Reklama

RIVOTRIL

Šťastná (Čt, 28. 1. 2016 - 18:01)

Viki, to jste mě špatně pochopila. Můj neurovegetativní nervový systém reaguje poněkud jinak, než u většiny lidí. To je prosím vrozené. Při sebemenším podnětu zvenčí reaguje přehnaně. Třeba tak, že se to projeví velmi vysokým tlakem, nebo zvýšenou teplotou...Proto beru malou dávku Prosulpinu. kdo toto nemá, tak neví, o co jde.

Steve (Čt, 28. 1. 2016 - 15:01)

Já docházím ke svým doktorům - díky, to mi stačí.

Viki (Čt, 28. 1. 2016 - 12:01)

Steve, když tomu nerozumíte, ani rozumět nechcete, víte, to je potom těžké. Asi co řekne pan doktor, je pro Vás vždy svaté! Raději se přikláníte k chemickým práškům, které Vám dlouhodobě škodí! Asi se moc o alternativní medicínu a novinky v alternativě nezajímáte! Nejspíš se nezajímáte vůbec! Také bych Vám doporučila jít na ten SENZITIV IMAGO 530. Tam Vám řeknou, jaké máte potíže, patogenní zátěž. I ty léky, které berete, Vám tento přístroj vyhodnotí, zda jsou pro Vás bezpečné! Zcela určitě nejde o žádnou kopu drahých a nefunkčních blbin! Jedná se o lékařsky certifikovaný přístroj s přesností na 96%! Ale to si musí rozhodnout každý sám. Jak říká MUDr. Jan Hnízdi:,,Chcete se léčit, nebo uzdravit"? Záleží na každém z nás, jak se k problému postavíme!Doporučuji zhlédnout na YOTUBE MUDr. Jan Hnízdil.

Steve (Čt, 28. 1. 2016 - 00:01)

Jasně, kopu drahých a nefunkčních blbin ...

Viki (St, 27. 1. 2016 - 19:01)

Gastrointestinální choroby způsobuje ponejvíce HELICOBAKTER PYLORI, bakterie E-COLI. To měli lékaři všechno zjistit, po podrobném vyšetření.Tyto bakterie nespadají určitě pod psychiatrickou diagnózu. Jsem si tím naprosto jistá! Jedná se o potíže fyzického rázu.Pokud, paní Šťastná, berete PROSULPIN 2 x denně celou řadu let, tak co Vám ten psychiatr vlastně vyléčil?! Řekla bych, že opravdu vůbec nic. Vyzkoušela jste řadu bylin, čínskou medicínu, ,,zaříkávání". Nebyla jste, prosím, také u MUDr. Jana Hnízdila. Napsal knížku ,,Zaříkávač nemocí". Je to psychosamatický lékař. Jeho webové stránky jsou www. hnizdozdravi.eu. Nutno se předem objednat elektronickým formulářem. Dále bych doporučila zdravou a vyváženou stravu. Svůj zdravotní stav si můžete ověřit na biorezonančním přístroji SENZITIV IMAGO 530. Jedná se o lékařsky certifikovaný přístroj. Cena za vyšetření se pohybuje okolo 1000Kč - 1500 Kč. Přeji Vám, aby se Vám dařilo lépe a léky od psychiatra jste mohla nadobro odložit.

ŠŤastná (St, 27. 1. 2016 - 18:01)

Prosulpin je naprosto bezproblémový lék . Žádné vedlejší účinky nemá. Beru už řadu let 50mg denně ve dvou dávkách po půlkách tablety. Od mládí trpím psychosomatickými potížemi a nebýt tohoto léku, tak už mám vyoperovaný žlučník,léky na tlak, trvale kortikoidy atd atd. Doktoři mě léčili do hrobu a já pochodila všechna CT, colono, gastro, sono, scinti a jiné. Psychiatr na to kápnul a mám pokoj a konečně ŽIJU. Vyzkoušela jsem řadu bylin, čínskou medicínu a všelijaká "zaříkávání"...

Viki (St, 27. 1. 2016 - 15:01)

Pro Libora
Podle mého názoru, PROSULPIN bych určitě nikdy neužívala. Má velmi mnoho vedlejších účinků! Ostatně, byl jste řádně vyšetřen lékaři-gastroenterology? Co Vám našli? Ohrožuje Vás Vaše choroba nějak na životě? Pokud ne, radím antipsychotika rozhodně nebrat!!!! Lékaři, když nejsou schopni, pošlou Vás na psychiatrii a tam z Vás udělají blázna! Psychiatrovi je to úplně jedno, jen když má body a prachy!!! Přečtěte si, prosím, příbalový leták Prosulpinu a zvažte všechny nežádoucí vedlejší účinky! Ano, on Vám třeba na jednu věc pomůže, ale 10 krát víc uškodí! Já tedy radím, jednoznačně nebrat!!! Ať si ho psychiatr bere sám, když je tak ,,chytrý"! Co se týče toho RIVOTRILU. Prosím Vás, pomáhá s těžkou nespavostí? Prý by měl být na spaní dobrý a nemělo by se po něm přibírat! Máte s RIVOTRILEM zkušenosti, co se nespavosti týče? Bylinná, ani jiná přírodní léčba mi nepomáhá! Rivotril má údajně naprosté minimum možných nežádoucích účinků.

Steve (St, 27. 1. 2016 - 15:01)

Tak se držte, to znám ...

Libor (St, 27. 1. 2016 - 13:01)

Dobry den,
mam uzkosti spojene s neurozou a psyuchosomaticke problemy (drazdivy tracnik ,zaludek) . Psychiatr mi predepsal Prosulpin - troche me zarazila indikace na psychotiky a schizofrenii ,coz ja rozhodne nemam ,jsem jen exytremne vnimavy a neurotic. nemuze mi to uskodit ? Jinak beru narazove 0,5 mg rivotril sem tam na spani ,po nem je mi dobre a nervova soustava je klidna .
Dekuji Libor

ZUZA (So, 13. 7. 2013 - 19:07)

nemáte někdo sním...RIVOTRIL BERU ŘADU LET. NAPSAL MI JEJ NEUROLOG NA KŘEČE A BOLESTI ŠÍJOVÉHO SVALSTVA. DOSTALA JSEM SE ZA TY ROKY NA 6MG DENNĚ. LÉKY JIŽ NEZABÍRAJÍ A NOVÁ NEUROLOŽKA MI PŘEDEPSALA NA TYTO PROBLÉMY A NA NEUROPATICKOU BOLEST JINÉ LÉKY,TAKÉ MI ŘEKLA ŽE RIVOTRIL BY SE NEMĚL DNES JIŽ VŮBEC PŘEDEPISOVAT,NEBOŤ JE PROKÁZÁNO ŽE JIŽ NEFUNGUJE JAK SE DŘÍVE MYSLELO. NA DEPRESE BY SE NEMĚL PSÁT VŮBEC. NA DEPRESI JA ASI LEPŠÍ CITALECK 20,LÉPE SE PAK VYSAZUJE.VYSAZUJI POSTUPNĚ RIVOTRIL,ALE JE TO TRIZNA PRO TĚLO,ALE VÍM ŽE TO ZVLÁDNU,MUSÍM,JSEM DNES JIŽ NA JEDNOM MG,ALE TĚLO MNE BOLÍ A MÁM STAVY,ŽE BYCH JE NIKOMU NEPŘÁLA. DNES UŽ VÍM ŽE BYCH SI NIKÝM TENTO LÉK NENECHALA PŘEDEPSAT,JE TO JEN POHODLÍ LÉKAŘE,PŘEDEPSAT RIVOTRIL A NAZKOUMAT DÁL PŘÍČINU ONEMOCNĚNÍ. ZATÍM PÁ ZUZA

helena-s (Po, 8. 7. 2013 - 10:07)

Petro, když své potíže...Ahoj Pampeliško,jsem ráda,že tě tu vidím.Já už se tu nevyskytuju,lrea tak pkd nějakým jiným nickep.Plně s tebou souhlasí a přeji Ti i ostatním našim přátelům aby si užili pěkné léto.A pokud možno bez riv.I když sama vidím,že ho zcela nejde vymítit.To bych si sama ublížila.nejak to s mím doklepu.Pa Ilonko,drevokocůrku tardbasi Alenko a další:Zdravím ještě jednou.CHybíte mi.!!!!!

helena-s (Po, 8. 7. 2013 - 10:07)

Petro, když své potíže...Ahoj Pampeliško,jsem ráda,že tě tu vidím.Já už se tu nevyskytuju,lrea tak pkd nějakým jiným nickep.Plně s tebou souhlasí a přeji Ti i ostatním našim přátelům aby si užili pěkné léto.A pokud možno bez riv.I když sama vidím,že ho zcela nejde vymítit.To bych si sama ublížila.nejak to s mím doklepu.Pa Ilonko,drevokocůrku tardbasi Alenko a další:Zdravím ještě jednou.CHybíte mi.!!!!!

Pampeliška (St, 3. 7. 2013 - 16:07)

Přeji pěkný den, mám...Petro, když své potíže nebudeš řešit, tak jen vysazení léku zdraví nepřinese. Vrátí se to, kvůli čemu jsi je začala brát. Ať už jde o Rivotril či AD jakékoliv generace...
V prvé řadě jsi měla mít podporu psychologa, když ses do depresí dostávala.
Léky bych nezatracovala, i když za 50-100 let se asi další generace budou děsit, co jsme to polykali...nedivím se jim. Tak jako my se dnes děsíme starších psychiatrických postupů- ECT bez narkozy, svěrací kazajky, a první antipsychotika-látky, co z lidí udělaly slintající zvířátka.

No (Pá, 8. 1. 2016 - 13:01)

Ve zdravotnictví jsk známo se anxiolytika polykají běžně. A vy Věrko, chcete k sobě někoho jako alibi, že je to tak správně. Když máte tak zdravý styl, je s podivem, že nespíte.

Věrka (Pá, 8. 1. 2016 - 12:01)

Pro paní Helenu
Paní Helenko, konečně jeden racionální názor! Též se přikláním spíše k bezpečným lékům, kterými jsou anxiolytika! Konečně jeden rozumný člověk, který nedémonizuje anxiolytika tím, že jsou silně návyková, vymílají paměť, dělají z lidí feťáky! Hrozně mě bolí, když ostatní lidé takto něco a i někoho odsuzují! Pracujete ve zdravotnictví, jak uvádíte! O lécích určitě musíte mít přehled! Plně se přikláním k Vašemu názoru, že když lék mohou užívat i děti, není to zas takový jed! Ano, s tím naprosto souhlasím. Jsem sice o 20 let mladší, trpím dlouhodobou nespavostí! Antidepresiva a antipsychotika užívat nemohu! Byl mi nabídnut pouze MIRTAZAPIN. Ten jsem z osobních důvodů striktně odmítla! Právě na spaní mi dlouhodobě pomáhá DIAZEPAM. Smí ho užívat i malé děti od 3 let věku. Působí jako anxiolytikum a sedativum! Mám ho pouze na spaní! Nezvyšuje ani tělesnou hmotnost, nezpůsobuje nezřízený hlad, ani nadměrnou chuť k jídlu! Toto je pro mne nesmírně důležité! Můj BMI je 21-22. Zajímám se o zdravý životní styl a zdravou výživu! Vím, že ani anxiolytika nejsou zcela ideální, ale rozhodně je to mnohem menší zlo, než AD, AP, která mají závažné vedlejší účinky, včetně rizika sebevražd! Připouštím, že schizofrenici,nebo lidé ve velmi těžké depresi musí tyto léky užívat! Nemohu, ani nechci zlehčovat! Ale u mírných, nebo středně těžkých úzkostných depresí je lepší alternativní medicína plus malé dávky anxiolytik, třeba pravidelně a dlouhodobě na noc! Velmi mě trápí, že na nás, kteří podobné léky bereme, se okolí mnohdy dívá jako na závislé feťáky! Víte, co e nejhorší? Rozčilovat se pro blbost druhých! Mým problémem jsou středně těžké úzkostné stavy, fobie z bolesti a těžká nespavost! Jinak funguji vcelku normálně. Chuť k jídlu mám velmi dobrou! Spíše se musím v jídle hlídat! Mám sklony k přibírání na váze! Přijít o zbytek sebevědomí po AD typu MIRTAZPIN, to rozhodně nehodlám! Opravdu asi lépe se s každým zde nedávat do diskuzí! Je to ostatně zbytečné a bere to především mír v duši! Na světě je tolik hezkých věcí, tak proč se trápit kvůli anxiolytikům! Beru jen malé dávky, pouze na noc! Že jsem tak zvědavá, v tom zdravotnictví pracujete, nebo jste pracovala jako lékařka? Zdravím a přeji hodně zdraví, štěstí a sil v celém novém roce 2016:

Steve (Ne, 3. 1. 2016 - 18:01)

Přibral asi +5kg, víc jsem tomu nedovolil a hlídal se. Naštěstí ho už neužívám, ten byl fakt blbej.

Miss (Ne, 3. 1. 2016 - 00:01)

Steve, tak to je moc špatně-přejídání, hladovka, špatné jaterní testy! Což se na ty antidepresiva, myslím tím především Mirtazapin a Lerivon, úplně vykašlat! Přestaňte si ničit zdraví, dokud je čas! Je to tak! jeden lék za 18, druhý bez 2 za 20!!! Antidepresiva mají nejvíce nežádoucích účinků ze všech léků! Kolik kg jste přibral po tom Mirtazapinu? Já ho právě kvůli obavě z tloustnutí odmítla. Můj BMI je kolem 21-22! Teď o Vánocích jde váha mírně nahoru, bohužel i bez Mirtazapinu! Tento lék mi byl nabídnut na těžkou nespavost. Ale než být tlustá, to raději budu trpět! Nebo si vezmu na spaní nějaký benzák!

Steve (Pá, 1. 1. 2016 - 01:01)

Hmm zvláštní, taky jsem po Mirtazapinu trpěl hladovku nebo se musel nažrat - pak to bylo samozřejmě na pupku hned vidět. :-D Lerivon jsem užíval do nedávna, ale musel se vysadit kvůli špatným jaterním testům. Ted' zkoušíme jiný.

Květa (Út, 29. 12. 2015 - 23:12)

Kikino, neurážejte, prosím. A jestli si myslíte, že antipsychotika a antidepresiva jsou OK, tak je to Vaše věc a svobodné rozhodnutí!
Pochopitelně lépe, pokud se nemusí dlouhodobě užívat žádné léky! To je přece jasné!Nevím sice, za užíváte nějak léky, ale pokud užíváte AD, nebo AP a nevadí Vám, že po nich přibíráte, tak Vás zcela upřímně a otevřeně lituji za Vaší omezenost! Já vím, která bije,na rozdíl od Vás, která asi nepochopila o čem je řeč!!!!

Lidka (Út, 29. 12. 2015 - 23:12)

Niko, to jste určitě úplná výjimka, že jste po Mirtazapinu 45 mg dokonce zhubla! Naprostá většina pacientů po Mirtazapinu značně přibere! Lerivon je svinstvo! Jedná se o tricyklické antidepresivum II.GENERACE-mianserin. Je to předchůdce MIRTAZAPINU. K jeho vedlejším účinkům rovněž patří přibírání na váze! Navíc způsobujr krevní dyskrazii! Je velmi nebezpečný! TRITTICO má rovněž spoustu nežádoucích účinků! Sice se po něm nepřibírá tak často. To je pravda. U 2/3 lidí vůbec nezabere! Způsobuje bolesti hlavy.Vyvolává nevolnosti, pocit ucpaného nosu, hrozí serotoninový syndrom a další potíže! Atarax je antihistaminikum staršího typu, s anticholinergními účinky! Na úzkosti nezabírá vůbec! Mnohdy ani na spaní ne! Těch 5 mg jste opravdu přešvihla! Doporučená dávka je, myslím, 2 mg denně-maximálně. Vaše hloupost, že jste to takto zvyšovala! Lidi, používejte zdravý selský rozum a aspoň čtěte příbalové letáky! A především, hledejte příčinu vašich problémů! Psychiatři vám nepomůžou! Paměť může zničit i TRITTICO. Čtěte velmi pozorně příbalové letáky!AD zvyšují i riziko sebevraždy! 6ádné AD neléčí a není bezpečné!!!!

Reklama

Přidat komentář