Reklama

Moje dcera masturbuje

uřezat (Pá, 30. 12. 2016 - 22:12)

Mně přijde jako spolehlivý způsob k zabránění ženské onanie správně prováděná ženská obřízka: chirurgické odstranění klitorisu a v případě, že viditelně přečuhují, odříznutí vnitřních stydkých pysků (labia menora) - tyhle části ženských genitálií jsou beztak odporné a vypadají velmi odpudivé.
Naopak je nutné ponechat zcela netknuté velké (vnější) stydké pysky, které mají být pořádně naducané a mohutné. Takhle má správná ženská minda vypadat.

To je (Pá, 30. 12. 2016 - 17:12)

Zrovna tak jako u dívek je...pěkná chujovina. Pohlavní kanály se mají proplachovat.

GE710 (Pá, 30. 12. 2016 - 17:12)

A hlavně že jsi předtím...Samozřejmě, že je to provokatér, nebo v horším případě náboženský, patologicky fanatický asexuál.
Normální duševně zdravý člověk by totiž takhle zvrácené nápady rozhodně nemohl vyplodit.
A to ani nemluvím o tom druhém, (pokud to tedy není jedna a táž osoba) který zde zase vypouští bláboly o islámu, povinném zahalování žen a podobné nesmysly.

Jindra (Pá, 30. 12. 2016 - 17:12)

Zrovna tak jako u dívek je...A hlavně že jsi předtím psal,že kluci honit můžou,ale u holek že je to prasárna a že by se měly trestat.Člověče,jsi ty vůbec normální,nebo jsi jen obyčejný provokatér?

Jindra (Pá, 30. 12. 2016 - 17:12)

Nic není zadarmo, v životě...Hele,na každém je,jestli dodržuje hygienu či je prase.Nějaké infekce,slizy a nečistoty jsou pouze tvé utkvělé představy,protože normální člověk se takhle primitivně nebude vymezovat.

Jestli máš nějaký problém se svojí vlastní sexualitou,tak by jsi se měl vážně pokusit něco s tím udělat.A nezatahuj do svých zvrácených úvah děti,které se potřebují zdravě vyvíjet.

Jindra (Pá, 30. 12. 2016 - 16:12)

Zrovna tak jako u dívek je...A na to jsi přišel kde?Teda pěkně ujetý názor.

Dobrý otec (Pá, 30. 12. 2016 - 14:12)

Zrovna tak jako u dívek je nutné, aby i chlapci již od nejútlejšího dětství byli vedeni k tomu, považovat svůj penis za nečistý orgán, sloužící pouze k vyměšování moči a upozorněni na to, že je naprosto nepřípustné se jej dotýkat či nedejbože dráždit v pubertě, kdy z něj začne vytékat páchnoucí husté semeno. Jedině tak pochopí, že sex je jen nedokonalý nástroj nutný k plození potomstva, jelikož masturbace jak u děvčat, tak i u chlapců vede pouze ke znevážení posvátného rituálu spojení dvou lidských těl za účelem uchování lidského druhu.

Jindřej (Pá, 30. 12. 2016 - 14:12)

Jj, přísná výchova je pro holku dobrá. Důležitým bodem je také zabránění dceři v zamykání se. Dveře do jejího pokoje nesmÍ být uzamykatelné a občas je dobré jí tam bez zaklepání nečekaně vpadnout. Pak ji nikdy nenapadne sahat si na smrdítko.

Dobrý otec (Pá, 30. 12. 2016 - 14:12)

Když má dívka v životě...Nic není zadarmo, v životě je vždycky něco za něco. Dívky, které si neuvědomují či ignorují špinavost, infekčnost a neslušnost svých genitálií se nejčastěj nakazí pohlavně přenosnými chorobami, jsou promiskuitní a nechtěně otěhotní. A naopak dívky, které se naučily své vaginy nenávidět a štítit se jich, bývají odměněny úctou, respektem, statutem nedobytné čisté princezny a ochranou před sexuálními infekcemi i nežádoucím otěhotněním. Každému duševně zdravému člověku je jasné, která alternativa je lepší. A dobrý otec podle toho zvolí tu správnou výchovu.

Ma (Pá, 30. 12. 2016 - 00:12)

No, v každém případě by...První menstruace je v období puberty a trvá několik dnů,takže nechápu co jako myslí tím špinavým místem.Kromě lidí mají menstruační cykly jen velké opice no takže v tom nejsou naše lidské samice samy.

Mareček (Pá, 30. 12. 2016 - 00:12)

Dívky masturbují sprchou s odešroubovanou hlavicí proudem vody na klitoris,protože musí zůstat panny,to každá ví a taky to dělá a myslí si na nějakého spolužáka,pak také jezdí na koních ze stejných důvodů a koukají jestli je někdo náhodou nevidí,nějakej uchyl,jezdí taky na kole a masturbují i ručně,o stycích s kamarádkami co se opijí na chatě a pak si to zkusí lízat si klitoris,než si pozvou na chalupu kluky jsem také slyšel.

Jindra (Čt, 29. 12. 2016 - 23:12)

Nikde nepíšu, že by dívky...Když má dívka v životě problémy kvůli tomu,že nepřijala své ženství,tak si těžko i v dalších ohledech může vážit sebe sama.To co píšeš se to totiž vzájemně vylučuje.Člověk který má rád svoje tělo,tak ho má rád komplexně,ale ne že z něho vylučuje nějakou jeho část.

To co ty tvrdíš,odporuje lidské podstatě žen,jako živých bytostí.Sexualita je přece dar od přírody daný každému člověku.A tak je jasné že ji každý nějak prožívá a že ji nelze nikam jen tak uzamknout a ignorovat.

Ze všeho nejvíce však tvé názory odporují zdravému rozumu,protože nikdo normální tohle tvrdit nebude.A nějakou tvoji slušnost si strč za klobouk,protože to ve skutečnosti není o žádné morálce,ale jen o tvých utkvělých podivných představách.

Mimochodem,rád bych viděl tvůj sexuální život.Říkáš že jsi otec,jak jsi tedy zplodil své děti?To pro tebe muselo být jistě velké trauma,když jsi své přirození strkal do té špinavé a zaslizené vagíny,že?

Dan (Čt, 29. 12. 2016 - 21:12)

Musím uznat že některé ženy mají komplexy ze své šířky a ňader tak proč nemít ráda i vaginu ??

Dobrý otec (Čt, 29. 12. 2016 - 21:12)

Víš ty vůbec co píšeš...Nikde nepíšu, že by dívky měly nenávidět velké své tělo - to je pouze tvůj duchapustý blábol. Pravděpodobně tě to překvapí, ale tělo se neskládá pouze z vaginy (ačkoliv to tvé možná ano). Je žádoucí, aby se dívky už od dětství naučily nenávidět svoji vaginu, nikoliv celé tělo.
I kdyby měly dívky ze své vulvy nějaké komplexy, je to stále pro ně velmi přínosné, protože jim to dodá cudnost, sexuální zdrženlivost a v pubertě i v dospělosti to omezí jejich neslušné choutky. Ochrání je to před spoustou malérů, které by jim mohly zničit život, například pohlavně přenosné choroby, nežádoucí těhotenství nebo předčasné vztahy s kdovíjakými blbečky.

Ten Pavlík (Čt, 29. 12. 2016 - 21:12)

je zralej na Bohnice.

Tony (Čt, 29. 12. 2016 - 17:12)

Víš ty vůbec co píšeš...Dle mne je to troll a provokatér.

Jindra (Čt, 29. 12. 2016 - 15:12)

No, v každém případě by...Víš ty vůbec co píšeš za kydy?Už od mala že by se měly dívky naučit nenávidět svou vagínu?A jak si potom ty chytrý dívky mohou vážit svého těla a svého života,když mají vadný přístup l sobě samým?

S nejvyšší pravděpodobností ty dívky utrpí trauma do života a mají solidní základ pro psychické potíže a nejrůznější mindráky.

Ty vole,ty fakt nic nevíš o psychologii,a ani o tom že tímhle nemocným stylem výchovy se ty holky zkazí tuplovaně?

Dobrý otec (Čt, 29. 12. 2016 - 14:12)

No, v každém případě by se dcery měly za sahání do rozkroku tvrdě trestat. Tak jako se nesahá na moč nebo na stolici, nesahá se ani na místa, kudy tyto infekční odpady z těla odcházejí. Je to vrchol nehygieny a špíny. Nedovedu si představit, že by mi dospívající dcera chodila po bytě a svýma smradlavýma rukama zasyflenýma vaginálním slizem plným bacilů sahala na věci, na které pak sahají i jiní členové domácnosti. Pokud má dcera aspoň trochu vztah k hygieně, tak bude kontakt se svým roztokem omezovat na minimum nezbytné při očistných úkonech. A to nemluvě o tom, jaké destruktivní důsledky má takové sahání na její morální vývoj.

Řešením je (kromě zákazů a přísných testů za případné porušení) správná výchova, která dívku naučí svoji vaginu nenávidět a náležitě se jí štítit. Pokud se dívka už v dětství naučí, že mezi nohy se nesahá, protože je to tam fuj, špinavé a smrdí to, bude mít pro další život spolehlivý základ. Stud jí totiž pomůže vyvarovat se toho, aby svoje nečisté místo zpřístupnila mužům. Tím zůstane ochráněna před pohlavně přenosnými chorobami, nežádoucím těhotenstvím, hysterií, nepřiměřenými emocemi i zájmem najít si předčasně vztah.

Abdul Salám (Po, 26. 12. 2016 - 11:12)

Alláhu Akbar!

bege nega (Po, 26. 12. 2016 - 11:12)

islam je dobri vseci kecate at zije multikulti love

Reklama

Přidat komentář