Reklama

AMWAY

Laura (Po, 1. 7. 2013 - 12:07)

Pokud vím tak většinu cd...A on někdo řekl, že se tim živí? Snad přivydělává, když někoho odchytne.

Zdeňku?

nelson (Po, 1. 7. 2013 - 11:07)

Pokud vím tak většinu cd namlouvají amwejáci ze seminářů.Mají sloužit k motivaci a udržení ovcí ve stádu,aby nedošlo k vystřízlivění od poslední návštěvy semináře.Knihy se dají koupit i v knihkupectví,ale jak psal p:Štrobl-jejich nekritické chápání může způsobit velké škody.
Ta vaše poslední věta je důkaz,že Vás amwej již kapánek štrejchnul.To jsou cinty ze seminářů a takto mluvíte všichni.I uklízečka s minimální mzdou má za 8 hodin několikanásobně vyšší příjem než většina pracovitých amwejáků.Jen do ní nikdo nerve pohádkové kecy o luxusních domech a vozech.Všichni kritici nejsou křováci co poprvé v životě viděli peníze.

milan (Čt, 7. 1. 2016 - 09:01)

v tom mate naprostou pravdu....Ale nějak jste se vyhnul tomu olivovému oleji, jestli si opravdu myslíte, že má cenu za něj dávat takové peníze.

milan (Čt, 7. 1. 2016 - 09:01)

Srovnavat Amway s Diorem!...Dovolím si vás opravit, objednávka může být jakákoliv, ale jde o poštovné, které se nemusí platit. Takže tohle je stejné jako u kteréhokoliv jiného obchodu.

Big Lebowski (Čt, 7. 1. 2016 - 00:01)

Srovnavat Amway s Diorem! Tvl,to je fakt traged! Amway se da srovnat leda tak s Beckrem! To byl jeden z tech SMEJDU co prodavali duchodcum panve JENOM za 5 tisic. Lidicky slo prece o kvalitni panve!! Hahahaha.Kdysi jsem se na vejsce nechala nejakej cas zcela nepokryte vydrzovat jednim dedkem. Rodice chudy a uz me nebavilo brigadnicit umejvanim verejnych hajzlu.On Amway kupoval. Nebyl dealer,ale byl prihlasenej nak pres net a jejich zbozi pouzival. A byl z toho stejne zmagorenej! Proste proto ze to kupoval on, tak to muselo bejt nejlepsi! Pokazdy kdyz neco objednaval,tak toho musel koupit vic,pac jejich vychcana podminka byla ze objednavka musi presahovat 3000 kc nebo vic,uz nevim. Ty jejich strategie by meli bejt nelegalni.

Zdenek (Po, 1. 7. 2013 - 04:07)

Zajímavá příležitost?...No holt kazdy vidi to sve. Ja se za svy clenstvi ve firme rozhodne nestydim. Nemam vlastne ani proc. Diky registraci mam pristup ke kvalitnimu zbozi a sluzbam a jeste na tom muzu vydelavat. Ze to nekdo "zere" tak moc, ze vypada jako zfanatizovanej, je jeho problem... jak tu sami pisete, takovych lidi se stranite.
Mimochodem, valna vetsina materialu (knihy a CD) ktere jsou soucasti systemu vzdelavani v amway se pouziva ve spouste dalsich firem... Na skoleni manazeru nebo prodejcu najdete ty samy materialy....
Chapu ale ze nekdo je stastnej ze dela 8 a vice hodin nekde u masiny nebo stoji za pultem - i takovy lidi jsou potreba.

Ája (Po, 1. 7. 2013 - 02:07)

No tak staci se podivat po...Zajímavá příležitost? Stát se prodavačem a dostat se do bandy zfanatizovaných magorů? To si snad děláš legraci. Styděla bych se někde říct, že patřím k amwejákům.

ta, která by si (St, 6. 1. 2016 - 21:01)

"...nejakym Tescem ci...Zaujal mne název diskuse, vůbec jsem netušila, že Amway ještě existuje.
Proč bych si měla něco kupovat od firmy se špatným jménem, když si za stejnou cenu mohu koupit značkové zboží nebo kvalitu ze specializovaných prodejen?

Zdenek (Ne, 30. 6. 2013 - 23:06)

Jenze seminare poradaji prave uspesni amwaycaci ... nevim jak jini, ale u nas se na seminari dozvim novinky tykajici se byznysu... nejaka ta motivace samozrejme probiha .. ale nezazil sem zadny megavelky skandovani a fanatizovane prikyvovani, jak tu nekteri vypravi...
A myslim ze reklama v televizi je minimalne stejne manipulativni jako prodejni reci VPA :)

Nelson (Ne, 30. 6. 2013 - 22:06)

Ale kdyz se podivame na distributora Avon a Amway - kdo z nich vydelava vice? resp. vubec vydelava?

Na tuto otázku je dle mého názoru jednoduchá odpověd.U obou dvou firem vydělá průměrný člověk prd nebo pár stováků.Více boháčů je u amway,ale to hlavně díky seminářům.Semináře jim vydělávají obrovské peníze.A sme zase u těch AMO a u dokonalých manipulačních technikách.Kdyby nebyli AMO,tak není amway kontroverzní firmou.

Zdenek (Ne, 30. 6. 2013 - 20:06)

No tak staci se podivat po okoli kolik znate lidi co delaj amway(ale opravdu delaj) a kolik jich dela avon... U Avonu jsou prevazne zeny-distributorky a celkovy mnozstvi je dvojnasobny :) A pri cenach co ma avon, se musi prodavat kvanta zbozi aby bylo dosazeno takovyho obratu.
At uz tak nebo tak .. tyto dve firmy vedou odvetvi MLM byznysu. Ale kdyz se podivame na distributora Avon a Amway - kdo z nich vydelava vice? resp. vubec vydelava ... :)
Ja osobne nevidim nejakou premotivovanost, ale asi to bude tim ze se na to koukam realisticky a ne jako naivni vesnican co se necha ukecat na milionovy zisky za minimalni praci...
Ja sam mam teda zkusenosti s "prodejcem" amway ... se kterym sem si domluvil nahodne schuzku(nevedel sem o co jde.. a ani on netusil ze jiz sem VPA) a to co sem se dozvedel o amway mi bralo dech. Kdyz to nebyly vyslovne lzi, tak to byla hromada polopravd a prekroucenejch informaci... Lituju kazdyho kdo se s podobnym clovekem setka, protoze mu muze uniknout i zajimava prilezitost.

Nelson (Ne, 30. 6. 2013 - 19:06)

Koukám,že o avonu sem toho věděl méně.inu dobrá,amway již předběhl avon.ale na to že avon prodává jen kosmetiku...

Bohužel v skoro každé firmě se najde člověk,který kazí jméno firmy.Ovšem v amway je jich bohužel mnoho.Za to nemůže samotná amway,ale AMO.Třeba Čížek učí své ovečky aby neříkaly při verbování firmu amway,ale nějakou si vymysleli.Jasný amway má špatné jméno,ale kvůli tomu lhát aby vytáhli na schůzku lidi to jen jméno zhoršuje.Přidejme si k tomu až fanatickou přemotivovanost ze seminářů,cd a máte prototyp votravnýho amwejáka.Jasné nejsou takový všichni a těm budiž přáno.Chce to si sundat růžové brýle a nenechat se zmagořit.Jak sem psal dříve,amway proti AMO bojovalo,ale tržby jsou tržby.Jediné co zbilo lidem kterým se tyto praktiky AMO nelíby jsou diskuse a že jich je.

Zdenek (St, 6. 1. 2016 - 16:01)

"...nejakym Tescem ci...v tom mate naprostou pravdu. Pokud je nejkdo blazen a kupuje veci na ktery financne nema, tak se nemuze divit ze skonci spatne.
Pokud budu koukat na to jak vydat minimum penez .. tak ke vsemu bych dokazal najit levnou a dostupnou alternativu... samozrejme v odpovidajici kvalite.

milan (St, 6. 1. 2016 - 16:01)

No pokud budem Amwaz..."...nejakym Tescem ci pododnym..."

Jo, tak to máte pravdu, při tomto argumentu mi padla čelist.

Co se týká zboží vyšší kvality, tak dlouhodobě jenom ti, kteří mají odpovídající příjmy nebo jak jsem psal, lidé s omezenou finanční gramotností. Protože dát asi 900 Kč za 1,6 litru olivového oleje, to považuji za silné kafe. Ono je totiž otázkou, kterou pravidlně opakuji, zda je ta kvalita až 2x lepší než u oleje ze specializovaného obchodu s poloviční cenou.
Takže jak poroste bohatství společnosti, tak se může i obrat těchto věcí zvyšovat, ale rozhodně nejde o nějak extra velký růst.

Marie (St, 6. 1. 2016 - 15:01)

v pripade kosmetiky zkuste ty...Amway, Dior, Armani, Estée Lauder, Givenchy, ....to zní :DD.

Ty jsi komik, čau.

Zdenek (St, 6. 1. 2016 - 15:01)

tužka na oči 510.-,...v pripade kosmetiky zkuste ty ceny porovnat se zbozim znacek Giorgio Armani, DIOR, Estée Lauder nebo Shiseido ... Abychom porovnavali stejnou uroven :)

Marie (St, 6. 1. 2016 - 15:01)

Co je zabavnyho na tech...:)), jasně :))

Zdenek (St, 6. 1. 2016 - 15:01)

Co je zabavnyho na tech...Co je zabavnyho na tech cenach ? mozna jen to ze vy jste zvykla nakupovat za tretinu ceny obycejny zbozi. Kdyz to porovname se zbozim na stejne urovni, tak ty ceny nejsou nijak vysoke.

JSte me tak rozesmala ze sem smazal vic nez sem chtel ... :D

Zdenek (St, 6. 1. 2016 - 15:01)

tužka na oči 510.-,...Co je zabavnyho na tech cenach ? mozna jen to ze vy jste nakupovat za tretinu ceny obycejny zbozi. Kdyz to porovname se zbozim na stejne urovni, tak ty ceny nejsou nijak vysoke.

Zdenek (St, 6. 1. 2016 - 15:01)

Nevím, co je na výpočtu...No pokud budem Amwaz prirovnavat k nejakym Tescem ci pododnym .. tak ten rozdil bude do oci bijici :) ... asi jako bych Lamborghiny srovnaval se Skodovkou.

Hospodareni s penezma tu v CR urcite neni velkej konicek, kdyz vememe v potaz kolik lidi ma exekuce apod. :)
Mozna by se nekteri divili kolik lidi davaji za zbozi vyssi kvality nebo i luxusniho razeni...

Amway potazmo celej MLM neni pro vsechny ... nekdo na ten system proste neni. A nejvetsi blbost je vstupovat do toho s vidinou ze do roka budu milionar - mozny to sice je .. ale to je tak pro jednoho z milionu kterej se bude pekelne snazit a bude mit i dostatecnou davku stesti :)

Reklama

Přidat komentář