Reklama

RIVOTRIL

pete (Čt, 21. 10. 2010 - 07:10)

ahojte, základní informace o jedné psychoterapii (metod je asi spousta)
http://www.hledamzdravi.cz/clanek/456-stale-trochu-zahadna-kognitivne-behavioralni-terapie-kbt

pete (St, 20. 10. 2010 - 20:10)

Ahojky Simon,beru coaxil a...Miky..já bych Ti doporučoval nějak tohle všechno začít řešit..je to sice běh na strašně dlouhou trať (u Tebe navíc spojeno s problémem možná řekněme sociální vázanosti na Tvoji komunitu apod), ale prášky a drogy Tě rozhodně v budoucnu šťastným neučiní - zkus nějakého psychologa-či psychoterapeuta...

Simon (St, 20. 10. 2010 - 18:10)

Můsíš na jinou...Jasny,,do skoli hm jen se posklebuj...zbohem.

pro miki (St, 20. 10. 2010 - 16:10)

Ahojky Simon,beru coaxil a...Můsíš na jinou diškusi.toto není seznamka.Asi jsi ani do školy nechodil to jsou samý chyby.

Miky (St, 20. 10. 2010 - 15:10)

rivotril je opravdu navikovi,,,verte mi,,dva dny jsem ho vysadil a nebilo mi dobre,,klepani rukou a o telesnem pohybu nemluvim,,slabi unaveny labilni.

Miky (St, 20. 10. 2010 - 15:10)

Miky, přesně nechápu,...Ahojky Simon,beru coaxil a rivotril.Dekuji ze jsi se ozval.Sem v težkem obdobi,,věčina lidi i můj přítel (jsem gay)poukazuji na moji citlivost ktera je přehnána,ale jak udělat to abych byl lepším?To je pořad jsi makoví a takoví,slovo miluji je od srce.Ten můj mě miluje ale nedokaže pochopit že pokud se semnou bude hadat a hrotit to třeba tři dny že me tim nici uplne,,,miluji ho !A však vím že ačkoliv jsem složitý člověk,urazliví a citlivi nebo vybušny,už jen s toho duvodu potřebuji partnera ktery mě pochopi,,,,zajiste snaha musi bejt i z mé strany votom žadna.Jsem rom beru věci tak jak jsou,,,nezatezuji ji se moc penezi ale od zivota chci konečně klid.V Dětství jsem byl umisten v detskem domove a muj otec,to je s pardonem uchil,zato taky sedi.....nestydim se napsat to co jsem a jake mam chiby,,ale kdybi exzistoval lek na depresi a lek na panickkou poruchu můj svet by bil lepší.Doufam že zde najdu kamarada kterej mi nesmirně chibi,,,omlouvam se za hrubky v textu,čestina je ma slaba stránka.Budu rad kdys si budeme dopisovat muzem i na mail [email protected] Jo a prosim nemej strach sem slusny rom aspon to rika okoly.Pa s pozdravem Meda Miky

Věra (St, 20. 10. 2010 - 15:10)

tiez som brala Rivotril ale...Píšeš že jsi ho brala a pak zase že ti je po něm dobře takže jestli jsem to dobře pochopila,stále ho bereš.A opravdu návykový je a kolik ho bereš denně?Je těžké ho vysadit musíš opatrně ale to s každým bezodiazepinem(CLONAZEPANEM) je stejně těžké.Citalec je antidepresivum a nevzniká na něj návyk.Ale začne působit až asi za 3-4 týdny k tomu než pomůže je někdy potřeba dát právě nějaký bezák aby se snížily nežád. účinky antidepresiv.

simon (St, 20. 10. 2010 - 13:10)

tiez som brala Rivotril ale len docasne. Pomohol mi omnoho, omnoho viac ako vsetky ostatne lieky - Citalec, Ludiomil. Len nejak tomu neverim, ze by nebol navykovy. Citim sa po nom skvele, akoby iny clovek, nemam stres ani nepocitujem nervozitu. Bez neho sa citim stratena, vzdy ked som vo vypatej situacii si ho dam. Podla mna navykovy je!

pete (St, 20. 10. 2010 - 12:10)

Zdravím Pete,nojo dobrý...díky Věro..také přeji pěkný den

Věra (St, 20. 10. 2010 - 10:10)

ahoj Věro..tak dnes je...Zdravím Pete,nojo dobrý zaplatˇpánubohu.Jsem ráda že je ti fajn.Jen jsem dnes nějak špatně spala.Usnula jsem tvrdě až nad ránem.A tak jsem pak dala kafčo a doma pečený chleba a už je pohoda,tedy až na hnusný počasí.Drž se,přeju ti zlepšující se stav - určitě vydrž.

pete (St, 20. 10. 2010 - 09:10)

ahoj Věro..tak dnes je podstatně lépe..takže dobrý..ale k tomu doktorovi raději zavolám..doufám, že se dovolám (včera mi to nešlo..a jak je Tobě..stále dobrý?..

pete (Út, 19. 10. 2010 - 20:10)

..jasně..přehlédl jsem se..bereš antidepresiva..máš deprese nebo jiné problémy?..a co na to Tvůj doktor?..s ním bys měl hledat řešení..to bohužel čeká i mě (jak jsem výše psal..jsem v pr..i)..opatruj se

pete (Út, 19. 10. 2010 - 20:10)

Všem kteří dokažou čelit...Miky, přesně nechápu, čím vlastně trpíš..jakou máš diagnozu..bereš nějaké léky..jinak nemá smysl Ti cokoli psát..

Miky (Út, 19. 10. 2010 - 19:10)

Všem kteří dokažou čelit denodením uskostem a depresi držím palčky.Mě to nič,všeco co jsem kdy chtěl,,,nevim jak dál.Piju a beru antidepresiva,kouřim travu a myslim si,že jsem prohral.Ono kdo dokaze pochopit to že člověk už nemá sílu nato aby čelil životním situacim,které bolí a je težke nemit toho kterej by dokazal změnit jeho život k lepšímu.Někdy je život nadherny,jindy je težký a unést tíhu toho všeho nemám dost síly.K zavěru Vám všem kteří znáte bolest duše bych rád zdělil ze věřím na dobrý konec mé životní cesty.Ten ktero oslovím at mi napiše na muj mail [email protected] děkuji za prostor sveřit se Vám.

pete (Út, 19. 10. 2010 - 18:10)

Určitě to udělej,nesmíš.....díky Věro..držme si navzájem palce..pěkný večer

Věra (Út, 19. 10. 2010 - 16:10)

..jj..Věro asi máš...Určitě to udělej,nesmíš na to být sám.Já vím,jak se asi cítíš.A věřím ti.Sama nemám ráda,když někdo zpochybnˇuje mé útrapy.Lidé co okolo mám UŽ pochopili co mne vlastně trápí-jsem tomu moc ráda,alesponˇse není potřeba přetvařovat,no ono to už nebylo k přehlédnutí - to jak mi bylo.A tak ti moc přeju abys to taky zvládl co nejdřív a hlavně nejlíp co to půjde.

pete (Út, 19. 10. 2010 - 16:10)

..jj..Věro asi máš pravdu...ale poslyš..Tobě by taky zdravý člověk neuvěřil, jaké peklo zažíváš při PP záchvatu..no tak já se tedˇ občas tomu blížím..to je fakt dost hustý..ale i taková autopsychoterapie k něčemu je..tak si prostě říkám, že se zblázním..nic horšího mne potkat nemůže...to víšže to není pravda..a do léčebny se nejspíš nedostanu, ale nesmím se tak vnitřně bránit těm projevům..bojovat s tím evidentně nejde..tak se nad to chci povznést (samozřejmě zítra zavolám dr..a poradím se co dál..)

Věra (Út, 19. 10. 2010 - 16:10)

..to rozhodně Věro..je to...Řečičky,nevím proč by jsi se měl zbláznit.Prostě si to nedovol!A někoho mi připomínáš na PP diskusi byl nějaký Drevokocúr a ten si taky nevěřil a do nemoc. - psych. se taky dostal.No ale asi nic moc - léčba k ničemu.Ani nevím co s ním je?Silně ho připomínáš taky se cpal Rivotrilem o ničem jiným nemluvil.

pete (Út, 19. 10. 2010 - 16:10)

..to rozhodně Věro..je to dost blbé..ale to odvykání jim teda potom nezávidím...zvlášť, jestli se rozjede nějaká jiná psychická nemoc (a ona se většinou při vysokých dávkách rivouše rozjede)...hele asi si musím říct, že sprominutím vo h...o jde...prostě mě v nejhorším hospitalizují a bude klid..no co..prostě se zblázním...:-) (ale to se pravděpodobně nestane)

Věra (Út, 19. 10. 2010 - 15:10)

..ano Věro..to je...Jenomže oni to nemají na léčbu ,ale jako drogy,takže jsou trapáci.

Reklama

Přidat komentář