Reklama

Milenec a manžel

Magda (Čt, 14. 2. 2013 - 07:02)

A proč ne,nemám ráda,když...Taky nemám ráda dlouhý rádoby inteligentní řečičky,není nad to,když jdou kluci přímo na věc a bez dlouhých okolků mě opíchají.

Lea (St, 13. 2. 2013 - 15:02)

Když jsou muži dva,nebo...A proč ne,nemám ráda,když chlapy kecají a potom nic.Na firemním večírku kolegové nekecali,vzali mě do archivu v suterénu,položili na stůl,zvedli mi nohy a jeden po druhém mě vyšukali.Užila jsem si,bylo to boží.

Janina (Út, 12. 2. 2013 - 05:02)

já mám taky milence a přítele...milence ale jen vykouřím,dělám mu asistentku a občas si mne zavolá,že je nadrženej,žena mu ho doma ani nedá do pusy,tak je rád ,že mu ho kouřím já.Večer pak ho vykouřím tomu mýmu a pak si to pěkně srovnám,u koho se mi to jak povedlo.Vím ,že by se to nemělo,ale líbí se mi to pokušení ,že ho můžu kouřit ještě jinýmu....to přeci není nevěra....šukat bych s ním ale nešla....
miluju mít v sobě v ten den sperma od přítele i milence....je to nádherný pocit....milence jen kouřím,tak to můj přítel nepozná,kdybych byla dole mokrá...

Milča (Pá, 8. 2. 2013 - 09:02)

tak to jo,pitím ztrácíme...Když jsou muži dva,nebo tři, nemusí ženská chtít.Když jsou pěkně nadržení,neptají se,jestli do toho jde a prostě se uspokojí i proti její vůli.

běž už do prdel (Čt, 7. 2. 2013 - 21:02)

Ahoj,

koukni na web...s tím spamem v diskuzi, kreténko.

Aneta (Čt, 7. 2. 2013 - 21:02)

Ahoj,

koukni na web kupi.cz: http://www.kupi.cz?u=48ge7

Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.

Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.

Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz?u=48ge7

No, (Čt, 7. 2. 2013 - 18:02)

Vypadá to asi blbě, ale...tak to jo,pitím ztrácíme zábrany,to je pravda,ale stejně,že ty jsi do toho šla,já si to nedokážu ani představit.

Ivana (Čt, 7. 2. 2013 - 18:02)

že napřed to po vás muž...Vypadá to asi blbě, ale když jsou na to dva, tak toho moc nezmůžeš. Rozhodně bych to již nechtěla znova zopakovat. S manželem nyní zůstávám jen kvůli dítěti. Na jejich obranu, i když chabou, lze říci, že byli trochu připitý.

Zvláštní, (Čt, 7. 2. 2013 - 18:02)

Mne manžel jednou donutil...že napřed to po vás muž chtěl a potom sám žárlil,asi viděl,že jste si to s ním víc užívala,nebo nevím.Nicméně k tomu bych se nikdy nenechala přemluvit a můj muž by teda ani nic podobného nechtěl.

Ivana (Čt, 7. 2. 2013 - 18:02)

Berta s manželem provozují...Mne manžel jednou donutil souložit s kamarádem a poté na mne začal strašně žárlit. Dokonce jsme se kvůli tomu málem rozvedli.

Rozumím (Čt, 7. 2. 2013 - 12:02)

vám,jak to myslíte.Někomu se to může líbit,druhý to zase odsuzuje.Však jsou i různá videa a to bych si třeba nepustila,to se mi nelíbí,ale věřím,že někomu ano a i jejich vztah může dobře fungovat,jsou na stejné vlně,užívají si to oba a nežárlí navzájem na sebe.Sice takových párů asi moc není,ale výjimky jsou.

Lucie (Čt, 7. 2. 2013 - 12:02)

to bereme jinak.Vy s...Berta s manželem provozují skupinový sex, o kterém jsou dohodnuti, tedy nevěra je legitimní a tím přestvává být nevěrou, je to hromadná sexuální aktivita, která vyhovuje všem a mnoho párů, protože tak žije dost lidí, ji považuje za zpestření manželského i sexuálního života. Pro někoho je to nepředstavitelné, pro jiného normální. Berty manžel patří navíc do skupiny mužů-kandaulistů, kdy muže vzrušuje dívat se na vlastní ženu, jak souloží s jinými. Je tu o tom samostatné forum. Mužů kandaulistů je více, než by se dalo čekat, jen se o tom mnoho nemluví. U žen jde o zcela vyjímečný jev. Takový kandaulista nemá k manželce majetnický vztah. Navzdory všemu taková manželství fungují povětšinou dobře, nezmítají jimi emoce jako žárlivost, majetnickost a tím pádem taky ne tolik hádek či krizí. Pokud je žena svolná k daným praktikám, taková manželství si prostě rozkoš užívají s dalšími lidmi. Manželka kandaulsity si může být jista věrností mnažela, oni jnam nechodí-a hodně si užije, proto jde většinou o náruživé ženy. Jde jen o diskrétnost a zdraví, to by mělo být dobře prověřeno předem. Hodně krásných sexi zážitků všem přeji!!

Každý (Čt, 7. 2. 2013 - 11:02)

Já a manžel nepovažujeme...to bereme jinak.Vy s partnerem na sebe nežárlíte,ale podle toho co píšete,tak provozujete grupáč,no,někomu se to může líbit.

Berta (Čt, 7. 2. 2013 - 11:02)

Podle mého názoru, který...Já a manžel nepovažujeme za nevěru,když se mnou provozují sexuální hrátky jiní muži a manžel je přítomen,případně se přidá do hry.

Lucko, (Út, 5. 2. 2013 - 10:02)

Podle mého názoru, který...máte úplnou pravdu,plně s vámi souhlasím.Máte to v hlavě srovnané a jste rozumná.

Lucie (Út, 5. 2. 2013 - 10:02)

Podle mého názoru, který sdílí dost lidí kolem mně je nevěra samotný akt soulože, orální sex jednoznačně ( ten já sama považuji za vrchol intimity dvou, protože k němu přistupuji pouze po delší známosti a po klasické souloži s protějškem ) a mnozí si myslíme, že nevěrou je i francouzské vášnivé líbání spojené s osaháváním intimních partií-je to předehra k samotnému aktu. Vše mimo to je flirt dle mně, včetně erotických sms a majlů, které za nevěru nepovažuji, nicméně se od těchto věcí k ní lehce sklouzne...

Jirka (Út, 5. 2. 2013 - 07:02)

to sis opravdu špatně...A je rozdíl mezi pohlavním stykem a stykem s pohlavím?

Tina (Po, 4. 2. 2013 - 22:02)

Ahoj Janino, zajímal by mně...to sis opravdu špatně vysvětlila.Pokud Ty manipuluješ s pohlavím jiného partnera bez souhlasu toho svého a naopak jeli manipulováno Tvým pohlavím dopouštíš se nevěry i když nedojde k zasunutí, je to styk s pohlavím.

Caco (Ne, 3. 2. 2013 - 09:02)

Běž na slovenský WEB a neoxiduj tady na českém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chudák (So, 2. 2. 2013 - 21:02)

já mám taky milence a...manžel Janiny-nevěrnou a ještě blbou jak auto bláta má manželku...hulí v práci, hulí doma a prej, kde srovnává, kde to líp svedla...asistentka...doufám, že aspoň ten její ubožák doma líže jinde kundy...
možná je to dvacetiletá blbka, ale i tak....

Reklama

Přidat komentář