Reklama

Nelezl někdo z vás podstatu života

.. (Po, 5. 1. 2009 - 07:01)

Ale Marek je ošklivý i vevnitř , je zatrpklý a náročný....furt by jen bral, přitom je ještě ke všemu ošklivý....právě proto

Návštěvník (Po, 5. 1. 2009 - 00:01)

Marku, ty nejsi jeho typ? To pak je těžké, když ani ve své orientaci nemáš jasno. Ty prostě nevíš co sám chceš, přesně tak jako ženská.

frantisheck (Po, 5. 1. 2009 - 00:01)

TO stou Výhybkou je dobrý!!!!!!

Amarillo (Ne, 4. 1. 2009 - 23:01)

a co se tyka podstaty zivota nalezl-li ji nekdo - je vhodne duvodne se domnivat, ze jsme neustale v bezprostrednim kontaktu s Podstatou Zivota. Nevidime to ovsem jako ryba nevi o vode. hledajic podstatu zivota ale lide maji tendenci divat se naprosto jinam nez kam by meli - misto vselijakych predmetu vnimani se zamerit radeji na fakt samotneho "vnimani" - rozborem mechaniky vnimani je lze odkryt vsechno co jest povazovano za tzv. tajemstvi zivota...

clovek musi udelat jednoduchou vec - prehodit vyhybku z koleje "prozivani" na kolej "poznavani".

Amarillo (Ne, 4. 1. 2009 - 23:01)

Marku, a zkusils to uz v realu - napriklad oslovit dotycnou slecnu osobne? Mimo ty hloupe internetove seznamky. Mozna zjistis ze mnohe pohledne a mile slecny se citi zrovna jako ty.

mozna myslis, ze jsi seredny a proto se jim stavas, protoze tve myslenky se stavaji skutecnosti. chtel bych ti poradit jednu vec - vmysli se do opacne pozice, predstav si, ze jsi jedinecny a mas svou vlastni lidskou hodnotu. to pak casem zazari i na tvari - ovsem useknes-li ten marasmus a komplexy

Marek (So, 3. 1. 2009 - 02:01)

Ne tady je problem, ze proste jakmile kdokolime vidi atu uz na fotce ci v realu nejsem jeho tip, a kdyz se zeptam, tak pry diky tomu jak vypadam v obliceji.

milka (Pá, 2. 1. 2009 - 10:01)

Špatné zkušenosti a nyní podezírá každého,a pravda je,že většina lidí takový nejsou a už vůbec ne v rodině.Většina rodičů sobě odepře a dítěti dá,já myslím,že ty Y to dobře znáš.

Yossarian (Čt, 1. 1. 2009 - 20:01)

Tak proč je sám a zatrpklý??

milka (Čt, 1. 1. 2009 - 19:01)

Výborně Marku,opravdu máš co nabídnout.Lásku,domov,úctu,aktivní život to není málo.A to ,že myslíš na horší časy je k dobru a nestyd´se za to.Dětství budeš muset vypustit z hlavy a přestat si myslet,že jsou všichni jako tvý rodiče(že tě chtějí finnančně využít).Hodně štěstí

Marek (Čt, 1. 1. 2009 - 14:01)

Sem v Brne na studiich, takze to moc nejde.
NO jiste, ty si blba, klidne slecnu pozvu na veceri, proc by ne? Ano mlcis, protoze je ti to jedno a vyhovuje ti to, ale nedejboze az pak prijdes o praci a diky takovym hajzlum bude slozitejsi najit praci, tak pak prehodnotis nazor.
Nasetril sem za rok a dal to tam, ty penize se jednou hodi. No snad ted se uz polepsilo uvidime.

Alena Anna alia (Čt, 19. 2. 2009 - 12:02)

Hezký den všem diskutujícím.:-))

Zdravím tě Milane,

včera mě shodou okolností jeden známý přivedl k myšlence a zajímal by mě tvůj názor a pohled na ni. Psala jsem ji již na NEVER LOSE HOPE, ale vím, že tebe najdu zde.

Jsem hlupák, ptám se na věc, která je sama o sobě jasnější, než-li jsem ji napsala.
Samozřejmě, že je myšlenka před svým egem - logicky vzato bychom si ego nemohli utvářet - tvořit.
Ego je tedy hromosvodem našich představ, cílů, snů, tužeb reálných či nereálných. Myšlenka vytváří blesk. Jedna myšlenka by nezpůsobila žádný elektrický výboj - je tedy zapotřebí více myšlenek a ty silně oddělují pozitivní a negativní náboje. Zapůsobíme-li myšlenkami jako blesk na ego - vyhodnocujeme jak na nás působí. Nejen ego vyhodnocuje, ale i oblast ID " ono ", tedy nevědomí a pozorujeme v oblastech slasti - co se s námi děje. Ovšem kdo nebo co selektuje a vyhodnocuje? Kdo nebo co je onou " kaukulačkou mozku ", která podle vzorců se dopočítá k správnému výsledku? Je to superego, které se dnes již nepoužívá, nebo čistý altruismus, který dle odborníků neexistuje? Je to vše dohromady, které je nad tím vším? Otázkou je, jak to vše nad tím vším pojmenovat? Nazvu jej tedy " našim badatelem ", který prochází neznámými místy v mozku a spouští nám neznámé mechanizmy našeho nevědomí. Mozek je využíván pouze ze 3procent. Je tedy možné si vědomě spouštět našeho badatele k zbylým 97 procentům našeho mozku. Osobně se domnívám, že ano.
Zajímá mě co vy na to?

Monika (Út, 13. 12. 2011 - 19:12)

Taky hledam. Snad v detech?...ano to je asi nase postata života,trochu smutne nezda se vam??

Dobrodruh (St, 30. 11. 2011 - 19:11)

víno, zpěv a ženy.???

Superman (Pá, 17. 6. 2011 - 16:06)

??? MILUJI LUCKU VONDRÁČKOVOU !!! ???

orecha (Ne, 23. 12. 2007 - 13:12)

Bazinaku, ja predvidam kam juknes a tam hnedle napisu, vis ty holomku? kazdej jsme nekdy ukecanej, ne? a tohle je hodne vdecny tema:) jako kovanej blizenec mam co rict ke vsemu, tak pardooon...ted jdu libat ruku Bozi, je krasne a trochu obdivu si priroda zaslouzi i v zime:)

amazonka (Ne, 23. 12. 2007 - 11:12)

ořecho ořecho :)

Jožínek (So, 22. 12. 2007 - 22:12)

Bože chraň nás,ona už je ta kráva i tady.

orecha (So, 22. 12. 2007 - 20:12)

zpochybnit

orecha (So, 22. 12. 2007 - 20:12)

Miso, ja nespochybnuji celou Bibli, pouze okem laika pasaz o stvoreni, cimz jsem reagovala na Kulicku. Genesis se nam dochovala v podobe srozumitelne hlavne generacim davno pred nami, kdy dnesni veda jeste nebyla ani v kolebce. Pro dnesniho cloveka zdanlive pribehy pro deti. Verim, ze drive mela trochu jinou podobu. Zkuste si transportovat napric veky vetu(resp. knihu), ktere sami nerozumite. V teto knize je skryta neskutecna sila, kdo ma otevrene srdce Bohu, ten to vi. Problem pro obycejne lidi je hlavne lenost cist a odezneni zajmu pri prvni nesrovnalosti. Cetba Pisma je na nekolik let, studium na cely zivot. Kdo neda na pozemske slasti dopustit s ni bude tezko ztracet cas:( I kdyz by jiste mnoha lidem otevrela oci. Ja chci mit nactene tyto tri Knihy: Bibli, Koran a Toru. Porovnavanim jsem se dostala k monoteismu, nyni chci dukladne pochopit rozhrani narodu, kterym dane Knihy prislusely a jak je jimi ktera ovlivnena. Jak jsem psala vyse, ze krestane zapomneli, co to je vira...neverim na svate a modlitby k nim, "svata trojice" je trochu schizofrenni a Jezis byl podle me prorokem a ne synem Bozim-v tom mi je prave blizsi Islam. Jinak netvrdim, ze jsem prikladna verici, teprve se hledam a porad se mnou sijou vsichni certi:)

Michal (So, 22. 12. 2007 - 18:12)

Vidím, že podstatu života teměř nikdo nechce znat a věrohodnost Bible každý zpochybňuje i když ji nikdy nečetl ale věrohodnost Bible se potvrdit jak vykopavkami tak i vědecky. Bible sice není vědecká kniha, ale pokud se dotkne vědy je naprosto přesná, např. již před 3000 lety jeji pisatele napsali , že Země je kulatá (Izaiaš 40,22) nebo , že visí v prostoru (Job 26,7). Když člověk dokaže z odebrané buňky vytvořit tehož jedince, proč by Bůh nemohl stvořit ze řebra ženu i vědecky je potvrzeno, že řebro obsaje tu nejllepší tkaň pro tyto účely.

Reklama

Přidat komentář