Reklama

Moje dcera masturbuje

jirka (Ne, 10. 4. 2016 - 13:04)

S tou ujetostí bych zrovna...Ale cichat ke kalhotkam vlastni dcery ?

realista (Ne, 10. 4. 2016 - 13:04)

1.Cichat ke kalhotkam vlastni...S tou ujetostí bych zrovna ve tvém případě byl docela opatrný.
Když vezmu do úvahy o čem píšeš v jiných diskuzích zrovna ty, je nějaké očichávání kalhotek jen slabý odvar.

jirka (Ne, 10. 4. 2016 - 10:04)

1.Cichat ke kalhotkam vlastni dcery me pripada ponekud ujete. 2. Pripadnou navstevu gynekologa by mela spis resit s matkou nebo z vlastniho uvazeni. 3.Pouzite kalhotky nesmrdi, ale voni.

:-D (Ne, 10. 4. 2016 - 07:04)

Vida, náš fetišistický...vypíchali :-)

Alexandr (So, 9. 4. 2016 - 22:04)

Zajímavá debata. Zaujalo mě tady, že nejsem sám, kdo dceři kontroluje kalhotky čichem. Mé dceři bude zanedlouho osmnáct a nošené kalhotky jí očuchávám několikrát týdně bezprostředně poté, co si je svlékne a uloží mezi špinavé prádlo. Zatím zapáchají jen v normě (běžný ženský smrad), ale kdybych ucítil zesílený smrad, okamžitě bych ji poslal ke gynekologovi a omezil bych jí režim, aby nemohla provozovat sex. Na to má ještě dost času, nejlépe až po svatbě. Co se týče masturbace, doufám, že to nedělá.

Lenka (So, 9. 4. 2016 - 15:04)

Co jsem napsat chtěla jsem napsala a tím to pro mě končí a stojím si za svím.

PS: nevím jak vy ale co dělají jiné páry (v posteli) nevím . Nic mi do jejich soukromí není a o intimních věcech už vůbec ne.Respektuji to a oni také. Takže nevím o nic o tom že by masturbace/onanie byla součástí jejich nočních radovánek pod peřinou ale u nás to tak není.

Jindra (So, 9. 4. 2016 - 10:04)

Ale prosím vás .Co si mám...Nechápu co má společného kouření a pití alkoholu s masturbováním.To jsou naprosto odlišné věci,které nesnesou srovnání.Nevím,možná že někomu vysazení těchto návykových látek přináší dočasně nervozitu a nespokojenost,ale je jen dobře že se chce zbavit tělu škodlivých a nepřirozených vlivů.Onanie,neboli masturbace je naproti tomu pro tělo nejen neškodná,ale dokonce i zdraví prospěšná.Ale zase to neznamená,že bychom měli celý svůj život promasturbovat.Pro sexuální partnery a manželské páry masturbace představuje pouze jakési doplnění jejich stávajícího intimního života,i když i tak někteří,kdo mají pravidelný a častý sex,stejně pak ještě masturbují.Jenže pro 15-ti letou dívku představuje masturbace jediný zdroj sexuálního uspokojení a uvolnění,nechce-li se předčasně zaplétat do vztahů s klukama.Proč se divíte že má sexuální potřebu?Je to snad dospívající dívka,která má své potřeby.A myslím si,že svalovat špatné chování a špatné školní výsledky na masturbaci,je totální nesmyl.Nikdo se ještě morálně ani jakkoliv jinak nezměnil k horšímu,pokud si sám dělá dobře.Sexualita je vrozená doživotní záležitost,a nemůžeme si vybírat jestli ji budeme mít a nebo ne,což se o alkoholu,cigaretách a obecně návykových látkách říct nedá.

(So, 9. 4. 2016 - 01:04)

Ale prosím vás .Co si mám...Jen opakuji selský rozum,ne extrémy z obou stran. Jestliže si dráždí genitálie kojenci,zvířata masturbuji... Všimněte si chování šimpanzů ve smečce,jak snižují agresivitu ve smečce. Ale nebudu argumentovat k fanatikovi. Existuje knížka s názvem Deviace z hlediska psychologie. Asi si jí jako nešťastný stařec/stařenka přečtěte. Ale už tady tapetovat příspěvky,nehodlám.

Earliner (Pá, 8. 4. 2016 - 21:04)

Ale prosím vás .Co si mám...Proč mám takový pocit, že Milan Zul a tahle Lenka je jedna a táž osoba?

Lenka (Pá, 8. 4. 2016 - 21:04)

Ale prosím vás .Co si mám nastudovat ? Vždyt v každé knížce píší něco jiného,to co se mu zrovna hodí dám vám zářný příklad, Kdybych před sto lety řekla že masturbuji nebo onanuji tak mě ti stejní lékaři(výše vzdělání) nechají zavřít do blázince , nebo psychiatrické léčebny a pravděpodobně bych i dostala kazajku.Protože drandění se vymývá mozek.
A když už teda srovnávat tak dobře . 15ti letý člověk má preferenci poznávat , (sebe , sex, atd... ) a tím pádem hodí svá dosavadní činnosti za hlavu (jako je učení, poslušnost, dochvilnost, ). 40ti letý člověk už "tzv" má všechno vyzkoušeno a už ví co je důležité a co ne proto tolik ne (když už jsme u toho) nesexuje .
tělesná potřeba je kakat čůrat , menstruovat . Ale sex je jen dělá ní si dobře. k tomu můžu dát také zářný příklad. Někdo pije alkohol a dělá mu to dobře ale jeho okolí ne . proč lidé přestávají kouřit, pít když jim to dělá dobře ? protože se tím mění k horšímu, když to pak nemají, jsou agresivní , protože jim někdo něco vzal, jsou agresivní a přitom můžou být i nebezpeční.

(Pá, 8. 4. 2016 - 18:04)

Aby to holka v 15 dělala...Není lepší o problematice něco nastudovat a potom dělat závěry? Co začít terminem sexuální apetence a její závislost na věku. Srovnávat 15 leteho jedince s 40 letou ženou může jen neznalý jedinec. Je mi jedno,že to říkala Ilča z kravína. Přečtěte si něco od opravdových peditrů. Jmenuje se to např. Zdravý přístup k sexu. Extrém jen vyvolá extrém. Na něj se pak budete koukat po zbytek života. Proboha rozum do hrsti. Selský rozum a ne kecy od úchylku z extrémních poloh.

Dita (Pá, 8. 4. 2016 - 17:04)

Aby to holka v 15 dělala...Jaký zdravotní důvod? Je to normální tělesná potřeba. Já jsem si to začala dělat pravidelně někdy ve dvanácti letech a rozhodně mě to nijak negativně nepoznamenalo, ani neodvádělo od učení. Bez problémů jsem odmaturovala a později odpromovala, takže svádět to na následné špatné školní výsledky, atd. je pěkný nesmysl. A to, že to Vám stačí dělat sotva dvakrát do měsíce neznamená, že stejnou frekvenci potřeby mají i ostatní. Třeba já jsem to kolem patnácti dělala někdy i dvakrát denně a jak jsem se potom cítila spokojená. :)
Jo, a pokud si myslíte, že bych byla kvůli tomu nějaká erotomanka, tak první sex jsem měla až v devatenácti.

Lenka (Pá, 8. 4. 2016 - 15:04)

tak trocha sportu jí...Aby to holka v 15 dělala pravidelně? Rozhodně ne.není jediný zdravotni důvod aby to dělala.A pristihnout mě to nehrozí dělám to tak 2x do měsíce a to v uzamčeném pokoji.

petr (Pá, 8. 4. 2016 - 10:04)

Dítě je nepopsaný list...tak trocha sportu jí neuškodí ale masturbaci bych jí rozhodně nezakazoval ani ji nekáral. Co kdyby pak někdy přistihla Vás. Ale myslím, že ve 13 to už všechny holky dělají pravidelně, nevěřím, že by stím začínaly až od 14 nebo 15. A v těch 15 je ideální, aby to holka dělala pravidelně, pak nebude předčasně koukat po klukách a bude cudná.

farář Blažek (Pá, 8. 4. 2016 - 00:04)

Dítě je nepopsaný list... to je fakt že když si člověk udělá dobře, je to jako andělský chór

Lenka (Čt, 7. 4. 2016 - 22:04)

Dítě je nepopsaný list papíru .Když nezažije ten pocit "udělání se" neví o co přichází proto čím později se začne uspokojovat tím dýl to pak vydrží s masturbací.
u vás je to jiné jste nadržený a nervní protože víte jaká je to slast "se udělat".

petr (Čt, 7. 4. 2016 - 09:04)

Na to má ještě čas, sama...naopak, pokud si ji holka bude drandit, tak nejspíš nezačne s předčasným sexem. Myslím že je určitě lepší masturbace než předčasný věk, ať ve věku, kdy se nesmí, nebo i po 15. narozeninách, kdy to už je legální.
Já jako kluk, když jsem nějaký čas nehonil, tak jsem byl leda podrážděný a nadměrně nadržený. Pravidelným vystříkáním jsem se uklidnil, snížilo to chuť po holkách a nehrozili ani poluce v noci.
Nakonec honím si ho občas i nyní, dost žen by Vám řeklo, že to je lepší, když si partner vyhoní sám, než aby je pořád obtěžoval.

Lenka (St, 6. 4. 2016 - 22:04)

Vy to snad neděláte?Na to má ještě čas, sama jsem to dělávala a ted už vím že se nic nestalo a ani mě to nijak v ničem nepomohlo. Proto říkám: na to má holka času dost a tím že si ji bude drandit akorát začne blbnout s klukama a na školu zanevře.

petr (St, 6. 4. 2016 - 22:04)

Včera jsem přistihla dceru...Vy to snad neděláte?

Lenka (St, 6. 4. 2016 - 22:04)

Včera jsem přistihla dceru jak si ji místo toho aby šla spát ,drandí. Nic jsem jí na to neřekla ale dnes navečer jsme si oblíkli legíny , tričko , dcera (13) dostala reflexní vestu a šli jsme běhat, sotva jsme doběhli domů dala si sprchu a padla do postele jak mrtvulka a ani si ji nestihla podrandit. :-)

Reklama

Přidat komentář