Reklama

JAK SBALIT MUŽE ve znamení PANNA a co na ně platí????

ii (So, 3. 2. 2007 - 13:02)

Jája: Já se nepovažuji za extra krásnou, ale povídá si se mnou taky... nevím, co si o tom myslet... myslím si, že jim imponuje obdiv, který je u mě dost znát.. navíc jim asi vyhovuje, že žena na ně netlačí a že ho ráda vyslechne (je mu pohodlné nic neřešit)... nevyznám se v tom, jsem momentálně asi zaláskovaná, takže už v rozhovorech nehodlám pokračovat:-(... také si kladu otázky, že někoho má, nebo se drží zpátky... čert aby se v panách vyznal.

Jája (So, 3. 2. 2007 - 13:02)

To nejsem já ta krásná žemská!!!!! A když je ten muž panna strašně na ženský a nenechá žádnou sukni jen tak, není to divný že si s ní jen povídá, ona je fakt extra třída- strašně sexy a chytrá. Tak to je asi on zadaný???

ii (So, 3. 2. 2007 - 13:02)

Jéé Jájo mám to samé... já vedu rozhovory asi 2 roky:-(, ale dlouho jsem si to nepřipouštěla... až teď jsem se asi zamilovala, ale on jede ve starých kolejích:-((...

Jája (So, 3. 2. 2007 - 12:02)

Co se stane když chlap panna vede intelektuální rozhovory s fakt krásnou ženskou a není mezi tím nic víc? Znamená to že je zadaný a nechce nic víc, jen znát její názory, nebo je to začátek vztahu?

Oskar (Pá, 2. 2. 2007 - 12:02)

To co napsala astroložka Lenka.

Julie (Pá, 2. 2. 2007 - 12:02)

Moc díky,ale není to tak.Vždyť já jsem ze všeho "dosraná".Prosím, věř si.Až přijde lepší období, docvakne ti, jak sis sama sobě ubližovala.Zrovna včera sem se s ním chtěla moc vidět, protože dnes odjíždím a on přesto, že jsme se spolu dostali už dále nereagoval.Vím, že je velmi pracovně vytížený, chápu to, ale včera jsem holt měla špatný den.Neozval se a já zase propadla tomu pocitu, že dělám něco špatně...No, asi si na to musím konečně zvyknout, že tihle muži, co o ně tak bojujeme,jsou takoví.Já byla tak smutná.........A víš, co on???Prostě spal.Chápeš,spal?!!Ozval se až v noci.To je k zbláznění.....Děláme stejnou chybu, dáváme příliš najevo, že je chceme, využívají toho!!!!!!!!!
Dnes ho uvidíš???Fajn.Je to dobrá zkouška.Řekni si, budu taková, jaká bych se líbila svému tátovi.Budu sama sebou.
Snad tě tím nezraním, ale také svého tátu moc miluju a nějak už dopředu brečím, když si uvědomím, že jsme tu všichni jen na návštěvě.....
A víš co, ať si ten tvůj asistent o tobě říká co chce.........ty máš v sobě velký poklad a jestli to nevidí!!!!!Tak ať si koupí silné brýle!!
Měj se a držím pěstičky.

E (Pá, 2. 2. 2007 - 11:02)

Strašně Ti děkuju za ty krásný slova. Pořád jsem si myslela že na těch znameních něco je, ale ty seš rak jako já a přitom vidím že Ti nesahám ani po kolena, nedivím se že to na toho tvojeho zabralo. Víš já si s ním totiž povídám o tomhle hodně, brečím i někdy u toho a vím, že mě i kvůli tomu nechce aby mě nezranil. Ale mě zraňuje to že mě nechce. Áť se mnou začne a pak mi řekne, v čem jsem špatná partnerka, ale on mě asi fakt nechce zranit. Mám to jako takovej cejch, kterej on si moc uvědomuje. proto teď když se máme dnewska vidět- strašně se bojím, zase bude na bazéně- chci ze sebe udělat silnou ženskou, jak jste mi radili jen se s ním pozdravím a budu fakt jen plavat ani se po něm nepodívám. Bojím se aby mu to nevyhovovalo, že už jsem mu dala pokoj. Právě jak jsem psala chci mu ukázat že se teď hodně zlepším v plavání. Jiný řešení fakt asi není než mu ukázat že jsem silná ženská. Co myslíš?

Julie (Pá, 2. 2. 2007 - 11:02)

To je mi moc líto......
Neexistují žádná slova,co by vyvážila bolest, co cítíš, já je neznám, ale pokud ti můžu aspoň malinko pomoct.
Naše příběhy jsou hodně podobné.Já měla za sebou velice dramatické chvíle,ale nebylo to tak nezvratné,jako u tebe.Smrt je ta největší beznaděj, nic s ní neuděláme,musíme ji přijmout.
Jsi chytrá,inteligentní, chápavá a nutně potřebuješ kopec lásky.Láska ne čas zahojí staré rány.Jenže, v životě už to tak chodí, že většinou nedostaneme v daném okamžiku to, co akutně potřebujeme a tak se lehce upneme na nějakou malinkou naději a uvěříme jí.Ty se určitě nechováš jako dítě.Myslím, že po prožití podobných bolestných chvilek člověk dospěje jednou provždy.Jsi jen vevnitř moc moc zraněná.
Když sem na tom byla podobně,začala sem s fyzickou prací.Dřela sem, jak mezek, to se dá i ve sportu, že....uvolňuje to emoce, člověk se vyčistí a energie se pomalu vrací.
Asi se budu opakovat,ale moc bych ti přála nějaké pro tebe přijatelné řešení, ale nejsem si jistá.
A on ví o tom, co tě potkalo?Možná má strach,aby ti neublížil a proto se chová zrovna tak...těžko říct.
Nevím opravdu, proč nemůžeme žít jednoduchý život??Já si taky moc ráda vše komplikuju a pak mám hlavu rozvařenou ze všech myšlenek.
Ty jsi rovnocený partner!!To podepíšu.Věř si.

E (Pá, 2. 2. 2007 - 10:02)

Víš já jsem totiž tak trochu labilní teďka. Nevím jestli je to výhoda nebo ne. Labilní ne kvůli lásce, ale pře rokem mi umřel táta a před půl rokem děda, kterýho jsem hrozně milovala a já nejsem sportovec jak si myslíš. Já dělám pedagogickou fakultu a sport mi jako jediné nejde. Opakuju to plavání a i gymnastiku. A on je asistent a učí plavání. Řekla jsem mu kdysi jestli by mi nepomohl s hrazdou a on souhlasil. Když se spolu bavíme tak se ke mně chová otcovsky a teď jak jsem mu vyznala lásku tak mě mrzelo že se ke mně choval jak k dítěti. Fakt, úplně vidím že se mnou mluví hodně pomalu, na každý slovo si dává pozor, zatímco s jinýma holkama mluví tak bezprostředně. Ale já vím, že to že se teď chovám jak dítě, že to je to že chci aby se mi dostal na ty nejbolavější místa, jakobych v něm měla tatínka. Ale jindy jsem byla jiná, taková aktivní, víš. Takže se teď ze mě stává taková herečka, kdy jednu chvíli jsem plná síly(to musí být nějakej extra pozitivní zážitek, abych se tak proměnila) a jindy jsem jak dospěly dítě, aji tak mluvím. Když já v něm cítím takovýho ochranitele, tak proto k tomu sklouznu zrovna a před ním. Co myslíš dělá mu to dobře, nebo spíš chce nějakou sebevědomou- jako rovnocennýho partnera?

julie (Pá, 2. 2. 2007 - 10:02)

Ahojky E!
Jééééé,to je tak složité.Víš, mezi náma to bylo asi tak, že kolem mně bylo spousta lidí, byla to nějaká větší akce,hlavně mužů, co pokukovali, pak se jeden otočil,byl to pohled do očí takový, že mně někde ve velké hloubce bodlo a vzpomínám si,že jsem se oblíla potem!!Jo, a on se mi ale vůbec nelíbil.Přesto jsem cítila hned napoprve,že to bude někdo vyjímečný v mém životě.Zaujal mně až pak svýma názorama, svým charismem.
Začínali jsme jako přátelé, ale přitažlivost tam byla od první chvíle,i když jsem se tomu bránila,protože jsem své pocity nechápala.Něco takového se mi stalo poprve.
Jaká jsem já, sama sebe neumím zaškatulkovat.Jsem ale určitě introvert.Takhle psát, to by mi šlo, ale mluvit o některých věcech nahlas, to je docela těžší, že jo....
Já bych ti tak ráda pomohla, protože vím,jaké to je.
To,co ti tam psal Honza o té nedostupnosti, aspoň hrané, je prima zbraň.Já to tak také udělala.Bylo to sice hrozné.Dáváš najevo nezájem člověku, kterého by jsi nejraději objala.....Vřelo to ve mně, jak v sopce, ale ustála sem to.Docela dlouho mu to trvalo a já jsem často netrpělivá,pulsuje ve mně plno energie a tak jsem to už téměř vzdávala a pak se to obrátilo....Prostě,musel si to uvědomit.
Jak jsem pochopila, jsi sportovec tělem i duší.Velká dřina.Obdivuju tě.Proto nos si svou lásku v srdci, bude z tebe vyzařovat a jen slepý by si nevšimnul.A žádné slzy!!!Nezapomeň, že úsměv je ten nejlepší způsob,jak zlepšit svůj vzhled.Papa

E (Pá, 2. 2. 2007 - 10:02)

Ahoj, Julie. Strašně mě zajímá, jaká asi jseš, když o tebe ten muž panna jevil zájem. Mohla by ses prosím popsat, vím že je to trapnej dotaz, promiň, jseš spíš typ holka, ze které hodně vyzařuje sexualita a nebo spíš kamarádka na pokecání. A jeseš nesmělá nebo spíš extrovert? Prosím, odpověz.

pp. (Pá, 2. 2. 2007 - 07:02)

Je to téměř dokonalé. Možná by bylo fajn to ještě více rozvinout. Mohu posoudit,jsem ve znamení panny narozen.

julie (Čt, 1. 2. 2007 - 21:02)

Ahoj E!
Pokud mluvíme o tom sbalit....to ano, ale bylo to vzájemné.........ten další vývoj je však mnohem složitější a je na další debaty.Přeji ti hodně štěstí.........

J.Z. (Čt, 1. 2. 2007 - 13:02)

ale zodpovida a doslova!!!!! je to pravda....

Honza (Čt, 1. 2. 2007 - 13:02)

Oskare, co nezodpovídá pravdě?

Oskar (Čt, 1. 2. 2007 - 13:02)

Vubec nezodpovida pravde.

E (Čt, 1. 2. 2007 - 09:02)

To Julie Ale tobě se ho nakonec podařilo získat, i když jsi mu dělala tohle že jsi ho uháněla. Takže se Ti to vlastně povedlo, i když to není to pravý, že?

Honza (Čt, 1. 2. 2007 - 09:02)

To Julie, já ti zase musím seknouk poklonu, už dlouho jsem nepoznal člověka, který umí tak pochopit druhé a ví co ten druhý myslí ... dělá a potřebuje. Já jsem v podstatě docela obyčejnej chlap, kterej by pro druhé když potřebují pomoci se rozdal a udělal první poslední ... chlap se spoustů snů, nápadů a názorů, zdá se mi, že se věci dají řešit jednodušeji, příměji a že je vše mnohem jednodušší, ale ve skutečnosti to nejde, ostatní to tak nechtějí ... jen já, když si něco vymyslím a udělám podle sebe, tak s tím nemám problémy, trochu jdu od nápadu k realizaci a to lidé hlavně ti hlobavější nemají rádi a vše si musí strašně promyslet a rozepsat a nakreslit ... to vše, ale já mám za tu dobu než to promyslí mám udělané, oni teprve zkoumají co by to náhodou mohlo udělat .... to mě strašně brzdí a s takovými lidmi se mi jen těžce spolupracuje. Ale pokud se to začne týkat citové oblasti, ta tam funguji jako oni, nejdřív objevím nějakou mě sympatickou ženu, líbí se mi vzhledově, zkoumám obličej, tělo a pak si řeknu, ano tu bych bral, potom zase bádám jaká je povahově, jak mluví, jakou má barvu hlasu, jak se chová v různých situacích, co má v hlavě a zda by to mohlo být pro mě reálné. No a aby mi vyhovovala ve více věcech, tak by měla splňiovat určitá kritéria a pokud je nesplňuje, tak nemůžu zabrat, tak, abych se do ní zamiloval, nechci si dělat zbytečné komplikace, špatně se pak z neúspěšného vztahu odchází. Vím, že to asi není standardní postup pro seznamování ... zamilování, ale je to asi bezpečnostní reflex, už jsem se spálil a bolelo to dost při rozchodu a tak se to snažím eliminovat hned na začátku. Tak, že stále hledám a zkoumám, pátrám a už jsem z toho taky unavenej a asi pak jednou do toho prostě praštím a pak si najdu první, co bude jen trochu milá a pak se uvidí. Hodně také záleží na tom jak se k sobě ti dva chovají ... jak reagují jeden na druhého, jak si vyjdou vstříc a jak se tolerují, ale měli by si být aspoň na první pohled sympatičtí a už tam by neměly být pochybnosti. Mě strašně fascinuje, jak to vše tu dovedeš tak pěkně a srozumitelně naspat, to je něco úžasného, to mě vždycky dostne a já si připadám, jako by jsi mě znala a věděla co chci říct, to je fakt zajímavé. S něčím takovým se člověk hned tak nesetkává. Ano Panny jsou trochu zvláštní svým chováním, ale je to kus od kusu jiné, ale něco je tam v základu stejné a pokud jim druhá strana porozumí a umí nahrát, tak jak se říká na smeč, tak je vyhráno, je třeba se doplňovat a asi dost tolerovat jeden druhého a to je třeba se naučit, platí to pro obě strany. Ona i ta žena v tom vztahu dělá věci, které se ani tomu muži nemusí líbit a když se oba naučí sebe tolerovat a chápat, tak ten vztah může být krásný, tomu věřím, nesmíme jen chtít to co zrovna si myslíme, že je to správné. Asi co je mezi oběmi důležité, je pořád spolu mluvit o všem, bez nějakých zábran, o sexu a práci, o zálibách, o starostech, i o pěkných věcech a hlavně naslouchat, když ten druhý mluví a má něco důležité na srdci. Je to asi dost složité, ten lidský život, ale jde to.
Tak pokud budeš chtít, tak mi napiš na meila: howija"centrum.cz
Měj se moc krásně a přeji ti moc hezký den bez protivných lidí. Ahoj Honza

julie (Čt, 1. 2. 2007 - 08:02)

Ahoj Honzo a také milá E!
Napsal jsi to tady moc hezky.E bude možná zklamaná, protoe cítí ve svém srdíčku něco velkého a tak ráda by mu to předala,aby konečně otevřel oči.Jenže....život asi opravdu vede momentálně jinudy.Já tady házím rozumy, vypadám jak velmi přemoudřelá, ale já se chovala naprosto stejně!!!Připadalo mi totiž logické tak postupovat.Tenkrát jsem netušila, že vše se musí odvíjet jinak.Zažila jsem bolest a zklamání, že z toho málem zešílela, jak moc jsem o něj stála.Ach jo, jo.Není to tak dávno, asi rok a půl, do té doby jsme měli své životy.Když je člověk hladový po lásce, je opravdu tak krásně slepý.Taky mám moc ráda ten pocit, vznést se do oblak a ryskuju to, i když vím, že můžu spadnou do horoucích pekel...
Asi, kdybych byla jiná, tak jsem od toho utekla a už ho nechtěla,ale já cítila, že je tam něco víc.To se prostě pozná a rozhodla se dívat se na věci jinak.
Ano, mírná nedostupnost zvyšuje zájem.A moc důležité a ty jsi to zase naťukl je " žít a nechat žít".Nesvazovat ta křidýlka,co chtějí létat.
A pak: nezapomeňme, že k tomu, že jsou tito muži křehké ale pragmatické panny, tak jsou to i normální lidé, co si s sebou nesou hříchy minulosti...Bolesti z dětství,rozkopané dušičky ze zkončených vztahů, atd.To všechno utváří člověka, proč chce třeba jen povrchní vztahy.Ty jsou jednodušší, nebolí a dá se z nich zdrhnout!!
E, Evi nebo Evičko dávej na sebe pozor.Moc bych ti to táké přála, aby ti to vyšlo,ale trošku se o tebe bojím......
Přeji pěkný den všem a Honzo, pokud chceš, můžeme to zkusit.Taky se mi zdá,že si máme co říct.Ahojky.

Lála (Čt, 1. 2. 2007 - 08:02)

Jsem také narozená ve znamení Panny, své klady a zápory dobře znám, můj otec byl Panna, další 3 kamarádky mají partnery Panny a jediné co jim funguje ve vztahu je opravdu sex, ale jinak je to katastrofa, s muži v tomto znamení je opravdu problém žít.

Reklama

Přidat komentář