Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Sabina (Po, 23. 12. 2013 - 17:12)

Aleno to máš asi trochu pravdu s tou obřízkou,ale u nás to není až tak běžné,ale jsou fakt zeměo dělají skoro všem klukům,brzy po narození.Jen se malý narodí,hned mu pinďu sestříhnou a toho křiku při tom.

Jan (Po, 23. 12. 2013 - 14:12)

Mě se kastrovaní muži bez...Moudrá dívka, která ví, že předkožka má své opodstatnění...

Alena (Po, 23. 12. 2013 - 13:12)

Jarko,ale v dnešní době je obřízka v modě,a to není kec,dělá se asi hodně často.Naše sousedka má 2 klučíky a oba byli na obřízce,nikdo o tom nemluví,ale to poznáš,když tam běhají nahatí a předkožku nemají.

Karel (Ne, 22. 12. 2013 - 18:12)

Mě manželka...Je to také o ztrátě plodnosti(jde li o ztrátu plodnosti stačí podvázání a přestřihnutí chámovodu).Jsem také po odstranění varlat(rakovina)a zcela jednoznačně dojde ke ztrátě zájmů o sex,změně povahy a postupné ztrátě erekce vlivem nedostatku hormonů,které vyrábějí varlata.Budeš muset chodit na hormonální injekce,nechceš li mít problémy s kostmi a změnou postavy.A počítej s velkými bolestmi,které budou trvat několik dnů.

Jarka (Ne, 22. 12. 2013 - 18:12)

Mě se kastrovaní muži bez kuliček nelíbí pokaždé ráda vzpomenu na svéhého prvního kluka,měl kulky krásně narostlé a pokud jsem mu je trochu zmáčkla hned kvíkal a moc se mu to líbilo.Měl také snad od 5 roků udělanou obřízku,ale já bych mu raději kůžičku stahovala ale to už nešlo.Nevím je to věc názoru,ale mě se obřízka nelíbí.

Tereza (Ne, 22. 12. 2013 - 17:12)

Simonko jsem moc ráda,že si můžu s tebou popovídat,přeji ti jen to nejlepší,hodně zdravíčka,krásného sexu v Itálii,užívej a nepřežívej,mám tě moc ráda,už jenom k vůli tomu co jsi dokázala,pa

scorpion (So, 21. 12. 2013 - 20:12)

To máš pravdu...
A co bude s Tebou dál? To je teda přítel a kamarádka, kdyby to chtěli udělat mě tak už bych je dovedl eliminovat. No a nyní tu o Karkulce.

Viktor (So, 21. 12. 2013 - 14:12)

Co to tu melete Simono a...To máš pravdu,kecají tady s cesty,místo aby člověk získal nějaké poznatky.Teď už budu mít vlastní.Ve dvě ráno mě manželka její přítel a kamarádka přivázali.Přinutily mě ejakulovat,podvázali mi pytel,vstrčily mi do huby takový gumový vejce a potom jsem ucítil bolest a pak už nic.Když jsem se ráno probral,tak byl můj pytel prázdný,ale nebolelo to a nebolí,aspoň tak.Ještě že čurat můžu bez problému a přes svátky se s tím vyrovnám.

Petr (So, 21. 12. 2013 - 12:12)

Simonko to je fajn,že je to...Co to tu melete Simono a Terezo..vy nadržané ,,PIČE,,!! Tohle je o nečem inem a ne o ,,Vašich drbnutých názorech..!!

Tereza (So, 21. 12. 2013 - 09:12)

Simonko to je fajn,že je to tak jak píšeš.nepochybuji o tom,že obřízka je hygieničtější,žalud je natrvalo odhalený a krásně čistý.Já se musím přiznat že i mě se to víc líbí,než když je schovaný v předkožce a ta třeba ještě visí přes ten konec.Také mu to možná vyhovuje,ale hlavněmže to prospělo vašemu vztahu.Nepochybuji o tom,že kdyby jsi někdy ještě malého prcka,že by jsi mu nechala pindíka přistřihnout.Měj se hezky Simonko.

Simona (Pá, 20. 12. 2013 - 21:12)

Terezko ahoj, jsem za to velmi ráda. Prospělo to oběma. Obřízka je také hygieničtější a milování je jiné, než dříve, prožitky jsou silnější. Na začátku měl trochu problémy se ovládat, udělal se během chvilky, za což se omlouval, protože ale nebyl unavený masturbací, tak jsme v podstatě hned pokračovali. Teď se mu to tak narychlo stává, jen výjimečně, pokud jsem třeba pryč a nemá sex. Jinak bez problémů. Po Štědrém dnu jedeme do Itálie, ratolesti chce odvést k našim. Mnul si radostí ruce, jak budeme sami. Dneska jsem byla po nákupech a přizásobila se prádlem, punčochami a podvazkovým pásem, abych mu udělala radost.

Tereza (St, 18. 12. 2013 - 15:12)

Simonko četla jsem o tom v knize a ukazovali to i v televizním poředu,o židech a jejich víře,mají to jako nějaké boží přikázání a dělají to snad u všech chlapců hned nějak brzy po narození.Máš pravdu,že jsou pak na to zvyklé už od malička.Mě se líbí,že jsi si prosadila své a funguje ti to lépe než před tím.

Simona (St, 18. 12. 2013 - 15:12)

Terezko, dělají to např.v židovské kultuře. Ale pokud se to udělá malému dítěti, tak je na to zvyklé od malička a nefunguje to tak jako u manžela.

Viktor (St, 18. 12. 2013 - 11:12)

Před 8 měsíci jsem také...Mě manželka přemlouvá,abych si to nechal udělat.Už sehnala kontakt a říká že by to ráda uskutečnila ještě letos.Pokud se to udělá muži v mládí,když má ještě dobrou erekci,tak mu ještě dlouhá léta vydrží.Jde prý jen o ztrátu plodnosti.Rád bych se dozvěděl o tomto zákroku a jeho důsledcích víc od někoho kdo s tím má vlastní zkušenost.

Milan (Ne, 15. 12. 2013 - 14:12)

To je až neuvěřitelné...Před 8 měsíci jsem také podstoupil kastraci po dlouholetých bolestech,teď je mi fajn,vůbec mi to nevadí a ani manželce né.

Bolest po kastr (Ne, 15. 12. 2013 - 09:12)

Asi před 14 dny jsem prodělal kastraci a pořád mě to bolí a mám to červený a oteklý. Je to normální nebo co bych s tím měl dělat? Leduju to ale přijde mi to už dlouho. K doktorovi se mi nechce co bych mu asi tak řek. Chtělo by to asi nějaké léky antibiotiky ale jaké a kde je vzít. Poradí někdo?

Tereza (So, 14. 12. 2013 - 10:12)

To je až neuvěřitelné Simonko co dokáže změnit vztah,ale přeji ti to,nakonec jsi si to prosadila sama.Asi i pro něho je lepší milovat se s tebou než si ho někde honit o samotě,protože už to tak nejde jako když měl předkožku.Proto se nedivím,že v některých zemích dělají tuto úpravu u kluků hned od malička nebo po narození protože to něco má do sebe.Navíc i na pohled to vypadá pak lépe.

Simona (Pá, 13. 12. 2013 - 23:12)

Terezko, řekla bych, že obřízka našemu vztahu moc prospěla. Je takový, jakého jsem jej poznala. Něžný. Láskyplný, milý a laskavý byl vždycky. Nebyla jsem dva dny doma, čekal na mě na letišti s obrovskou kytkou. Celou cestu domů mě zahrnoval komplimenty. Jak zaklaply dveře od bytu, tak jsme se na sebe doslova vrhli. Tak úžasné milování nebylo snad ani o svatební noci. Ptala jsem se ho kdy přijdou děti a on že je odvezl k babičce. Ještě jsem se ho provokativně ptala, co budeme celý víkend dělat, z jeho výrazu ve tváři to bylo ale předem jasné:)

Nina (Čt, 12. 12. 2013 - 15:12)

Ahoj Simonko,to je mi...Terezo,nějak Tě ta obřízka zaujala.Pokud si ji necháš udělat,tak masturbovat můžeš bez problému.Ale ujišťuji Tě,že z toho požitek mít nebudeš.

Tereza (Čt, 12. 12. 2013 - 15:12)

Ahoj Simonko,to je mi jasné,že tou obřízkou co mu dělali nebyl úmysl v tom,aby nemohl masturbovat,bylo to tím,že měl problém s předkožkou a na zákrok musel jít.Že to musí být už v tomto věku nepříjemné je mi také jasné.Ale když už ho obřezali proč mu nevzali celou předkožku to nepochopím,při částečné obřízce se problémy mohou opakovat a pujde na to znovu.Já osobně bych trvala na celkové obřízce.A co ten tvůj jak si zvaká na nový stav i na to,že si ho nemůže masírovat pořádně jako dřív?

Reklama

Přidat komentář