Reklama

Kontrola přirození náctiletého

Daniela (Po, 17. 8. 2009 - 21:08)

správně Soňo-zachovala jsi se jako správná a milující matka............

Návštěvník (Po, 17. 8. 2009 - 21:08)

Soňo a kolik je vaší dceři?

Soňa (Po, 17. 8. 2009 - 20:08)

Já jsem jednoznačně na straně Romany! Můj syn měl v deseti letech taky problémy se zúženou předkožkou, takže jsme začali s přetahováním pěkně v teplé vodě při každém koupání. Ze začátku to bylo něco hroznýho, kluk brečel bolestí. To mi bylo rovnou jasný, že si to sám dělat nebude, když ho to bolí. Ale postupem času se to zlepšovalo a zlepšovalo a asi po roce jsme konečně předkožku přetáhli úplně. To všechno, samozřejmě, pod dohledem doktorky, která mi říkala, co máme dělat. Ale pořád ho to ještě dost bolelo. Nakonec jsem mu sama přetahovala předkožku každý den až do jeho čtrnácti let. Když jsem byla náhodou pryč, naučila jsem to dceru a předkožku mu přetahovala dcera, protože na něj se mi pořád spoléhat nechtělo. Až do šestnácti jsem ho při tom občas kontrolovala a někdy mu to ještě sama přetáhla. Dnes je mu dvacet a nemá sebemenší zdravotní problémy.

Myslím, že péče o dítě či o osobu blízkou není vůbec o nějakém osahávání nebo studu, ale o normálním lidském přístupu matky k synovi nebo sestry k bratrovi. Myslíte si, že mi to bylo příjemné? Bylo mo to příjemné, stejně tak jako když si moje sestra před dvěma měsíci zlomila obě ruce a já se o ni musela starat a samozřejmě ji i koupat. Ale vždyť to je přesně to, o co v rodině jde... Pomáhat si!

Správně! (Po, 17. 8. 2009 - 18:08)

A vy tatínkové nezapomínejte pěkně prstíkama vyšetřit svoje cérečky...A asistujte při zavádění tampónú! Na co učit základní hygienické návyky,když si takhle můžou maminky a tatínkové pěkně sáhnout...

dáda (Po, 17. 8. 2009 - 17:08)

nejde o nic špatného přetahovat předkožku náctiletému-je to pro jeho dobro.........i když sám nechce tak nepřestávejte!

Návštěvník (Po, 17. 8. 2009 - 06:08)

Romano já to klukovi přetahovala a stejně šel na obžízku,teda malou ve dvou letech.Pak jem mu to dělala do první třídy a učila ho to.Když to šlo dobře začal si to dělat sám.S tím,že věděl co ho čeká kdyby si to nedělal.Nechápu proč ho to také nejseš schopna naučit.Klukovi je dneska třicet roků a neměl problémy nikdy od té doby.Jen jsem dohlížela že si to dělá.Nesahala jsme mu na to.V tomto věku je to už dost nevhodné.A do patnácti by jsi mu to těžko dělala,to už ti bude dávno onanovat a bude si to dělat sám.Počkej rok a plácne tě přes ruku:)

Romana (Ne, 16. 8. 2009 - 21:08)

Můj syn si na to nechtěl dlouho sahnout,dost
ho to vždy bolelo a měl s tím problémy,což chápu.Nechtěla jsem,aby mu dělali obřízku a nebylo od toho daleko,protože měl na to jít a já to domluvila tak,že to zkusím ještě dál
přetahovat a věř nebo ne,že jsem si užila své i můj malý.Nedivím se,že si to nechce dělat,ale budu mu to přetahovat klidně i do 15 hlavně aby mu to neřezali

Návštěvník (Ne, 16. 8. 2009 - 19:08)

Romano nezlob se ,ale v jedenácti letech to je snad příliš ne?Měla jsi ho to učit od mala a on už by si to automaticky sám dělal.Nechápu jak to můžete těm klukům dělat.Já bych mámu na sebe sáhnout nenechal dokud mám funkční ruce ani v šesti.

dan (Ne, 16. 8. 2009 - 16:08)

Romano a co takle říct klukovi aby to uděla sám a jenom na něj dohlídnout? v 11 přeci není malé mimino.

Romana (Ne, 16. 8. 2009 - 13:08)

Mému synovi je 11 roků a každodenně mu to
při koupání večer přetáhnu a určitou dobu
to má přetažené,aby si zvykal,ač se mu to
moc nelíbí.Měl s tím problémy,ale postupně se nám to podařilo roztáhnout.Pokud bych
to bývala nedělala,sám by si to určitě nestáhnul a zcela jistě ho obřízka neminula.

táta (Ne, 16. 8. 2009 - 10:08)

kluk který onanuje tak si vlastně přetahuje.. nevím zda to maminky vůbec tuší...nevím co chtějí kontrolovat. kluk který začne onanova ve velmi malém věku nikdy nemá problémy s předkožkou... pochopte to už vy pečovatelky.

janda (Ne, 16. 8. 2009 - 05:08)

Danielo můj syn si přetahoval sám šmudlu už od sedmi let.Akorát jsem ho přišla zkontrolovat otázkou "Přetáhl sis šmudlu??" a bylo to.Dnes je mu šestadvacet a představa že mu to přetahuju mi připadá komická až trapná.Nehledě na to,že ve svých už sedmi letech by si na něj nedal sáhnout:)

Fíha (Ne, 16. 8. 2009 - 05:08)

Já běžně své dceři kontroluji její pičulku.Má to dokonce ráda.Musíte být ke svým dětem hodní a jako kamošky.Pak se Vám s jejich problémy dřív svěří než někomu cizímu a není to jenom o jejich pohlaví.Někdy se mi povede zjistit takové věci,že se dá ještě předejít nějakým katasrofám.

Daniela (Ne, 16. 8. 2009 - 01:08)

a bude to opravdu dělat sám? takhle jsem nad tím měla kontrolu..........

Danielo, (So, 15. 8. 2009 - 21:08)

přetahovat si to musí ve svých 14-ti letech přece sám..! Jestli jsi ho to do té doby nestihla naučit,můžeš mu to přetahovat třeba až do jeho důchodu... Není-li retardovaný,musí to už dávno zvládnout sám.

Daniela (So, 15. 8. 2009 - 21:08)

já vás vážně nechápu.........vždyt kdo jiný než matka by mu to měk dělat? a o jakém vzrušení to tu povídáte? bylo to pro jeho dobro přeci........

Martin (So, 17. 7. 2021 - 10:07)

Pánské záležitosti má dělat především muž

Návštěvník (So, 17. 7. 2021 - 15:07)

lepší by to bylo. Jenže, většina pediatrů jsou ženy. A hodně synů vyrůstá s matkou samoživitelkou. V někoho může mít, pak to je stejně cizí chlap. A ještě jinak, jako dospělý, tak odhalovat se u doktora mi není příjemné. Ale když to musí být, tak kupodivu radši před ženou než mužem. Navíc ten muž lékař tam stejně má zdravotní sestru - obvykle to je žena. Ženy jsou zpravidla citlivější a empatičtější. Dospělý muž bere dospělou ženu jako potenciální partnerku, i podvědomě a i v případě, že sám někoho má. Jiného dospělého bere spíš jako konkurenci. Ani věkově, opět je lepší kombinace muž - žena doktorka. Mladá doktorka nevadí ani mladému klukovi, ani někomu, komu je 50 nebo 60. Doktorka, co jí je přes 50, tak pro mladšího muže je spíš jako máma, pro staršího muže je v jeho kategorii. Ale muži, co mu je 50, nebude vadit ani doktorka, které je 70. A to vůbec neřeším, že jako kluk jsem měl pár nepříjemných zkušeností s jistými pány, nemyslím tím lékaře, spíš takové pány, co se rádi vyskytovaly v plovárnách, sledovaly ve sprše a páře mladé kluky. Na venkově strejda chodil čůrat na zahradu, tak to dřív bývalo běžné, když tam něco dělal. Nedovolil bych se mu na něj dívat, přitom to byl muž. V Praze zas jsem potkával sám nahý jiné nahé muže na plovárně v Podolí. Ani bych si nedovolil vlézt to koupelny, když se strýc koupal.

jana (So, 15. 8. 2009 - 21:08)

nemyslím si e by to bylo nějak úchylné přetahovat synkovi předkožku-pokud se jedná pro dobro jeho zdravotního stavu....sama jsem to synovi dělala-a nic sexuálního v tom nebylo

Ivan (So, 15. 8. 2009 - 20:08)

Přesně tak,úchylačky,neschopné najít si kluka na píchání.Tak raději stahují předkožku a masírují pyxtlíky svým synům.
Bohužel je to fakta ne v jednom případě co jsšem na vlastní oči viděl.Děs běs.

Reklama

Přidat komentář