Reklama

RIVOTRIL

Ještě (Pá, 27. 4. 2012 - 11:04)

Jo,ale teď jsem se díky tobě namazala ALOEVERA!!!

Helena (Pá, 27. 4. 2012 - 11:04)

Všem pěkný...Teď jsem přiběhla ze sluníčka k synovi na oběd.Ili,nemažu se ničím,jde pi to rovnou do oranžové barvy.Nikdy jsem se nespálila.Vstávala jsem v půl 5.a je to znát.Jsem nějaká unavená už od rána.Ale sluníčko si nenechám ujít.Máme před činžákem klidnou prostornou zahradu a tam to svítí od rána do večera.To je "žůžo"!papa.

Ilona (Pá, 27. 4. 2012 - 10:04)

Všem pěkný den!

Helenko, kde se opaluješ? Já myslela, že budu na balkóně, ale slunce tam svítí až večer, takže zklamání. Ale zase v parném létě to bude výhoda. Inu, opalování plánuju na zítra na zahrádce, dnes tam nepojedu. Helenko, nezapomeň opalovací přípravek! Já mám pigmentu asi dost, přesto se natírám, nechci si ničit pleť (osvědčil se mi Day Long - mléko).

Helena (Pá, 27. 4. 2012 - 10:04)

Tak je to horší, než jsem...Drevokcůrku,Svět se nezbortí.Jak tě znám ty kutile,ty si nějak poradíš.No ale je to práce nečekaná a navíc.Já má dnes pěkný den.vysaju a pak opalovačka.Zdravím všechny.
papa.h.

Drevokocúr (Pá, 27. 4. 2012 - 09:04)

Tak je to horší, než jsem myslel. Beton pod asf.pásy je vydrolený a celá střecha je pěkně v hajzlu :-( Teď vážně nevím co s tím dělat :-((((( Das ist hrůza.

Drevokocúr (Pá, 27. 4. 2012 - 08:04)

Tak dneska je dovolená :-) Je hezké počasí, musím jít makat. Včera večer jsem objevil možnou příčinu zatékání do baráku, tak se chystám to dnes opravit. Tak si zahraju dnes na pokrývače. Na řemeslníka nejsou peníze, holt musím vzít do ruky hořák s PB lahví, asfaltové pásy a jedeeem :-) Nu, jsem na to zatím sám, tak udělám přípravné práce. Jak žena přijde domů, tak uděláme pokládku. Holt musíme to řešit, vevnitř nám odpadá stěna na chodbě a nikdo to za nás neudělá.. žel... Tak mějte se všichni hezky, bez depek a úzkostí a pak se průběžně zase ozvu. :-)

Feťák (Čt, 26. 4. 2012 - 20:04)

Nemyslím si ,že máš něco...Když v báááru houstne dým to jsem nejlépe opálený a stabilizovaný i bez banzáků ... :-)

Helena (Čt, 26. 4. 2012 - 17:04)

No ne, že bych měl něco s...Nemyslím si ,že máš něco s pletí.je to jen příjemný relax.Tak jste toho hodně udělali.Já dnes 2krát usnula.jednou doma pak na sluníčku.jsem trochu růžová.manžel jede na trénink,tak nesekal před činžákem.Tady se toho nikdo neujme.Opruzové vymizeli(však oni se ještě ozvou),tak je tu dobře.Spát na sluníču asi není dobře.jsem teď praštěná a co bude v noci?přes den mi to jde a veče to nejde i když přes denvždy nespím.papa.

Drevokocúr (Čt, 26. 4. 2012 - 16:04)

No ne, že bych měl něco s pletí, ale jen pro příjemný pocit pečovat o sebe... ufff po delší době, kdy jsem měl na starosti práce doma apod. No, dnešek jsem pojal tak pohodově. Odpoledne po práci jsem šel do altánu, poklidil všechno smetí a rostliny co čouhaly dovnitř, udělal paraván proti větru ze záclony a posekal půlku zahrady sekačkou. Žena mezi tím sekala větve a teď dodělává druhou půlku zahrady. Je to nádherný pocit se moci podělit o práci a starosti s někým hodně blízkým, prostě jde o ten pocit, že víte, že na to nejste sami. A krůpěje potu a pak mezitím dostatečný relax v altánu s prosvítajícími paprsky sluníčka vydají za deset Xanaxů či Rivotrilů. Je to kombinace endorfínů a vnitřního pokoje, kter my nerváci tolik potřebujeme. A další velké překvapení je to, že máma připravuje malou mističku pudinku pro každého , což velmi potěší :-)

Nono (Čt, 26. 4. 2012 - 14:04)

Ahoj vsem dnes je mi po dlouhe době lip kolaps snad prekonan. Teda jen trochu a relativne k minulým tydnum Jen s hypnogenem na noc Držte mi palce Zdravím všechny bojující zmar fetakum

Helena (Čt, 26. 4. 2012 - 13:04)

Ahojte přátelé,...Dřevošku,děláš mi obrovskou radost.jen tak dál.Jen pro sebe něco udělej Kosmetika je dobrá věc a když se budeš pozorně dívat tak uvidíš na pleti změnu.není to jen placebo.Proto máš krásnou ženu!!!

Helena (Čt, 26. 4. 2012 - 13:04)

Tak, Helenko, já dneska po...téda to tě teda chválím.Zaznělo to i jako pochvala mně.To se tedy krásně čte.Já si opět zdřímla a je mi výtečně.Vylezu na sluníčko a začnu se grilovat.Jsem bílá jak sýr a mám na sobě ráda zdravou snědou bervičku.Zítra dělám řízky.Bude mít svátek Jaroslav.Ale když vařím,tak potom nenávidím to nádobí a stejně ho musím umejt!k těm knedlíkům jsem měli donácí krouhane kysamé zelí.Tak A TEĎ MAJ VŠICHNI CHUŤ!Papa Tardíku Ili.Pampelko,nono,dřevošku,Alenko...jen né ty blbce.

Drevokocúr (Čt, 26. 4. 2012 - 13:04)

Ahojte přátelé, pošetilců a hlupáků bude vždycky dost. Konečně jsem doma, a taky dnešní den vezmu odpočinkem. Cítím se mnohem líp jak předchozí dny, na chvíli vlezu ven něco dělat, abych nezakrněl a pak si dám zase relaxaci. Jo a ještě, než něco půjdu udělat, budu se chvilku věnovat zase sám sobě :-) Dnes si vezmu do parády pleť :-) Máme doma různé krémy, čistící vodičky i když to je tak trochu placebo, ale pro ten pocit, že dělám něco pro sebe...

Mějte se moc všichni hezky a sluníčko ať vás hřeje...

Ilona (Čt, 26. 4. 2012 - 13:04)

Ili,já jím všechno,jen...Tak, Helenko, já dneska po zamyšlení nad tvým včerejším výkonem konečně uvařila. (Kuřecí polévku a upekla jsem ty čtvrtky a brambory.) Zároveň jsem vyprala povlečení, pak ještě jednu pračku oblečení a vyluxovala. Řekla jsem si, když Helenka včera tak makala, dělala se s br. knedlíky, pekla maso a možná dělala i zelí, nebo špenát, což je pracný oběd, uklidila a sebe načančala, měla bych se taky přemoci. Dřevoškovi bylo poraděno, aby se vrhl do problému středem, tak jsem se vrhla, i když pozvolna, taky. Teď mám kafíčko a oddechuju.

Nepřátel (jsou to psychopati, kteří zaslouží náš soucit) se nelekejme, na množství nehleďme. Když nás otravuje hmyz, třeba zpitomělá vosa, je nejúčinnější si jí nevšímat, neodhánět, nedráždit, nekrmit a ona odletí sama :)

Ať vám slunce svítí do srdcí i do duší a hřeje vás a hřeje...

Helena (Čt, 26. 4. 2012 - 11:04)

A je konečně po diskuzi.Diskusi si nedáme vzít kvůli nějakým neurvalým blbečkům.Jen jsme vás ignorovali.Jste asi něčím nebo někým šikanováni.jinak byste se takhle nechovali.Zdravím naši milou partičku.nedejme se!!!Svítí nám sluníčko!!Papa.

Názor (Čt, 26. 4. 2012 - 11:04)

A je konečně po diskuzi.

Kozel (Čt, 26. 4. 2012 - 11:04)

Vy jste jak malé děcka!

Guláš (Čt, 26. 4. 2012 - 11:04)

Aleno, asi máš ráda guláš! Dáš si taky?

Alena (Čt, 26. 4. 2012 - 11:04)

Jsi zas chytrá jak rádio....Guláši,asi v tom máš fakt guláš a to také není v Tvůj prospěch!!!

Názor (Čt, 26. 4. 2012 - 10:04)

Jo, jsi chytrá jak dvě rádia.

Reklama

Přidat komentář