tak jak pijavice využívá dva hostitele.

Pepa (Pá, 11. 11. 2011 - 13:11)

Hej, možno to bola práve tá kamarátka od Radky.
:-) :-) :-)

Cornuto (Pá, 11. 11. 2011 - 13:11)

V jednom z příspěvků je...Panebože tento príbeh tu už niekto obšírne opisoval v prvej osobe...

Radka (Pá, 11. 11. 2011 - 12:11)

V jednom z příspěvků je dotaz, zda je možné mít za milence manželova kamaráda. Právě tento problém má jedna moje kamarádka. Dokonce je to o to pikantnější, že tento kamarád dělal jejímu manželovi na svatbě svědka. Ona se s ním spustila dokonce krátce po svatbě, dokonce v té době byla v jiném stavu. Tento její vztah trvá již celých pět let, dokonce nedokáže určit, zda otcem jejího druhého dítěte není právě onen kamarád. Pochopitelně její manžel nic netuší a ještě je kamarádovi vděčný za to, že mu pomohl z rekonstrukcí domu. Když se kamarádky ptám, jak to zvládá, tak mi řekne, že si nedovede bez těch dvou svůj život ani představit. Tím myslí kamaráda i manžela. Já sama sice nejsem svatá, ale asi bych to takhle moc nezvládala.

Cornuto (Pá, 11. 11. 2011 - 11:11)

ahoj,taky jsem vdaná, ale za...To je pekné. Tak ty sa kurvíš ale pohoršuješ sa, že ti lezie do mobilu a sleduje ťa. Takže to čo robíš ty, normálny slušný človek robí. Takéto príspevky ma fascinujú.
A na tvoju otázku je jednoduchá odpoveď. Nemusíš robiť nič. Keďže už má tušáka a špehuje ťa oprávnene, je len otázka času kedy sa mu podozrenie potvrdí a kopne ťa do riti.

Vlasta (Pá, 11. 11. 2011 - 11:11)

ahoj,taky jsem vdaná, ale za...Když čtu tvůj příspěvek, tak se vůbec nedivím, že spějeme do prdele. V jedné větě napíšeš, jak je tvůj chlap krásný a pak následuje celý odstavec stížností na manžela. Takový zmatek v hlavě se vidí málo kdy. Proč se nerozvedeš a nežiješ s milencem?

Jana (Pá, 11. 11. 2011 - 10:11)

Ahoj holky. Jsem vdaná a...ahoj,taky jsem vdaná, ale za manžela, který je o 9 let mladší než já...stále mě přitahuje, je krásné mít mladšího chlapa, ale když on je poněkud zdrženlivější. Máme odlišné temperamenty, odlišné povahy, často se hádáme a pak mě za to trestá abstinemcí v sexu. Nejsem ještě stará a krásní muži mi rozhodně nejsou lhostejní, a tak to řeším po svém. Manžel je však žárlivý a dělá i to, co by normální slušný člověk nedělal - leze mi do mobilu, sleduje mě autem atd... tak se naše krize dál prohlubuje - manžel mě nechce a já to musím zase řešit jinak. Začarovaný kruh a já nevím, jak z něj ven. Milenec je nádherný, divoký, přesně odpovídá mému temperamentu, ale oba víme, že soužití by nebylo možné. Co dělat?

Tina (Čt, 10. 11. 2011 - 20:11)

:-) hubo mlč - to je...to ti upřímně a moc přeju Agi, opravdu a užívej si to. Mně si jeden nevšímá a jsem pro něj inventář bytu a druhý by mně láskou sežral.
Možná je chyba ve mně ... já nevím.
Prostě buď studený psí čumák nebo málem veršotepec s růžemi a psím výrazem, případně zmučeným ksichtem když nadhodím, že čas daný den nemám. Pro mně normální zboží, fajný chlap do nepohody, co taky doma nedostává po citové stránce co potřebuje, není na skladě.
Buď proskotačím zbytek života tak nějak sama jako čekatelka na revma, vnoučata a umělý chrup nebo mi osud ukáže přívětivější tvář a mně se srdce ještě rozbuší a oči zjihnou ...aspoň na chvíli. Zatím si po večerech před spaním pouštím filmy milostné nebo lehce erotické a jsem střídavě ubrečená nebo vzrušená.
Hodně štěstí Agi...

agi (Čt, 10. 11. 2011 - 16:11)

něco se přejí ..jo, to mi...:-) hubo mlč - to je trefné - usmívám se na monitor jako blbec :-)
zatím mě můj přítel nekontroluje, nežárlí, city dávkuje velmi jemně a příjemně :-)

agi (Čt, 10. 11. 2011 - 15:11)

Práve preto, aby si nemusela......já se nechci přecpávat "zmrzlinou"...jen tajně trošku olíznout jednou za čas.. doma je taky, ale taková obyčejná nízkotučná :-) ale můžu ji mít kdy chci (nebo kdy může :-)

Cornuto (Čt, 10. 11. 2011 - 14:11)

..a čo som PIPI? nic...Práve preto, aby si nemusela vyžierať tajne a kľudne si si mohla dať aj vanilkovú. Mohla by si ju doniesť možno aj domov a dať si rovno dvojitú citrónovo kakaovú :-D
Ja viem, keď to funguje ako to je a ani jeden do toho nerýpe, načo riskovať. Ale tí polyamoristi to nemajú zlé.

Tina (Čt, 10. 11. 2011 - 13:11)

..a čo som PIPI? nic...něco se přejí ..jo, to mi něco připomíná ...mám za sebou dlouhé manželství, které trvá, velkou manželskou krizi po dvaceti letech-první ( kéž by poslední )a ne tak úplně krátký vztah s milencem, který byl tak nějak logickým vyústěním té krize, kdy doma nedostáváš, co potřebuješ po citové stránce a osud ti postaví do cesty někoho, kdo je ochoten ti citový deficit kompenzovat. Hezký, jo, docela dlouho a ...prásk ... najednou toho mám dost. Asi nějaký trest za mou nevěru. Vždy jsem žehrala, že muž mi city najevo neumí dát, že ani malinko nežárlí, že je studený. Tedy v duchu jsem žehrala. Ale byla jsem to já, kdo se tak nějak přizpůsobil manželově egu ..a pak přišel ten druhý a city na mně lil po kýblech a taky žárlil a měl i tendenci mně kontrolovat a řídit život. Po čase vztahu. A to je konec. Nevstřebám to. Z extrému do extrému, dalo by se říct. Zlatá střední cesta mně míjí a moc bych si ji přála. Dobře mi tak. Měla jsem být hodná holka. Ale já nechtěla. Muž aky nebyl hodný kluk a ublížil mi. Kdoví, co bude dál. Nějak si v současné době vystačím sama. A pak třeba jiný milenec ? Co to říkám, hubo, mlč ...je načase být ta hodná holka. Dostanu se do nebe. Jen abych nezáviděla těm zlobivým, které se dostanou všude, kam si jen zachtějí ... ??

Reklama

Přidat komentář