Reklama

Milenec a manžel

Andrea (Út, 31. 1. 2012 - 13:01)

Nezlob se, ale tvůj poslední příspěvek jsem nějak nepochopila. "Vola na zapíchání" anebo "volá na na zapíchání?"
A jak jsi to myslel s tím diktováním typu sexu?
Já vidím problém v tom, že když tam nejsou city a je to jenom o sexu, tak ten kamarád se bude chtít sejít, akorát když je nadržený a když bude chtít kamarádka, tak se vymluví, že nemá čas. Chlapi prostě nechápou, že i když je to jenom o sexu, tak prostě nemůžou zavolat hodinu předtím a očekávat ženskou v pozoru připravenou na sex. I tak jí musejí nějak navnadit a svádět, jinak to pro ženu nemá rajc, je to pak o ničem. Žádná ženská nechce být matrace, která je kdykoliv k dispozici, na to ať si chlapi koupí nafukovací pannu.

p.jojo (Po, 30. 1. 2012 - 13:01)

Tak takového kamaráda na...Jooo a opet jsem zapomnel neco z praxe tehle vztahu-
Vola na "zapichani" kamaradka kamaradovi duvod je prosty muzi jsou nadrzenejsi a pokud je sex podle "kamarada" nikoli "kamaradky" vetsinou jde z hlediska zeny s kvalitou hodne z kopce.
Tim ze je vztah na necem jinem nezli na citech zeny muze si diktovat "typ" sexu.
Nadrzenejsi kamarad bud se prizpusobi nebo si "nezapicha" ale urazit se nemuze protoze se jedna o ferovou nabidku kterou ma pravo odmitnout.

p.jojo (Po, 30. 1. 2012 - 13:01)

Tak takového kamaráda na...Andreo souhlasim ze je to vyjmecne a proto se chechtam hodne zenam koho oznacuji za "kamarada" vetsinou je to "skryty milenec-cekatel".
Jinak u kamaradky mas v podstate jasne ze je to zenska se kterou delsi zivot by byl jen "nahrazka vztahu" ze tam chybi ta "chemie" ta pudova zalezitost ci posedlost.

Andrea (Pá, 27. 1. 2012 - 18:01)

x to je docela bezna zaveda...Tak takového kamaráda na spaní bych fakt chtěla poznat. Zní to jako pohádka.

Ve skutečnosti je kamarád na spaní jen mužské individum, které chce píchat s kamarádkou totálně bez závazků, tj. že nemusí ani zavolat, psát sms, ozve se pouze když chce sex a to pokud možno ještě ten samý večer. S "kamarádkou" tak jedná jako s prostitutkou, akorát že jí neplatí.

p.jojo (Pá, 27. 1. 2012 - 16:01)

Mileno, mám taky pár...x to je docela bezna zaveda vec v nasi populaci ale funguje to i jinak.
Kamarada si dokazes definovat ale nedokazes si zrejme definovat kamarada se kterym obcas spis.
"Kamarad i na spani" si na tebe a tvuj sex nedela ani ten nejmensi narok vubec jeho existence nijak neovlivnuje vas vztah.
Prakticky se to projevi tak ze kamarad zazije neskryvanou radost z toho ze jsi se nekde zamilovala i kdyz sex tim padem konci a vsemozne podporuje to aby jsi byla stastna. Na rozdil od milence vas vztah nestoji na sexu ale na pratelstvi.
Samozrejme ze je nutna bezna sexualni pritazlivost a vztah mezi kamaradem na spani se muze kdykoli zmenit v neco jineho . To uz tak byva.

Cornuto (Čt, 26. 1. 2012 - 23:01)

Je mi 33, jsem 8 let vdaná a...Kde bolo tam bolo, za siedmimi horami a siedmimi dolami...

JJ (Čt, 26. 1. 2012 - 11:01)

hodně oceňuji příspěvek Markéty, raději mám ženský, který to řeknou natvrdo, než některý, který se schovávají za různý fráze.
Navíc jako chlap kupodivu i chápu, ale je pravda, že jsem kandaulista, takže můj pohled je hodně ovlivněný mou "odchylkou" od normálu:-)

Markéta (Čt, 26. 1. 2012 - 05:01)

Je mi 33, jsem 8 let vdaná a v průběhu mnaželství mám druhého milence, ten je svobodný a podstatně mladší. Vdávala jsem se, abych byla zajištěná, nešlo mi o sex, to bylo vedlejší. Manžel je o 10 let starší a v posteli mi už bohužel nestačí. Milenec je nutnost. Také bych ráda děcko, ale to se od manžela asi nedočkám. Situace, kdy se do mě udělá milenec a po příchodu domů manžel, jsou poměrně vyjimečné. A jsem ráda, nemám z toho dobrý pocit. Zatím to zvládám a milence si užívám. Je dobrý a výkonný. Takže děvčata pozor, a mít náhradní kalhotky !

x (St, 25. 1. 2012 - 19:01)

Minulý týden jsem spadla...Mileno, mám taky pár letitých kamarádů a je fakt,že během těch let to snad každý lehce zkusil..Jakoby v žertu, ale zkusil. Na rozdíl od tebe a asi i mnoha jiných, mně by to teda nešlo! Nekritizuji tu nikoho,jen to nechápu. Moji kamarádi /jsou tři/, jsou pro mně v mé hlavě jako bratři. Takže spát s bráchou? To fakt nejde:-)Asi jsi toho kamaráda měla uloženého nějak jinak. Pro mně je kamarádství úplně něco jiného. Oni jsou muži a ti to zkusí nejspíš aspon jednou vždycky-u nás se to pak nikdy neopakovalo. Protože jsem řekla důvod a smála se. Také jsem sdělila,že kámoše mám jednou,ale spát lze k kdekým.Od té doby k sobě máme mnohem blíž-opravdu snad víc, než sourozenci. Je škoda ničit letité přátelství. To se na ulici nenajde.

Milene (St, 25. 1. 2012 - 18:01)

FUJ, styd se ty prase! Jeste nemas ani vycitky, tvemu muzi preji, aby si nasel zenu, ktera k nemu bude urpimna a nebude vyprcavat s kamarady. Ze ti neni hamba!!!

Milena (St, 25. 1. 2012 - 17:01)

Minulý týden jsem spadla vedle role manželky i do role milenky. Mám dlouholetého kamaráda, dá se říci, že ho znám déle než manžela. On se oženil půl roku předtím, než jsem se já vdala. Vždy jsem ho brala jako kamaráda a on mne bral taky nápodobně tak, alespoň jsem si to já tak myslela, teda do toho minulého týdne. On mi zavolal tak jako již mnohokrát předtím, zda bych na něho neměla chvíli čas. Poté co jsme se sešli, tak mne požádal, zda bychom nemohli zajít k jeho rodičům zalít kytky a tak dál, i to jsem s ním absolvovala mnohokrát předtím, jelikož jeho rodiče jsou často mimo domov. Na rozdíl od mnoha předešlých setkání najednou začal být úplně jiný, takže to skončilo taky jinak. Je asi pravda tvrzení, že kamarádství mezi mužem a ženou je vždy na hraně a kdykoliv, objeví-li se příležitost, sklouzne do mileneckého vztahu. V současné chvíli v tom mám pěkný guláš a vím, že nic již nebude jako dřív. Nejhorší prožitek je asi doma ze začátku, neb si člověk myslí, že to z něho musí přímo čišet a ten druhý, tím myslím manžela, to musí okamžitě poznat. Nyní si již začínám zvykat a ani výčitky mne již tolik netrápí.

carlos (Pá, 6. 1. 2012 - 12:01)

Nevím jistě, jestli bych...No tak uvidíte sama, pokud spolu budete jednou bydlet.. Já osobně to "za sebou" mám. Určité omezení aktivity při společném bydlení časem přijde a nejdřív to poznáte vy na chlapovi. Není to nijak úmyslné, může vás milovat, všechno, ale "tah na branku" který měl jako milenec už tam nebude.

ženská (Pá, 6. 1. 2012 - 12:01)

Nevím jistě, jestli bych chtěla bydlet s milým odděleně, abychom měli lepší sex.
Přece ty chvíle strávené spolu (několik hodin) nemůže nahradit několikaminutová "šukačka", i kdyby to bylo sebevíc krásné.
Ale nevím, ještě takovou zkušenost nemám, ale i ta představa se mi docela příčí.

p.jojo (Pá, 6. 1. 2012 - 11:01)

Typický příklad. Nicméně...Carlosi souhlasim

carlos (Pá, 6. 1. 2012 - 11:01)

U mně se milenec objevil v...Typický příklad. Nicméně nutno dodat, že ne vždy na tomto stavu nesou plnou vinu muži. Pokud sex neklape, například on je moc brzo a ona tím pádem sex moc často nechce, jsou trochu v začarovaném kruhu. On je pak když na to dojde totiž ještě dřív. Nebo jinak, pokud byste s nynějším milencem žila dlouhé roky jako nyní s manželem, taky by už třeba nebylo o čem si stále povídat a i sex se vyvíjí někdy jinak, když spolu žijí. Například muži fungují výkonově lépe sexuálně v mileneckých vztazích, než ve společné dlouholeté domácnosti.

p.jojo (Pá, 6. 1. 2012 - 10:01)

Tak tři moje kamarádky...noo nemas z toho skodolibou radost?
Mam ten pocit.

no (Pá, 6. 1. 2012 - 10:01)

proč by tě měli lidi odsuzovat. Nikdo nemá právo kafrat do života těm ostatním a každý má právo žít si svůj život, jak chce.
Každý máme nastaveny mantinely podle svého. Proto i mi kolikrát přijdou názory některých zdejších přispěvatelů až příliš ssobecky zaměřené ve smyslu " já bych nikdy a ti co ano, jsou chudáci nebo parchanti ". Těmto lidem absolutně nerozumím. Nebudu tady nikomu vnucovat svůj názor, jen chci říct, že každý máme jiné priority, jiné hranice. Především si ale zkusme uvědomit, že bychom neměli min. záměrně ubližovat ostatním. Ale to už začínám příliš filozofovat.

Jo jinak jsem chlap, aby bylo vidět aspoň pohlaví, myšleno kdo píše:-))))

p.jojo (Pá, 6. 1. 2012 - 10:01)

U mně se milenec objevil v...Co na to odpovedet.
Snad jen to ze na rozdil od mnoha a mnoha trpitelek ty jsi mela stesti.
Zivot je kratky a nekdy neprijemny sam o sobe tak proc odmitat to prijemne.

zas jedna vdaná (Pá, 6. 1. 2012 - 10:01)

U mně se milenec objevil v životě až po dvou letech mého citového strádání v mnohaletém manželství. Muž mně jako ženu přestal vnímat, v podstatě sex neexitoval, věnoval se svým koníčkům. Přežívala jsem téměř celé ty dva roky po citové stránce. Když jsem pak zjistila, že se v životě mého muže vyskytuje jakási jen údajná "kamarádka", věci dostaly svůj spád a já už neměla důvod být ta hodná, trpělivá, čekající. Sblížila jsem se s jiným mužem. Kdysi nějaký spisovatel nebo filozof řekl něco v tom smyslu, že milenec odkryje ženě vše,co manžel před ní skryl. U mně to rčení dostalo skutečnou podobu. Na stará kolena si užívám sex, jak jsem neměla možnost ho v manželství poznat. Manžel je mnohem hezčí než přítel, nicméně ojedinělé jednorázovky a rychlovky v mém životě nahradilo dlouhé milování s opakovanými orgasmy, možnost mít se komu po sexu stulit do náruče a povídat si. Sex není zdaleka to nejpodstatnější v našem vztahu, jsme kamarádi, co si o všem povídají, vše na druhém je zajímá, máme si stále co říct a podnikáme hodně věcí, i když jsem časově omezená tím, že mám rodinu. To srovnání těch dvou je víceméně smutné. S mužem si povídat nemohu, nemá o to zájem, můj život, prožitky a myšlenky ho nezajímají a nikdy ve skutečnosti příliš nezajímaly, což jsem zjistila právě tím srovnáním s oním druhým. Ale je to prostě bohužel tak. Všechny moje intimní prožitky s ním jsou hluboké, ne tak na povrchu, jak jsem to znala po léta. Když se vztah manžela a jeho kamarádky po čase začal jevit oběma jako neperspektivní z mně neznámých důvodů a skončil, považovala jsem za čestné ukončit i já ten vztah bokem a pokoušet se oživit city, sex, pohodu a vztah doma. Na to ovšem musí být dva a muž zájem nejevil. S přítelem jsem se tehdy v dobré vůli k muži rozešla, ale jsme spolu zpět. On má zájem o mně, zájem lásku přijímat a bohatě vrací, doma tohle už nefunguje. Asi mně odsoudíte, ale prostě jsem s tím druhým dál a nedovedu to dnes pořád utnout.

... (St, 4. 1. 2012 - 21:01)

Vzajomna dovera... Pekna...Vzájemná důvěra znamená, že si nezahýbají! A když už se to stane, tak s kondomem. I kdyby šlo o dlouhodobou milenku (milence), tak žádná hormonální antikoncepce nezabrání přenosu pohlavních chorob.

Reklama

Přidat komentář