Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Lina (St, 2. 3. 2016 - 11:03)

Ještě jednodušší je...To co popisuje Káča je prakticky shodné s tím jak ošetřila mého muže má kamarádka,sálová sestra.Požádala jsem ji o pomoc,když se manžel začal příliš horlivě věnovat jedné naší mladé zaměstnankyni.Řekla jsem jí,že nejsem žárlivka,ale že manžel je sentimentální a emotivní a že kdyby náhodou otěhotněla, tak by ho mohla na dítě utáhnout.Naše děti už jsou velké a prakticky samostatné a to by mohlo jeho rozhodování,kromě jejího mládí ovlivnit.Nejsem vůbec zvědavá na to,jak se budou naše děti dělit s potomky jeho mladé metresy.Bylo to i bez doktorů a otevírání šourku a přestřihování chámovodů.Jen mi řekla abych ho ještě měsíc sexuálně zaměstnávala a držela od ní.Mohly by prý nějaké latentní spermie způsobit oplodnění.Pravděpodobnost,že je malá,ale je.Jsem teď v klidu a pohodě a manžel jak se vyjádřila kamarádka má teď v pytlíku vítr a ani o tom neví.Byla jsem překvapena jak jednoduché je zbavit muže plodnosti.

Iva (Po, 29. 2. 2016 - 08:02)

Pokud jim jde jen o to abys...Ještě jednodušší je vasektomie,tu udělají doktoři legálně,na každé straně centimetrový řez a jen podvázání chámovodu vstřebatelnou nití a přestřižení.Manželovi to dělali v lokálu a OK.Po čase se jen zkontroluje zda nejsou spermie v ejakulátu.Jen je zde podmínka věku a dětí.

anochcito (So, 27. 2. 2016 - 00:02)

Pokud jim jde jen o to abys...Káčo, něco o tom víš.
Ozvi se, prosím, na [email protected].

Díky

H.

Káča (Pá, 26. 2. 2016 - 18:02)

Milenec mé ženy nechce...Pokud jim jde jen o to abys neměl semeno,nemusí se nic řezat.Stačí to na pět hodin dobře podvázat,každé varle zvlášť.Dělá se to hrubou nití namočenou v dezinfekci a pomocí jehly protaženou nadvakrát šourkem nad varlaty.Po pěti hodinách se nit střihne a vytáhne.Činnost varlat to zastaví zhruba na tři až pět měsíců.Po této době se opět obnoví tvorba testosteronu,ale tvorba spermií už nikdy.Takže muž má erekci zachovánu,ale jen pro potěšení,jako plemenný samec skončil.Pokud dostal dobrou dávku uspávadla ani o tom neví protože spermie jsou asi jen jedno procento ejakulátu.

Další obrázky »
Kastrace: Deviantům se bez varlat žije lépe, říká …
tomu muži, kteří podstoupili jen hormonální útlum, tedy chemickou kastraci, udávali zlepšení kvality života v mnohem menší míře. Nicméně
psychologie.cz/mym-vrahouskum-je-bez-varlat-lepe/
Mužská sterilizace, porodnice.cz
… stane před pubertou, nevyvíjejí se u jedince druhotné pohlavní znaky a vzniká eunuch. V dospělosti provedená kastrace neubere muži jeho mužského vzhledu.
porodnice.cz/clanky/muzska-sterilizace
Jak probíhala kastrace mužů ve středověku?, Odpovědi.cz
Dobrý den, zajímalo by mě, jak probíhala kastrace mužů ve středověku. Děkuji za odpověď. Detail otázky na Odpovědi.cz.
odpovedi.cz/otazky/jak-probihala-kastrace-muzu-ve-stredoveku
Kastrace, Doktorka.cz
To co popisuješ,přerušení chámovodů je vasektomie,nikoliv kastrace.Kastrace je vyřezání varlat z muže,nebo jiného samce.Z muže ošetřeného vasektomií lze …
diskuse.doktorka.cz/kastrace/archiv/350/
Zhodnocení kastrace z mého pohledu
Zhodnocení kastrace z mého pohledu … vyřazení hormonální činnosti pak závisejí na době, kdy byla u muže kastrace provedena. Pokud
eunuch.webnode.cz/pro-proti/
Blesk.cz, kastrace muze or video
muž z Ekvádoru ale zřejmě... to celé natočil. Ze začátku muž zdolával balkony mrštně... se ale něco zvrtlo. Muž se pustil lana a zřítil...
wiki.blesk.cz/kastrace-muze-or-video,1.html
Pokročilé nádory prostaty … chemická kastrace -Česká …
Zamezit působení testosteronu je také možné skutečnou kastrací, tedy operačním odstraněním varlat, což je ale pro muže velmi frustrující. Další
cus.cz/pro…chemicka-kastrace/
400 mužů dobrovolně podstoupilo kastraci! Mohou za …
Celkem 400 mužů dobrovolně podstoupilo kastraci a nechali si odebrat varlata. Davové šílenství či nebezpečná pobožnost? Nebo je snad k tomuto kroku …
prask.nova.cz/clanek…400-muzu-dobrovolne-podstoupili-kastraci-varlat…
Asexual.cz - Nevim, kudy kam
jsem, že se tam kastrace mužů provádí pomocí dvou cihel... „Ano,” přisvědčí lékař. „Jedna se drží v levé ruce, druhá v pravé, muž přistoupí, cvak, a je …
https://asexual.cz/forum/archive/index.php?thread-2468.html
Související dotazy:

kastrace
kastrace u mužů
kastrace otroků
obřízka

kastrace muže ženou video
kastrace povídky
video odstraňeni varlat u muže
jen pro muže +18 videa už dospělé

Stránkování
1
2
3
4
5
6
7
Další strana
Zobrazujeme výsledky 1–10 z celkem 121 202 nalezených
jedno procento ejakulátu

jardaB (St, 24. 2. 2016 - 17:02)

To má chlapec opravdu...V Thajsku neměly Hitlera tak tam s tím problémy nemají.Oficiálně jsou tam kastrace mladých chlapců sice zakázány,ale jak známo ,za peníze je i v Praze dům.

Věra (Út, 16. 2. 2016 - 14:02)

Rozebírali jsme toto téma s...To má chlapec opravdu pěknou maminku která myslí na jeho budoucnost.Ale pokud má skutečně vynikající hlas,tak je opravdu dobré ho zachovat.V minulosti se to provádělo běžně a nikomu to nevadilo,hlavně katolická církev takto získávala sopránové hlasy pro kostelní a chrámové sbory.Dnes je v Evropě všeobecně averze vůči těmto úpravám chlapců protože se to hromadně provádělo u nežádoucích za éry nacismu a druhé světové války.

Mirek (Po, 15. 2. 2016 - 14:02)

ako si ich presvedcil aby to...To víš že kecá,u nás tě vykastrují jedině ze zdravotních důvodů.Rakovina varlat,prostaty nebo úraz po kterém to máš zničené a stejně nefunkční.Jinak musíš sehnat někoho kdo ti to udělá nelegálně,jako dříve ženským potraty.

Tak hošani jedn (Po, 15. 2. 2016 - 11:02)

vyhoňte si svá pérečka a šupky hajdy na kutě. Tady hrajete machry, ale ve skutečnosti byste kvičeli, jak podsvinčata, kdyby vám někdo chtěkl ty vaše koule ufiknout. Jste banda úchylných honičů.

Tonda Vlas (Ne, 14. 2. 2016 - 14:02)

Nejsem eunuch, před 12 lety jsme měli šéfa ( Německu) záskokáře, těsně před důchodem, co scháněl viagru. Báli jsme se mu ji sehnat obávaje se, aby neskončil jako MUDr. F.....mann, u nás ve Šlk, který exl na kundě při orgasmu. I když na jednu stranu, i když hoto maloměsto pomlouvalo, tak takovou smrt mu závidělo. To měl velmi hluboký orgáček.

x (Ne, 14. 2. 2016 - 13:02)

Tak ve čtvrtek mi varlata...ako si ich presvedcil aby to spravili. mna poslalu vzdy prec s tym ze sa to neda. ked tak daj nejaky navod. alebo si dalsi v poradi co iba pise a nic sa nestalo.

mám to za sebou (So, 13. 2. 2016 - 13:02)

Tak ve čtvrtek mi varlata odebrali a včera pustili domů. Celkem to ani nebolí jen se hrozim co to udělá se sexem.

Marek (Pá, 12. 2. 2016 - 18:02)

Chtěl bych se ze zvědavosti zeptát eunuchů, jestli někdo z vás zkoušel Viagru.
Teoreticky by měla zabrát a měla by se dostavit erekce i po kastraci.

lola (Pá, 12. 2. 2016 - 14:02)

Holka ty musíš být buď...Proč jí nadáváš,výhodu to má,nemůže tě oplodnit a ani se nemusíš cpát práškama.Může tu jalovinu do tebe stříkat kolikrát chce a ty si to můžeš v pohodě užívat.Nebo jí závidíš?

tonik (Pá, 12. 2. 2016 - 02:02)

DV má opět pravdu. Proč...souhlas

Dana (So, 28. 12. 2013 - 19:12)

Ráda bych se zeptala žen na zkušenost s obřízku. Manžel má menší penis a poslední dobou ho v sobě moc necítím. Má myslím i delší předkožku. Jednou navrhl, že zkusíme sex, jako by byl obřezaný. Měl tu kůži staženou úplně ke kořenu penisu a tam dokola přilepené páskou. Sex byl pro mne o hodně výraznější a příjemnější. Ta páska, mě ale dřela, a proto jsem to znova raději nechtěla. Jemu se to také líbilo, ale z obřízky má strach. Jeden kluk v diskusi psal, že po čase obřezaný muž, vyžaduje sex takový tvrdší. Tak nevím, jestli ho mám povzbudit, aby na ni šel. Jaké máte dámy zkušenosti?

Tereza (Pá, 27. 12. 2013 - 09:12)

Simonko souhlasím s tebou,že kastrace je mrzačení chlapa.Chlap bez kulí není chlap.To chlap s obřízkou je jiná káva,tak jak si užíváte asi dobře.Měj se fajn Simonko.

Hot secretary (Čt, 26. 12. 2013 - 23:12)

Tím "provedl...Zuzanko snad nemyslíš vážně,že by jsi si vykastrovala chlapa z důvodu nevěry.Chtěla bych docela vidět,jak by se tvářil doktor po té co by jsi mu sdělila,že trváš na kastraci manžela(přítele) z důvodu jeho nevěry.Nebo máš vzhledem k těžkým přitěžujícím okolnostem jeho skutků objednaného domácího řezníka či pološílenou dominu?

Zuzana (Čt, 26. 12. 2013 - 20:12)

Kastrace je zmrzačení. Jak...Tím "provedl cokoliv" Simonko asi nemyslíš spával více jak rok s jinou a zvládl jí udělat dítě?

Andrea (Út, 24. 12. 2013 - 09:12)

Máš pravdu Simčo,kastrace je zmrzačení chlapa souhlasím s tebou,pokud by byl nádor,zdrav.důvody nebo pedofilie,tam bych mu kulky nechala uříznout při vědomí.Že to musí bolet je zcela jasné,ale jinak ani náhodou.Jinak se mi také moc líbí když má kluk udělanou obřízku.Je to krásné nejen na pohled,ale je to paráda i při milování.

Simona (Út, 24. 12. 2013 - 09:12)

Kastrace je zmrzačení. Jak píše správně Karel nejde jen o znemožnění reprodukčních schopností u chlapa, ale o zrychlení jeho fyziologického stránutí. Myslím si, že to si žádný chlap nezaslouží, i kdyby provedl cokoliv. Vyjma pedofilie nebo pokuď má nádor. Tam je to nevyhnutelné. Jinak ne. Ženská se tím také sama trestá. Mám milování ráda a žádná erotická hračka nedokáže vyvolat ten úžasný pocit, když ho mám v sobě a cítím jak mu pulzuje.

Reklama

Přidat komentář