Reklama

RIVOTRIL

Katka (Ne, 19. 4. 2009 - 11:04)

No jen si ho ber pred spanim, kdyz teda rikas ze neni navikovej!! Ale casem uvidis, bez nej neusnes a budes muset navisovat davky. Rivac je dobrej sluha, ale zlej pan, hodne zlej!! Ja ho beru jen dle potreby a stridam to z diacem a neurolem. Ale brat ho bezprestani dlouhodobe, to je jak kopat si vlastni hrob. Ach boze, jak ty nervy dokazou cloveka nicit. Nikdo dovas nevidi, kdo nezazil neuveri.

Návštěvník (So, 18. 4. 2009 - 19:04)

ahoj!atarax beru ja pred spanim a dobre po nem usinam,oblbla po nem nejsem,snasim ho dobre a neni navykovy!!!:o)

Katka (Ne, 12. 4. 2009 - 17:04)

Ahoj ja beru rivotril narazove kdyz je me zle tak 1mg dene. Jinak si krotim zavislot tim, ze beru 2mesice rivotril, pak 2mes. Neurol a pak 2mes. Diazepam. A porad dokola, takto uz to praktikuji 5let a zavislost nikde. Mate nekdo skusenos na rivotril alkohol? Co to udela

Katka (Ne, 12. 4. 2009 - 17:04)

Ahoj ja beru rivotril narazove kdyz je me zle tak 1mg dene. Jinak si krotim zavislot tim, ze beru 2mesice rivotril, pak 2mes. Neurol a pak 2mes. Diazepam. A porad dokola, takto uz to praktikuji 5let a zavislost nikde. Mate nekdo skusenos na rivotril alkohol? Co to udela

sam (Po, 30. 3. 2009 - 11:03)

Užívám Rivotril delší dobu, k tomu ráno beru Citalec 20....ten Rivotril jsem ještě loni brala,ráno 0.5 v poledne 0.5 večer 1mg...podle potřeby jsem si mohla přes den přibrat...
teď mi doopravdy stačí někdy 0,5 denně....
Radím rozčtvrtit a zobat čím dál tím menší čtvrtky...

Míaa (Po, 30. 3. 2009 - 11:03)

Ahoj Sam,
mohla bys mi napsat z jaké dávky jsi začala snižovat? Ono když je to z vyšší dávky tak je to na hodně dlouhou trať možnátak rok, hodně záleží jak se člověk cítí. Mně se hrozně začaly dělat neestetické boláky (akné) no považ ve 40 a dnes se jdu poradit s gynekoložkou na hormonální antikoncepci, pokud je ji možné předepsat při Rivotrilu. Mastičky od kožní mi nepomohly, poi pupíncích mi zůstávají takové cystičky, taky to špatně působí na psychiky, zvláště myslím u žen.

sam (Po, 30. 3. 2009 - 10:03)

Mi se osvědčilo tabletky čtvrtit,tak jsem se dostala na 2 tabl. o.5 denně.... někdy mi stačí jedna.....chce to ale doopravdy pomalu... čtvrtím 2mg.

Pavel (Út, 17. 3. 2009 - 13:03)

Barčo,
7 Rivotrilů? No páni! To by byl polomrtvej každý. Po perníku Rivotril, nic moc řešení. Z deště od okap.
V první fázi na detoxu to má význam. Jak dlouho je takto bereš? Chce to snižovat.

Míšo,
Ty to myslím děláš naprosto správně.
Já beru Rivotril nárazově, takže když to nějakou dobu neberu, vůbec to nepociťuji. Ale vím, že přesně jak píšeš, se to má vysazovat pomalinku, i několik týdnů.

Barča (St, 18. 2. 2009 - 14:02)

No mě třeba dali rivotril v Opave na detoxu...mam to na zmírnění absťáků, ale jaxe tak na netu dočítám tak nikdo s tím nemá podobné zkušenosti....Beru celkem 7 prášků denně a nekdy když si ráno nedám pořádného turka tak se cítím jak totální zelenina, člověk je tak asi o 40procent pomalejší aspoň u mě to tak je...nemáte někdo zkušenost s rivotrilem po vysazení perníku?
Rylkova.Barbora"seznam.cz

Jirka (So, 7. 2. 2009 - 18:02)

Abstak po rivotrilu a neurolu je krutý,proto je lepší s nima vůbec nezačínat.Já jsem si
odvykání prodělal dvakrát, bez léčebny, pomohl mi atarax, tritico zyprexa na noc a už se v životě nechci vrátit k neurolu a rivotrilu.
Pokud si někdo chce na toto téma popovídat, poradit vzájemně pište na 1zidane"seznam.cz
Jirka

Olce (Pá, 30. 1. 2009 - 17:01)

To nezní dobře. Kolik jste toho brala? Já půlku tablety 0,5 mg denně a dost často jsem i zapomněla si prášek vzít. To byla, myslím, hodně nízká dávka, zato jsem to brala (já blbec) dlouhý léta než mně napadlo se víc zajímat, co to vlastně je a jestli mi to je vůbec nějak ku prospěchu. Zkrátka jsem si dlouho myslela, že můj bývalý psychiatr ví co dělá. Zdravím

Jájo (Čt, 29. 1. 2009 - 10:01)

Nechci se tě dotknout, ale, kdo shání tento lék bez předpisu, ma velké problémy. Zamysli se. Jestli ti pomáhá a není ti dobře, napiše ho i obvoďák, ale, budeš si muset čas i chuť jit k doktorovi udělat. nebo se léčit.

.... (Čt, 29. 1. 2009 - 09:01)

Já brala Rivotril 5 let, vysazení ze dne na den, vůbec žádné abstinenční příznaky jsem neměla, doktor mi předepsal jiné léky, ale teď jsem se opět ráda vrátila k Rivotrilu, pomáhá mi

OLCA (Út, 27. 1. 2009 - 18:01)

MATE PRAVDU RIVOTRIL JE ODPORNA DROGA PO VYSAZENI JSEM MELA ABSTYNECNI PRIZNAKY AZ JSEM ZKOLABOVALA TRVA TO UZ DVA ROKY A STALE Z TOHO NEJSEM VENKU DODNES SE MI BUD MOTA HLAVA NEBO MAM TLAK V HLAVE CHVEJI SE V NOCI NEMUZU SPAT A MNOHO DALSICH PROBLEMU

Návštěvník (Út, 27. 1. 2009 - 14:01)

Taky se mi to zdálo nějak moc. Bylo by to 200 x víc než jsem brala já. S tou závislostí se to opravdu pozná až po vysazení. Přestala jsem rivotril brát před několika měsíci a mám stále problémy se spaním a takové zvláštní úzkostné stavy jaké jsem před "léčbou" nikdy neměla. Vy, kdo jste rivotril úspěšně vysadili, jak dlouho potom jste měli abstinenční příznaky? Všem doporučuji ať si pořádně rozmyslí než to začnou brát. Problémy to neřeší, jen odsouvá. Překonat absťák může zřejmě někdy být ještě horší než vyřešit prvotní problém. Připouštím, že pro někoho, kdo jiné prášky nemůže z nějakých důvodů brát, může být rivotril pomoc. Můj případ to určitě nebyl. Doktor mi nikdy neřekl, že je to návykové a na příbalovém letáku se to tehdy nepsalo.

Návštěvník (Út, 27. 1. 2009 - 06:01)

50 mg???!!!
To je smrtelná dávka§
Nemyslel jsi spíše 0,5 mg? Nebo to těch tabletek spotřebuješ před spaním skutečně jeden a půl lahvičky? To by uspalo každého...navždy.

Jinak-drogovou závislost nepociťuje nikdo, ta totiž cítit nejde, to poznáš až poté, co svou drogu vysadíš.

Mmch. Rivotril zabítá až 1-2 hodiny , to na sponí můsíš brát hodně dopředu.

Zkus poprosit raději o šetrnější Atarax, není návykový a na spaní rozhodně stačí.

Návštěvník (Po, 26. 1. 2009 - 11:01)

prosím vás...tvrdá droga? já ho beru, když nemůžu spát, jeden prášek na noc 50mg. A spím. Když mi jde usnout sama po prášku nesahám, nepociťuju drogovou závislost teda...

Návštěvník (Ne, 25. 1. 2009 - 20:01)

Rivotril je tvrdá droga, stejě jako třeba Ritalin, je daleko návakovějšáí a nebezpečněnjší, než marihuana.
Ale v určitem případě může sloužit jako pomoc.
To na jeho nebezpečnosti nic nemění. Můj psychiatr mi narovinu vyložil všechy pro i proti, nic netajil. Byly to drsné slova, ale jsem mu za upřímnost vděčná.

MS (Ne, 25. 1. 2009 - 17:01)

Tak za jistých okolností lze Rivotril brát. Je ale nutný to mít pod kontrolou, je prokázáno že je návykový a každý, kdo ho má brát, by s tím měl být seznámen. Prý je ale jakási hranice těch 9 měsíců, že brát ho déle už bude dělat problémy s jeho vysazením. Samozřejmě to taky záleží na množství, kolik ho denně člověk spotřebuje.

Zdravím (Ne, 25. 1. 2009 - 11:01)

No jo,ale kdyby to byla tak silná a nebezpčná droga, tak by se shaněla nelegálně a nepředepisovali by ji lekaři, jako legální lék. Buď to je droga, pak je zakázaná, jako všechny drogy, nebo to je lék a je předepisován??????????

Reklama

Přidat komentář