Reklama

Moje dcera masturbuje

:(žena (Po, 4. 4. 2016 - 10:04)

Ahoj lingvisto alias Milane...Jindro, jsi úžasný. Dík, za Tvá slova, ale takového sedestředného chudáka asi těžko přesvědčíš, že žena nejen že může vykonávat stejnou práci jako muž ale i navíc k tomu vychovává děti plus domácnost atd.... No je toho více.

Jindra (Po, 4. 4. 2016 - 08:04)

Penis smrdí jen tehdy, když...Ahoj lingvisto alias Milane Zule,musím tě poněkud opravit.Kdybych i opomněl to,že tady kydáš nehorázné bláboly které očividně nejsou pravda,tak stejně ze tvých příspěvků čiší něco jako disrespekt,neúcta,a dokonce se mi zdá že patologická nenávist k ženám.Víš,normální žena nikdy nebude kouřit smradlavý penis,leda tak nějaká lehká děva s E55.A odmítá ho kouřit právě proto že zapáchá.Co si to tady namlouváš?Chlapům smrdí penis opravdu někdy až nehorázně.Jednou jsem slyšel taky přímo na vlastní uši,jak se dva kluci ve vlaku bavili mezi sebou.A ten jeden říkal tomu druhému,že se už asi 14 dní nemyl,ale že ted' právě jede ke své holce a v ní že si prý penis "umyje".Takové prase bych opravdu rychle hnal pryč.A kolik je těch co to nepřiznají,ale stejně jsou to špindíry.Milane,tvou úpornou snahu dokázat,že ženy jsou horší a nebo že více smrdí,nikdo nebere vážně,protože je směšná.Chtěl bych vidět co ty jsi za "kinga".

Tony (Po, 4. 4. 2016 - 08:04)

Pokud se žena pravidelně nemyje, tak musí z logiky věci zapáchat dole více nežmuž, co se pravidelně nemyje.

Jenže jirku, co se tu ozval, právě takové rajcují.

Jindra (Po, 4. 4. 2016 - 08:04)

Veškerý pokrok, invence,...Uvědom si,pane přemoudřelý,že ženy jsou především docela jinak stavěné,to však vůbec neznamená,že jsou hloupější a horší.Jsou prostě jiné.Určitě i žena může často vykonávat stejnou práci jako muž,ale od přírody jí byly dány jiné věci do vínku než mužům.Pokud se žena za každou cenu snaží být to samé co muž,je to špatně,ale jinak je to úplně rovnocenná osoba,stejně jako muž.Mám na mysli všeobecný stav.Stejně jak se mezi ženami najdou slípky a intrikánky apod,tak mezi muži je spoustu volů,tupců,násilníků,opilců,despotů,těch co neustále zahýbají svým manželkám,lhářů,slabochů atd.Nechtěj mě rozesmát svým tvrzením,muži nejsou vůbec lepší.Je to tak 50 na 50,v poměru muži k ženám.A ještě k té čistotě,muži jsou průměrně daleko nečistotnější než ženy,a penisy jim smrdí ještě víc,pokud se pravidelně nemyjí,než ženám intimní partie.

Řehoř (Ne, 3. 4. 2016 - 18:04)

Veškerý pokrok, invence,...Řekl bych, že záleží na konkrétním člověku, bez ohledu na pohlaví. Třeba programování počítačů vynalezla dcera anglického básníka Byrona.

the man (Ne, 3. 4. 2016 - 18:04)

Veškerý pokrok, invence, technika a medicína - to vše je výhradně dílem mužů. Ženy nikdy nic nevytvořily ani neobjevily (ani Marie Curieová, bez svého manžela by se byla ani neuprdla). Ženy bez mužů nezvládají skoro nic - kromě bulení a krafání o vaginálních výtocích.

Už jen sama představa, že by se ženy mohly jakkoliv vyrovnat mužům nebo že by mohly být dokonce mužům rovny, je zvrácená, úchylná a naprosto scestná.

Muži jsou inteligentnější, vzdělatelnější, empatičtější, zodpovědnější, obětavější, vnímavější, čistotnější, stabilnější, vynalézavější, podnikavější, pracovitější, statečnější a fyzicky zdatnější. Hodí se především k vysoce odpovědné práci, do vedoucích pozic a do oborů, kde je potřebné samostatné uvažování a invence.

Ženy jsou lepší na dlouhodobé jednoduché rutinní práce. Hodí se především do domácnosti a k podřízeným, dlouhodobě jednotvárným pracím, kde je zapotřebí poslušnost a dlouhodobá rutina.

Řehoř (Ne, 3. 4. 2016 - 18:04)

Uz proto, ze jednu bohyni...No, dobrá, ale to máme zatím jen jednu, znáš nějaké další takové?

jirka (Ne, 3. 4. 2016 - 17:04)

Stále zůstává otázka...Uz proto, ze jednu bohyni doma mam a posloucham ji na slovo.

Řehoř (Ne, 3. 4. 2016 - 17:04)

Jsou dokonalejsi a rozumejsi. Stále zůstává otázka proč. A označit něco jako dokonalejší nedává moc smysl. Když je něco dokonalé, tak už to druhé může být jen stejně dokonalé, nebo horší.

To (Ne, 3. 4. 2016 - 17:04)

je ale jen tvůj názor.

jirka (Ne, 3. 4. 2016 - 17:04)

Jsou dokonalejsi a rozumejsi.

Řehoř (Ne, 3. 4. 2016 - 17:04)

Transka nejsem, ale zeny jsou...Proč? To je celkem silné tvrzení.

jirka (Ne, 3. 4. 2016 - 16:04)

Transka nejsem, ale zeny jsou muj vzor a povazuji je za nadřazene pohlavi nad muzskym.

jirka (Ne, 3. 4. 2016 - 16:04)

Prestante tu urazet pipinky. Zalud taky muze jit citit. Ja bych pindoura klidne vymenil za pipinku.

lingvista (Ne, 3. 4. 2016 - 15:04)

Penis smrdí jen tehdy, když ho chlap vytáhne z ženského smrdítka. Což je naprosto logické. Sám o sobě ovšem penis nesmrdí a smrdět ani nemůže, protože je suchý a na rozdíl od ženského smrdítka nevylučuje žádné hnusné slizy, výroky, krev, tkáňový odpad (mrtvé buňky) ani jiné ohavné syflíky. Sperma je ABSOLUTNĚ bez zápachu. Takže těm courám, co tvrdí, že penis smrdí, doporučuji uvědomit si, že penis smrdí jedině po jejich vlastní mindě, logicky poté, co ho ní chlap vytáhne.

A mimochodem, ty coury, co tvrdí, že penis smrdí, protože ho samy kouřily, jsou samy k zblití, protože (jak samy otevřeně přiznávají) si strkaly do huby něco, co smrdí. Tady je aspoň vidět, co jsou ženské za špíny.

Honza N. (Ne, 3. 4. 2016 - 00:04)

Myslím že i pokud si dcera...A tobě pták nesmrdí, přestože si ho denně myješ?

lingvista (So, 2. 4. 2016 - 20:04)

Výraz "smrdítko" označující ženské genitálie je prostě geniální :-)))))

Tony (So, 2. 4. 2016 - 14:04)

Už z podstaty smrdí více...Dole může více smrdět žena. Škoda, že tu dlouho nebyl Jirka, ten po takových jede.

:(žena (So, 2. 4. 2016 - 12:04)

Myslím že i pokud si dcera...Jak někdo může napsat že je žena podřadné pohlaví, jen idiot???
Vždyť My ženy, přivádíme na svět život.A nemluvě o jiných věcech, co musíme při tom zvládat...... Tím nechci řícit, že muž je podřadný, to nikoli.

Jen můj názor (So, 2. 4. 2016 - 12:04)

Myslím že i pokud si dcera myje svá zapáchadla denně tak budou smrdět. Ženy prostě smrdí, jsou podřadné pohlaví. Nemocná nebo zdravá, rybina tam čpít bude.

Reklama

Přidat komentář