Reklama

RIVOTRIL

pete (Út, 12. 4. 2011 - 12:04)

Mel bych zajem o koupi...tak já fakt nevím - to jde přece sehnat na předpis ne?...i obvoďák předepíše...a rozhodně si myslím, že není dobrý tento lék ,,sjíždět jen tak - při vysazování jsou potíže dosti značné...řekl bych tak srovnatelné s tvrdými drogami...takže pozor na něj!!...Ti komu se ho podařilo vysadit úplně jsou šťastlivci - viď Věro..

pavla (Po, 11. 4. 2011 - 12:04)

Koupim rivotril 2mg [email protected]

Pavel (Po, 11. 4. 2011 - 12:04)

Prodám RIVOTRIL,i více...Mel bych zajem o koupi rivotril 2mg

Věra (Pá, 8. 4. 2011 - 11:04)

Ale při vysazování ti asi...Nojo v pohodě jsem vysadila -samozřejmě s menšími zdr. potížemi.Pak po necelém roce(nic jsem nebrala)jsem zkolabovala a dali mi AD.A na překonání než. úč. Rivotril.No a po asi 2letech já chytrá vysadila AD a po čase v tom lítala zase.Tak už skoro 2roky beru ty AD a v pohodě vysadila pomocnej Rivotril.Ále nosím ho neustále kousek s sebou když někam musím.Co kdybych to zase nezvládla.Naučila jsem se to vždy rozdýchávat.Takže tak.

Věro (Pá, 8. 4. 2011 - 10:04)

Není to bordel,je nutno ho... Ale při vysazování ti asi pomáhaly antidepresiva, ne? Mně totiž lékař řekl, že už ho mám na pořád a vysazovat nemám. Tak jen se ptám, co ti pomohlo, při vysazování, protože jen samotnej Rivotril jde těžko vysadit.Díky

Věra (Čt, 7. 4. 2011 - 14:04)

Co je to za bordel?!!!!!!!!!Není to bordel,je nutno ho užívat podle rady lékaře.Jak si začneš sám navyšovat,tak to bordel bude.A jde to ho vysadit,jen je nutná silná vůle.Abstˇáky jsou ale dají se rozchodit.Práce léčí.Procházky.Jde o senzační lék!Ale všeho moc vždycky škodí.

Petr (Čt, 7. 4. 2011 - 13:04)

nemáte někdo sním...Co je to za bordel?!!!!!!!!!

pete (Po, 28. 3. 2011 - 11:03)

beru 5 let..tak to už máš taky dlouho..no raději nevysazuj - a kdyžtak jedině tak pomalu, aby se ti to vleklo několik měsíců...(nebo i let (moje zkušenost - po osminkách-drolit nožíkem..osminku-čtvrtku ubrat a zůstat na dávce několik týdnů i měsíců , než se to trochu stabilizuje..)

pete (Po, 28. 3. 2011 - 11:03)

Kdyby nebyl rivotril tak jsem.....ano máš pravdu - akorát mně u něho vadí, že to máme na doživotí...

Eva. (So, 26. 3. 2011 - 11:03)

Mně taky udivuje, že... Ano, já myslela psychozu. Tou zkratkou.

Eva (So, 26. 3. 2011 - 11:03)

Musím se připojit do... Mně taky udivuje, že manžel dostal v léčebně Rispen a Rivotril. žádná antidepresiva. Je to zvlášní kombinace, zvláště z léčebny. Spíš to opravdu vypadá na psych. poruchu, ne depresi.

Natura (Pá, 25. 3. 2011 - 12:03)

Musím se připojit do...Markéto,
fakt zajímavý příběh.
Jen bych chtěla říct, že Rispen ani Rivotril nejsou antidepresiva, takže nepůsobí na depresi jako takovou. Tvůj muž měl asi ještě i nějaký jiný problém, a proto mu předepsali tuto kombinaci.

Hlavně že vše dobře dopadlo. Škoda jen, že Ty řídíš jeho život, že toho není schopen sám, že nemá náhled, když se zhoršuje.
Nemá spíše nějakou psychotickou poruchu (psychozu)?

pete (Pá, 25. 3. 2011 - 09:03)

..jak dlouho bereš?beru 5 let

pete (Čt, 24. 3. 2011 - 15:03)

S Rivotrilem mám.....jak dlouho bereš?

Petr (St, 23. 3. 2011 - 19:03)

S Rivotrilem mám zkušenosti, když jsem ho bral ze začátku, bylo spoustu vedlejších účinků - dvojité vidění, pocity na omdlení, závratě...... Pak si tělo zvykne a odezní to

Markéta (St, 16. 3. 2011 - 10:03)

Musím se připojit do diskuze. Přítel má dlouhodobé psychické problémy. Byl dlouho v pohodě ale pak se nám narodila dcera před dvěma rokama, začal mít deprese že se o ní nepostará že ho nikdo nezaměstná s jeho problémy, vyvrcholilo to tím, že jsem ho ráno našla ležet pod oknen, skočil když jsme spali a já slyšela jen otevřít okno. Prosím nepodceňujte to, protože špatnou psychikou můžete ublížit sobě i okolí ani nevíte jak. Abych dopověděla, nic se mu nestalo, nebyla to výška, měl jen problém ze zády, byl hospitalizován na psychiatrii kde mu na spravení stačil měsíc, když se vrátil, vrátil se uplně jiný člověk a myslím že se toho nikdo bát nemusí. Pomohlo nám to ve vztahu protože jsme se kvůli tomu jak se choval pořád hádali, měl brát rispen a rivotril, jenomže pak si našel zaměstnání, měl noční takže léky přestal brát. takže dva roky byl v pohodě a ted na něm vidím zase změny, tak jsem ho donutila brát ty léky zase a už po jednom prášku jde vidět že mu je fajn, směje se, ale nesmí vynechat.kdyby nebylo prášku, tak nevím co by bylo a psychiatr mu velice pomohl. Nepodceňovala bych i malé deprese, je pak i napětí v rodině a může to dojít ke strátě partnera, rozvod atd. Jedna návštěva u psychiatra a napíše vám je a platíte jen za recept nebo je tam minimální doplatek

pete (Po, 7. 3. 2011 - 09:03)

prosím o radu kde zjistit...agorafobie?...strach z velkých prostranství, kde jsou lidi, nebo naopak prázdno, dopravních prostředků, obchodňáků apod..

Evelin (Ne, 6. 3. 2011 - 16:03)

Ahoj!
Prosím, nemáte někdo jedno balení rivotrilu navíc, je to akutní a já se k DR. skutečně nedostanu, prosím tedy o pomoc.
Případně pište na mail:[email protected]
Děkuji!

Mirka (Ne, 6. 3. 2011 - 11:03)

Mirko na každou bolístku...mám taky starch abych se nezhroutila,sem sama ze sebe nešťastná,přemýšlím o tom jestli by nebylo lepší se nechat hospitalizovat a tam by mi snad pomohli????
co si o tom myslíte?chci fungovat kvůli dětem a příteli (nemám ani pomyšlení na sex)

lv (Ne, 6. 3. 2011 - 01:03)

O léku se často hovoří na...prosím o radu kde zjistit jakou PP mám, nerozumím těm čísílkám...mám agoru.

Reklama

Přidat komentář