Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Tereza (Út, 3. 12. 2013 - 16:12)

Simonko dobře tě chápu co se týče tvého syna a nemá cenu ho tím zbytečně trápit.U manžela to byla jiná situace a je fakt,že více rozkoče bude teď uřívat s tebou,protože i podle následujícího příspěvku je masturbace po obřízce téměř nemožná.Ten kontakt se spodním prádlem bude zpočátku nepříjemný,ale to si zvykne.Hlavně,že samotný zákrok proběhl dobře,bez komplikací,zřejmě mu to dělala doktorka ambulantně a odstranili mu celou předkožku.Je pravda i to.že se ti bude více věnovat.vymyslela jsi to dobře.

Nina (Út, 3. 12. 2013 - 10:12)

Konečně normální chlap...Ono opravdu o nic nejde v případě Bédy jen o takové dvě švestky.Podle jeho příspěvku to vypadá,že si ani pořádně neuvědomuje co mu ta jeho krasavice se svým milencem udělaly.Ale vzhledem k jeho mentální retardaci zvolila optimální řešení.Jako biologický otec jejích dětí je nevhodný,jako oficiální velmi,je dobře manipulovatelný.

Karel (Út, 3. 12. 2013 - 08:12)

Terezko ahoj, máme dvě...Já si to před obřízkou dělal tak třikrát denně a teď musím čekat až bude mít manželka chuť a vydržet čekat i týden nikomu nepřeji!Musel jsem si najít kamarádku,která mě pomůže když se manželce nechce a proto všem doporučuji zvážit přesvědčování ze strany manželky k obřízce,podvazování,nebo kastraci,neboť to téměř nikdy není ve vašem ZÁJMU!

Simona (Po, 2. 12. 2013 - 22:12)

Simono věřím tomu,že tě...Terezko ahoj, máme dvě děti. Dceru a syna. Syn obřízku zatím nemá. Doktorka mi řekla, že ideální by to bývalo udělat hned po narození, což jsem v té době nevěděla. Teď to doporučuje, jen kdyby měl problémy. Nechceme mu způsobovat bolest. Manžel si stěžoval bezprostredně potom na bolesti a na velmi nepříjemný kontakt obřezaného penisu se spodním prádlem, které vyhodil a nakoupil úplně nové, jemné. U dospělého chlapa je to jiné. Musel pro nás něco obětovat. Ale dítěti bych bolest nikdy nezpůsobila. A jestli se ožení a jednou bude mít v sexu podobně perverzní jako jeho otec dřív, tak mu to jednou ta jeho taky spočítá. To si totiž žádná nenechá líbit. A to pak dobře mu tak. Jinak obřízka se obešla beze scén. Přišli jsme k doktorce, manžel držel...ani nehlesl. Jen trval na tom, abych u všeho byla, což jsem sama chtěla. To, že to bude účinkovat jsem čekala, ale že to bude až takhle dobře, tak to ne. Musel sám o samotě, v práci apod.asi hodně masturbovat a to, že masturboval předemnou, bylo jen něco navíc. Teď mu to nejde a proto má tolik chuť se milovat. I několikrát denně. Kromě toho nejméně dvakrát do týdne se pro mě zastaví i v práci a vždycky se pomilujeme. Je teď mnohem ohleduplnější a láskyplnější.

Karel (Po, 2. 12. 2013 - 21:12)

Pohádky žákyně ze ZŠ -...To máš štěstí,já jsem po ní šest let a nemůžu masturbovat,tam co byl řez to hned zrudne a začne kůže praskat a svědit.Takže sex jen s gumou.

Leoš (Po, 2. 12. 2013 - 21:12)

Manžel by na tu obřízku...Pohádky žákyně ze ZŠ - masturbovat se dá i obřezaný pyj. Ale je to těžší jako při masturbaci penisu s předkožkou.

Marta (Po, 2. 12. 2013 - 21:12)

Proč lidi strašíte...Konečně normální chlap který si je nechá vyndat a nebojí se toho.Ten můj když si lehal na stůl tak začal strachy koktat a při tom o nic nejde.

Terezka (Po, 2. 12. 2013 - 16:12)

Simono věřím tomu,že tě nechtěl ztratit a jak je vidět uposlechl a nechal se obřezat na základě tvého přání.V milování je to nová věc a je dobře,že vám to vyhovuje oběma.Máš pravdu i v tom,že masturbace po obřízce skoro nejde.Někde jsem četla,že nějaký americký doktor když zjistil,že kluci masturbují,což bylo v dřívějších dobách bráno jako zlo,tak jim provedl obřízky při plném vědomí,aby už to nemohli dělat.Simčo a jaký máš názor na obřízku u malých chlapců z hlediska hygieny,zdraví a následného pohlavního života?

Lea (Po, 2. 12. 2013 - 14:12)

Manžel by na tu obřízku...Jen počkej až přijde na to,že se do jiné udělá také a možná radostněji.

xx (Po, 2. 12. 2013 - 14:12)

Já myslím že to není obřízkou, ale urovnal se váš vztah. Možná Tvůj zájem o jeho obřezání v něm ovlivnil jeho postoje k Tobě a posílil vztah. Nevím, myslím si.

Simona (Po, 2. 12. 2013 - 14:12)

S manželem jsem se seznámila už v tanečních a mám ho ráda. Jen mi vadilo to jeho chování. Ale to vyřešila právě obřízka. Od té doby je jako výměněný a je takový, jako když jsme spolu randili. Ráda se s ním miluji a je to hodně jiné, než když obřezaný nebyl. Samé lásko, miláčku, ráno udělá snídani, pořád říká jak ze mě nemůže a jak mi to sluší a při těchto slovech ho prostě chci. Chci ho cítit v sobě. Milujeme se teď daleko více a nejenom doma.

scorpion (Po, 2. 12. 2013 - 13:12)

Kdyby žena chtěla abych se nechal vykastrovat tak já bych chtěl, aby si nejdříve nechala odstranit prsa. Pak bych šel k jiné. Ovšem bych si dovedl sjednat nápravu ve vztahu a už by tuto žádost nepronesla. Tyto příspěvky asi píší nemocné osoby vydávající se za ženy atd. Máte být potěšené, že si můžete užívat dokud Vám milování funguje.

Simona (Po, 2. 12. 2013 - 12:12)

Marto zdá se mi to fakt...Manžel by na tu obřízku sám o sobě pochopitelně nešel. Ale jedno ráno jsme se příšerně pohádali kvůli tomu jeho až bych řekla agresivnímu chování v sexu. Udělala jsem mu takovou scénu, na kterou nezapomene. Vyděsil se, že to skončí rozvodem a tak, když jsem mu řekla, že chci, aby se nechal obřezat, tak s tím souhlasil. Od té doby se chová úplně jinak, nejenom při milování. Masturbovat mu nejde, a tak je něžný a ohleduplný a udělá cokoliv jenom proto, aby se se mnou mohl milovat, protože ví, že se jinak „neudělá“.

Béda (Po, 2. 12. 2013 - 11:12)

Bože ,nechat se z vůle...Proč lidi strašíte kastrací když to vlastně nic není.Manželka mi vysvětlila že mně to ochrání před rakovinou varlat a prostaty a ona nebude mít problémy s antikoncepcí.Udělal mi to její dobrý známý a ona při tom asistovala,takže to bylo zadarmo.Vyndali mi z pytlíku takový dvě švestky a budu prej mít pokoj.Pytlík mám takovej splasklej a zelenej,ale vůbec to nebolí jak mi slíbili.Zejtra už du normálně do práce.

xx (Po, 2. 12. 2013 - 09:12)

Bože ,nechat se z vůle ženský vykastrovat...nechápu. Podpantofláci dobře vám tak. Už si nevrznete.Ale když se vám to líbí ,proč né.Vaše věc.

Marta (Po, 2. 12. 2013 - 07:12)

Marto zdá se mi to fakt...Obřízka nesnaží hladinu testosteronu,jen časem sníží citlivost žaludu a tím se ještě oddálí ejakulaci,takže né méně,ale ještě déle!Kromě toho tu již dávno měl.Nakonec s tím souhlasil i proto,že měl dlouhodobě problémy se sex.ovládat i jinde než doma.PS:manuálně sice nepracuje,ale ještě chodí třikrát týdně do posilovny.Teď už tolik energie nemá...

Richard (Ne, 1. 12. 2013 - 22:12)

Ty Marto ,co dělá tvůj starý za práci ? Já přijdu večer domů z práce ,lehnu na gauč a čumím na bednu ,protože mám dost !!! V pracovní den vletět na starou ??? Kterou vidím každý večer ??? Asi měl chlapec dost testosteronu ,nebo dělá poslance ,nebo tak něco ,né ? Uspokojit ,to by doma musela být pokaždé nějaká jiná ženská !!!

Helena (Ne, 1. 12. 2013 - 16:12)

Marto zdá se mi to fakt drsný nechat ho vyřezat.to musí určitě bolet a je vyřazen ze sexualního života.Víc se mi líbí názor a řešení Simony,která ho donutila k obřízce.

Marta (Ne, 1. 12. 2013 - 14:12)

Simono to je určitě...Není to tak drsný jak se zdá.Je samozřejmě rozdíl nechat mu je vyndat ve dvaceti,nebo v dvaačtyřiceti letech.Řeknu to na rovinu,kdyby mu stačil sex obden,nebo i denně,ale s citem,pomalu,jemně tak bych ho nepřemlouvala,ale když se nebyl schopen ovládat tak kromě rozvodu zbývalo jen toto řešení...a vyšlo to.Změnil se,jeho výbuchy vzteku jsou pryč,je jako vyměněný.

Terezka (Ne, 1. 12. 2013 - 00:12)

Simono to je určitě rozumné řešení,kastrace je fakt drsný zákrok,obřízka sice už v dospělém věku asi také bolí,ale prosadila jsi to a tě obdivuji.Ale obřízka je fajn můj synovec ji má též od 2 roků a vše je v pohodě Simčo.

Reklama

Přidat komentář