Reklama

RIVOTRIL

Názor1 (So, 12. 5. 2012 - 12:05)

Myslím si, že nejsme v...Pokud ale nechodíš k několika lékařům a každý ti nepředepíše něco jiného a ty to vše žereš. Ale zase ty blažené stavy a máš to od lékaře "))

názor (So, 12. 5. 2012 - 12:05)

Sebe i jiné.

názor (So, 12. 5. 2012 - 12:05)

Léky na bolest zabijí v...Myslím si, že nejsme v Americe. U nás ti je předepíše podle potřeby lékař. Nemusíš zabíjet jiné a taky jiné. Loupit. Jde o to, jít se svěřit lékaři a pořádně se léčit.

Frantaq (Pá, 11. 5. 2012 - 22:05)

nesmrtelné dávky :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Názor (Pá, 11. 5. 2012 - 21:05)

jo, tady teď frčej lampy dejchání, nesmrtelné dávky dočasně pozastaveny

Frantaq (Pá, 11. 5. 2012 - 21:05)

Nikdo z vás se tu pravidelně nesjíždí, Helena už s tím přestala, tak musím já. Už mám dneska další šlehu v sobě. Motá se mi příjemně v hlavě.

tardbas (Pá, 11. 5. 2012 - 18:05)

Ahoj Helenko.To mléko mají...Alenko - buď opatrná s tím vysazováním - a vůbec nespěchej...není kam :-)

tardbas (Pá, 11. 5. 2012 - 18:05)

Kvůli vám všem jsem se.....proč kvůli nám prosimtě?...

Frantaq (Pá, 11. 5. 2012 - 14:05)

Co takhle dát si špenááát? Ten růžovoučkej špenáát. Mám tu ještě půlku flaštičky.

Helena (Pá, 11. 5. 2012 - 12:05)

Ahoj Helenko.To mléko mají...Milá Alenko,opětuji tvou náklonost.taky pro mně i ti ostatní znamenáte moc.Chválím tě za tu píli s hubnutím.I s tím rivotrilem.Jsi fakt dobrá!!Vím, že to tam musíte mít krásné.Asi je to koníček vás obou a máte jistě krásný dmek.Jinak si to ani nemůžu představovat.To mlíko je to taková tuba-koupila jsem si ji v drogerii.Jmenuje se to SUN dance med.Pod tím je napsáno sonnenbalsam.je to na mallorca-Akne.Stálo to 139,-Kčje tam i zezadu popis na co to je.Nechala jsem si poradit.Můžou to mít třeba i v lékárně.Už se bezstarostně sluním.Jen jsem přišla za vámi zavítat a pozdravit......Frantagu,co tě dohnalo k tomu,že ses musel sjet takovým množstvím.Teď je potřeba abys honě pil a dydejchal se z toho.To mě tedy mrzí.....Vydrž!!!!!

Frantaq (Pá, 11. 5. 2012 - 12:05)

Kvůli vám všem jsem se včera sjel Rivotrilem. Vyžral jsem 10mg Rivouše a je mi dnes blivno. Co s tím?

Alena (Pá, 11. 5. 2012 - 11:05)

Já do toho dala výbornou...Ahoj Helenko.To mléko mají v normálním krámě?Není nějaký speciální?Také bych ho potřebovala na tu vyrážku.Ted' se to zklidnilo,ale nevím jestli až vylezu na slunce to nebude stejné.Helenko,mám 5kg dole.Umím to rychleji,ale nechci,aby mi ochably svaly už tak poničené.Bude to trvat o něco déle,ale jsem ráda,že to vůbec jde.No já teda tomu jídlu opravdu moc nedám,ale snažím se dodávat to nejdůježitější.Kdybych neubrala jídlo,tak to nikam nepovede.Jedla jsem málo,ale výživnější věci.Těch 5 kg mám dole za 18 dní.Mám z toho radost,bude se mi lépe chodit a hlavně bude méně bolesti a to se vyplatí:-))).Když cvičím tak musím jít přes bolest,do bolesti to nejde,protože ty mám stále.Dnes jsem kupodivu také usnula,samozřejmě s práškama,ale spala.také umě hraje hraje roli rozrušení,když mi ten můj tyran stojí za zády a komanduje jak a co mám dělat.Přitom do té doby co jsem poprvé ulehla na nic nesáhl a vůbec nic neuměl,z domácích prací.Ted' mi nechá dělat těžké práce a sám si dělá takové pohodové práce.Asi ho už nezměním,uvidíme?Muškáty mám skutečně jako to mají v cizině,ale vylepšené,že vytváří i obrazce.Je to opravdu krásné:-).Moc se mi to líbí,proto to dělám.Celý dům bude ve květu.Terasa má dokonce květinové závěsy ve třech řadách.Užijte si všichni víkendu pokud to bude možné.Počasí se má zkazit,ale mi by jsme si náladu zkazit neměli nechat.Ono se tomu nedá poroučet,padne to na člověka právě z toho špatného počasí.Zdravím Ilonku,Nono,Papelišku,Drevokocúra,Tardbasea hodné lidičky.Ještě dodatek,vysazuji Rivotril po malých dávkách a myslím,že mi to moc velké problémy nedělá.Nevím co k tomu mám přisuzovat.Budu raději pomalu,aby si tělo na to zvyklo a nebylo zbytečně moc zatěžováno.Když už to beru taková láta tak se nic neestane,když budu vyszovat pomalu.Pa,pa moji přátelé,znamenáte pro mě hodně,ani si nedovedete představit:-)))))

D.J. (Pá, 11. 5. 2012 - 11:05)

Rivotril výrazně pomáhá k navození spánku a medikace jedné rivotrilová tablety snižuje počet tablet na spaní. Tělo je pak regenerovanější a méně zatíženo toxiny než tomu bývá u obvyklých,tj. těžkých léků. Slýchala jsem i mylné informace o závislosti:je nesmysl,že by výslovně na diazepanové tablety vznikala závislost!Závislost může vzniknout na čemko-li,na acylpirinu nebo třeba na čokoládě.Já trpím těžkou závislostí na bylinných čají a z minula mi ještě zůstaly absťáky na tučném jídle.Chápu,že jsou lidé,kteří vyhledávají toxické látky,ale dělají tak vlivem určitých traumat a životních situací a to ještě jen někdo!Z tématu závislostí existuje jen jedna absurdní situace: lékař,který argumentuje závislostí pacientce,která má s léky zkušenosti a nesnižuje se k "požírání prášků". Než tak,raději konzultace s lékařem,ale to vždy vadí mnohem víc než závislost-holt zazachraňovat si je zazachraňovat,ikdyby výsledkem měla být mrtvola :-( noco,i pitevna musí vydělávat.A správný lékař myslí na vše...

Helena (Pá, 11. 5. 2012 - 11:05)

To je fakt, je to nezdravý,...Já do toho dala výbornou maďarskou klobásku.Jinak jsme ho neměli asi 3 měsíce.Povedlo se.Jinak pro to mlíko jssem si došla a dne se tím namažu.Únava stále ještě přetevává,ale riv.jsem si nevzala.Nevysála jsem včera,tak se pokusím dnes.Spaní dobrý-kupodivu!!??A jak se máš ty Alenko Ilonko,nono,tardíku i Kocůrku.přeju vám hezký víkend!!

Nono (Pá, 11. 5. 2012 - 10:05)

..mouku, maso a špek,...To je fakt, je to nezdravý, ale dobrý, to už tak bývá...mňam

tardbas (Pá, 11. 5. 2012 - 10:05)

Buřtguláš je hnus.....mouku, maso a špek, škrob, konzervant, glutamát,soli, koření...řekl bych, že nejškodlivější jsou ty soli - je jich k hmotnosti výrobku moc...jinak ten zbytek není žádná hrůza...nesmí se to s konzumací přehánět...

Názor (Pá, 11. 5. 2012 - 07:05)

Buřtguláš je hnus fialovej. Víš co do buřtů dávají???

Helena (Čt, 10. 5. 2012 - 10:05)

Dobré ráno všem a přeju...Moje milá děvčátka a kluci.je mi to líto,ale jsem strašně unavená.Vím, že jsou to následky které provází deprese.Ta depka tak vyčerpává,že nejsem schopna pohybu.Vařím buřtguláš,ale dalo mi to neskutečně moc práce.Depku,ale nijak zvlášť necítím,jen tu únavu.ještě jsem ráno zalehla znovu a usnula.Chtěla bych si jít koupit to mléko proti alergii,ale mám strach,že tam nedojdu.Od Járy takové věci nemůžu chtít.Je z toho vždy vyjančený.CHtěla bych se opalovat.Musím ještě vytřít a vysát.To zas budu padat.Nemám to stále,ale když ucítím sílu,vím že mám vyhráno.Tolik bych si to tě´d přála.taky musíme schovat mukáty.Ve Cvikově nám kvete spousta azalek,magnolií a mám o to taky strach.Tak se mějte jak nejlépe to jde.zas se ozvu.Jdu míchat "papu"

Nono (Čt, 10. 5. 2012 - 09:05)

Ilonko,já ve dne...Ráda, tě vidím, Alenko, už jsme tady po tobě skoro vyhlásili pátrání:).

Já mám ze zmrzlých taky strach. Loni mi zmrzlo o zmrzlých vše- výhonky na oleandrech, výhonky na syrských ibiškách, jedlích, fuchsiích, kalokvety proste komplet narašená zahrada. Pak to zase vse obrostlo, ale vse kvetlo pozdeji, muselo to vlastne vydat dvojitou sílu. Zajímavé, že v Praze na balkonu vse bez prblemu, problem je zahrada na venkove, která není pred mrazem chranena.

Omlouvám se za O.T.

Ilona (Čt, 10. 5. 2012 - 08:05)

Dobré ráno všem a přeju vám a doufám, že se budete cítit dobře!

Nono, ne, to nebylo na tebe a pokud to tak vyznělo, promiň (ale na toho cvoka). Pupalku jsem užívala na PMS, rakytník, myslím na podporu imunity (obsahuje hodně céčka), jsou to dobré věci. Díky homeopatikům letos neležím celé jaro s astmatem a alergií v posteli, ale jezdím na zahradu sekat trávu! Dokonce myslím, že je mi díky konkrétnímu hom. léku celkem dobře i psychicky. Mrzí mě, že jsem si na něj nevzpomněla dřív (poprvé mi pomohl před 15ti lety). Ráda bych doporučila všem, ale je to složité. Lék "na tělo" se hledá obtížně. Takže o tom mlčím a mrzí mě to.

Heli, to jsem ráda, že jsi spala! Může to být dýcháním. Jak jsem už napsala, když si pustím CD, kde monotónní hlas diktuje, co máme uvolnit, usnu na začátku. Nikdy nestihnu cvičit. To samé mám s realaxačními, meditačními CD. Ale kdyby o tam tady Tardbas nepsal, nevzpomněla bych si, že mám tahle CD v šuplíku. Na tu léčbu světlem jsi se nekoukla? Já letos do té lampy půjdu. Už teď mám hrůzu ze zimní tmy.

Alenko, prosím tě, se vším cvičením opatrně. Tolik muškátů! Váš dům musí být nazdobený, jako někde v Rakousku, v Německu, ve Švýcarsku... Ale té práce s tím. Co muž, nezlobí tě? Měj se dnes moc fajn!

Reklama

Přidat komentář