Reklama

Neurol

Laura (St, 5. 5. 2010 - 19:05)

To se ti klidně může stát. Z neurolu. Nic si neber, nasnídej se, tréma po několika minutách opadne a uvidíš, že to bude OK.

Maturantka (St, 5. 5. 2010 - 18:05)

ahoj lidi, mam svatak takze bych se mela ucit, ale v pondeli na me skocila hnusna angina a az do dnesni noci sem mela pres 39... doktorka mi dala nejaky silny antibiotika a neurol 0,25 na sklidneni, pac sem se ji sesypala v ordinaci... mela sem nervy z toho ze maturu neudelam, protoze se nemuzu ucit a navic jeste muj deda sel na narocnou operaci tak sem mela o nej strach... jak je to s tema vypadkama pameti? nerada bych mela u matury okno!

Lenka N (St, 5. 5. 2010 - 09:05)

Jindři držím ti moc palečky aby ti bylo už líp.Opravdu to chce zavčas,jelikož jak to prošvihneš tak se může stát že skončíš na lékách a není oco stát.Špatně se jich pak člověk zbavuje.Takže držím palečky aby ti opravdu stačil jen ten psycholog.

Jindřiška (Út, 4. 5. 2010 - 20:05)

Jindři ta psychická nemoc...Taky jsem nad tim psychologem premýšlela...Zkusím se po nějakém porozhlédnout a snad mi dokáže poradit on...

Lenka N (Út, 4. 5. 2010 - 10:05)

Jindři ta psychická nemoc se může různě projevit.Těch poruch je hodně.A pa jak píše Inka není o co stát.Já mám krom problémů z plotýnkama též určitou psychickou poruchu a věř mi táhne se to semnou už pomalu 9 let.A po celou tu dobu jsem na lékách.Je to prostě kolotoč,jsou dny kdy jsem ok a pak zase ne.A až se sesypeš pod tou tíhou co jsis nabrala tak už může být pozdě.Pokud potřebuješ pořádnou radu jak ztoho tak zkus psychologa neboj ten ti léky nedá ale pokusí se ti pomoci.Ale už jen to že špatně spíš je varování že něco není v pořádku.Opravdu i já ti držím palečky aby jsi se rozhodla správně.

Jindřiška (Po, 3. 5. 2010 - 18:05)

Jindřiško,doopravdy se...Jakou psychickou nemoc máte na mysli?

#NÁZEV? (Po, 3. 5. 2010 - 18:05)

Musím uznat, že jste na tom...Jindřiško,doopravdy se zamysli a poslechni co ti tady všichni radí.Protože jak se strháš může se rozjet psychická nemoc a potom už nebude budoucnost,ale přežívání ze dne na den.Věř,že vím o čem mluvím.Přeji ti mnoho štěstí v rozhodování.

Jindřiška (Po, 3. 5. 2010 - 17:05)

Jindři kdo dnes nemá...Musím uznat, že jste na tom mnohem hůř než já...Problémy má dnes každý, ale stále se mi vše vrací a i když na to nemyslím, když jdu spát, sny mi opět přinutí k tomu, abych vydržela a prostě jela v tomhle tempu dál...Když si myslím, že jsem srovnaná, ozvou se sny a jsem tam kde jsem byla....

Lenka N (Po, 3. 5. 2010 - 17:05)

Jindři kdo dnes nemá finanční problémy?I já je mám a to navíc jsem v částeč.inval.důchodu a ktomu ještě samoživitelka která má dvě děti na středních školách.Výživné na jejich věk není nic extra a proto hledám práci.10května nastoupit do práce na tři směny a uvidíme co můj zdrav.stav na to řekne čili jak se projeví.Pak mám ještě jednu nabídku ta by mi vyhovovala líp ale ta bude až tak do dvou měsíců a právě že je vhodná pro lidi v důchodech.Sicemíň peněz ale taky musím brát ohled na sebe a děti abych byla schopná se o ně postarat než se postaví na vlastní nohy čili začnou pracovat.Taky mám finanční problémy a né malé ale snad se to dá udělat nějak tak aby jsi se neudřela a nakonec nezhroutila vyčerpáním.Ale ty musíš vědět co a jak.Držím palečky

JIndřiška (Po, 3. 5. 2010 - 16:05)

Ahoj Jindřiško,plně...Tuším, že to co dělám, není správný, ale mám finanční problémy z minulosti a chci se jich co nejdříve zbavit. Takže čím více vydělám, tím dříve se zbavím minulosti. Vím, že zdraví mám jen jedno a za peníze si ho nekoupím, ale ta představa, že za ani ne tří roky už šetřím jen a jen na svoji budoucnost a ne na minulost, to je parádní představa a to mi asi nejspíš žene k tomu, abych jak vy říkáte, se strhala....

Lenka N (Po, 3. 5. 2010 - 08:05)

Ahoj Jindřiško,plně souhlasím z Alenou.Jsi přetažená a opravdu se potřebuješ pořádně vyspat.Na prášky se vykašli.Nezapomeň že zdraví máš jen jedno a té práce jsi si nabrala moc.Tímto je.Každý kdo má nedostatek spánku je pak nevrlý a podrážděný.A za peníze si zdraví nekoupíš,měla by jsi spíš ubrat než nechávat psát léky.Za peníze si zdravý nekoupíš a proto uber,jinak tě to opravdu zničí a pak už může být pozdě na nápravu.Na co ti budou peníze když bude zdravý v hájí?Na nic.Jak se říká všeho z mírou.I Natura ti radí dobře.Opravdu léky neber spíš přibrzdi.Držím palečky.

Natura (Po, 3. 5. 2010 - 06:05)

Chci se zeptat. Už skoro...Jindřiško, tohle nemůžeš dlouho vydržet.
Co tě to napadlo, takhle se strhat? To by byl nevrlej úplně každej, být nevyspaný a upracovaný.
Vykašli se na to, co z toho máš, ani těch prachů neužiješ, když jsi pořád v práci.

Alena (Ne, 2. 5. 2010 - 22:05)

Chci se zeptat. Už skoro...Myslím, že byses potřebovala spíš pořádně vyspat. Prášky nejsou řešení, spíš opačně.

Jindřiška (Ne, 2. 5. 2010 - 22:05)

Chci se zeptat. Už skoro tři týdny pracuji 7 dní v týdnu. Když mám možnost si odpočinout, nedaři se mi to. Mám dvě brigády. Do jedné vstávám na pátou a do druhé na osmou. Navazují mi na sebe tak, že mám za tři týdny jen celý jeden den volna. Ale trápí mi, že jsem nevrlá, na každýho hnusná, podrážděná, vytočí mi kdejaká kravina. Potřebovala bych poradit nějaké silné prásky, které by moje nervy a moji výbušnost dokázaly uklidnit...
Děkuji

jana (Út, 27. 4. 2010 - 11:04)

Ahoj Luci jak na něj...to je super nazor

Nikola (Ne, 18. 4. 2010 - 14:04)

Petře, zajděte za psychiatrem, na úpravu a léčbu spánku se předepisuje Trittico - mě zachránilo téměř život a teď jsem fit, ale jen psychiatr vám může stanovit dobrou kombinaci a dávku.K tomu i vhodné vit. doplňky.

Petr (Ne, 18. 4. 2010 - 11:04)

Neurol a spanek.Dobry den, nemohu vice jak 4 tydny kvalitne spat a budim se cca ve 4 hod.rano. Bral jsem nepravidelne Stilnox pulku ob 3 dny a 2 x cely, ale spanek jsem po nem nemel kvalitni i kdyz byl dlouhy napr. 7hod. a citil jsem se unaveny, nevyspaly, bolela mne hlava. Vec se spatnym spankem bych nerad podcenil, nebot hrozi vznik zavaznych chorob (vzhledem spatne regeneraci tela pri nespavosti) a chtel jsem se zeptat, zda by mohl pomoci v me situaci pripravek Neurol., v posledni dobe jsem byl casto nemocen, užíval jsem 3x antibiotika za 3 mesice, prodelal jsem 2 operace a do toho stres v praci. Dekuju za nazory,odpovedi.

Petr

Lenka N (Po, 29. 3. 2010 - 18:03)

Omlouvám se ta předešlá odpověď patří Alce a né Luci omlouvám se.

Lenka N (Po, 29. 3. 2010 - 18:03)

Ahoj Luci jak na něj myslíš tak se pomalu u tebe závislost projevuje,bacha na to.Opatrně sním,pak se ho budeš těžko zbavovat.A nenechávej se vytáčet,co mám dělat já?Já jsem dočasně z dětma u rodičů a bratra takže nás je v 3+1 šest lidí.Dotoho ta Agorafobie ale ven chodím i na nákupy a taky mám co dělat abych to tu ustála.Opravdu zbytečně ho neber,raději to rozeber z psychologem než se cpát tímto.

alca (Po, 29. 3. 2010 - 17:03)

Leni,beru ho nekdy kdyz me neco,nekdo vytoci,sem nervni,mam depku,,,,tak si ho vemu,,,,ale sou to takove veci jako stejne napriklad me nastve svagrova,,,nebo starej,,,blbe to nesu rikam si nerozciluj se zejtra to je jinak ale za sho vemu,,,ale ne denne,,,ale nekdy 3dny po sobe pak zas ne,,,ale uz na nej mylsim jako psychicky kdyz me neco stve---to je zavislost???

Reklama

Přidat komentář