Reklama

Milenec a manžel

Lindo, (Pá, 5. 4. 2013 - 16:04)

co jsem si s tebou psala,to já taky nikomu nevykládám.Já se nepodepisuji vůbec a ten důvod ty také znáš,mám k tomu opravdu velký důvod,o kterém ty dobře víš.Jinak právě proto jsem ti na sebe dala číslo,stačilo mi,abys mi jen na minutku zavolala.Nicméně,to už je jedno,nemá cenu si o tom dále psát.

Linda (Pá, 5. 4. 2013 - 16:04)

jestli píšeš pravdu.Když...Já myslím,že jsme si to vysvětlili,proč jsem nechtěla volat. Psala jsem ti dost upřímě svěřovala jsem se ti s intimníma věcma,ale tady nikdy nevím jestli jsi to ty,protoože tady vždy vystupuješ pod jiným nickem.

Saša (Pá, 5. 4. 2013 - 16:04)

Víš já jsem hlavně...Já s přítelem se dost hádáme člověk přijede s práce a přítel má chut na sex ale já ne.My chudácí ženský my trpíme jak zvířata.Ale když mam chut na masáž ta jdu do sprchovacího BOXU tam mě nikdo neštve zamknu koupelnu a mám klid.A chdila jsem na banky a byl tam fakt pjěknej chlap namakanej vysokej svalnatej.

Jen (Pá, 5. 4. 2013 - 16:04)

jestli píšeš pravdu.Když jsem si s tebou chtěla na minutku zavolat,tak to byl velký problém.

Linda (Pá, 5. 4. 2013 - 15:04)

Ano maser.Víš já jsem hlavně šťastná,že jsem takového maséra našla. Je slušný,neobtěžuje,nesvléká se. Je prostě porofesionál. Ze začátku jsem se trochu styděla tam ležet nahá,ale zvykla jsem si. Když mě masíruje pohlaví,používá hodně olejíčku,hodně to klouže a je to prostě nádhera. Je to něco jako Tantrická masáž. Milence bych nechtěla,bojím se,že bych se zamilovala,rozvrátila rodinu a to nechci. Navíc s milencem bych souložila(to chce přece každý chlap) a to bych fakt měla výčitky.

Saša (Pá, 5. 4. 2013 - 14:04)

Myslíš masér? Je štíhlý...Ano maser.

Linda (Pá, 5. 4. 2013 - 13:04)

A je tam alspon sexi chlap?Myslíš masér? Je štíhlý vysoký je mu okolo 50 let. Je to takový sportovec. Dost se bavíme o zdr. výživě a sportu. Je to sympaťák,alespoň pro mne. Každému se líbí možná něco jiného. Ale hlavně má moc šikovné ručičky a umí takové hmaty,které by asi normálního chlapa ani nenapadly.

Saša (Pá, 5. 4. 2013 - 13:04)

To jsou fakt zajímavé...A je tam alspon sexi chlap?

Linda (Pá, 5. 4. 2013 - 13:04)

Být půjčována to je...To jsou fakt zajímavé příběhy. To je opravdu neobvyklé čtení v tehle diskuzi. Já tedy milence nemám i když jsem také tak trochu nevěrná. Manžel mne nedokáže už dlouhá léta přivest k orgasmu(tedy spíš nemá zájem a kašle na mne!) Tak chodím na erotické masáže,kde mám často i 2x orgasmus. Je to moc krásné,ale když přijdu domů,tak se přiznám,že mám trochu pocit viny,že manžela podvádím. Ale s masérem nesouložím! Je to opravdu jen masáž. Na druhou stranu si říkám,když jsem se ve vztahu tolik let trápila a snažila jsem se s manželem o tom mluvit a on nemá zájem něco měnit? Tak co mám dělat? Každý to asi vidí jinýma očima,ale ten pocit viny tam stale trochu je...

Dana (Pá, 5. 4. 2013 - 11:04)

Siso, souhlasím s Tebou....Být půjčována to je opravdu ponižující.Ale zahýbat je ponižující také,je to přetvářka a lhaní.My to řešíme tak že si to vzájemně tolerujeme i společně sex provozujeme.Nikdo z nikoho nedělá blbce a je pohoda.

Naprostý (Čt, 4. 4. 2013 - 18:04)

souhlas s Lidkou.

Jakov (Čt, 4. 4. 2013 - 18:04)

To musí žena souhlasit, musí druhého muže chtít a mít o něj zájem a musí jí padnout do oka.....Ne každý a každá s kterýmkoliv může mít sex, i když tu jde jen o sex bez dalšího duševního pouta.
Pokud si všichni nepadnou do oka, jak se říká, nic nemusí být !!
Někdy třeba žena chce vyzkoušet většího a hrubějšího jak má její muž a podobně.

Lidka (Po, 25. 3. 2013 - 11:03)

sorry, napsala jsem,...Siso, souhlasím s Tebou. Rozhodně, bych taky nechtěla být půjčovaná. Když mimomanželský poměr, tak v utajení, tak aby ten můj doma nevěděl. Platí to samozřejmě i naopak, taky bych nejásala, kdybych zjistila, že ten můj mi zanáší.

Jitka (Po, 25. 3. 2013 - 11:03)

sorry, napsala jsem,...V tom se zřejmě shodneme.Nejsem sice žádná puritánka,ale abych podržela každému chlapovi na kterého manžel ukáže tak to ne.Když by k tomu mělo dojít,tak po vzájemné dohodě.Nikdy neříkám nikdy.

Sisa (Po, 25. 3. 2013 - 10:03)

sorry, napsala jsem, většina a mělo být menšina. Pochopitelně je méně kandaulistů mež mužů bez této úchylky. Nevím, s čím nesouhlasí Jitka, ale je mi to celkem jedno a jsem docela ráda, že nemám doma kandaulistu, kdyby mně muž chtěl půjčovat kdekterému známému a třeba i neznámému muži a koukat na nás, dost by mi to pro život vadilo.

Jitka (Po, 25. 3. 2013 - 10:03)

Joško, neblbni, každý...Nesouhlasím,je dost mužů,kteří jsou kandaulisty aniž o tom přemýšlí nebo si to připouští.Výměny partnerek,skupinový sex to jsou vlastně kandaul praktiky.Tyto muže vzrušuje,že to jiní dělají s jejich ženami a oni jiným ženám a potom i svým.

Sisa (Ne, 24. 3. 2013 - 21:03)

Joško, neblbni, každý není kandaulista, o tvé úchylce jsou tu diskuze na jiných vláknech...normálně to v rodinách takto nefunguje, muži své ženy nepředhazují jiným chlapům, ženy na to nepřistupují a muže takový pohled jako tebe nevzruší, mnohé by s prominutím nasral-je málo párů, kde si upevňují takto vztah, ve většině by tohle vztah zničilo, věř mi. Ty jsi jiný než běžný vzorek polulace, i když mužů kandaulistů je poměrně dost, pořád však zanedbatelná většina.

Joška (Ne, 24. 3. 2013 - 14:03)

Nejlepší co znám je, když žena šuká s milencem a já se na ně dívám!!!
jak žena vzdychá s cizím penisem v pipině...
to je slast, nádhera....a hlavně udržuje manželství při životě...vyzkoušejte to!!
doporučuji!!!

To koukám... (So, 23. 3. 2013 - 19:03)

Je hezké, jak se to tu pročistilo :). Na diskusi se vratila témata, která tu nebyla x měsíců.

hej ravalopo (So, 23. 3. 2013 - 15:03)

Je to pán, který na...Měl bys už si pořádně zapíchat,ať si dáš pohov s psaním těch píčovin a navíc musíš nastoupit někam do práce,potřebuješ to jako prase drbání!

Reklama

Přidat komentář