Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

:) (Pá, 6. 12. 2013 - 23:12)

Určitě nějaká ženská ,by napsala do veřejné diskuze ,že ta druhá přetahuje synovu předkožku !!! To tak mezi sebu ,když si zajdou na kafe ,nebo panáka !
I když v dnešní době ,ti smradi jsou tak rozmazlení ,že se jim o to péro už stará i maminka !!! Já si jen matně pamatuju jak mi vždycky říkali rodiče :,, Umyl jsi si všechno jak máš ?!" věděl jsem o co jde !

Mirek (Pá, 6. 12. 2013 - 16:12)

jaké to je psát si sama se...Proč se vlastně domníváš že si píše sama se sebou?Mě se styl dopisování těchto dvou žen vůbec nezdá stejný,nejde o jednu a tu samou osobu.

Terezko, (Čt, 5. 12. 2013 - 22:12)

Simonko děkuji za tvou...jaké to je psát si sama se sebou? Je to zábavné? Neuvažuješ o hospitalizaci na psychiatrii? Napiš mi dokud jsi a já ti rád pomohu vyhledat odbornou pomoc :DDD

Jan (Čt, 5. 12. 2013 - 19:12)

Já si to před obřízkou...Lubrikačný gél neznáte ?

Edy (Čt, 5. 12. 2013 - 19:12)

"Chlapi" jaký je to pocit nemít koule mezi nohama? Jaké to je po kastraci když tam ty koule najdenou nejsou? Kdyby to nemělo následky na sex atd. nechal bych se asi taky vykastrovat.

Tereza (Čt, 5. 12. 2013 - 17:12)

Simonko děkuji za tvou odpověď,jsem ráda,že si moho s tebou o těchto věcech popovídat.Začnu od konce tvé odpovědi,věřím tomu,že by jsi to syna nechala udělat když byl malinký po narození a také si myslím že zdravotně je to lepší.Nevím kolik roků je teď tvému synovi,ale máš naprostou pravdu trápit ho zvytečně bolestí když s tím problémy nemá je blbost a také by jsem to nedělala.Určitě mu předkožku od malička přetahuješ nebo už je velký a dělá si to sám,aby neměl s tím problémy.
Dovedu si představit,že po té obřízce u manžela to muselo bolet a i když to ještě není úplně v pořádku po čase si zvykne,je to trochu změna.Hlavně tedy v tom,že masturbace jde špatně nebo vůbec,což asi nečekal,ale dobré je to pro orální uspokojení.Věřím,že díky té obřízce změnil i slovní vyjadřování nebude už moc masturbovat,ale věnovat se tobě,v tomto případě je dobře,že jsi to takto tvrdě prosadila a nechala ho obřezat,což se ti vyplatilo.

Leo (Čt, 5. 12. 2013 - 11:12)

Jsem sice vykastrovanej ani...Po dvou letech je asi tak poloviční.Když se v létě koupu na koupališti,tak se mi ve vodě úplně ztratí.Nevím jestli se bude ještě zmenšovat,ale kdyby mi to takhle zůstalo tak pohoda.

Má někdo (Čt, 5. 12. 2013 - 11:12)

Jo a to je horší, že si ho někdy přisednu nebo skřípnu tak mi přijde lepší kdyby byl pryč.

Má někdo (Čt, 5. 12. 2013 - 11:12)

Vůbec se tím...Jsem sice vykastrovanej ani ne rok ale měl jsem koule docela velké tak mi šourek dost nevzhledně visí a zatím mi nepřipadá mi že by se zmenšoval. Tobě splaskával jak dlouho?

Leo (Čt, 5. 12. 2013 - 10:12)

zkušenost s odstraněním...Vůbec se tím nezabývej,nevím jak Tobě,ale mě nařízli ve slabině a varlata vytáhli tříselným kanálem.Takže šourek zůstal nedotčený,řekli mi že je to pro pacienta šetrnější a po dvou letech se hodně splaskl.Vůbec to nevadí.

Má někdo (Čt, 5. 12. 2013 - 10:12)

zkušenost s odstraněním šourku po kastraci? Mě se to líbí a musí to být příjemější než ta visací kůže ale zase jako u obřízky člověk přijde o kus citlivé kůže tak by mě zajímali zkušenosti. Nebo i doporučení na doktora který by to udělal.

Simona (Čt, 5. 12. 2013 - 10:12)

Terezko, bolelo ho to, doteď to asi není ještě ideální, ale je to o zvyku. Masturbovat samozřejmě zkoušel, i s pomocí gelu nebo olejíčku, ale zůstalo jen u krátkého pokusu. Jak si na něj sáhl, bylo mu to samo o sobě nepříjemné a nešlo mu to. Bylo mi hned jasné, že nepočítal s tím, že to vůbec nepůjde. To ostatně ani já ne. Doprovázela to ale úplně jiná slova, než to jeho dřívější "vyhonit se mezi ty kozy", když obřízku neměl. Odehrálo se to v době kdy jsem měla svoje dny a tak jsem mu ho vzala hned do pusy, což nečekal, začal nahlas sténat a jen říkal, jaká jsem úžasná. Nenechala bych ho, aby citově trpěl, že nic nebude, když nemohu já a teď sám ani on. Mám ho opravdu moc ráda. Bez té obřízky to ale nešlo. Nepomohly prosby, přemlouvání, aby se vyjadřoval a choval jinak. Chvíli sekal dobrotu a pak zase. Teď je úplně jiný. U syna bychom to bývali byli nechali udělat, už po narození, ale nevěděli jsme o tom a teď mu nechci působit bolest a to i když si myslím, že je to i zdravotně lepší.

Baví tě (St, 4. 12. 2013 - 23:12)

Simonko děkuji za...reagovat na své vlastní příspěvky? :DDD

Tereza (St, 4. 12. 2013 - 15:12)

Simonko děkuji za odpověď,To jsi určitě udělala dobře,že jsi mu nechala celou předkožku obřezat a odstranit,protože prý ty částečné obřízky moc dobrá nejsou a vznikají problémy.Chápu,že určitou dobu to bolí a jak píšeš je to citlivé na dotyk se spodním prádlem.Tím je po masturbaci protože žádnou předkožku nemá a věřím,že i soulož je mnohem lepší a navíc to změnilo jeho chování ku potěšení tvému což je dobré.Je to otázka pár týdnů,kdy si zvykne na nový stav.Psala jsem ti už,že můj synovec byl na obřízce už ve 2.roce,má také celou předkožku odstraněnou a žalud úplně obnažen.Ten první týden po tom,ho to také muselo bolet nechtěl si na to nechat sahnout,mazaly jsme mu to mastičkou a koupaly v odvaru heřmánku.Dobře se mu to zahojilo a dnes na to nevzpomene,jako by se tak narodil.Určitě to má vliv na růst žaludu a jeho čistotu.Dnes se už nedivím,že někde to dělají u většiny malých klučíků třeba hned krátce po narození Simonko.Měj se hezky.

Diana (St, 4. 12. 2013 - 14:12)

ty seš tak sladká máma.je ve skutečnosti pošahaný úchyl, který tu vystupuje pod různými nicky.

Nina (St, 4. 12. 2013 - 13:12)

My jsme nechali našeho...Diano!Potřebuješ zažít pořádnej grupáč,když Ti to udělá víc chlapů tak přestaneš nesmyslně fantazírovat.

Diano (St, 4. 12. 2013 - 09:12)

ty seš tak sladká máma.

Simona (St, 4. 12. 2013 - 09:12)

Terezko, předkožku jsem mu nechala odstranit úplně, žalud má teď zcela odhalený. Proběhlo to už před nějakou dobou, nejdřív si stěžoval na nepříjemný kontakt žaludu a prádla, ale řekla bych, že si už zvykl. Masturbovat musel několikrát denně a milování nebo ta jeho oblíbená ranní rychlovka, kdy se mi udělal na prsa a doprovázel to svými perverzními výrazy jsou pryč a jsem za to moc ráda. Ti chlapi lžou jako když tiskne, když se mluví o tom jestli si to dělají. To nasadí andělský výraz a opatrně připustí, "trochu". Jenže ono trochu je tak nejmíň 5 denně:)

Diana (St, 4. 12. 2013 - 08:12)

My jsme nechali našeho kloučka taky obřezat pár dní po narození a rovnou ho pan doktor na naše přání vykastroval protože víme, že bez varlátek se muži dožívají delšího věku. Sice to stálo nějaké peníze navíc, ale chceme pro naše robátko jen to nejlepší.

Tereza (Út, 3. 12. 2013 - 18:12)

Já tam mám chyb v pravopisu,omlouvám se Simonko.

Reklama

Přidat komentář