Reklama

Milenec a manžel

ac (Út, 7. 2. 2012 - 11:02)

Docela úsměvný mi přišel...tak nyní vážně na rozdíl od předešlého příspěvku,milá pavlínko nevím zda se jen nevytahuješ ,a ale pokud ne tak takovou krávu jako jsi ty znám , žena mého bratrance se pořád někde s někým .... až došlo k rozvodu a ta sobecká osoba, první co udělala , tak řekla jejich 14 letému dítěti že jeho otec není jeho otec ,dnes po pěti letech k sobě složitě hledaji cestu a už nikdy to nebude táta a dítě na 100% a tak se tě ptám zda jsi při své pomstě taky chtěla ublížit tomu dítěti a nebo jsi jen tak hloupá , protože v budoucnu může nastat situace kdy se vše provalí a pak to rozhodně neodnese jen tvůj manžel , spousta žen tu píše o své pomstě ,proč ne ,mají se doma trápit nad nevěrným manželem? , ale ty jsi do toho zatáhla nevinou osobu a to svoje dítě , v žádném mém předešlém příspěvku nepoužívám sprostá slova , ale ty jsi kráva nebeská!!!!!!!!!!

Marci (Út, 7. 2. 2012 - 11:02)

Asi máš pravdu, já na to...No, jestli tu striptérku ojel, je to docela síla. Pokud zaflirtoval, je to v normě...
já jsem vdaná dlouho a taky mám bolestnou zkušenost. Musím říct, že pomsta není dobrý způsob jak jednat, kkyž manžel ujel jinde. Nicméně i tak se mi to stalo, vrátila jsem mu to a ten druhý muž mi strašně moc pomohl. Zvednout sebevědomí z bodu mrazu a taky jsem díky němu v bolavé době žila a nepřemýšlela tolik o mnaželovi, jeho životě, jeho kamarádce. Prostě člověk někoho má a neřeší a tolik netrpí. Je to už za námi. Přineslo mi to jizvu na duši i ztracenou důvěru, ale na druhé straně jedno krásné přátelství s tím druhým, které trvá dodnes ... a vědomí, že co nezabije, posílí-platí to...

Zuzka (Út, 7. 2. 2012 - 10:02)

Souhlasim s Blankou, Ditou,...Asi máš pravdu, já na to přišla krátce po oslavě narozenin mého drahého, kdy jsem souhlasila s bláznivým nápadem jeho kamarádů, kteří mu přivedli striptérku. Když jsem viděla, jak se to pak vyvíjí, tak jsem z toho byla docela špatná. No, a když to začalo být docela hustý, tak mne jeden z jeho kamarádů odvedl stranou a začal mě utěšovat. Nakonec jsem mu podlehla a vůbec nelituji. Dokonce si myslím, že i v manželství nám to klape o něco lépe než předtím. Asi je pravda, že člověk občas potřebuje nezávaznou změnu. Jen na okraj, manžel neví vše, co vím já o něm, kamarád se docela rozpovídal, o sobě mu pochopitelně taky nevyprávím. Je lepší když se on cítí provinile, alespoň se více snaží, což mi pochopitelně vyhovuje.

carlos (Po, 6. 2. 2012 - 16:02)

Píšeš:" Prostě bych šukala, šukala, šukala. On jako 50 už na to neměl. Co zbývá takové ženě??? No hledat ....hřebce" No pěkné a co mladí hřebci třeba v manželství, co jejich partnerky zatím ještě tolik nemusí?, Hledat "starší klisnu"??

p.jojo (Po, 6. 2. 2012 - 13:02)

Hodně žen má milence, nebo...Ja mel o 19 let mladsi milenku Petro.
Jeji manzel nezvlada dlouhe "predehry" a diky praci ma hrube prsty neni trpelivy a nejradej jen soulozi a nestesti pro ni se neudela hned. Jenze ji chybi jemnejsi doteky a dlouhe pohravani se vzrusenim a telem .
V realite by jsme spolu nevydrzely ani den a vubec si nechybime krom te postele.
Vyzkousel sem ji nekolikrat, vzdy to nevydrzela ona a chtela prijet na "pokec-sex". Bestie presne vi jak uzasne reagujici telo ma a vi ze kdyz nemam nablizku jinou zenskou neodmitnu ji. Oba vime ze je to jen o tom ale nejde se tomu ubranit nastesti ted ma materske povinosti a dite ji bere sily na blbnuti.

Petra (Po, 6. 2. 2012 - 12:02)

Hodně žen má milence, nebo má krátkodé známosti. Je mi 38 manžel je 19 let starší. Dříve nebyl v sexu problém, brali jsem se když mi bylo 19. Já jsem to tak často nepotřebovala, on vzhelem k věkovému rozdílu neměl propblém. Zlomilo se se to ve mě po 1. dítěti, v mých tak 33 letech. Najednou jsem byla sexem až posedlá. Prostě bych šukala, šukala, šukala. On jako 50 už na to neměl. Co zbývá takové ženě??? No hledat ....hřebce. Nejsem ošklivka, takže chlapi mě chtějí dostat do postele,snažím se to řešit trvalým milencem, ale někdy se stane že sbalím kluka o hodně mladšího, ten na mě "má". Manžela bych se ovšem nevzdala, je to dobrý manžel, stará se o mě. Takže ta děvčata co to také tak mají, chápu. Prostě si nemohu pomoci. Také nemám dobrý pocit, když se do mě udělá milenec, večer pak - výjiomečně i manžel. Být vystříkaná 2 chlapama, nemám dobrý pocit.Zvládám to ale není to jednoduché. Zvoní mi mobil....

K. (Po, 6. 2. 2012 - 12:02)

Souhlasim s Blankou, Ditou, Pavlinou atd... Nic neni dokonale. Kdyz jsem byla mladsi tak jsem se hadala se starsimi a tvrdila jsem jim, ze bych nikdy nepodvedla, odsuzovala jsem to. V poslednich letech jsem podvedla nekolikrat, jde o sex, o vasen... Pritele miluju a mam s nim hrozne moc spolecneho. Zkratka sex je sex a je to nekdy silnejsi :) Nemam rada lidi, co odsuzuji ostatni. Navic - mam spoustu kamarádek, kamarádů a známých. Neverili byste, kolik z nich podvadi. A neco pro mravní policii zenskeho osazenstva zde - vetsina z Vas, co si mysli, jak maj doma uzasneho muze, co je nepodvadi atd atd ... Samozrejme Vam to nepreji, ale nejedna ma znama si mysli totez, ale pravda to rozhodne neni. Staci s těmi manžílky vypít pár piv a rozpovídají se :)

p.jojo (Po, 6. 2. 2012 - 11:02)

No to co popisuje Pavlina chapu ale jednim dechem dodam ze existuji dlouhodobe vztahy kde ta vzajemna posedlost tim druhym vydrzi desitky let bez nejakych never ci ztraty jiskreni v paru.
Ale dodam ze to jsou zanedbatelne vyjimky.

carlos (Po, 6. 2. 2012 - 10:02)

Docela mne rozesmál tvůj...No je v tom samozřejmě naivita mládí. Ano, po odeznění zamilovanosti se hodně mění. Přesto existují páry, které to i potom dosti dlouho ustojí. Mimochodem, vázat se chtějí převážně ženy. Tyto častěji vyžadují svatbu i děti. Pak se později diví, že počáteční kouzlo je to tam. Ale to je prostě přirozené. To by musel člověk každých pár let mít někoho jiného, aby to pořád skutečně jiskřilo..A na to každý nemá náturu ani žaludek.

Pavlína (Po, 6. 2. 2012 - 10:02)

Pavlíno, jsi fakt dobrá.A...Docela mne rozesmál tvůj příspěvek, ale asi máš pravdu. Taky dnes vím, že velké lásky existují asi jen v pohádkách. Ona jak skončí taková ta velká zamilovanost a nastane normální život, tak je to o něčem jiném. Proto se dnes již na žádného chlapa, úplně nevážu. S tím svým, co ho mám doma, nyní vcelku vycházím a sem tam si s ním udělám dobře, když chci zažít něco „nevšedního“, tak se domluvím s kamarádkou a jdeme na tah. Dříve bych takové chování vylučovala, ale nyní po tom co mám za sebou, to beru vše úplně jinak. Ještě k tomu, zda moje kamarádka se schází ještě s mým mužem. To asi nyní určitě ne, nakonec obě jsme maminy, každá dvou dítek a to taky dává trochu zabrat. Takže i ty naše úlety jsou dost sporadické. Taky ještě k tomu, proč jsem jí to neoplatila s jejím manželem. Nejde jen o to, že on není až tak můj typ, ale představa, že bych jednou musela třeba zabránit tomu, aby případně ten její klouček a ta má holčina nemohli spolu být, byla dost děsivá. Ještě štěstí, že obě naše první děti jsou kluci a tam toto spojení nehrozí.

(Ne, 5. 2. 2012 - 20:02)

Tak mi to vydýchání...Pavlíno, jsi fakt dobrá.A rozhodně máš pravdu v tom, že měnit muže je zbytečné. Časem je každý nějak na zabití:-)
Nakonec vše zlé...atd jak se říká. Díky tomu máš vnitřně svobodný život.Kdyby tě hodně naštval, můžeš se pobavit pokaždé pohledem na "jeho" druhé dítě.

taky jedna (Ne, 5. 2. 2012 - 20:02)

Tak mi to vydýchání...podívej, jak bych to řekla. Zdá se, že jsi vyrovaná a skousla to. Věř mi, že to šlo snáze proto, žes to vyskorovala. Když si bokem užijí oba a vrátí se k sobě, je spíš možné, že to ustojí než když jeden si užil a druhý se jen trápil. Svědomí nečisté mít nemusíš. Chlapi jsou dacani a kdoví, kolikrát ten tvůj to ve skutečnosti s tvou kamarádkou dělal a kdy to skončilo a zda to skončilo. Oni pravdu nepovědí. A neřeš a užívej života, nakonec máme jeden.

Pavlína (Ne, 5. 2. 2012 - 18:02)

bych to taky nevydýchala....Tak mi to vydýchání chvíli trvalo, bylo to taky tím, že se to přihodilo s mojí dobrou kamarádkou, ale pak jsem si řekla, když může on, tak proč já ne? Tak jsem se spustila, samozřejmě v rámci možností. Nechtěla jsem a stále nechci, i když se to zdá podivné, rozejít se svým manželem. Mám ho svým způsobem ráda a nakonec proč brát dětem tátu. Nemyslím si totiž, že kdybych ho zaměnila, že by se objevil pan „dokonalý“. Nejlepší na tom je, že mne k úletům dovedla kamarádka, právě ta, která je maminou manželova levobočka. Možná, že to provedla z důvodu špatného svědomí. Nyní je ovšem vše zapomenuto a naše děti si spolu hrají. Jediné, co jsem jí neoplatila a ani oplatit nechci, je poměr s jejím manželem, nakonec ani ona, vyjma té osudné manželovi rozlučky, s tím mým již nikdy nic neměla. Nakonec na světě je chtivých chlapů plno. Jeden z nich, i když to samozřejmě neví, byl původcem toho, že mám druhé dítě.

(Ne, 5. 2. 2012 - 16:02)

Pavlíno, přes všechny...bych to taky nevydýchala. Jenže byla těhotná, po svatbě, co po porodu-žena se často neužíví na mateřské..Prostě si to zařídila po svém. Ale já bych to neuměla.

Renka (Ne, 5. 2. 2012 - 16:02)

Docela úsměvný mi přišel...Pavlíno, přes všechny mravokárce ti rozumím, nicméně bych se s ním byla rozvedla, to bych nevydýchala. Ale kadá jsme prostě jiná...

Pavlína (Ne, 5. 2. 2012 - 13:02)

Docela úsměvný mi přišel příspěvek od ac, ve kterém tvrdí, že je jednoduše dokonalý. Totéž mi tvrdil již před svatbou můj manžel, snad proto jsem si ho i vzala. Překvapení přišlo již krátce po svatbě, kdy jsem byla v třetím měsíci těhotenství. Přišla za mnou kamarádka, která je rovněž vdaná a byla již krátce před porodem. Při vzájemném pokecu z ní vypadlo, že mimčo, které čeká, je s největší pravděpodobností výtvor mého manžela. Docela mi to v tu chvíli zdrtilo. Vzájemně jsme si poplakaly. Potom se mne snažila uklidnit tím, že jsem jediná mimo ní, kdo to ví a rozhodně na tom nic měnit nehodlá. Řekla mi rovněž, že k tomu došlo při oslavě manželova loučení se svobodou. Nu abych to zkrátila, dnes jsem maminou dvou dětiček, z toho to první je samozřejmě s manželem a to druhé je určitě moje. Tím jsem s ním vyrovnaná a řeči o dokonalosti jsou mi k smíchu.

ac (Pá, 3. 2. 2012 - 11:02)

máte asi pravdu, ale ještě jsem si nyní všiml u první příspěvek IVA , jak píše že muž je líný na sex ,to je docela dobrý ,a co asi iva dělá proto aby nebyl , no umím si představit když jde za milencem jak se vykoupe ,navoní, namaluje , vezme si krásné prádlo a tak dále
a doma ,taky to tak zkouší na toho svého líného , no možná to není lenost , ale hlavně se mi zdá že všechny ženy které tu píšou jak tem manžel je takový a makový a jak oni pak musí.... chtějí jen aby jim tu někdo řekl že mají pravdu a jsou ony ,ty dobré a tak si obhájili zradu , a to platí i chlapech , asi si to ženy nedělají sami mezi sebou ? a nebo jo ? no zda ano tak klidně manželovi řekněte a uvidíte jaký z toho lehocha bude zvíře

Cornuto (Pá, 3. 2. 2012 - 10:02)

To nie je oko za oko, ale ked sa ta prilezitost naskytne, tak ten podvedeny to istotne skor vyuzije, lebo si povie, ked mohol on/ona tak mozem aj ja. Inac by to mozno neurobil. Ine je, ak to clovek urobi cielene. No ale Dita je uplne iny pripad. Je lacny matrac ktory vyprasi kazdy kto pred nou neujde. Ona neoplaca, je to jej zivotny styl a robila by to, ci by ju manzel podvadzal alebo nie.

ac (Pá, 3. 2. 2012 - 09:02)

co životu vyšlem, vrátí...jo chápu to , ale stejně oko za oko....
zničit dobrý vztah ,protože jeden udělal jednu chybu , a tak to dopadne ,protože jak ta žena psala tak se i zamilovala a to je začátek konce ,no hlavně aby tomuhle oplácení rozuměli děti ,ty zato mohou nejvíce
ale neodsuzuji , přemýšlím nahlas

Renka (Pá, 3. 2. 2012 - 09:02)

na druhou stranu vyhánět...co životu vyšlem, vrátí nám, dříve nebo později... i tu nevěru ... kdo podvedl partnera, málokdy už stojí za zachování věrnosti v očích protějšku. Mnozí nehledají cíleně pro pomstu -ale když se příležitost naskytne...a ona se naskytne, dříve nebo později a pak hlavou letí jediné, proč ne, když může on, mohu přece taky...

Reklama

Přidat komentář