Reklama

AMWAY

dsa (Pá, 10. 2. 2012 - 00:02)

Cartoon Sex

louda (Čt, 9. 2. 2012 - 19:02)

Hasman úplně vymmyl mozek kámošovi. Já naštěstí včas z amway prchnul. Je to sekta!

Jindra (Čt, 9. 2. 2012 - 16:02)

Mimochodem, ještě by mě...Vystoupit můžeš úplně jednoduše. Neobnovíš si registraci. Registrace platí jeden rok, když nezaplatíš obnovení, automaticky tě vyřadí. Koupit si pozici je naprostý nesmysl. Koupit si můžeš tak leda koryto ve vládě.

David (Čt, 9. 2. 2012 - 10:02)

Ten Čížek fa je hajl sektářskej. Úpně vymyl mozek švagrovi!

xl (Čt, 9. 2. 2012 - 05:02)

Amway je svinstvo a sekta! Tu sektu v ČR vedou Roman Čížek a Roman Hassmann! POZOR NA TY SEKTÁŘE A VYMÝVAČE MOZKŮ!!!!!!!!!!!!!!

... (St, 8. 2. 2012 - 15:02)

Chcete tím říct, že když...Každý způsob obchodování je seriózní, pokud prodávající dodržuje stanovená pravidla.

:))) (St, 8. 2. 2012 - 15:02)

Mimochodem, ještě by mě zajímalo, jak si myslíte, že se přední manažeři MLM na tento vrchol dostali? Nevím sice, jak je to konkrétně v Amway, s touto společností vlastní zkušenost nemám. Jen jsem zde nenašla žádnou diskusi o MLM. Pokud je možné si pozici koupit, pak to nepovažuji za seriozní a zřejmě bych do takového systému nevlezla. Nechce se mi věřit, že právě Amway, která je na trhu tak dlouho, by neměla tuto záležitost ošetřenou. Také si nemyslím, že není možné ze systému odejít. Přece když zjistím třeba po třech měsících, že to dělat nechci, tak mě nikdo nemůže nutit. Nevěřím, že by v jejich smlouvě nebylo zakotveno, jakým způsobem mohu vystoupit. Proto nechápu, jak někdo píše, že je u nich soused 20 let a je chudej jak kostelní myš. Já vím, že i během 3 - 4 let je možné nastoupat na slušný příjem.

:))) (St, 8. 2. 2012 - 15:02)

Vím o MLM dost - seriózní...Chcete tím říct, že když někdo mlží, případně obtěžuje svou nabídkou okolí a i přes jasné odmítnutí chce výrobky "vnutit",nezná dokonale vše, co oproduktu musí znát a pod., že je to chyba systému? Troufám si říct, že i já vím o MLM dost a proto si stojím za tím, že tento způsob obchodování je seriozní. Na druhou stranu vím, že na trhu existuje spousta firem, který se tak jen tváří a s MLM moc společného nemají. Jak poznat etický a neetický MLM už byla řeč v dřívějších příspěvcích.

Jan Prouza (St, 8. 2. 2012 - 14:02)

Jo, deset předních Amwayáků ale nemá 250 000 měsíčně z toho heftění lidí pod sebe v pyramidě MLM :-) takový se jen smějou těmhle zasněným blbečkům, který lákaj na bohatství a přitom sami mají hovno, který maj pouze vymyté hlavy ze seminářů. :-)

x_x (Út, 7. 2. 2012 - 19:02)

Romano cože já znám...Roman je provokatér, aby rozpoutal flame.

Protože pokud by tolik vydělával, tak by patřil k deseti předním amwayákům v ČR a rozhodně by neměl potřebu sledovat nějakou diskuzi na doktorce.

romane (Út, 7. 2. 2012 - 15:02)

V Amway vydělávám 250 000...Romano cože já znám kámoše a ten je u nich snad20let a je chudej jak kostelní myš jen je proklíná kam to vlezl a nedaří se mu z té sekty nějak vycouvat stále tak koukám na tvůj příjem proboha z čeho a jak?

Jasný je příkla (Út, 7. 2. 2012 - 15:02)

Zboží prodávala léta majitelka kamenného obchodu o 30% levněji. Pak za ní přišlo vedení Finnclubu, že jí dají tučné odstupné, když toho nechá, protože jim kazí ceny. MLM systém je zajímavý pro manažery na vrcholu. Pro spotřebitele se vždy silně prodražuje. Sama jsem v MLM systému pracovala a tak vím, že třeba každý dealer musí prodávat za stejné ceny.
Nemohu se proti konkurenci vymezovat cenou. V běžném podnikání si mohu nasadit ceny, jaké uznám za vhodné.

Olin (Út, 7. 2. 2012 - 15:02)

Vím o MLM dost - seriózní není. 70% slevy jsou lákadla, to každej ví a každý obchodník dělá všechno za účelem zisku jinak by to nedělal, tot vše a kecy typu že někdo tohle vaše obchodování dělá blbě a tím kazí jméno společnosti už znám :) jen jsem čekal kdy to vytáhnete. Je to úsměvné jak vy amwayáci vytahujete stále stejné a ohrané argumenty. Ne není to úsměvné je to k pláči.

roman (Út, 7. 2. 2012 - 11:02)

V Amway vydělávám 250 000 měsíčně a už nic nedělám!!!

... (Út, 7. 2. 2012 - 09:02)

Řekla jsem, že MLM je...Ano, upsal jsem se s podnikáním.
Ale i tak, pořád nevím, proč by měl být MLM nejsérióznější způsob prodeje. O ceně něco málo vím a o slevách taky.
Vy mě dáte slevu 70% proti katalogové?
Není potřeba démonizovat obchodní řetězce a zboží tam prodávané, člověk, který používá rozum si může vybrat, co kde koupí.
Na 90% procent věcí běžné spotřeby nepotřebuji odborníka.

:))) (Út, 7. 2. 2012 - 09:02)

nechápu kdyžje v dnešní...Mluvte za sebe. Já jsem taky člověk, čili se hrdě hlásím do kategorie "lidi" a nikdo mě neobtěžuje. Zbytek příspěvku nestojí za komentář, ale musím uznat, že mě pobavil. Zvlášť ta část o lepším zboží. Že je trh přeplácanej kde čím, s tím souhlasím.

:))) (Út, 7. 2. 2012 - 09:02)

MLM jako nejserióznější...Řekla jsem, že MLM je nejserioznější způsob obchodování, ne podnikání. I jiné podnikatelské sféry mají jistě také své kouzlo, to nepopírám. A proč si to myslím? Protože vím, jak se stanovuje cena výrobku na trhu a z čeho se skládá. Buďte si jisti, že obchodník nejde do ztráty ani při ohromení zákazníka svou 70% slevou. A už se vůbec nechci rozepisovat o obchodních řetězcích a o zboží, které tam nakupujeme. Zvláště pak o produktech, které se tváří jako nezávadné potraviny. Na 100% souhlasím s Vašim tvrzením, že pokud prodávám výrobky pomocí MLM, musím na ně být pyšný. Ono nešťastné mlžení při kontaktování je úsměvné, ale bavíme se o MLM. Ne o tom, že to někdo dělá blbě. V obchodě jsem se kolikrát setkala s různými lidmi a v supermarketech obzvlášť. Fakt odborníci.

:))) (Út, 7. 2. 2012 - 08:02)

MLM = pyramida. Dobře dělat...na základě tohoto příspěvku soudím, že o MLM moc nevíte. Tady není prostor, ale je možné informace čerpat z dostupných zdrojů. Není třeba se zapojit do MLM, ale vědět o něm není naškodu. Možná se pak na spoustu věcí dokážete podívat i z jiného úhlu pohledu.

amwey (Po, 6. 2. 2012 - 16:02)

nechápu kdyžje v dnešní době tak pestře zásoben trh proč amwayáci obtěžujou lidi svýma prduktama když na trhu jsou lepší?!
to jen aby měli nové dušičky no hold blbost a opravdu pyramida
znám lidi co tam jsou 20 let a jsou úplně zblblý hamty hamty jen at nachytám víc blbců t
PYRAMIDA je jejich...!

amwey (Po, 6. 2. 2012 - 16:02)

nechápu kdyžje v dnešní době tak pestře zásoben trh proč amwayáci obtěžujou lidi svýma prduktama když na trhu jsou lepší?!
to jen aby měli nové dušičky no hold blbost a opravdu pyramida
znám lidi co tam jsou 20 let a jsou úplně zblblý hamty hamty jen at nachytám víc blbců t
PYRAMIDA je jejich...!

Reklama

Přidat komentář