Reklama

problém

Renata (Po, 19. 11. 2007 - 12:11)

Prosím o radu,je mi 40let a poprve se mi opozdila menstruace.Nikdy jsem neměla v této záležitosti žádný problém.Je možné,že bych byla v přechodu,nebo čím to může být.Momentálně jsem velmi pracovně zaneprázdněná a nemám čas jít k lékaři.Děkuji za odpověď Renata ze Středních Čech.

agata (Ne, 22. 1. 2006 - 20:01)

Děkuji za odpověď.Mě se ale neudělá bulka ale červený flíček a je to velmi bolestivé.Žádné zduření necítím.A udělalo se mi to střídavě na levé a pravé straně.Je pravda,že už jsem to měla několikrát,že mě to začalo bolet,ale nikdy jsem tomu nevěnovala větší pozornost.Myslela jsem si podkožní vřídek.No snad to bude dobré.

Jitka (Ne, 22. 1. 2006 - 14:01)

Podivej se do rubriky "Zdravotni potize" na tema "Opakovane zanety v podpazi", ktere jsem zalozila. Bohuzel se s tim potykam porad. Zacalo mi to z niceho nic po deodorantu, ktery jsem pred tim bez problemu pouzivala leta. Ted jsem pred vanoci tu podkozni bulku temer zcela vylecila zinkovou masti. Zajasala jsem a pred plesem sahla opet k deodorantu. Druhy den recidiva, ale daleko horsi nez pred tim a zinkova mast uz nezabira. Trezalkova tinktura, kterou na nem. foru doporucovali, take ne. Tak nevim. Pricin muze byt fura a doktori ti moc neporadi, ale vysetrit se dej. Ale ptej se dal a zkousej detoxikaci tela a popr. prestan s deodoranty uplne. Uvidis, jestli se to zlepsi.

petra (Ne, 22. 1. 2006 - 13:01)

zánět žlázy????

agata (Ne, 22. 1. 2006 - 11:01)

V podpaží se mi udělal červený flíček,který bolí jako podkožní vřídek.Byl tam asi dva dny a pak se ztratil.Ale za tři dny se mi udělal na druhé straně. Je to docela bolestivé ,ale nijak hmatné,třeba uzlinka atd. Máte někdo zkušenost s tímto problémem??? Co to je???

Reklama

Přidat komentář