Reklama

Výprask vařečkou

PeterPan (St, 2. 9. 2009 - 16:09)

je to už dýl, ale jako malej asi v osmi letech jsem šťouchl spolužačku do potoka, nizkýho!, bylo to ale taková žumpa.fuj. no, večer jsme musel s mojí mámou se jít té holce omluvit, mámy si vypily kafe, já se jí omluvil.pak přišly do obýváku s tím, že musí udělat něco abych si pamatoval, že se to neděla.strachem jsem se podíval na rodiče co tím myslí.v zápětí mě moje máma přehnula přes koleno, kraťasy a slipy ke kolenům, a slušně mi nasekala rukou na holou.před rodiči té holky, před tou holkou. dostal jsem MOC, bulel jsem a prosil. fuj, to bylo děsný.pak jsem si natáhl trenky a šly jsme domů. stydělj sem se děsně,spolužačka ještě měla potřebu to rozkecat po škole..no hrůza

Fanda (So, 22. 8. 2009 - 11:08)

Ahoj Lucko dovol mi abych se ti představil pracuji ve zdravotnictví jsem řidič sanitky a jestli ti mohu doporučit sesdnisi s maminkou a promluv si sni dejte si nějáké meze které se budou dodržovat .Ono ti řeknu že rozčilování škodí .Mamka tě určitě má ráda a je nerada když tě musí seřezat snaží se aby jsi měla lepší dětství než ona

je mi z vás šou (St, 19. 8. 2009 - 09:08)

proč jste tady z toho udělaly SM a Spanking forum ? buď si hrajete na děti, nebo jen říkáte své fantazie při kterých masturbujete. to je tady v čr tolik tupých lidí ?? to je až neuvěřitelný. Tohle téma se hned asi od druhé odpovědi zvrhlo v debilní diskuzi ujetých lidí, který tohle přesně vzrušuje. jdite do prdele debilci uchylní, a doufám že děti mít nikdy nebudete.

pro blba nademn (Po, 17. 8. 2009 - 18:08)

co ted masturbuje a stříká poté co nám sdělil že je to masochista..........

Anon (Po, 17. 8. 2009 - 17:08)

Můj největší výprask byl asi tak ve 4.třídě.Nechtělo se mi na odpolední vyučování,tak jsem zfalšoval omluvenku.Netušil jsem ,že paní učitelka se u nás doma zastaví.Když jsem přišel domů nemusel jsem se na nic vymlouvat.Protože to bylo poprvé tak mi to paní učitelka omluvila už z toho důvodu,že výprasku neuniknu.Poprvé v životě jsem dostal na holý zadek.Předklonil jsem se přes židli dostal a dostal prutem,tak ,že jsem měl zadek jeden červený pruh.I když jsem ještě několikrát výprask dostal tak takový výprask jsem už nedostal.

Návštěvník (Pá, 14. 8. 2009 - 21:08)

Mně je špatně z toho co tady čtu.Občas jsem své dítě taky uhodila,když už jeho zlobení bylo neúnosné.Ale do dnešního dne si to vyčítám.Někdo argumentuje tím,že je lepší výprask než sáhodlouhé přednášky.Ale při přednášce s námi může dítě komunikovat,může se bránit.Ale výprask ho hrozně poníží.Samozřejmě slovní domluva musí mít svá pravidla.Není přeci cílem dítě urážet.Je třeba mu vysvětlit,čím se provinilo.Ukázat mu,že i nás jeho chování mrzí.Pokud takto postupujete od malička,dítě si k vám vytvoří dobrý vztah a bude vás respektovat a ne se vás bát.

honza (St, 12. 8. 2009 - 21:08)

Ahoj všichni dnes je mi 19 můj velký výprask byl ve 12 kdy sem poprvé skoušel kouřit táta našel cigára v mikyně.Pak si mě odchyt zeptal se coto má znamenat,já sem řekl nevim ale to on už šel pro řemen.Pak mi v pokoji stáhl kalhoty a nařezal mi 30 ran přes trenky.Potom už sem cíga do huby nevzal.

Aneta (Út, 11. 8. 2009 - 05:08)

Ahoj. Mě máma vždycky seřezala vařečkou v kuchyni nebo v pokojíčku. Většinou aspoň přes kalhotky, ve stoje mi pevně držela za paži. Ale jednou jsem dostala na holou když jsem byla ve vaně. To mě mamka vyrvala z vany, vzala jsem pantofle a honem mi táhla do kuchyně seřezat mokrej zadek. To hrozně bolelo. Dělala jsem zprasky a měla jsem jelito. Tak červenej a bolavej štípavej zadek jsem ještě neměla. Druhej den jsem měla na zadku už jen modřinu, ale výprask to byl pořádnej.:-(

POLICIE (Po, 3. 8. 2009 - 12:08)

dobrý den všichni, je až neuvěřitelné, o čem tady někteří zcela otevřeně hovoříte. Taky vy , rodiče, bijete své děti přivázané ke stolu ? Páskem přes chodidla ?!bijete je netolik, až se ty děti počůrají ? Víte, že se jedná o trestný čin týrání svěřené osoby ?? Jsem z útvaru policie ČR, který se touto problematikou zabývá a velice rádi si tady těch pár věcí ověříme,přestože je jasné, že v 99 procentech se jedná jen o sadomasochostické fantazie dospělých lidí. To je ovšem také velmi smutné.

Anon (So, 25. 7. 2009 - 00:07)

Ja díky výprasku jsem se seznámil s dívkou se ktero jse nejdříve kamarádil a později se stala mojí dívkou.Přišel jsem pozdě domů a u nás byli na navštěvě ona její sestra a rodiče.Když jsem přišel bylo mi oznámeno že dostanu výprask.Táta vzal řemen a šli jsme do pokoje.Ta druhá co byla stejně stará,chudák s tím dostane nebijte ho stím.Malo platné šli jsme do pokoje a všechno proběhlo jako obvykle asi to více bolelo protože jsem křičel.Proto všichni přiběhli do pokoje a viděli závěr výprasku.Musel jsem stát se staženými kalhoty v koutě.Rodiče tam poslali Markétu aby mi to měřila.CHtěl jsem si rychle natáhnout trenky ,nedělej to uviděj to rodiče a budeš znovu bit.Stála u mmě hkadila mně po hlavě.Povídali jsme si já jsem trochu pobrekával.Když trest uplynul tak jsme si spolu hrali.Byli jsme spolu velký kamarádi a když jsme dospěli tak to byla moje láska,kterou jem si vzal.Máme dvě pěkné dětia když se někdo zeptá jak jsme se seznámili,tak se jsen zasmějeme protože to ví jen úzký kruh rodiny,že nas seznámil můj výprask

karel (Pá, 24. 7. 2009 - 12:07)

kdiž je tak krasne kdiš te krasna žena zbije koženim paskem na holou

Aleš (Út, 21. 7. 2009 - 17:07)

Souhlasím s výpraskem,jako krajním řešením,když už je potřeba jednat tak, aby byl okamžitý a citelný postih,ale jinak to letech podobných zkušeností při mé samotné výchově vidím spíše jako důvod to řešit jinak...Ale celkově SOUHLAS

Zdeněk (Út, 21. 7. 2009 - 17:07)

Ahoj Soňo ,to si měla podobný jako já.Do 12 asi jsem dostával vařečkou.Mamka mela jednu v kredenci ,která byla jen na výprask.Vté době jsem dostával výprasky vkuchyni.Venku jsem dostával málo kdy to jsem dostal proutkem.Když to nepočkalo domu tak si mamka utrhla čerství proutek ašli jsme do křoví kde nikdo nebyl a dostal jsem našviháno.Mezi 12až 15 rokem jsem už tolikrát nedostal ale když tak to bylo řemenem.I když jich nebylo tolik tak jsem si ten výprask dlouho pamatoval.Poslední výprask jsem dostal v 16 a to jsem měl první holku.

Soňa (Po, 20. 7. 2009 - 12:07)

Ahoj lidičky.
Jako malá holka jsem taky dostávala výprasky vařečkou, ale pak někdy ve dvanácti si mamka obstarala takovou velkou koženou plácačku a s ní dostat na holý zadek bylo opravdu hrozné.

Rodič (Po, 20. 7. 2009 - 08:07)

Jako dítě jsem občas dostal na zadek , od proutku,kterým jsem dostával první výprasky menšíma vařečkama jako školák a jko starší školák asi 7tř. řemenem.V70.letech dostávala většina dětí nebylo to nic divného.jako rodič jsem si to poprvé zkusil jen jednou a naposledy,to jsem si sám zapřísahal.Syn ,který chodí do 4.třídy neplnil žadné rodičovvské přikazy,zlobil a dělal si co chtěl,nepomohly zákazy televize a tak jsme mu slíbili s manželkou ,že příště dostane výprask.Nasledující den,když jsem přišel z práce tak jsem se od manželky dověvěděl, že se nic nezměnilo.Připomněla mi co jsem mu slíbil.Manželka mi podala malou vařečku a šel jsem do pokoje,poprosil jsem Nikolu aby šla na chvilku k maželce do kuchyně,když viděla co držím hned pochopila a odešla.Kluk se překvapivě předklonil,dříve než jsem ho plácnul tak se otočil a začal utíkat do kuchyně a zaběhl pod stůl.Natálka ho přesvědčila aby vylezl.díky ní jsme výprask zvládly ale byl to poslední výprask v mém životě.

Petr (Čt, 2. 7. 2009 - 21:07)

Zažil jsem v dětství mnoho výprasků, měl jsem přísného otce, který měl vůči mě obrovské nároky a řemen u nás "úřadoval" velmi často. Ale tak, jak to Ty popisuješ mi zní šíleně (ten klistýr atd...) To je děsné i na mě a to je co říct :))

Kamila (Čt, 2. 7. 2009 - 21:07)

Tak nám detaily Karle popiš. Proč se stilizuješ do 14-tiletého chlapce?

Karel (Čt, 2. 7. 2009 - 14:07)

sexuolog by nepomohl,byl jsem v mládí a dětství nemilosrdně tělesně trestán za každý sebemenší přestupek.Kdo to,Petře nezažil,tomu těžko uvěří.Mohu popsta i detaily

Petr (Út, 30. 6. 2009 - 03:06)

Ach jo Karle, měl bys navštívit sexuologa, snad by ti ještě dokázal pomoct. Zajímalo by mě, jestli je to důsledek toho, že jsi byl v dětství nepřiměřeně tělesně trestán anebo naopak, že jsi nikdy fyzicky trestán nebyl a z nějakého důvodu jsi po tom toužil. Napiš!

Návštěvník (Ne, 28. 6. 2009 - 14:06)

Karle, ty jsi bukuhád nosiči tanga a ty pyla topry sokolofna mysym né?

Reklama

Přidat komentář