Reklama

AMWAY

Karel Fiala (Pá, 6. 3. 2015 - 12:03)

Dobrý den. Koukám, že někteří se společností Amway moc nekamarádí... Je tedy až s podivem, že já s firmou Amway spolupracuji již více než 15 let, výsledky se mi dostavili již po prvním půlroce a myslím si, že veškeré ty báchorky, které zde lidé píší, tak to jsou ale většinou lidé, kteří si mysleli, že když se zaregistrují, tak že budou sedět na "zadku" a rovnou budou milionáři... No ale ono o tomto to tedy opravdu není!!! Já jsem to pomalu a v klidu rozjížděl při svém bývalém zaměstnání, protože se to dá v pohodě zvládnout a pomalými krůčky jsem si udělal dost velkou klientelu. Nškdo mi řekl ne, někdo ano, někdo uvidíme a někdo si ode mne kupuje jen výrobky, protože ví moc dobře, že jsou kvalitní, že všechno jsou koncentráty, takže dlouho vydrží (tomu také úměrně cena) a v tomto podnikání jsem se dostal hodně vysoko a bez bolesti!!! Nikdo mi nesekal ruce ani nohy, tak proč to nezkusit, že? Licence i výrobky se dají vrátit, takže nevím, v čem je problém? A když nato jde člověk diplomaticky, tak se od něj nikdo neodvrátí!!! Já společnosti Amway 100% věřím, je zde již 55 let a doufám, že stále bude...! Kde jinde si chcete vybudovat splněný sen typu - naprosto volný čas a finanční nezávislost? Asi nikde, že? A výrobky osobní hygieny, potravinových doplňků, čistící prostředky a spoustu jiného snad přeci musí používat každý, ne? Tak proč je nekupovat u Amway, když mi zato ještě zaplatí? Přemýšlějte o tom... Hezký den, Karel Fiala.

Ale (Ne, 15. 2. 2015 - 15:02)

Co sipamatuju .. espring se...Jdi ty

:) (Ne, 15. 2. 2015 - 15:02)

pokud jste alergik tak to urcite vyresi vysavac Rainbow nebo jak se to jmenuje .. myslim ze stoji jen 80-90 tisic a muzete ho pouzivat i jako filtr vzduchu :) :D

Jiste ze vetsinu takovychto vyrobku opravdu nepotrebujete - je to jen vase volba zda jste ochotni dat sumu za kterou dany vyrobek prodava, kdyz uz uznate za vhodne si poridit neco nad ramec bezne potreby :)

:) (Ne, 15. 2. 2015 - 15:02)

tahle firma už nemá moc...Co sipamatuju .. espring se tu prodava uz pres deset let :) Takze to to nebude zadna novinka. A i kdyz firma na ten filtr drzi nekolik patentu, tak neumi zazraky :) Jsou veci ktery vyfiltrovat neumi - v pripade studny to casto bejvaj dusitany...
Vec druha filtr stoji necelych 30 tisic pri MO cene ... takze tech 35 bude bude spatna informace od souseda a nebo si poridil jinej filtr :)

zdenek (Čt, 27. 6. 2013 - 03:06)

O těch 70 dolarech...Tak jelikoz firma zverejnuje prumerne odmeny, tak se to nejak dohledat da... A je trosku neco jineho pocitat pouze odmenu na spodni pricce tabulky odmen, a nebrat v potaz ze slo o zbozi ktere bylo prodano za maloobchodni cenu... Takze v ramci odmen se muze jednat o stokoruny az po par tisic...ale okamzity zisk muze byt nekolikanasobne vyssi nez odmena od firmy.
Hanko vydelavam si zatim minnez by se mi libilo, to priznam. Je to jak kdy, nekdy 500 a nekdy i 5000 zalezi jak se zadari...

ono (Ne, 15. 2. 2015 - 09:02)

Ono je to celé o tom, jaké...jestli máš alergii na prach, tak to vysavač nevyřeší ani kdyby stál sto tisíc. tam je nejlepší vyhodit koberce a záclony a vytírat vodou

jen tak (Ne, 15. 2. 2015 - 09:02)

Ono je to celé o tom, jaké výrobky vlastně k životu potřebujeme. Pokud nejsem alergik (třeba), tak těžko si koupím vysavč za 30 tisíc (a jsou i dražší) jenom proto, že na jeho výrobu byly použity "kosmické technologie". (slova předvaděče).
Totéž platí i pro vodu. Ale mediální masáž prodejců umí dělat divy a zjistil jsem, že dobrou cílovou skupinou jsou matky miminek a důchodci. Vidím to u mé matky, která je na své zdraví tak opatrná, že bych se z ní občas i po.... .

Ona (Ne, 15. 2. 2015 - 07:02)

tahle firma už nemá moc čím konkurovat, tak asi přišla s filtrem vody. Naletěl jí i můj soused, přestože je JUDr. Má dva zdroje vody, obecní a studniční.V rámci úspor chtěl využívat studniční, která měla na základě rozboru z hyginické stanice jednu minizávadu, nicméně stále v normě. Filtr si koupil, nechal si udělat další rozbor tentokrát vody přefiltrované a zjistil, že závada odstraněna nebyla. Ne že by s z toho zhroutil, 35 000 pro něj není nějak zásadní částka, ale naštvaný byl. Nakonec jsme se tomu dobře zasmáli v rámci sousedského večírku

:) (Ne, 15. 2. 2015 - 07:02)

K te nezavadnosti vody ... da se o tom vcelku polemizovat :) Ona ta tabulka co v ty vode muze bejt aby to bylo jeste nezavadny je pomerne dlouha ;) Ani vodarna neni schopna z ty vody dostat vsechno co by tam bejt nemelo.

Jednoduse kdo chce, filtr si koupi ... je pak na nem co si z trhu vybere... zajiste ze z meho pohledu bude vyhodnejsi kdyz si u mne koupi espring ... pac se z nej stane trvaly zakaznik po tu dobu co ten filtr bude pouzivat. Prodej je za ucelem zisku. Mohu ale prodavat tak abych proste vydelal bez ohledu na zakaznika - ale v tom pripade pomerne brzo skoncim... a nebo mohu prodavat tak, aby z toho mel uzitek hlavne zakaznik ... a zisky prijdou samy :)

realista (So, 14. 2. 2015 - 21:02)

Vůbec nechápu k čemu by mi...Tobě to bude k ničemu. Prodejci Amway to bude pro jeho provizi :-)

Tinntin (So, 14. 2. 2015 - 19:02)

Co vim tak filtrovaci kartus...Jasně, zázračné a tajné patenty a elektronický systém hlídání a řízení. Ano, pak chápu, ta cena je pak opodstatněná.

Hanka (St, 26. 6. 2013 - 20:06)

Já netvrdím že znám...Zdenku, kolik si měsíčně vyděláváte prodejem Vy?

Nevěřící Tomáš (So, 14. 2. 2015 - 15:02)

Filtr z aktivního uhlí, patent na co?
Co asi používaj ve vodárnách že doma máš nezávadnou vodu?
Celý je to nesmysl.

Nevěřící Tomáš (So, 14. 2. 2015 - 15:02)

Vůbec nechápu k čemu by mi byl nějaký nesmyslný filtr za 30 litrů když mi z kohoutku teče kvalitní pitná voda, jejíž kvalita je neustále monitorována.

:) (So, 14. 2. 2015 - 15:02)

Co vim tak filtrovaci kartus v espringu je nejakej druh lisovanyho aktivniho uhli... takze cenu urcuje nejspis patent na celou tu kombinaci ... vcetne filtrovaciho systemu a elektronickeho systemu rizeni a hlidani...
Asi neco podobneho jako v pripade zminovane Aquel kde cela ta ta sranda filtrujici pres membrany i s UV lampu pry stoji pres 40 tisic :)
takze je jen na zakaznikovi zda je ochoten zaplatit temer 30 tisim za espring( potazmo neco pres 22 jako M+/VPA) a nebo si pujde nakoupit komponenty a sbastli si neco doma :)

Nelson (St, 26. 6. 2013 - 17:06)

O těch 70 dolarech měsíčně je jasné,že to není oficiální a ověřený údaj z amway.To by nikdy nezveřejnili,ale k zamyšlení to zato stojí.Můj názor je,že se to bude velmi blížit realitě.

nelson (St, 26. 6. 2013 - 17:06)

Tak cíl lhaní slabomyslných jedinců v amway o příjmech je jasný,nalákat na takto ubohé kecy další zoufalce.AMO s tím má hodně společného,právě oni v lidech vyvolají obrovskou touhu po penězích.To samé semináře i když tam po podiu pobíhají opravdový boháči mluvící o obrovských výdělcích,luxusních domech a vozech,cíl je též stejný,nalákat další zoufalce a ty co již jsou v systému lacině motivovat.Ptám se já:má tohle korektní firma obchodující dejme tomu s kvalitními výrobky zapotřebý.Prostě tento styl získávání nových členů je podobný u sekt a podvodníků.U takových keců mi začne blikat červená kontrolka jako většině selsky myslících lidí.Hlavně že to sype a bude sypat.
Ti nad váma vám vykládaj jak jste výjmečně chytří,když jste pochopili systém(marketingový plán),prdlajz pochopí to i můj kocour,ale málo kdo uvěří.

Zdenek (St, 26. 6. 2013 - 16:06)

Já netvrdím že znám hromadu milionářů, jen že lidi které znám a dělají Amway vydělávají i v řádech desetitisíců. To že si spousta lidi vymejšlí a tvrdí že vydělávají velky peníze je na škodu jak pro ně, tak to vrhá špatné světlo i na celou firmu. S tím AMO nemá nic moc společnýho... A informace o tom že ve světě si většina nevydělá víc jak 70 dolarů za měsíc nebude asi moc čerstvá, jestli vůbec pravdivá. Ale je na vás čemu uvěříte a co si ověříte!

Tinntin (Pá, 13. 2. 2015 - 19:02)

Na to, že je eSpring kombinací vodního filtru a UV lampy je cena 30 tis. vysoká. Kvalitní UV lampa pro vodovodní potrubí stojí do 5000,- a kvalitní křemičitý filtr do 4000,-.
A nebo eSpring umí něco navíc?

nelson (St, 26. 6. 2013 - 12:06)

jééé sem tam napsal špatnej nick:-)

Reklama

Přidat komentář