Reklama

máte nějakou úchylku?

Návštěvník (Čt, 21. 6. 2007 - 00:06)

ja si ho honim s kalhotkami od tchyně když ucitim jeji vuni tak hned do nich střikam.

Pro Karla (Út, 19. 6. 2007 - 09:06)

Doufám, že jsi tu špindíru hnal svinským krokem. Takové bych se nedotkl ani klackem, když se nemyje. Ona snad byla frigidní?

Jiří (Po, 18. 6. 2007 - 14:06)

No je třeba rozlišovat mezi úchylkou jako diagnózou a sexuální libůstkou, která normální sexuální vztah stimuluje a obohacuje.

Podle mne není úchylkou nic, co nenarušuje smysl existence sexu jako procesu reprodukce druhu. Proto, podle mne, jsou úchyláci především sexuální vrahové a teploušové. V případě teploušů je to zcela jejich soukromá věc. Jen nás tou svou úchylkou nesmějí terorizovat. Já taky nechci do občanky razítko, aby všichni věděli, že nosím dámské spodní prádlo a nechodím veřejnost tím krmit, když jí to fakticky vůbec nezajímá. Pokud se týká sexuálně motivovaného násilí, pak toto chování lidskou společnost přímo ohrožuje a proto je zcela v souladu se základními sociologickými zákony, že společnost se snaží tyto lidi ze svého středu tvrdě vyeliminovat.

A na závěr.
Každý normální člověk má nějakou sexuální libůstku, která jeho sexuální život činí zajímavým. Mnozí se domnívají, že je ideální, když tou libůstkou je vyloženě konkrétní partner. To však ale platí pro všechny v době zamilovanosti. Nemá-li partner jinou libůstku, pak to po čase vede k promiskuitě, protože pak mění partnerky jako já měním obnošené dámské spodní prádlo. Co je tedy lepší libůstka? Co říkáte dámy. Věrný manžel v dámských kalhotkách nebo manžel "sukničkář". Nu a můžete diskutovat.

Milan EC (Út, 27. 3. 2007 - 13:03)

Jestli si někdo z Vás myslí, že žádnou úchylku nemá - tak se projděte tenhle slovník.
http://www.eroticcity.cz/cz/teorie.php?idteorie=3

Karel (Po, 26. 3. 2007 - 22:03)

Co je to úchylka? Měl jsem jednu a když jsem chtěl, aby se před souloží osprchovala a že se teda osprchujem společně a trochu jí pomůžu s umýváním:) (byla plná písečku z pláže), řekla, že jsem snad fetišista vysazenej na klinik sex!

Venca (Po, 26. 3. 2007 - 15:03)

Já mám úchylku na žrádlo a na chlast, kam se hrabe prdel nebo kozy.

květoš (Po, 26. 3. 2007 - 15:03)

choď na spinning. tam si užiješ!

Šukalista (Po, 26. 3. 2007 - 09:03)

Já jsem úplně mimo z holek který jezděj na kole. Když vidím tu jejich prdýlku jak se pravidelně pohybuje sema tam po tom sedle, to bych na ni nejradši hnedka skočil...

Návštěvník (St, 14. 3. 2007 - 16:03)

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

spok (St, 14. 3. 2007 - 15:03)

vzrusuju ma laborantky s vietnamskymi cervami v petriho miske. Prosim Marie hod do mna t.č. pripadne niakeho červa.

Ajinka (Ne, 11. 3. 2007 - 11:03)

Vietnamci, že maj v sobě červi, nevím kdo to o nich rozšířil, ale já to poprvé slyšela asi před 18 lety. Kdy jsem chodila na stadion a oni tam bydleli v takových chatkách.
Když jsem je potkala v umývárce, tak jsem se všeho štítila.
Ale ted si myslím, že to není pravda.
Jo a proč se to vůbec o nich říká??

Marie (Ne, 11. 3. 2007 - 10:03)

Fuj všechny vietnamce bych upálila!!!! Svině, akorát přenáší nemoce. Mají v sobě samé červi. Vím to moc dobře. Dělám v laborce ve výzkumáku.

Návštěvník (So, 10. 3. 2007 - 00:03)

Škoda,nehon si ho v almaře!Chtěla bych Tě pozorovat!

Návštěvník (Pá, 9. 3. 2007 - 21:03)

ja mam uchylku na VIETNAMCE ,jsou moc krasni.mnam,mnam§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Návštěvník (Čt, 8. 3. 2007 - 20:03)

Já si ho honím v almaře, aby mě nikdo nešmíroval

Návštěvník (Čt, 8. 3. 2007 - 11:03)

Nemá úchylku, jen nadhled a Ty zřejmě komplex.

Lenka (Čt, 8. 3. 2007 - 10:03)

Můj přítel má zřejmě úchylku na mateřský znamínka. Mám od narození velké, hnědé cca 8x5 cm na noze a chci si ho dát odstranit a on mě pořád přesvědčuje, ať to nedělám, že je mooocinky sexy jenže mě vadí, neustále ho skrývám...chci v létě chodit v sukni, naboso, aniž by mi lidi neustále koukali na nohu...

Návštěvník (Čt, 8. 3. 2007 - 10:03)

Jasnačka.

Lulín (St, 7. 3. 2007 - 19:03)

Ja si musém porad pohonovat,su tym uplne posedle

Návštěvník (St, 7. 3. 2007 - 17:03)

tak si ho vyhon maniaku.

Reklama

Přidat komentář