Reklama

JAK SBALIT MUŽE ve znamení PANNA a co na ně platí????

Honza (St, 31. 1. 2007 - 23:01)

To Julie,
tak takovou rozumnou ženskou bych chtěl potkat, je vidět, že jsi si prošla mnohým a že už víš, že věci jsou jinak, než si myslíme. Já vím, asi jsem jako Panna zvláštní tvor, ale zase dovedu spoustu užitečných věcí a to je pro rodinu taky docela nepostradatelné. A to, že neumím tak city rozdávat po celý den, je asi věc kterou se budu muset naučit, nechtěl bych, aby se mnou žena byla nespokojená, dneska už vím,že jsem dělal chyby a asi bych se je snažil změnit k lepšímu. Důležité je, že si to člověk vůbec uvědomí, pak s tím může něco dělat. Věřím, že najdu konečně tu pravou a bude mi s ní dobře a tak bych se chtěl k ní chovat lépe, než jsem to uměl dřív. Nevím zda jsem schopen se ještě zamilovat, moc to vše beru vážně a pak jsem ve střehu a dávám si moc pozor, abych se do něčeho nezamotal co mi nesedí, no a pak nakonec se dám dohromady, teda přes chat s tou slečnou a je to složité. Já bych nečekal, když se s někým začnu bavit, tak že se do mě zamiluje, to je pro mě vždy špatné, když to já neumím a nemůžu opětovat. Na Panny se asi musí trochu jinak, ale to každý neví a pak je problém. Myslím si, že nejsem špatnej a že jen potřebuji jinou péči od ženy, která pochopí, že potřebuji k životu svobodu, aspoň tu trošku a pak se se mnou dá dobře vyjít. Jsem člověk spíše na dohodu, nechci mít konflikty, ale když to jinak nejde, tak se i pohádám, také umím vystrčit zuby, ale není to můj styl. To jak to tu píšeš o tom chlápkovi z chatu, to je asi podobné jako ta slečna, ale ona není sama, ten pán byl asi sám a cítil příležitost a hlavně z tebe vyzařovalo něco moc příjemného, umíš krásně psát a je to něco, co je tvá síla. Mě to oslovilo hned na poprvé, ale neboj, nezamiloval jsem se, ale kdyby jsi si se mnou chtěla třeba psát přes meil, tak bych nebyl proti, ale nic ti nenutím, jen jsem to naspal. Děkuji za to tvé znamení ... Dokonce se Raci doporučují do vztahů s Pannami, tak to by asi bylo dobré, ale jsou tu ty špatné zkušenosti s námi,chjó. Tak, že se Julie měj moc hezky a zas něco napiš, má to vždy ducha a to se mi líbí. Ahoj

Honza (St, 31. 1. 2007 - 23:01)

To E, na té holce na chatu mi vadí to, že se do mě zamilovala, když jsem se s ní setkal na jedné online hře, konkrétně Zoopalula. No a pak jsme si vyměnili adresy na ICQ a pak to nějak nevině začalo, jen že se do mě začala zamilovávat a já to do teď necítím, mám na to více důvodů. Nejhorší je to, že čím víc se jí snažím zprotivit, tak je to horší a víc mě miluje a to mě nějak svazuje. Prostě cítím ten veliký věkový rozdíl a také asi dost jiný názorový rozdíl. Možná, že co je pro mě důležitější, je to, že bych jí prostě nemohl dát dítě, je to po operaci. Prostě tenhle vztah je od počátku omyl a nemůžu jí to vysvětlit, že to takhle nejde. Prostě si to nechce nechat vymluvit a mě tím jen štve a rozčiluje. Už jsme se kolikrát pohádali, ale potom mi buď volala, nebo psala a zase chtěla být se mnou, že se jí stýská po mě. Sama má přítele, nějak to s ním nemá úplně v pořádku, tak já jsem trochu její vrba, něco jí občas poradím. Moc by mi vyhovovalo, kdyby byla jen jako moje kamarádka a ne, že je do mě zamilovaná. Kydyby se chtěla jen občas po netu pobavit, ale ne každý den tak dvě hodiny. Taky si chci dělat jen svou práci, či zábavu podle svého, tohle mě svazuje, ale neumím z toho ven. Když s ní nějakou dobu, třeba teď jsem s ní nekomunikoval dva a půl dne, tak mi to nedalo a dneska jsem si s ní zase začal psát na chat a dopadlo to tak, že jsme se trochu pohádali,jen jsem jí chtěl vysvětlit, že nechci, aby mě milovala, neprošlo to. Odešla z ICQ bez rozloučení a pak mi psala SMSku. Docela mě zmáhá, ta jednostraná zamilovanost a nutit druhé do toho prostě nejde.

Honza (St, 31. 1. 2007 - 23:01)

Ahoj E, asi jsi dobrá dívka, citlivá a hlavně strašně moc do něj zamilovaná ... tady je každá rada drahá. Asi nejsem oprávněný ti nějak radit, ale kdyby jsi četla to co jsem psal výše, tak by jsi si z toho mohla něco i vzít pro sebe. On tě prostě zatím nemiluje a pokud to cítí jako já ... ty na něm chceš, aby tě také miloval, tak to nepůjde, věř tomu. To opravdu musí být i do něj ten impulz, kdy tě bude milovat a věř tomu, že by ti to dal znát. Jestli ti můžu radit, tak po něm nechtěj a neříkej mu, že ho máš ráda, že ho miluješ ... jen ho tím znervózníš a přivádíš do rozpaků ... myslím, že ti to řekl dost jasně, že tě nechce ... nepátrej proč tě nechce, asi pro to má důvody, ale nic si nepomůžeš, když na něj budeš naléhat a jinak tlačit. Jestli k tobě něco pociťuje, ale nemyslím, že by to byla láska, tak můžeš vyzkoušet a to prý zabírá, začít ho ignorovat a nevšímat si ho. Potom sám začne tebe vyhledávat a pokud ne, tak tě opravdu nemiluje a nepotřebuje. Mám s tím zkušenost, když si tě někdo najednou přestane všímat, dlouho se o něj nezajímáš, tak sám najednou pocítí, že mu něco chybí a začne vyhledávat a potom si tě najde, prostě trochu nezájmu udělá víc, než přílišný zájem. Je to asi jediné, co pro to můžeš udělat a buď připravená na to, že to nebude ten pravý i když jsi se do něj zamilovala. Ale on to tak prostě necítí, ať už je to k vůli tomu, že se spálil, dokud mu to v hlavě nesecvakne a nezačne po nějaké zase toužit sám , tak to nemá cenu mu podlézat, to tihle chlapi nemají rádi ... vím to z vlastní zkušenosti, úplně to nesnáším, když necítím, že dotyčnou miluji, myslím jako miluješ ty, pak je to otrava, když se ta přítelkyně nabízí a třeba pořád volá a SMSKuje. Vím, že to ty neděláš, ale prostě chceš po něm něco, co ti prostě nemůže dát, necítí to tak jako ty. Nejsem kouzelník, i když bych byl radši, kdybych ti mohl v tomhle pomoci, ale je to příroda a jak se říká chemie a dokud ta chemie nezačne působit, tak to nepůjde, je mi to líto, ale je to tak. Můžeš to zkusit, ale fakt bych spíš začal s tím nevšímáním, maximálně pozdravit a když tak, se jen tak nezávazně bavit o různých jiných věcech, jen né o citech. Měj se a moc ti držím palečky a moc si cením, že jsi se na mě obrátila, je to moc krásný pocit vědět, že mě nekdo potřebuje a že tu jsem taky něco platnej. Díky ahojky :o)

E (St, 31. 1. 2007 - 15:01)

Víš Honzo, já si tohle všechno uvědomuju, protože ačkoli jsem ve znamení rak, mám ascendent v Panně a když si čtu charakteristiku znamení, tak na mě pasuje Panna víc než rak. Já mu rozumím, jen nevím co mám dělat momentálně. V pátek jsem s ním měla rozhovor, kdy jsem mu řekla, že ho moc miluju, brečela jsem, on mi říkal že ho to mrzí, že mi nemůže pomoct a ať se nad to povznesu. Vím ale od jedné osoby, že prý se mu líbím. taky vím, že říká často že kašle na ženský, že si chce užívat, že ho strašně naštvala jedna kterou on miloval, teď má 2 roky holku, se kterou spí 1x týdně a nejsou prý spolu navážno, jak mi říkal. Teď nevím co mám dělat, tenhle pátek se uvidíme na bazéně, on je tam instruktor a já tam plavu v kurzu ale ne u něj. Říkal mi v ten minulej pátek, že si se mnou tam bude povídat jestli chci, já se bojím aby se ze mě nestala jen holka se kterou si bude jen povídat. Vůbec jinak za ním nechodím aby si nemyslel že ho uháním. Byla jsem za ním za třičtvrtě roku asi 3x. Víc ne, a to aby mi jen pomohl s hrazdou v gymnastice. Jsem taková uzavřená holka a když se bavíme tak musí začít on. Jen se na něj hodně dívám. Vím, že on si myslí že je to slepá láska. Ale já ho mám ráda pro jeho vlastnosti že je mi podobný dle charakterist. znamení. v ten pátek mi řekl že by se mnou nikdy nechtěl chodit navážno a na noc by si mě prý taky nevzal, protože by mi to neudělal. Prý se mám víc na kluky usmívat, že on někde je, že ho najdu, že to ocení. Prý mi dva jsme z úplně jiného těsta, nehodíme se prý k sobě, a prý co bych mu mohla nabídnout v debatě. Já jsem řekla že duchovno, on začal mluvit o duši, kdy přijde do těla, jestli když splyne spermie a vajíčko, nebo je to při narození. Já jsem na to řekla, že mě zajímá kam ta duše jde jestli je tu nebo jestli jde jinam. On potom prohlásil že když uvažuju kam jde a ne jaká je, že si prý nerozumíme.
Když mi pomáhá v gymnastice s výmykem na hrazdě, tak mi hladí nohu když seskakuju, dělá že je to dopomoc. A moc dlouho se mi pořád dívá do očí. Myslím že tam něco je, že nemůže nic necítit, ale asi je zařeknutý kvůli tomu že ho ta holka kdysi zklamala, že nechce mít nic se ženskýma a možná i násilím se ode mě odvrací. Poraď mi Honzo prosím, co mám dělat teď v pátek až ho tam uvidím. On mi ten minulej pátek nabídl diskuzi, ale byla to jen asi ze soucitu, že jsem brečela.Když jsem řekla, že se tam budem poznávat, když mi on tvrdí že se ani neznáme, tak se tvářil, že proto mi to nenabídl ten rozhovor. Až mě tam uvidí, tak se mě asi bude ptát jak jsem na tom. Nevím jestli mám říct, ať si jde povídat a bavit se s ním jen tak(přísahám že se ani slovem nevrátím k tomu minulýmu pátku) ale chci aby mě viděl vpohodě že je mi fajn. prostě jen kamarádskej rozhovor. Nebo si ho vůbec nevšímat ,jen říct ahoj a usmívat se na něj. Chci aby došel sám k tomu, že mě miluje, ale jak když on na ženský kašle. Co by na něj teď nejvíc zapůsobilo? To že se zlepším v plavání a sama udělám před ním výmyk? Nebo mám cenu se i bavit. Prosím Honzo, poraď mi konkrétně.

Julie (St, 31. 1. 2007 - 14:01)

To:Honza
Ano,ano.Pravda je taková,že jednostranný cit nevede k ničemu dobrému.Je nutné pochopit, že každá mince má dvě strany.Nesmíme si myslet, že svět,jak jej vidíme my,je jedině ten správný.Někdy je moc těžké vcítit se do chápání druhého.Něco očekáváme a jsme zklamaní, že to není podle nás.....To je zásadní chyba.Život přece plyne svým vlastním tempem.Všechno má svůj čas a nic se nedá uspěchat.Myslím navíc, že každý jsme nastaveni na určité vlnové délky.Proto, co někdo chápe hned, na to ten druhý potřebuje čas, aby vše pochopil.A násobí se to, když se jedná o křehké vztahy...o lásku, o věci, kde se tomu druhému otevřeme,dovolíme, aby nás poznal víc než ti ostatní a staneme se tím zranitelnější.
Proto pozor na přehnané emoce, jsou to ty nejniternější pocity a když jim povolíme příliš uzdu,topíme se většinou v nepochopení.Bohužel my ženy k tomu máme sklony!!oo))
Ano,musela jsem si také všechno vyzkoušet,abych pochopila a orientovala sem se v tom.Vím, že když se mi odmlčí a nekomunikuje,něco se mu nedaří a než by to nahlas přiznal,nezná se ke mně.Nechce na mně svůj splín přenášet a nebo něco vysvětlovat.Dříve jsem naléhala,pak až skoro vyhrožovala a bylo to ještě horší.Ponižovalo mně totiž,že se mnou přestal komunikovat.Jenže na MUŽE PANNY neplatí standartní postupy a to já hned nepoznala,dalo mi to dost práce na to přijít a přitom ho "nezabít"!oo))
Tak dneska ve stejné situaci na něj jen s láskou myslím a vím, že se ozve až ho to přejde a pak mi to i řekne,když bude chtít.Když ne,nenaléhám......je to jeho volba.A já to respektuji.
S Chatem mám podobné zkušenosti.Seznámila jsem se s docela milým mužem,nehledala jsem vztah,sex..ale pokec s příjemným člověkem.Pán to ale pochopil jinak a zahlcoval mně zamilovanými slovíčky a málem plánoval budoucnost.Marně jsem mu vysvětlovala, že k tomu,abych cítila něco jako lásku musím toho člověka vidět,vidět mu do očí a hned poznám co a jak....Pán byl velmi nešťastný.Bylo to v době, kdy sem chtěla svůj život změnit jednou provždy,ale nehledala jsem vztah.Je hodně osamělých lidiček a proto chápu, že často uvěří více svým představám, než realitě.
Tykání je fajn, nedělá mi to problém.Jsem rak.

Honza (St, 31. 1. 2007 - 13:01)

To E, promiň, už nemůžu být na PC, tak to napíšu později,díky ....

Honza (St, 31. 1. 2007 - 13:01)

To julie, možná, že jsi to tu někde psala, nevím, ale zajímalo by mě v jakém jsi znamení ty, promiň, že ti tykám, ale lépe se mi to píše. Nějak mi strašně moc připadá to tvé psaní takové blízké, je vidět, že ty už máš bohaté zkušenosti s tím znamemním Panny a tak už víš, jak asi na něj. Ano my jsme zvláštní, možná, že pro někoho nesnesitelní, ale taky máme dosti kladů a kdo to zná a umí využít, tak je mu s ním pak dobře. Na mě se musí umět jít, vědět jak na mě reagovat a vcítit se do mého myšlení. Potřebuji, abych měl možnost zůstat vůdčí osobou, ale tak trochu nemít zase až takovou zodpovědnost, úplně ve všem. Rád dělám věci podle mě, ale když mě dostatečně někdo druhý přesvědčí o správné věci, která se dá dělat jinak a třeba lépe, tak velice rád změním své myšlení a přizpůsobím se tomu. Potřebuji, aby mě lidé brali vážně a vůbec, aby mě aspoň vyslechli to co já chci říct, nemusí to být vždy jen po mém, ale abych aspoň měl pocit, že ten můj názor někdo vnímá, že tady je. Myslím si, že mé názory, hlavně v technických věcech jsou dobré a možná, že i rychleji proveditelné a tak bych byl rád, kdyby je lidé aspoň akceptovali, ale nemusí je hned realizovat. Prostě chci být někomu prospěšný, být tu pro ostatní. Taky potřebuji aby mi zůstala ta svoboda, jak to tam výše píšeš, nemůžu být jen uvázaný a spouatný s tou partnerkou, potřebuji se obačas nadýchnout a k tomu potřebuji volnost, ale zase umím i postarat se o rodinu, aby se měla dobře, to je moje priorita. Halvně, aby doma bylo útulno a pokud tomu žena umí napomoci, tak je to všechno príma...

E (St, 31. 1. 2007 - 13:01)

Co Ti konkrétně, Honzo, vadí na té holce na chatu? (P.S: Nejsem to já :-)

Honza (St, 31. 1. 2007 - 13:01)

Zase musím s julií jen souhlasit, je to jako by mě znala, možná, že by se tam našla stejná vlnová délka a potom i souznění,nevím.
Ale co můžu jednoznačně říct, je to, že taky nenám rád, když se do mě nějaká zamiluje, řeknu to asi dost divně ... (bez mého svolení) ... já totiž potřebuji, aby to zamilování bylo i z mé strany ... není ... prostě, když mi nebudou sedět všechny věci, které od ní čekám, tak nemůžu se zamilovat, nejde mi to. Zrovna teď už skoro rok, si píšu na Chatu s jednou dívkou, ona si mě našla a zamilovala se do mě, nevím proč, čím jsem si to zasloužil, ale já jí prostě nemůžu milovat, když jsem jí osobně neviděl a nemohl s ní zažívat žádný vztah, prostě na dálku to nejde a navíc, co jí tak znám ze psaní a i z telefonu, tak mi tam několik věcí nesedí a to nějak nemůžu překousnout. Mockrát jsem se jí snažil ten náš vztah, nevztah rozmlouvat, ale čím víc jí to rozmlouvám tím je to horší a víc mě chce. Pořád čeká, že jí budu vyznávat lásku, ale říkám jí, že to nejde, že nemám ten pocit ... nechápe to a pak k vůli mě brečí.
Ono je to totiž problém, pokud se někdo zamiluje jednostraně, tak je to na nic, to musí přijít z obou stran. No a pokud se snaží na mě naléhat, abych jí měl taky rád, tak mě to potom hrozně štve a rozčiluje. Já s ní chodím na ten chat, vlastně jen k vůli ní a né k vůli sobě, či k vůli nám, je mi líto, že je z toho smutná, když bych tam náhodou nebyl, ale pak se spíš jen pohádáme.
Tak, že jednostranná láska je na nic a jen toho druhého může obtěžovat, on prostě necítí to co cítí milující.
Možná, E, mu taky ve všem nesedíš a jen ti to neumí pořádně a jasně říct, možná, že to stejně ani nechceš slyšet, ale prosím přestaň na něj tlačit a chtít po něm, aby tě miloval, když to v něm není tak to asi nevykřešeš a on to vycítí, že je to lámání přes koleno a to se těžko snáší a nikdy nebude tvůj. Buď zkus tomu nechat volnou cestu a do ničeho nenuť sebe ani jeho, možná to bude lepší pro oba. Víš, já pokud se sám nezamiluju, tak není Boha, aby mě donutil jí milovat, vždy mě to spíš bude vadit, že mi bere mé soukromí. Kdybych byl zamilovanej, tak bych to asi bral jinak, byl bych, tak jako opilej a pak bych to celé vnímal jinak, lépe. Nechej mu svobodu, nebo ho, pokud on sám k tobě necítí lásku, nech být a nechtěj po něm, aby tě miloval jen proto, že ho miluješ ty. Rozumíš mi ....

julie (St, 31. 1. 2007 - 12:01)

To Honza:
Díky moc, že jsi tak otevřený a pravdivý.Vím, že není lehké mluvit o těchto věcech.Žiju tento svůj životní příběh čtvrtý rok.Začali sme okouzlením, přátelstvím, až se já bezhlavě zamilovala a dělala si nároky a vyžadovala jeho neustálou pozornost.ŠPATNĚ, ŠPATNĚ!!!Jsou to obrovské zkušenosti,které jsou k nezaplacení.Máme za sebou rozchody a návraty.Návraty proto, že je to mezi námi hluboké a opravdové.Rozchody byly proto, že jsem nechápala, že si chce zachovat určitou svobodu, možnost volby, že ho děsí všechno,co je zavazující........Zůstat s takovým člověkem znamená milovat ho bez podmínek.
Takové lásky je schopný jen ten,kdo má v sobě dost lásky pro oba dva,aby ho muž zrozený v panně svým pragmatismem nesrazil na kolena.Žiju ve vlnách štěstí a pesimismu, protože já jsem taky jen člověk, ale opravdu to základní je, nabídnout pochopení, toleranci a neupřednostňovat své pocity.Také trpělivost je obrovským majetkem.
Ta cesta je trnitá.

julie (St, 31. 1. 2007 - 12:01)

Všechny podobně postižené jako já,prosím bedlivě si přečtěte všechno, co tady píše pan Honza!!!Je to totiž ta skutečnost,na kterou se ptáte.Všechno toto jsem prožívala a prožívám.
Pro E!!Chápu tě, neboť jsem vedla naprosto stejný vnitřní boj.Najednou jsem musela říct to MILUJI TĚ,protože jsem nikdy nic tak intenzivního předtím necítila a chtěla se s ním o to podělit.Bohužel narazila sem,vše spadlo,ochládlo a já se jen a jen trápila a ještě si dělala výčitky.Je to totiž moc osobní,zavazující, nečekej, že ti řekne něco podobného i kdyby to cítil.Panny nemají rády velká slova.......proto se mu dívej hlavně do očí a netlač na to.Buď trpělivá a chápavá.Snaž se nepřehánět své emoce,nebo tě to zkopne do horoucích pekel.Já tam byla a dost mně to vzalo.Udělala sem všechno špatně, ale jen z čisté nevědomosti a o to to bylo horší.Nerozumněla jsem jeho konání a ubližovala sama sobě.Musí si srovnat v palici, co vlastně chce.Nesmí mít pocit, že ho svou láskou dusíš,že nemůže volně dýchat!!
A pak, jestli je ti souzený, stane se tak.Jestli má ale jiné spády,nepomůže,když ho budeš zahrnovat láskou.Zažiješ jen zklamání a to ti nepřeju,bolí to a zraňuje.Držím pěstičky.

E (St, 31. 1. 2007 - 10:01)

Ahoj, zajímá mě, jak muž panna reaguje dál na ženu, která mu jednou nebo dvakrát vyzná svou lásku k němu a on ji odmítne. Přitom ta žena ví, že se mu líbí, ale on má taky strach vstoupit do něčeho vážnějšího, protože se několikrát spálil. Co víc mu má tá žena dokazovat, aby ho přesvědčila, že je pro něj pravá, když vyznání skutečných hlubokých citů s ním nic nedělá. Nebo myslíte, muži panny, že to s ním něco udělalo? Ptal se mě, jak jsem k tomu došla. řekla jsem, že proto, že mi pomáhá s tělocvikem na škole, s plaváním, gymnastikou, že je na mě moc hodný, že si vážím že nepijem, nekouří, nechodí za zábavou. Řekl mi, že má slečnu na noc, není v tom ale zatím nic víc. Víte, já o něj moc stojím. Nikdy jsem tak nikoho nemilovala, on mi tvrdí že je to slepá láska, že je úchylný člověk a ta jeho slečna je ještě úchylnější. Vím, že teď bude čekat, jak mu- tentokrát nehystericky a bez brečení- skutečně dokážu, že ho miluju. Věřím si, že jsem dobrá, ale v tomhle si vážně moc nevěřím. Snažím se hledat taktiku. Nechám tomu asi volný průběh, ale nemůžu nějak odhadnout, co by teď na něj platilo. Jestli mu ještě říct někdy slovní vyjádření, že ho mám pořád ráda. Nebo o tom nemluvit a naopak teď nechat úplně volný prostor. Bojím se ale, že to je to, co může způsobit, že začne s tou slečnou navážno. Že třeba ty slovní důkazy lásky teď bude ode mě potřebovat stále, abych ho přesvědčila. Nebo ne????????????

x (St, 31. 1. 2007 - 08:01)

Já vím Honzo. Nebylo to mířeno na všechny muže ve znamení Panna.. A navíc mi s ním bylo docela dobře, byl milý, něžný, trochu málo romantický, ale vždycky si na mě našel čas. Jen neunesl rozchod a to co se stalo pak, mi nejen ublížilo, ale došlo mi, že on nebyl zcela v pořádku. Myslím, že normální člověk to neudělá.

S (St, 31. 1. 2007 - 07:01)

TAk hledejte Honzo.Protože je to pro Vas těžké,když jste v tom znamení Panny.Ale věřim že se Vam to jednou podaři najit tu pravou.A trochu budete muset asi zapracovat na tom projevovaní citu k te dotyčně vyvolené:Jak píšete, ženy to někdy potřebuji a nebudeme čekat jen na večer tak jak píšete až pujdeme do postele.....Ono jsou někdy situace, kdy je potřeba se nechat pohladit a hezkým slovem potěšit i přes den.Jinak Vam přeji hezky den

Honza (Út, 30. 1. 2007 - 22:01)

To julie,
jojo, je to svatá pravda co tu píšeš. Já jako Panna jsem moc citlivej, co se týká sexuálního vztahu k ženě, kterou bych miloval, ale jednou jsem se dost spálil a teď už se bojím ... jít vůbec do hlubšího vztahu ... jedna věc je, že mám strach, že když jí řeknu, že se mi líbí a že bych s ní chtěl chodit, tak mám strach, že budu odmítnut ... tak radši nic nedělám ... nezačnu první já. Další věc je, že jsem si zvyknul na to být sám a dělat si co chci a koupím si co chci a na co mám finance ... ale co když potom, když budu mít přítelkyni, ztratím veškerou volnost ... svobodu, jak to budu vlastně snášet? Asi bych i ve vztahu potřeboval aspoň špetku volna a svobody, na své zájmy, koníčky ... asi velkou trpělivost od partnerky .. může mi jí vůbec dát? Jak poznám, že je to ta pravá partnerka, že mi bude vyhovovat a chápat mě? Ano dovedu jí zabezpečit a udělat vše, aby měla příjemný domov, ale nemůže ode mě čekat, že jí budu přes den vyznávat lásku a skákat kolem ní (týká se to citové oblasti), radši jí budu dokazovat svou lásku a náklonost tím, že jí budu dělat co jí na očích uvidím, pomůžu s domácností, udělám a opravím co bude potřeba, ale takové ty sladké řečičky neumím. Vše jí pak vynahradím večer, při milování ... jako bych se přepnul na jiného něžného človíčka. Asi vím, proč přes den nejsem schopen dávat city najevo, nějak se za to stydím .. ale asi bych se to naučil,už vím, že to potřebujete a mě to přeci nic neudělá a asi by to prohloubilo náš vztah. Nevzdávám to a pořád se snažím jít dál a hledat ....

julie (Út, 30. 1. 2007 - 18:01)

To Honza....
Souhlasím s tebou ve všem,neboť je to na každém z nás.Vím podle své zkušenosti,jak citlivý,chápavý a něžný človíček je ten,pro koho jsem si už mnohokrát rvala vlasy, když povolí trošku ten svůj krunýř a ukáže své pravé já.Myslím, že ta pracovitost,pedanství,puntičkářství atd.je jen ochranná bariera proti světu.Potřebujete si připadat potřební, užiteční a tomu se asi nedá nic vytknout.Vaše city, pokud na ně dojde a najdete tu pravou jsou pak skutečné a opravdové.....na nic si nehrajete a to se mi asi moc líbí.
Snažím se být milující a chápavá,i když je to někdy složité a věřím, že má investice je správná.Jak už jsem napsala výše, protože věřím na lásku.
A jinak.....jestli je to panna,kozoroh,ryba....., když je to to pravé, tak je to vždycky velká dřina.Tak to prosím nevzdávejte!!!!

Honza (Út, 30. 1. 2007 - 13:01)

To X ... ale každý není takový, co tu píšeš, já bych si na život nesahal, ta žena by mi za to nestála a je spousta jiných věcí, aby život byl hezký. I muži Panny jsou různí .... nedá se paušalizovat ... možná Tvá špatná zkušenost?!

x (Út, 30. 1. 2007 - 12:01)

Nevím co na ně platí... Možná nesmělost. Jsem celkem nesmělá, taková tichá holka a on byl živel. Viděl mě jednou a možná právě ta moje nesmělost ho utvrdila v tom, že mě prostě chce za každou cenu. Neustoupil a vyhrál. Totálně se zamiloval, opustil svou rodinu a i když byl vždy přelétavý, tak sliboval, snážel modré z nebe. Došla jsem k závěru, že když mu uvěřím, budu nešťastná. Když jsem ho nechala, sáhl si na život. Stejně jsem nešťastná. Už nikdy nechci poznat muže Pannu.

Honza (Po, 29. 1. 2007 - 22:01)

Oprava:se mnou začaly chodit

Honza (Po, 29. 1. 2007 - 22:01)

Julie, máš víceméně pravdu, jsem taky Panna a to co tu píšeš je jako bych se viděl sám v zrcadle .... sice se mi to neříká dobře, přiznávat pravdu .... je to tak. Já jsem si to už dávno uvědomil a snažím se to změnit .... nejde to lehce, ale již se nějaký ten úspěch dostavil a už jen to, že si to dovedu přiznat, je polehčující. Myslím si, že je to vše o tom koho si najdeme za prtnera a jaký k němu máme vztah. Ono je otázka, zda ta Panna, nemá někdy pravdu, jak a co dělá partnerka, ale trochu tolerance od Panny by byla na místě. Proč jsme tak pedantští, puntičkářští? .... Možná že chceme něco, co třeba sami nedovedeme, ale líbilo by se nám to .... nevím?
Ale co se týká sexu, tak si myslím, že dovedu vycítit co žena chce ... pokud to chce a dovedu jí být něžným milencem, na to si nemůžou stěžovat a také to byl vždy důvod k tomu, že se mnou začali chodit a potom to bylo o ničem. Tak že, nejdříve delší dobu bez sexu a poznat se jak se budeme k sobě hodit a potom terpve poznat, zda nám to bude klapat i v sexu, je to pro mě Pannu moc důležité ! Jedna věc je jasná, Panna si dlouho vybírá a hodnotí, zda ta či ona, je ta správná a dokud mu nedá jasný impuls, že o něj stojí a nepřesvědčí ho, že je opravdu pro něj ta pravá a spolehlivá partnerka, tak se sám nikdy neodhodlá k tomu, jí sám začít balit.
No a s tou prací už to také nepřeháním, už si umím i odpočinout, ale byla to fuška přesvědčit sám sebe, že to už nemusím .... bylo to, ale moc prospěšné.
Tak holky, pokud ještě chcete toho Pannu, jděte víc na věc, ukažte mu, že o něj opravdu stojíte a že ho máte rádi a že dokážete být tou pravou partnerkou .... vy to umíte, jen se asi bojíte .... držím všem pěsti :-)
P.S. Nezatracujte Panny, mají i své kladné vlastnosti .... je to spolehlivost a přesnost, pracovitost!

Reklama

Přidat komentář