Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Poslouchej (Po, 30. 5. 2016 - 10:05)

Hele ty jsi nějaký...ty malej scvrklej lulasku, mozna mas pocit, jak si mi to nandal, ale odpovim ti asi takto. Sklapni usi a mazej rychle k psychiatrovi. Kdo tu ma furt cist ty tvoje uchylny sracky. Pod kolika nicky tu vlastne vystupujes ty posahanej chcipacku?

luky (St, 25. 5. 2016 - 23:05)

pohadkar nam tu exhibuje. Bez...Hele ty jsi nějaký chytrý... a všechno víš nejlépe.... toho Chocholouška asi navštěvuješ často.
Já jsem se s tím, že je nemám již dávno smířil, ale ty s tím, že máš v hlavě průvan a mezi nohama chcípáčka budeš mít problémy do smrti.
Takoví blbečci, jako jsi ty se vždy najdou.

tomas (Ne, 22. 5. 2016 - 23:05)

vyhoňte si svá pérečka a...ja bych si to klidne nehal udelat

Je mi 91 (Ne, 22. 5. 2016 - 14:05)

Je mi 91 a od 63 jsem bez varlat. Hormony neberu přežil jsem svou manželku a jako jeden z mála zvládám počítače internetu. V tomhle věku to beru jako výhodu.

A dalsi (St, 18. 5. 2016 - 10:05)

Ty vo.., tady je to buďto...pohadkar nam tu exhibuje. Bez radeji k Chocholouskovi, nez tem svym bludum uveris a ublizis si.

tomas (Út, 17. 5. 2016 - 21:05)

Nikdy bych se nedal vykastrovat mam varlata 4,5 cm a jsem rad

Tony (Po, 16. 5. 2016 - 14:05)

Čau já jsem svého manžela...Divím se, že tě nenechal radikálně obřezat.

Tony (Po, 16. 5. 2016 - 04:05)

Tak sis mohl pořídit koule umělé. A objíždět můžeš připínákem.

luky (Ne, 15. 5. 2016 - 22:05)

Ty vo.., tady je to buďto samý vykastrovaný, nebo moralista, co tvrdí úplné blbosti....
Tak za prvé, muž po kastrací nepřijde automaticky o erekci, pouze se mu sníží libido a ne schopnost erekce a sexu. Pouze již nebude mít takovou "chuť" a nebude mu sex chybět. Časem se může Tvrdost při erekci snižovat až nakonec není žádná, ale to se dá odstranit hormony. To zě se po kastraci zmenši penis, je také výmysl, i když ho nebude vykastrovaný "používat", většinou se opravdu zmenši (jako všechno ostatní, co se nepoužívá). Když kulturista přestane posilovat, také se mu také zmenší svaly... Je to u všeho stejné... Takže ti co tvrdí, ze po kastraci si již nikdo nezaš..., neví vůbec o čem mluví. Jsou to většinou egoisti, kteří si myslí, že jsou nejchytřejší.
Vím o čem mluvím, před 6 roky jsem o varlata přišel při úrazu a jediný problém je, že nemohu nosit obtáhlé plavky a slipy, jelikož je vidět, že toho mám mezi nohama míň a taková ta paka, co tvrdí že oni s koulema jsou jediní ti praví samci se pak koukají jako kdyby záviděli. Já ani má partnerka s tím vůbec žádný problém nemáme. Děti jsme již měli a sex 3x týdně nám plně dostačuje... Je pravda, že raději chodím 1x měsíčně k doktorovi na injekci, jelikož bez ní je opravdu menši chuť na sex a 1x týdně to nebylo nic moc... No ale když jsem se vrátil z nemocnice bez varlat a šourku, nebylo to moc příjemné. Trvalo to skoro půl roku, než jsem se smířil s tím, že tam nic nemám, ale zvykl jsem si a jsem spokojen.. Takže pro moralisty, ať se nechá vykastrovat kdo chce a jak chce, je to jeho volba a bude se s tí vyrovnávat poze on sám, já bych do toho sám jen tak nešel, ale když to takhle dopadlo, nestěžuji si.

kamila (Ne, 15. 5. 2016 - 12:05)

prosite anko proc se mi...Čau já jsem svého manžela dala kastrovat teď je klid a když si chci užít mám milence ten mi ji vždy pořádně vystříká a ten můj to pak vylize.

ty musíš (Pá, 13. 5. 2016 - 09:05)

Občas tuto diskusi sleduji,...být pěkný úchyl, když tě vzrušují takové představy. Problém je v tom, že koule máš, u téhle diskuse si akorát honíš pinďoura a kdyby ti někdo chtěl na koule sáhnout a ufiknout, kvičíš, jak podsvinče. Běž raději k odborníkovi a vykecej se z toho úchyle.

Tony (Út, 10. 5. 2016 - 20:05)

Prý to MUDr Roman Sokol v Trenčíně dělá legálně. Jenom bych tam posla DÉČKO, aby zklidnil hormon.

Eunuch (Út, 10. 5. 2016 - 19:05)

Dovoluji si odporovat.Eunuch...Občas tuto diskusi sleduji, již vzhledem k tomu, že jsem dobrovolně vykastrovaný již téměř 10 let. Asi mám štěstí. Své ženě se líbím i když pochopitelně oblast sexu je u nás specifická. Souhlasím s názorem, že eunuch není méněcenný. Na veřejnosti žijeme jako normální pár, jen v soukromí je to jiné. Oba jsme manažeři v celkem velkých firmách. Můžu potvrdit doměnky těch, kteří tvrdí, že po kastraci se muž změní. Mám například vstřícný a ohleduplný vztah k podřízeným ženám. Možná i ony podvědomě cítí, že nejsem žádný nadsamec. Přináší to i změny ve fyzickém vzhledu, ale s tím jsme počítali již před kastrací. Určitě by dobrovolné vykastrování mělo být legální, je to věc každého muže, jak chce vypadat a měl by mít právo o sobě rozhodnout. To vám potvrdí každý, kdo tento zákrok podstoupil s velkými obtížemi a ilegálně. Je zarážející, že společnost je více ochtna přijmout muže bez končetin, než bez varlat. Celá řada z nás by si oddechla, kdybychom to nemuseli tajit a například se strojit, jak nám vyhovuje. Mě se napřiklad dost změnila postava. Velice markantní jsou prsa, které mi asi i díky dalším skutečnostem opravdu narostla, nebo zadek a stehna. To je ale vedlejší. Podstatné je, aby se muž mohl rozhodnout sám. Někteří sice píší, že je nutila žena, ale ve skutečnosti se rozhodli sami, tak jako já. Manželka mě podporovala, pomáhala a teď si to užíváme.

Bobo (Út, 10. 5. 2016 - 10:05)

Si užij život bez kulí.

Starý tulák (Út, 10. 5. 2016 - 08:05)

to mě připomíná jeden dětský popěvek na melodii "Teskně hučí Niagára"

Bobo (Út, 10. 5. 2016 - 06:05)

Si ty svoje fialový koule ustřel brokovnicí, než je EU zakáže.

Atz (Út, 10. 5. 2016 - 05:05)

Dobré ráno, po ráno zaškrceno 45 minut , vsrlata studená , fialová .....prosím kdo k tomu nemá co napsat ať se radši nevyjadřuje, možná to je uchylný ale uchylnější jsou ty co jen každýho urážej

Atz (Po, 9. 5. 2016 - 08:05)

Tak něco z průběhu zaškrcování , po cca10 miutách varlata začnou modrat a lehce pálit a modrat, ještě trochu zaškrtím a dalších cca 20 minut nechám zaškrcená potom už jsou varlata skoro fialová, postupně budu jdště prodlužovat dobu zaškrcení

Bobo (Po, 9. 5. 2016 - 06:05)

Běž si pořádně zašukat s nějakou nadrženou samicou, a hned přejde vymýšlet takové zvrácené kraviny.

atz (Po, 9. 5. 2016 - 05:05)

zkouším se zbavit varlat podvazováním , včera zaškrcena 4x po 30 minutách , dnes ráno 1x cca 40minut , tak uvidíme

Reklama

Přidat komentář