Reklama

Milenec a manžel

carlos (Út, 20. 12. 2011 - 11:12)

Já bych sice nevěrnou taky...Ať si jí tedy živí ten co "zvládá" a neodpírá..

Yarda (Út, 20. 12. 2011 - 11:12)

Já tomu vůbec nerozumím....Já bych sice nevěrnou taky nechtěl, ale na druhou stranu, pokud ona skutečně sex potřebuje a starej to nezvládá, tak co s tim? Nevěra je špína. A odpírání sexu je co?

carlos (Út, 20. 12. 2011 - 11:12)

Já tomu vůbec nerozumím....Ono to není tak jednoduché, nevěra se může "přihodit" postupem let každému. Spíše odsuzuju, když ženská dlouhodobě má milence a od partnera(manžela) se přitom nechá živit, jak to tu popsala "Karolina V". Podle mě , když už se to přihodí a je to dlouhodobější, pak už je třeba nevodit toho druhého za nos, ale odejít!

Amadeus (Út, 20. 12. 2011 - 10:12)

Já tomu vůbec nerozumím. Všechny nevěrné ženy či muži se tak zoufale snaží obhájit své poklesky, až je mi jich líto. Já jsem si jistý, že je to prostě vada charakteru. Jsou lidé věrní a lidé nevěrní. Já bych s nevěrnou ženou nechtěl mít nic společného. Je to prostě špína a hotovo.

Amadeus (Út, 20. 12. 2011 - 10:12)

Je mi 33. jsem vdaná 8 let,...Hodně štěstí především manželovi, ať vám na to přijde a fofrem se vás zbaví, dokud není pozdě.

carlos (Út, 20. 12. 2011 - 09:12)

Je mi 33. jsem vdaná 8 let,...proboha kolikrát za týden to potřebuješ, že na tebe už ve 40 nemá??

Karolina V (Út, 20. 12. 2011 - 05:12)

Je mi 33. jsem vdaná 8 let, a poslední 3 roky mám milence (stálého), jiný poměr nemám. Proč? Je to kvůli sexu, manželovi je 40 a už na mě prostě nemá....Ne, opravdu z toho nemám radost, ale já ten pořádný sex potřebuji. Není to o zamilovanosti , i když jisté sympatie tu jsou. Ale o manžela bych nechtěla přijít, má mě rád a dokáže mě zabezpečit. Mimo to jsme bezdětní, takže je nejvyšší čas řešit miminko. No, takže to nemám jednoduché. Ahoj, přeji hodně lásky všem a těm co mají milence, ať vše vychází. ne

JOHANZ.BLOG.CZ (Po, 19. 12. 2011 - 23:12)

Romanticky blok nejen o lásce...

Iveta (Po, 19. 12. 2011 - 14:12)

souhlas, napsalas to tak, jak...ALEnko-mám to jak přes kopírák s tebou. Je to za námi. U mně i u něj. Snad jsme to ustáli, nevím. Zatím se zdá, že ano. Skončila jsem to taky, ale ne s docela lehkým srdcem. Přece jen mi ten druhý svého času strašně moc pomohl a já ho měla ráda. A ruku na srdce, ten obdiv a pozornost nám někdy asi chybět bude... ale to je právě ono. Muž se dal na lepší cestu, chová se hezky a snaží se a já za takových okolností podvádět neumím a nemohu. Ten můj úlet vznikl proto, že mi bylo ublíženo a byla jsem neskutečně sama a přehlížená a smutná. V dobrém manželství normálně zdravě sebevědomé ženy nevěru nepáchají. Z toho by plynulo, že při množství vdaných nevěrnic, těch ideálních mnaželství po letech až tak moc nebude-a asi je to skutečně vyjímečné.

Iveta (Po, 19. 12. 2011 - 14:12)

Holky, jsem asi výjimka a ta...to je život-nikdo ti asi neporadí, v tom si musíš poradit sama...pokud to nedokážeš skončit, opatrně, aby nikomu nebylo ublíženo a nikdo netrpěl víc, než je nutné.

Romana (Po, 19. 12. 2011 - 12:12)

Holky, jsem asi výjimka a ta potvora. Mám více jak 3 roky spokojené manželství, syna zrovna tak starého a donedávna by mne ani nenapadlo, že nějak budu vyvádět. Začalo to vlastně v září jedním školním srazem základky po deseti letech. Srazu se zúčastnili i naši bývalí učitelé, tedy spíše učitelky a jeden učitel. O tohoto pana učitele se vlastně jedná. My jsme ho dostali v deváté třídě, tenkrát mu bylo něco přes 26 let a mně celých 14. Sotva se nám tenkrát představil, tak jsem se do něho takovou tou holčičí láskou zamilovala. On mne tenkrát ale přehlížel. To jsem mu nyní na tom srazu vyčetla, pochopitelně až po nějaké chvíli a on mi na to řekl, že to můžeme teda napravit. Od té doby se v tom plácám a nedokážu říci dost, pochopitelně ani on ne.

ALEnka (Po, 19. 12. 2011 - 11:12)

nemohu házet do jednoho...souhlas, napsalas to tak, jak se to stalo i mně.
Myslela jsem, že mám manžela, který má jen mě, ale pravda to nebyla. Cítila jsem se hrozně špatně, zraněná, pošlapané sebevědomí. Byla jsem prohlášena za šíleně žárlivou-muž všechno zapíral-nejlepší obrana je útok-udělal ze mě žárlivku-ale pravda byla jasná-on se zamiloval do jiné.
Myslím, že už je to za ním, pokračujeme dál v našem společném životě. ALE...přesně jak píšeš, v době kdy jsem se měla stále ještě v hlavě tyto problémy, oslovil mě muž, který stál o moji přítomnost, zahrnul mě pěknými slovy a nakonec i pocity slasti, které jsem ještě dosud nezažila...
ANO - ženy jsou potvory - ale myslím, že pokud jsou doma spokojené a nemají pocit, že je partner bere jako jistotu a jeho myšlenky neutíkají k nějaké jiné,,,tak nemají potřebu být s někým jiným. ALEspoň já to tak měla.

carlos (Po, 19. 12. 2011 - 11:12)

nemohu házet do jednoho...Přesně, navíc řada žen ve vyšší věku je něvěrná čistě kvůli sexu, kdy jejich partner je zestárlý a nestačí jí pak. Ženy dovedou obratně využit mužskou primitivní sexualitu, není problém dostat chlapa do postele. Později však může nastat problém, jak ho v ní udržet.. a opět, je to kvůli odlišné mužské sexualitě.

Iveta (Po, 19. 12. 2011 - 11:12)

nemohu házet do jednoho pytle všechny muže. I ten můj mně kdysi svého času zklamal,lale zatím jsme to ustáli. Ani já nejsem svatá a když mi zkřížil v době, kdy jsem se trápila nad manželovým úletem cestu muž, který byl milý a hodný a moje nízké sebevědomí v té době, kdy jsem byla tak zranitelná, uměl zas pozvednout, podlehla jsem taky a ujela i já...ženy jsou taky občas pěkné potvory. Ano,mnozí ženatí muži zahýbají...a vdané ženy snad ne ? Ale ano. Možná jako druhé většinou, ale pomsta taky není řešení. A pak - co žen jde vědomě po ženatých, nadbíhá otevřeně s vědomím že tahají otce a muže od rodin a dětí-a to je fér ? Neházejte všechnu špatnost na ty chlapy, jako by všechny ženy byly světice a oběti....jsou muži špatní i dobří a stejně tak je to s ženami, paušalizovat pohlaví nejde.

Lila (Ne, 18. 12. 2011 - 16:12)

Milá Lilo,
je mi líto, ale...neohanej se nepotvrzenymi hypotezami, jses trapnej, ze muzski vecsinou prvni podrazeji sve manzelky je dokazana je to tak, tak co meles o mne, chudaku

xy (Ne, 18. 12. 2011 - 16:12)

souhlas, proto, ze muzski...Milá Lilo,
je mi líto, ale asi je zcela přirozené, že na tebe zbývají jen samí dementi :-)
To víš, vrána k vráně sedá.
Třeba tvůj partner také píše do nějaké diskuze "zenski sou jen kravi" :-)

Lila (So, 17. 12. 2011 - 19:12)

Dančo-souhlas-až na jednu...souhlas, proto, ze muzski jsou hnusni hyeny a vetsina, dementi, rikejte si co chcete, je to tak

Iveta (So, 17. 12. 2011 - 17:12)

devcata musim reagovat na...Dančo-souhlas-až na jednu drobnost-ty kolem mně, tebe, nás-ano, mají milence, ale o šťastně vdaných většinou nemůže být řeč-kdyby byly tak šťastné v mnaželství, většina by jich neměla nic bokem. Ženy nejsou tak povrchní. Tys taky milence měla až po mužově nevěře a já jsem stejně na tom jako ty a tudíž vše, jen ne šťastně vdaná-pouze podvedená a následně podvádějící...

danca (So, 17. 12. 2011 - 12:12)

No mě to nijak...devcata musim reagovat na vase pohorsovani ohledne milencu pred par lety bych si nemyslela ze bych nekdy dokazala manzeloj zahnout ale nez jsem zjistila ze muj milovany muz si uziva tyden co tyden s milenkou a ja doma s malejma synama po letech jsem usoudila ze ziju jen jednou a milence jsem si taky nasla a co vim dnes ma milence polno zen v mem okoli jsou stastne vdane a presto ho maji takze ja neodsuzuji a vam devcata radim neodsuzujte druhe mozna prijde doba a budete mit take milence

Anča (Pá, 16. 12. 2011 - 17:12)

teda Ančo, to jsi fakt...Petro, docela se dovedu vžít do Tvých pocitů, kdysi jsem to taky tak prožívala, je to takový malý počátek zamilovanosti, ale je tu několik ale. Nevím, jaké máš manželství, já to své měla v té době docela takové normální, to znamená, byla jsem se svým manželem ráda, a to platí i dosud, ale již tam nebyla taková velká zamilovanost, ono takovéto velké šílenství, kdy jeden touží neustále po druhém. To má omezenou platnost. Potom to přechází do trochu jiné roviny. Teď jde o to, jaké je to rovina. U někoho se to změní dramaticky a dochází k odcizení, u jiného, to je i můj případ to přechází v takové velké přátelství. Tam se již necítíš tak moc připoutaná a připustíš i nějakou, byť malou občasnou změnu. To je taky můj případ, možná i Tvůj. Nechtěla jsem si to doma rozbít, to určitě ne, ale taková ta touha, zvláště když tě ten druhý přitahuje, existovala již od počátku, kdy jsem toho druhého poznala. U mne trvalo skoro 3 měsíce, nežli došlo k nejhoršímu (nejlepšímu), dosaď co je libo. V začátku v tom byla i ta zamilovanost a já se musela doma hodně krotit, aby to ze mne přímo nečišelo. Po nějakém jsem se dostala do stádia, kdy jsem si uvědomila, že nemohu být ani bez svého manžela, ani bez přítele. To taky trvá dodnes. Hlavně asi u těchto paralelních vztahů platí, přísná mlčenlivost doma. Ono taky se dost těžko budeš bavit doma a sexu s milencem, ale na druhou stranu s milencem, si klidně o sexu s manželem popovídám.

Reklama

Přidat komentář