Reklama

AMWAY

zdenek (St, 26. 6. 2013 - 12:06)

Tak já mám dokonce 3 známé,kteří v amway vydělávají prý 100 tis. měsíčně.Má to jeden háček,jejich lež jsou jako banány,přichází ve velkých žlutých trsech.
Přes diskuse sem debatoval s tolika milionáři díky amway,že by to dalo na středně velkou vesnici.
Drtivá většina amwejáků v čr nevydělá nic nebo prodělá kvůli nákladům(cd,semináře,benzín,čas).Důvod je jasný,předražené výrobky a hlavně velmi špatné jméno firmy kvůli AMO,ale to ste již z diskusí určitě zjistil sám.
Nedávno sem četl,že pokud vyděláte v amway 7O dolarů měsíčně,patříte mezi 89% nejlepších na světě.To znamená,že 11% lidí má více než 70 dolarů a 88% lidí to nikdy za měsíc nevydělá.Jistota je začít přednášet na semináře a prodávat své cd zmanipulovaným ovcím,to je ten největší byznys.

:) (Pá, 13. 2. 2015 - 10:02)

Ano, pokud je prodej rozumně...rozumne prezentovan bude pouze od VPA ... tedy od lidi kteri to berou vazne a nebo se tim rovnou i zivi. Ostatni co se registrujou a hned vypravej pohadky jsou prave ti co kazej to jmeno Amway... a taky to bejvaj jedni z prvnich co zacnou kricet ze Amway nefunguje - protoze oni nemuzou nikoho registrovat :)
eSpring je vcelku dobrej opravdu dela to co se o nem tvrdi... v cenovy nabidce neposlouzim .. znam jen jednen dalsi system a to od Aquelu ... a tam je myslim cena obdobna myslim...

Tinntin (Čt, 12. 2. 2015 - 22:02)

Jiste, mohu se ridit tim ze...Ano, pokud je prodej rozumně prezentován a realizován, tak je na každém, jestli koupí výrobky Amway nebo koupí někde jinde. Ale pokud se k tomu připojí vymývání mozků typu AMWAY je NEJ a můžete vydělávat xx peněz, tak to potom stop.
Z nynější nabídky AMWAY mne zaujal vodní filtr eSpring™ za 30 tis. - to je fakt úlet.

:) (Čt, 12. 2. 2015 - 21:02)

Jiste, mohu se ridit tim ze co v krame koupim za 100-150 korun poridim u Amway za 200-250 korun. V tom pak je nesporna logika povazovat tyto vyrobky za predrazene. Nastesti pro vas je obrovsky vyber ostatnich vyrobku ... at uz levnejsich nebo tech drazsich. Normalni VPA vam vyrobky nutit nebude, rekne vam co se pres Amway da poridit - a v dnesni dobe je toho pomerne dost. Vyzblepty tech co vam tvrdi ze z vas budou za chvili milionari a ze nebudete muset nic delat jsou naprosto scestne - MLM je tvrde podnikani jako kazde jine. Mate spise realnou sanci vydelavat stovky az tisice korun. Pokud se vam bude darit a budete opravdu makat, dostanete se na desitky tisic... ale to uz je o vytvoreni solidni site odberatelu - a to ne kazdy da ...
Jeste ze je spousta lidi kteri vyrobky radi pouzivaji a nedaji na ne dopustit :)

Petr (Čt, 12. 2. 2015 - 20:02)

Moc jsem se nad vasima...Ano, ta kufry byly výrobkem jiné firmy.Tehdy Amway prodávala několik výrobků od jiných firem s tím, že na ně dala svoje logo a navýšila cenu.
Klasickou ukázkou byl ten jejich mazací sprej, což byl ve skutečnosti známý Vd spray, který známe z běžné obchodní sítě, akorát za podstatně nižší cenu.
Stejný výrobek, dokonce i stejný obal, akorát se lišil grafický motiv, kde bylo logo Amway.

Petr (Čt, 12. 2. 2015 - 20:02)

Snažil jsem se napodobit...Také jsem si říkal, že to bude ironie, nicméně to vaše napodobení jejich komunikace je na místě a dost pravdivé.
Oni ti "Amwajáci" mluví obdobně.
Každý dokola papouškuje stejné fráze o kvalitě, dokola mele o koncentrátech a ve finále vám začne kreslit ty jejich trapné "koláče", kde vám najednou začnou mazat med okolo huby s tím, jak rychle zbohatnete.
Amway má zkrátka dnes už velmi špatné jméno, zejména díky těmto nekvalifikovaným prodejcům.

:)) (Út, 25. 6. 2013 - 22:06)

Je mi tě líto.. asi ti...typický kydy amvejáka...tohle je přesně učí:asi jste nešťastný člověk; někdo vám hodně ublížil; nemohu za to, že se vám život nezdařil;...přesně takhle se mají chovat k lidem, kteří na ně reagují negativně. Vida, už je to tady. Vím co píšu, byl jsem jednou na sezení amvejáků. Nikdy více!

Zdenek (Út, 25. 6. 2013 - 22:06)

Na to nejsi zvědavý akorát...Je mi tě líto.. asi ti někdo něco udělal a tak si to tu musíš vylévat na mne ... ale jen si posluž, já se dobře bavím ... a nebudu jedinej. čau

Petra (Út, 25. 6. 2013 - 21:06)

Chybička se vloudila no ......Na to nejsi zvědavý akorát ty. A to je mi jedno. Že jsi nevzdělaný je pravda. A jak vidím, to tě bolí. Nezbývá než dělat dealera.
Tam stačí slizký úsměv, vzdělání není nutné.
Tak si tady hoň triko, třeba na ty šupácké výrobky někoho nalákáš. Čau.

Tinntin (Čt, 12. 2. 2015 - 15:02)

Moc jsem se nad vasima...Dík za postřehy o zkušenostech s výrobky AMWAY.

:) (Čt, 12. 2. 2015 - 13:02)

Moc jsem se nad vasima prispevkama pobavil :) Zatim jediny Tinntin tu ma vcelku logicke namitky ... a z meho pohledu i opravnene.
Ja netvrdim ze vyrobky Amway jsou nejlepsi - mohu tvrdit ze ty co jsem vyzkousel a pouzivam jsou vyhodne a fajn. Jsem realista a rozhodne se nebudu snazit prodat za kazdou cenu. Nepodstatny detail ze vyrobky Amway - vcetne vyrobku a sluzeb pod hlavickou teto firmy pry pouziva ve svete pouze 71 milionu rodin je irelevantni :)
Jestli mam reagovat jen na zminene vyrobky:
- kufry nevyrabela firma Amway, byla to firma spolupracujici a vzhledem k tomu ze jiz pod zastiteni nepatri si asi obrazek udela kazdy sam.
-zubni pasta zazracna asi neni, ale jedina tuba staci na rok pouzivani ... coz se mi u normalni pasty nestalo.
-zubni kartacky jsem osobne nezkousel, ale evidetne tu hovori odbornik na jejich vyrobu, tak se necham poucit :)
-Sprej na okna - se smradem souhlasim, bez vetrani by u toho clovek posel, ale jinak to cisti bajecne, nemuzu si na tuto funkci stezovat - ostatne je to u me dosti nakupovany vyrobek.
-Pena na holeni - na tom nevidim nic spatnyho, asi opet narazite jen na cenu. ja teda pouzivam gel :)

a pridam jeste par postrehu z vlastni zkusenosti
-strojky na holeni - zde plne spokojen nejsem, nepozoroval jsem rozdil v holeni nebo v zivotnosti. spise naopak mi prislo ze pri mem nepravidelnem holeni se brity od amway tupeji rychleji nez treba konkurencni gillete.
-pripravek na nadobi - zde plna spokojenost. Jar zde vychazi levneji pouze pokud je v akci a jinak je ucinek stejnej. Pokud nevyzadujete aby vam to v kuchyni vonelo dle pouzivaneho jaru, tak neni co resit:)
- "zazracny" L.O.C - dosti uzitecne, ale v dnesni dobe muzeme podobny veci najit i normalne v regalech - to uz je o zvyku:)
-Sampony a kondicionery - s funkci spokojenost... cenu jsem neresil, takze nemohu rict zda existuje srovnatelna levnejsi alternativa.

Co se tyka ruznych testu a podobnych, pro me jsou smerodatne vysledky skutecneho pouzivani ...

Zdenek (Út, 25. 6. 2013 - 21:06)

Jedině debil může napsat:...Chybička se vloudila no ... :) A možná by neškodilo krotit své výlevy... na to tu jistě není nikdo zvědav..

Petra (Út, 25. 6. 2013 - 20:06)

Tak vtipnou odpověď sem...Jedině debil může napsat: ...a to i bez toho aby ste byly nuceni chodit....

Tinntin (Čt, 12. 2. 2015 - 08:02)

Povedlo se ti to :)).Ale teď vážně.
Rád bych znal argumenty, které potvrzují kvalitu výrobků nabízené a prodávané přes systém prodeje AMWAY. Nezávislé testy jsou obtížně dohledatelné a je jich žalostně málo.

Tinntin (St, 11. 2. 2015 - 22:02)

Přemýšlel jsem o ironii,...Snažil jsem se napodobit jejich způsob komunikace a argumentace. Čekal jsem, jestli se přidá některý doopravdický Amwayák a "potvrdí" moje slova.

Tinntin (St, 11. 2. 2015 - 21:02)

Nevím, jak se dá špatně...Omlouvám se, ale moje poslední příspěvky jsou myšleny ironicky - myslel jsem, že u posledního je to evidentní (poznámka o nafukovacím kufru) a pochopíte to.
Jinak s výrobky AMWAY mám své zkušenosti, před lety jsem se spolupracoval na srovnávacích testech AMWAY výroků s konkurenčními výrobky a kulatně řečeno 70% výrobků AMWAY propadák 25% průměr/podprůměr a 5% lepší než konkurence.

Tinntin (St, 11. 2. 2015 - 21:02)

A ty "nezávislé"...Vůbec nerozumíte výrobkům AMWAY, jsou NEJlepší, vyvinuté a vyrobené v USA. Jen naivní lidé kupují nedokonalé zboží v běžné obchodní síti.
A kufr od AMWAY je rozkládací a nafukovací, takže se přizpůsobí vašim potřebám.

Petr (St, 11. 2. 2015 - 20:02)

Tak to jste ty výrobky asi...A ty "nezávislé" testy si samozřejmě objedná AMWAY.
Každý test lze totiž nastavit tak, aby výsledky dopadly dle zájmu toho, kdo si je objedná.
Ono nesmíte zapomínat, že dnes už nejsou lidé tak naivní, jako v devadesátých letech, ale rádi posuzují už věci objektivněji.
Amvay předražená je. Řeči o "koncentrátech" nejsou na místě, je to jen obchodní trik.
Nebo snad předražený kufr (namátkou) od Amway je nějaký koncentrát?
Pokud srovnáte jejich výrobky s konkurencí, zjistíte, že podobné výrobky jsou na trhu daleko levnější, ale to asi vymytým mozkům od Amway nikidy nedojde, Oni totiž ty jiné výrobky jaksi neznají a ani znát nechtějí.

Tinntin (St, 11. 2. 2015 - 07:02)

Mně ti prodavači vždycky...Tak to jste ty výrobky asi špatně používaly. Protože jsou to SUPERvýhodné koncentráty a jsou nejlepší na světě (existuje spousty testů, které to potvrzují). A vždy byla možnost je vrátit a dostat peníze zpět.
Takto jen špiníte dobré jméno AMWAY.

Zdenek (Út, 25. 6. 2013 - 16:06)

Vždyt amwejákům taky...No vím o dost lidech kteří vydělávají v řádech tisíců a desetitisíců jen z amway. A teď mi tu jistě začnete tvrdit že je to blbost že :)
Nevim jak jiní, ale ja sem systém amway pochopil celkem dobře... a závadnýho na něm není zhola nic...

Reklama

Přidat komentář