Reklama

Češky jsou neskutečně namyšlený ženský.....

Návštěvník (So, 5. 9. 2009 - 18:09)

Velmi výstižné a bohužel i pravdivé, Karle.mohu potvrdit z dvacetileté zkušenosti a vícero zemí Evropy i jiných.

xy (So, 5. 9. 2009 - 17:09)

Karle přesně tak, bereš mi slova, Češky jsou hodně pasivní a namyšlený, myslej si, že nad ně neni. Ať jsem byl v jakékoli zemi, tak ženy tam byly vždy otevřené, přátelské a v komunikaci aktivní, žádná nečekala na prince na bílém koni jako české ženy. Pokud žena cizinka o muže má zájem, vždy mu to dá najevo, zatímco Češka jen čeká jak pecka až jí dotyčnej bude lovit.

Karel (So, 5. 9. 2009 - 17:09)

Nechci soudit Češky, ale několik let jsem pracovně žil v Regensburgu. O Němkách se říká, že nejsou hezké, ale v Bavorsku to nebylo tak zjevné. Musím potvrdit, že zdejší ženy jsou mnohem otevřenější a upřímnější. Jsou spontánní, veselé a říkají, co si myslí a cítí, ale co je nejlepší

Návštěvník (So, 5. 9. 2009 - 14:09)

A to je, Vojto především tím, že nadutost,aroganci a urážlivost považuje ta většina Češek za sebevědomí moderní ženy.Bohužel jsou tak hloupé, že neví, co slovo sebevědomí znamená.Nejdříve na začátku toho svého vyvoleného rozmazlují,jen aby jim náhodou nedal košem a po třech letech společného žití si už utíkají stěžovat své mamince, že ten jejich doma nic neudělá.

Vojta (So, 5. 9. 2009 - 13:09)

Od mala jsem byl vychováván ke kavalírství k ženám a i každá má přítelkyně říká, že jsem gentleman. Musím říci, že nejsem takový ten klasický Čech, co si nechává "posluhovat" spoustu domácích věcí i umím, ale je pravda, že Češky jsou například oproti Němkám nebo Francouzskám náročné a pěkně pyšné a bohužel to říká i několik mých přátel z ciziny!

Návštěvník (Ne, 6. 9. 2009 - 00:09)

Protože nemám rád lidi, co si ustavičně vymýšlí.Já jsem ovšem nikde nepopíral, že jsem sám na hotelu a navíc jsem odjakživa nočnák.Navíc už také dost starý na to, abych se zůčasnoval chlastaček se slečnama,které jsou podstatně mladší, než mé děti.

Karel (Út, 8. 9. 2009 - 17:09)

Dobrý večer milé dámy,
nechci celou záležitost generalizovat a házet vás, milé dámy, do jednoho pytle, ale dovolte mi ještě jednu poznámku. Několik let jsem pracoval jako geolog pro německou firmu. Musel jsem se o sebe starat sám, takže nejsem žádný mamánek, jak tady píšete. Pracoval jsem po celém světě, takže jsem schopen se domluvit opravdu s každým (nemyslím tím lingvistické schopnosti ale schopnost chápat jiné lidi a kultury). Nejsem ani smraďoch ani trapné hovado, namyšlené Bůh ví na co, sprostý, rozmazlený a k úplnému hovnu, jak píše Lenka. O žádné ženě bych nic takového nikdy neřekl, i kdyby to byla pravda. To, aniž by kohokoli z nás mužů slečna/paní Lenka viděla, ale okamžitě nás takto opuncovala je podle mne určitým důkazem toho, že některé Češky jsou neskutečně namyšlený ženský.

Jana (So, 8. 8. 2009 - 16:08)

neni Ceska jako Ceska, ze..o tobe to Moniko asi nikdo nepsal. Ale to neznamena , ze nemuze byt dost namyslenejch slepic..

Monika (So, 8. 8. 2009 - 15:08)

ono to není stěžování, spíš konstatování faktu. Stěžovat si nepotřebuju, jen se mi nezdá, že by byly Češky tak namyšlené, jak se tu někdo snaží propagovat a ptám se, co tedy nabízí mužské protějšky těch namyšlených češek - na to radši tady nikdo neodpoví. A i když si pořídím já nebo kterákoli jiná rodinu, dům, zahradu, neznamená to, že se budu o ty děti, dům a zahradu starat sama, na to jsou právě ti dva-u nás už to v současné době tak funguje, že se o práci dělíme. Péče o rodinu opravdu nespočívá v nacpání pračky, je toho daleko víc, ale pokud je dobrý partner, který nevylehává na gauči, zatímco ženská přitáhne tašky a jde vařit a uklízet, jde to dobře. Jen jsem tu napsala, že mít život v manželství jako moje maminka, pak bych raději žila celý život sama a poukázala jsem na to, jak se situace v rodinách generaci od generace mění ... a jsem za to ráda.
Jinou Evropanku jsem při práci při cestování neviděla, to opravdu ne. Hodně jsem jich viděla vysedávat po kavárnách a je jim to přáno...

Jana (So, 8. 8. 2009 - 08:08)

zadna rehole to neni. Jine Evropanky si porizuji au-pair (sluzky) to davno vim. Mas pravdu, v poslednim prispevku.Ale kdyz sis Moniko poridila rodinu, deti, barak atd tak si nestezuj.nebo si tu sluzku porid taky.

Návštěvník (So, 8. 8. 2009 - 00:08)

A proč se vdáváte vy,když už dopředu víte,jaká to bude řehole?????Že by se nějaká úřednice v práci přetrhla?????Hrozná dřina je naplnit pračku špinavým prádlem?????Ty máš zahradu 50ha a vysazené brambory a řepu????A i kdyby,to se sklízí každý víkend????Viděla jsi vůbec nějakou jinou evropanku při práci???

Monika (Pá, 7. 8. 2009 - 22:08)

u nás jsou teplé večeře každodenní zvyklost a to i když mám úřední den do pěti, pak jedu dost dlouho autem domů a jdu na nákup a přijedu v půl sedmé - i tehdy teplé jídlo. Podle toho, co vidím a slyším jinde, zas taková výjimka nejsem. Pro pětičlennou rodinu při práci s dojížděním peru, žehlím, vařím a uklízím velký barák - to není stěžování, to je reálný život, jak jej žije i mnoho jiných žen-aspoň mých vrstevnic ano. Kolem čtyřicítky je to hodně náročné, protože děti ještě nevyletěly z hnízda, studují a vedle toho stárnou rodiče a vyžadují taky kus péče - takže práce na plný úvazek s dojížděním, děti, manžel, dům, zahrada a i když zbude chvilka volna o víkendu, pomoc rodičům. Hodně náročné období v životě ženy. Náročná je i mateřská, dovolená se tomu říká nevím proč. Češky jsou poměrně dost pracovité a čistotné, oproti jiným Evropankám, co jsem při cestování ( a dříve jsme cestovali dost ) viděla jinde. Tady se píše o tom, jak jsou namyšlené a k ničemu, tak proč se pánové vlastně ženíte?

Jana (Pá, 7. 8. 2009 - 22:08)

no a Mildred videla jsi nekdy anglicanky treba v patek nebo v sobotu vecr na ceste domu z klubu pod vlivem...tak proti tomu je i velice prumerna Ceska skoroandel :)) Tak mozna proto ty multikulti vdavky.

Mildred (Pá, 7. 8. 2009 - 21:08)

Já vařím večeře, máme hlad, ale také ne každý den, chodím do práce.
K tomu, že jsou češky namyšlený, ha, ha, koukni kolik američanů, angličanů a němců se za češky provdává. Ale že by si američanka, němka nebo angličanka vzala čecha? To by musela být fakt zoufalá.

xy (Pá, 7. 8. 2009 - 21:08)

Jana: vždyť to taky po žádný nechci, stačí, že to umim já. Jenže ony neuměj většinou vůbec nic, tak maximálně instantní polivku a pizzu ohřát.

Jana (Pá, 7. 8. 2009 - 21:08)

tak ja ji varim a to cele rodine, muzi i diteti.Ale ve dvaceti bych ti zavarovani hodila na hlavu taky

Kay (Pá, 7. 8. 2009 - 21:08)

Dave: Nemyslim. A povazuji se za mysliciho cloveka :-D.

xy (Pá, 7. 8. 2009 - 21:08)

Večeře se sama neuvaří, ale popravdě jsem ještě nepotkal ženskou, která by ji kdy uvařila, hlavně že se o tom ale pořád mluví. Když chci teplou večeři, tak si jí uvařim sám, ani moje máma jí nikdy nevařila, ani bych to po ní nikdy nechtěl, měla toho dost.
Jana evidentně nespadá mezi tyto ženy o kterých se tu píše, dnešní mladé holky toho fakt moc neuměj. Já třeba umim i zavařovat, kdybych tohle po nějaké 20tce chtěl, tak mi ty kompoty hodí na hlavu.

Ja (jana) (Pá, 7. 8. 2009 - 20:08)

tak ona se vecere sama neuvari a ja k te plotne jdu po praci taky.ale nenecham se sekyrovat a buzerovat a neskacu kvuli kazdymu smitku.Radsi jsem v pohode,a potazmo cela rodina a ne sedrena a pretazenajen aby bylo super uklizeno .Jen ustupovat v manzelstvi -Takovy pristup se mi vubec nelibi!

Pro JA (Pá, 7. 8. 2009 - 20:08)

mělo být ... dnešní generace mladých žen se o to snaží, ale pořád je dost těch chlapů ... něco vypadlo. A pokaždé se zapomenu podepsat, takže MONIKA.

Reklama

Přidat komentář