Reklama

Milenec a manžel

ate (Út, 14. 2. 2012 - 13:02)

Lucka+Terka-to jste na...proč si to ukončil,tedy zda můžu

Pepa (Út, 14. 2. 2012 - 13:02)

Lucka+Terka-to jste na tenkém ledě děvčata..
Kdysi jsem řešil podobnou věc se svou milenkou a ukončit to s někým koho máte rádi,prožíváte s ním krásné chvilky,suprový sex je hodně těžké.Taky mi to trvalo tak půl roku poté,co jsem to s ní ukončil,než to celé odeznělo a stejně si na ní i teď po x letech rád vzpomenu.Je to jako droga,přináší to extázi a chceš to pořád dokola,ale když to nemáš hodně to bolí.

..zatloukat,zat (Út, 14. 2. 2012 - 12:02)

...jeden je náročný a druhý není...

Terka (Út, 14. 2. 2012 - 11:02)

Pavle, jestli tomu dobře...Lucko, já jsem podobný problém řešila taky, vždy když jsem chtěla svůj vztah bokem ukončit, tak jsem si uvědomila, že by mi scházel. Taky bych si nepřála, aby můj manžel měl obdobný vztah, asi je to ode mne sobecké, ale nemohu si pomoc. Mnohokrát jsem o tom diskutovala se svým milencem, ale on mi vždy řekne, abych to nechala plavat. Asi je pravda, že to záleží na tom, jak to kdo prožívá. Je to hodně o sexu, i když u delších paralelních vztahů, jde asi i o něco víc.

Lucie (Út, 14. 2. 2012 - 10:02)

to Renda: no narovinu...Pavle, jestli tomu dobře rozumím, jsi pro filozofii neodpírat si hezké věci. Řekla bych, že je to pravda částečně a za určitých životních okolností. Já jsem svého času v dlouholetém manželství už nedostávala to, co žena dostávat má nebo tedy chce-čas manžela, lásku a sex. Našla jsem to jinde. Měla jsem to zdůvodněné. Svého času mi to hodně pomohlo. Vzkřísit povadlé sebevědomí, probudit v sobě znovu ženu, nebýt jen robot na vydělávání peněz a práci. Lásky jsem najednou dostávala spoustu a byla chvíli šťastná. Uvědomila jsem si, jak šel čas, že plnohodnotný vztah doma nenahradí v mých očích nic a že mám jen náhražku, šidítko. Řešila jsem a řeším, zda tu náhražku žít a mít aspoň něco nebo zda to ukončit a nemít nic-jen svou osamělou hrdost a pocit, že nikomu neubližuji. Podotýkám, že muž měl předtím úlet, takže výčitky svědomí jsem neměla. Přesto jsem rozpolcená a svou situaci vidím jednou v takovém a podruhé v onakém světle. Ono něco jiného je mít úlet a něco jiného trvalý vztah v manželství bokem. Nikdy bychom neměli dělat druhému to, co nechceme, aby on dělal nám...nevím, jak to řešit, upřímně nevím...

a jak jinak (Út, 14. 2. 2012 - 09:02)

to Renda: no narovinu...dobrá pavle ,tvé narážky jsou evidentní , tak mi prosím vysvětli co je to ten ,,pravdoláskař,, no a já si právě myslím že máš pravdu v tom že jsme tu na krátko a proto by jsme se měli chovat tak abychom nikomu neubližovali ,souhlasíš?

Pavel (Út, 14. 2. 2012 - 09:02)

to Renda: no narovinu obdivuji tvou otevřenou zpověď - díky za anonymitu internetu :-) - za toto tě možná bude hodně lidí napadat.

To jak se zachoval pak, no jak to říct, všude jsou normální pohodoví lid a na druhou stranu lidi, kteří to vidí jen ze svého pohledu. Navíc tvé poslední věty to je právě něco, co vybudí pravdoláskaře na maximální provozní teplotu.

Takže se drž.

Vždyť jsme koneckonců jen lidi a těch pár let tady máme opravdu jen nakrátko.

Renda (Po, 13. 2. 2012 - 19:02)

Renda je holka, ne ?Pochopitelně jsem holka, žel antiko nemám, s manželem totiž plánujeme rodinu a proto i ty nervy. Ona je to taky trochu vina toho mého drahouška. On si objednal kamaráda, instalatéra, aby nám upravil rozvod vody na chalupě. Místo toho, aby to dělal s ním, tak mne nechal to dělat s ním samotnou. Průšvih byl, že ten hoch začal být dost dotěrný a mně to bylo zase, abych pravdu řekla, docela příjemný. On je docela hezoun, tak jsem mu nakonec podlehla. Nejvíc mě docela potom namíchlo, když řekl, že se tak moc nestalo a, že se mu to se mnou líbilo. Pro mne asi naštěstí to skončilo bez následků, teď ho odmítám, i když do budoucna nevím. Jsem asi blbá, ale přes to všechno mě přitahuje.

Renka (Po, 13. 2. 2012 - 16:02)

Rendo obcas spim se zadanou...Renda je holka, ne ?

Renka (Po, 13. 2. 2012 - 16:02)

Pouze dotaz. Holky jak vám...mně se to v minulosti stalo a já byla v té době chráněná antikoncepcí, takže jsem nějaké extra nervy neměla. Dobře to dopadlo, ta antiko myslím dost nás ženy chrání. Jistě, stoprocentní to není, ale co je v životě stoprocentní ?

p.jojo (Po, 13. 2. 2012 - 15:02)

Pouze dotaz. Holky jak vám...Rendo obcas spim se zadanou zenskou a tusim ze podobne nesmysly neresi co jsi tam pleskl.
Za prve nejsem pro ni "cizi" a za druhe na rozdil od manzela me nakope prdel a posle k sipku pokud bych ji to opakovane "udelal" blbe. :-)

Pavel (Po, 13. 2. 2012 - 15:02)

Jsem zvědav na odpovědi k Rendině dotazu. Je celkem zajímavé číst názory žen k tomuto tématu.

Renda (Po, 13. 2. 2012 - 15:02)

Pouze dotaz. Holky jak vám je, když se do vás udělá cizí chlap, myslím milenec, já z toho byla pomalu na prášky. To nejen na možné důsledky, ale opravdu jsem to nečekala, neboť slíbil, že si dá pozor.

a jak jinak (Po, 13. 2. 2012 - 15:02)

Asi ti dost pracují nervy...no seniore to spíše tebe ne? a navíc já jsem svůj postoj vysvětlil a bez emocí ,zatím co ty ses neodchýlil od nadávek a urážek a proč ,,pavlíčku,, ,protože se chováš jako malej kluk kterému někdo sebral koníčka ,jo hold máš postavení a všichni s tebou musí souhlasit

ronny (Po, 13. 2. 2012 - 15:02)

Přesně, at už se nehádají. Zajímalo by mě, jaké je to pro ženskou spát s oběma. Jde to i když toho jednoho hodně miluje?

Pavel (Po, 13. 2. 2012 - 15:02)

Asi ti dost pracují nervy že?:-))
Nerozčiluj se, prdne ti cévka a budeš tahat nohu za sebou. Za to ti přece nestojím.
A odpouštím ti:-)) přesně tak, jak si přeješ. To by tě mohlo aspoň trošku uklidnit.

ženská (Po, 13. 2. 2012 - 14:02)

Kluci, proč jste od tématu a navíc v hádce ? Je to o ničem. Pišme o milencích a manželích, zajímavé téma...

a jak jinak (Po, 13. 2. 2012 - 14:02)

No je vidět, že jsi opravdu...jo jo úplně si to uhádl ,ale jak ty to děláš že jsi takovej velkej a vyrovnanej člověk a vůbec tě nic nerozhodí ,to asi to tvoje postavení a jak jsi chápavej ,no mám se ještě co učit ,hele třeba to zkusím takhle ,,to sedí od někoho kdo musí svojí starou předhodit nějakýmu negrovi aby se mu vůbec postavil,, no myslíš že už jsem na tvojí úrovni? to víš já jsem samej mindrák
tak mě prosím polituj a odpusť mi to

Pavel (Po, 13. 2. 2012 - 14:02)

No je vidět, že jsi opravdu velmi jednochý člověk. Vytrhnout z kontextu a předložit, na tom si zakládáš. Na rozdíl od tebe nebudu dohledávat počátek naší diskuse, já se ptal žen na určitě věci a ty jsi se do toho vložil se svým komentářem, který byl útočný. Je vidět, že to prostě nezvládáš.
Užívej si své omezenosti a dále ji rozdávej svému okolí ty chudáčku. Došly ti argumenty? Nebo se ti něco zásadního stalo? Třeba že ti stará nasadila parohy a ty nemáš dostatek sebevědomí to unést? Nebo za tím bude ještě něco jiného?:-)) Opravdu mě začínáš bavit. Měj se fajn.

a jak jinak (Po, 13. 2. 2012 - 13:02)

Ok myslím, že se my dva...tak se podívej na tvoji ,,diskuzi,, inženýre
to ale jinak: no narovinu, víš absolutní hovno, já jsem kandaulista, takže jsem jaksi na druhém břehu moralistní hovado. Osobně nesnáším pravdoláskaře a pičuse, co se do všech serou, jako ty. Mně je osobně úplně hovno po tom, co dělají ostatní ve smyslu, že bych je za to kritizoval až po moment, kdy se to začne dotýkat mě a mých blízkých.

Tak se do mě laskavě neser a řeš si svoje komplexy a mindráky, osočuj ostatní.

Stačí takto? Je to dostatečné?

Normálně takto nereaguji, ale přesně jako ty řeší spousty lidí záležitosti jiných a právě toto mě sere. Užívej si svých mouder ty chudáku a třeba právě tobě zahýbá stará a já ti to přeji:-)) kokotku.

Pro ostatní: jsem to opravdu já Pavel, nikdo si nevzal můj nick

Reklama

Přidat komentář