Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

lola (Út, 29. 3. 2016 - 16:03)

Věra asi neví co mluví. Co...Pokud se muž nechá vykleštit ze strachu z rakoviny,tak je to jeho volba.Sám z vlastní vůle se zbaví schopnosti oplodnit ženu.To mrzačení je potřeba brát s rezervou.Na takové zmrzačení ti žádný posudkový doktor sníženou pracovní schopnost nedá, o návrhu na důchod a ZTP vůbec nikdo nemluví.Eunuch může docela dobře pracovat i bez kulek,dokonce i vychovávat děti,když mu jeho žena nějaké obstará.A to v mnoha případech líp,než ti z kulkami.

pepouš (So, 26. 3. 2016 - 18:03)

Věra asi neví co mluví. Co funguje tak proč se toho zbavovat a nějáká, která neví nic jde krákorat svoje bludné fantasie. Myslím si že většina zde přítomných chtějících někoho mrzačit by potřebovala ústavní léčbu.

Tony Vlas (So, 26. 3. 2016 - 11:03)

Jo jednokulčáci jsou...Podle jednoho posuzuješ. To jseš dobrej. Podle mě by byl mogor, i kdyby měl obě nebo neměl žádné. To je z něčeho jiného. Většinou jsou dotyční takoví od přírody.

Tonda Vlas (So, 26. 3. 2016 - 11:03)

Některý muž ze strachu aby...Nejhorší smrt je z vyděšení. Odnětí varlat vede k osteroporóze. Takže na něm chlap vůbec nic nevydělá. Naopak.

xx (So, 26. 3. 2016 - 11:03)

Kastrace jako proti rakovině a lepšímu pocitu mezi nohama je určitě dobrá ale na orgasmus to vliv má. Jsem bez nich ani ne rok a na sex nemám chuť tak často a už nestříkám jen to vytejká.

Věra (St, 23. 3. 2016 - 16:03)

Nechápu jak se to může...Některý muž ze strachu aby nedostal rakovinu varlat nebo prostaty si je může nechat vyměnit za implantáty.Jeho to uklidní a zklidní a i když se někde svlékne,tak to nikdo nepozná že tam má atrapy.

Eda (St, 23. 3. 2016 - 13:03)

Blbost. Kámoš je...Jo jednokulčáci jsou voli,nebo magoři,taky jednoho znám.

Tonda Vlas (Út, 22. 3. 2016 - 17:03)

Ale vůbec ne,jen že...Blbost. Kámoš je jednokulčák a vůbec takovej není. Jenom to zamlouváš. Vím dobře co takovým jako ty patří.

lola (Út, 22. 3. 2016 - 17:03)

Bingo. Potřebovala bys beze...Ale vůbec ne,jen že jednokulčáci jsou prchliví,vzteklí a nevypočitatelní.Vůdce a říšský kancléř Adolf Hitler byl údajně jednokulčák a co způsobil.Buď všechno,nebo nic.Kompromisy jsou jen problémy.

Tonda Vlas (Út, 22. 3. 2016 - 15:03)

Proč jen jednu?Taková...Bingo. Potřebovala bys beze zbytku obřezat.

lola (Út, 22. 3. 2016 - 14:03)

Daruji jednu svoji kouli ...Proč jen jednu?Taková polovičatost není na místě.Když už se řeže,tak ať to stojí zato.

Honza (Pá, 11. 3. 2016 - 13:03)

I mě se moc líbí...Daruji jednu svoji kouli ...

Lea (Čt, 3. 3. 2016 - 20:03)

Až pak ta muslimátka...To napiš těm magorům co je sem zvou a horují pro ně.Jsou i takoví pitomci,kteří srovnávají tenhle organizovaný exodus s naší emigrací za světové války.Naši chlapy,ale emigrovaly proto,aby vstoupily do protihitlerovských armád a bojovali za naše osvobození.Tito chlapy,jenom podle toho,že mají kulky,jinak jsou to šmejdi.Než by vzali zbraně do rukou a bojovali za svojí vlast.Tak raději utečou do Evropy a vyžírají zde štědrý sociální systém západoevropských zemí.Já Zemana zrovna nemusím,ale když na to už loni poukazoval,tak ho měli za blbce.Bohužel měl a má pravdu.

Tonda Vlas (Čt, 3. 3. 2016 - 19:03)

Až pak ta muslimátka vyrostou, tak budete chodit zabubené v burkách.

Lea (Čt, 3. 3. 2016 - 19:03)

Tak doufám, že jsi buďto...Na pár hodin mu podvázaly kulky a jako plemeník jak píše skončil.Testosteron mu zůstal,takže mužem je,vůbec bych to neřešila.Teď jsou tady a ještě sem táhnou stáda plemeníků,kteří už se evropankám agresivně vnucují,takže semene tu bude tolik až nás to bude mrzet.

Tohle se opravd (Čt, 3. 3. 2016 - 09:03)

Když jsem byl mladej, tak se...Ostatně tento námět byl i zpracován ve filmu Věry Chytilové "Pasti, pasti, pastičky" z roku 1998 s Miroslavem Donutilem a Tomášem Hanákem v hlavních rolích.

Tonda Vlas (St, 2. 3. 2016 - 23:03)

ovšem pokud to zjistí, tak...Když jsem byl mladej, tak se vyprávěl příběh, nevím jestli to byla skutečnost nebo báchorka, jak jednu veterinářku znásilnili tři chlapi. Dělala, že nic, pozvala si je domů, že je pohostí, dala jim do pití uspávadlo a když se probudili, tak každému předložila na talíři jeho vlastní koule. Prý za to šla sedět, ale pokud je to pravda, tak ta pomsta za znásilnění musela být sladká.

Hm, (St, 2. 3. 2016 - 22:03)

Udělaly to holky náhodou...ovšem pokud to zjistí, tak budou mít dámy pěkný průšvih. Docela bych jim to přála. Takový zásah bez vědomí dotyčného člověka je svinstvo nejhnusnějšího kalibru a navíc trestný čin, jak tady už bylo napsáno.
Mě by v životě nenapadlo tohle manželovi někdy udělat, kdyby mě podváděl, tak bych se s ním maximálně rozvedla, ale tohle tedy ne!

Marta (St, 2. 3. 2016 - 14:03)

Tak doufám, že jsi buďto...Udělaly to holky náhodou dobře,pokud o tom neví,těžko bude někoho žalovat.Mnoho mužů by asi nežalovalo i kdyby vědělo,pokud má někdo firmu a jeho zaměstnankyně by se dozvěděly,že je šéf jalový,asi by se mu to nelíbilo.A co teprve média až by to patřičně vešlo ve známost.Mohl by emigrovat.Mužem přece zůstal,jen mu definitivně znemožnily oplodnit ženu.Výstižný výraz jako plemenný samec skončil.

Thea (St, 2. 3. 2016 - 11:03)

To co popisuje Káča je...Tak doufám, že jsi buďto provokatérka, nebo sis to vymyslela, protože pokud je to pravda, tak to, co jsi ty a tvoje kamarádka tvému manželovi provedly, je trestný čin ublížení na zdraví podle § 145 tr.z.
Jak by se ti líbilo, kdyby ti např. během operace slepého střeva ještě jako bonus zdarma bez tvého vědomí a souhlasu odstranili dělohu, nebo podvázali vaječníky?

Reklama

Přidat komentář