Reklama

Výprask vařečkou

Kačka (So, 23. 6. 2012 - 12:06)

Nenávidím se,a proto se mlátím až do modřin, které jsou hrozné, mlátím se vařečkou i páskem. Ale za to můžou naši - měli mě vychovávat s láskou a ne s nenávistí vůči mně. Psychologu amatére, Maris, Michale, myslíte, že to, co mi naši dřív dělali, bylo týrání? Třeba to řvaní a bití za blbosti a myslíte, že je možné, že se proto nenávidím, jen proto, že jsem nemožná, neschopná a blbá?

Kačka (So, 23. 6. 2012 - 07:06)

Hele, já si tady nehraju a...A proč bych měla být neskutečná? Normálních rodičů se děti nebojí a já mám strach ze své matky, která někdy moc normální není, protože kdyby byla, nebila by mě kvůli pláči a jiným hloupostem, víš?

Kačka (So, 23. 6. 2012 - 07:06)

JSI MRCHA NESKUTEČNÁ!!!ZLÁ...Hele, já si tady nehraju a důvod k tomu ubližování mám a určtě by mě každý rodič nemlátil. A padlá rozhodně nejsem, já na to ani nevypadám, že bych se mohla bít. Tak co.

ty (So, 23. 6. 2012 - 00:06)

JSI MRCHA NESKUTEČNÁ!!!ZLÁ A PODLÁ NEBO ZLÝ A PODLÝ? TO BĚ BY SEŘEZAL PRDEL KAŽDEJ RODIČ AŤ UŽ JSI SKUTEČNÁ NEBO SI TADY HRAJEŠ

Kačka (So, 23. 6. 2012 - 00:06)

Já mám tu smůlu, že děti mít ze zdravotních problémů nebudu, mám malou ledvinu, skoro nepracující, jem trochu, do toho malý vzrůst...
Bohužel jsem se s mamkou nemazlila 15 let a bylo to hrozné, jak na mě řvala a dodnes na mě řve, bojím se jí, jsem od ní vduchu vzdálená, těším se na střední školu, bude mi tam líp než doma... a víte, co je na tom všem to nejhorší? Já teď nemám, na kom si tu lásku vynahradit, když nebudu mít své děti, chtěla bych je denně hladit, mazlit se s nimi, chybí mi to a hodně, kdybych měla možnost děti mít, tak bych je hladila - léčila bych si tak své mindráky, mohla bych jim číst pohádky, prostě vychovávat s láskou, ale já děti mít nebudu, takže si to nemůžu vynahradit, zvlášť, když brečím, za to dostávám vynadané a brečím ještě víc...
Dnes se s mamkou sice mazlím, ale už je pozdě, tohle se mělo dít už dávno, asi před těmi 15 - ti lety, ne teď, když mi je skoro sedmnáct...
Varování pro rodiče: Rodiče, přečtěte si mé příspšvky, některé vám ale nebudou sedět, protože si ze mě někdo dělal srandu, ale na tom nezáleží. Vžíte se do mne, jak jsem se cítila a cítím se dodnes, bez velké lásky, jen si působím bolest, nejsem masochista, jen sama sebe nenávidím a k mým rodičům lásku taky zrovna moc necítím...
Jestli chcete, aby si tohle dělaly vaše dcery, prosím, dále je mlaťte za učení, však ony jsou s 1 ty nejlepší děti, vzorné, bez problémů...
Jestli ale chcete, aby byly slušné, NEDĚLEJTE JIM ŠRÁMY NA DUŠI!!!
Člověk je mladý jen jednou a my máme ho celý před sebou a teď se rodiče zamyslete: STOJÍ VÁM I NÁM TO ZA TO, NIČIT SI TO KRÁSNÉ MLÁDÍ A ŽIVOT KVŮLI VAŠEMU BEZOHLEDNÉMU CHOVÁNÍ? Přemýšleli jste taky o tom, že by od vás mohly holky utéct a už by se vám nemusely vrátit? Já se taky těším, až odejdu z domu, už jsem si toho zažila sama dost, toho řvaní...
Proto zdůrazňuji rodičům: NEKAZTE DCERÁM ŽIVOT!!! CO KDYŽ ZŮSTANETE JEDNOHO DNE SAMI OPUŠTĚNÍ?

Kačka (Pá, 22. 6. 2012 - 21:06)

kačko: bohužel sem se...Ano, jsem 16tiletá dívka a tohle jsem si protžila. Bohužel.

Michal (Pá, 22. 6. 2012 - 20:06)

kačko: bohužel sem se zklamal a nevím jestli si opravdu ta mladistvá dívka co píšeš, ale jestli jo přeju tě aby sisi našla hodného šikovného muže jako moje sestra a žili spolu až do smrti a měli se rádi a měli děti. někdo tu psal že ty rodiče co nenávidí své děti nebo je nemilosrdně trestají by zasloužili taky takovej přístup až budou nemocný a potřebovat posluhu. skoro bych se nedivil kdby takový rodiče museli pěkně prosit o napití a jídlo a když by to vyzvraceli nebo nestihli wc tak by dostali vyhubováno. jenže ono taky je úravidlo: TO CO SE TI NELÍBÍ, NEDĚLEJ JINÝM !

Kačka (Pá, 22. 6. 2012 - 19:06)

Já jsem žila bez pohlazení víc jak 10 let, asi 15. Proto ´jsem na sebe zlá, neumím si říct, mám se ráda, kdepak, já se musím zničit, protože jsem zbytečná, neschopná, nemožná, blbá, nemám žádný smysl života, tak proč vlastně žiju? Co si o tom myslíte vy?

sis (Pá, 22. 6. 2012 - 11:06)

Něco o mě,v září mi bude 14 apudu do osmičky,moc dobrý známky nemam,solidní trojkařka,z matiiky sem ráda že sem prolezla,ale rodiče by mě za to nikdy nebili! Vždycky se snažili abych to uměla,starší bratr (20) se se mnou musel šprtat,i oni co věděli,hlavně máma se snaža se mnou učit,ptali se jestli to chápu,učili se semnou,tak dlouho dokavaď sem to neuměla,ale s klidem,ve stresu a strachu z rákosky se člověk nic nenaučí jak se bojí to si myslim. Když sem přišla jednou domu pozdě,vyváděli,ale neskřivilo by mi vlásek na hlavě,maj mě rádi,mámu mam radši,táta mě někdy dost štve,vyvádí,že sem tupá,k ničemu a líná atd. proto ho moc ráda nemam,ale i tak,pořád lepší než to co prožíváte vy bitý. Máma mě miluje,je při mě,ví co mam ráda a co ráda nemam,kdo je můj přítel a koho nesnášim,co mi de a co naopak vůbec,ví v čem vynikám,co mě baví,stejně tak to vim i o ní.Moje máma taky moc chytrá nikdy nebyla,nemá ani maturitu,ani táta a proto mě štve že si vyskakuje,přitom sám nemá vzdělání,máma si přizná že je hloupá(i když neni hloupá)a je to,vždycky mě podržela když sem to potřebovala,zastala se mě,jednou táta do školy šel udělat vyrvál protože mi nějaký blbci schovali aktovku a já nemohla domu,tak jim tam (sprostě) vynadal :D No skrátka,nic extra život nemam ale aspoň mam rodinu která mě má ráda a tak by to taky mělo bejt. Nikdy mě za nic nebili a přesto sem slušná,tak proč by rodiče museli bejt ke svejm dětem tak krutý?

sis (Pá, 22. 6. 2012 - 11:06)

Já jsem dnes nabancčil...No,to seš borec,to se máš čim chlubit teda,hodně vychovanej asi budeš když dokážeš nabančit mámě.

sis (Pá, 22. 6. 2012 - 11:06)

je nepřípustné, aby si...Milý rodiče,no co milý,bezcitný stroje,do 4 let je podle vás dětství? A na to ste přišli jak? :D bože,bože,nejmíň do 12 je dětství,pak začíná puberta,takhle kazit dětem dětsví,otravovat je s nějakejma šachama a dalšíma nesmyslnejma kroužkama,co měli a maj za dětství?? Žádný,vy ste jim ho skazili! Chudáci holky,už nikdy nebudou moct zažít ten pocit,jít ven s kámošema,hrát si s panenkama,plyšákama,dovádět,užívat si dětství,už nikdy,to se nedá vrátit,měli by ste se stydět!!! Vy nejste rodiče,myslíte jenom na to jakou budou mít kariéru a na jejich budoucnost co oni stejně nechtěj,co když třeba to co je nutíte nechtěji? To vás nezajímá? Řídíte a organizujete jim život!!!Dělaj to jenom proto že se bojej výprasku,pochybuju že vás maji rádi a vy je,nevíte co je to láska k dítěti,ste jenom stroje organizující jim jejich živvot,takoví lidi jako vy bych třískala!!!Vy si to zasloužíte,jestli ste taky neměli dětství,tak tady je to vidět,kazíte jim ho taky!

xyz (Pá, 22. 6. 2012 - 10:06)

odpověď...ty jsi ještě nepochopil, že se žádní rodiče nechodí? Že jsou to příspěvky buď drsně žertem nebo masochistů a pedofilů? jo obřas tady na to někdo skočí..

Petr (Pá, 22. 6. 2012 - 10:06)

Já si myslím, že i v dnešní době je dost starších dívek, které dostanou i v sedmnácti letech výchovný výprask. Jenom se tím nikde moc nechlubí.
Předloni jsem pár měsíců chodil s šestnáctkou a za tu dobu byla bita několikrát. Vždycky když se přiblížila 22.hodina tak spěchala domu, jinak že dostane výprask vařečkou. Párkrát jsem ji na Petříně zdržel až do půlnoci a to už skoro brečela, protože věděla, že ji čeká pětadvacet řemenem. Druhý den pak měla na zadku a na stehnech parádní jelita.

psycholog amaté (Čt, 21. 6. 2012 - 17:06)

je nepřípustné, aby si...odpověď rodičům
styďtese za ten teror, co vaše dcery prožívají, to je dětství? trápit je učením soustavně, jazyky, šachy, nemají chvilku klidu a volnosti, nikam nesmí, ty vás budou a už teď musí nenávidět, když vidí ve škole spolužačky, co mají lidské rodiče. kdy jste své dcery pochválili, kdy jste je pustili za kamarádkou? znají jen přetěžování učením, nalinkovali jste jim
kariéru, ale stejně šťastné nebudou, nebudou nikdy samostatně schopné rozhodovat za sebe, jsou zvyklé jen tupě plnit vaše nařízení ze strachu z výprasku,
bojí se bolesti a proto vás poslouchají na slovo.to je život? to je teror!! hanba, můžete mít doktoráty a slušný člověk by před vámi uplivl!!!

Kačka (Čt, 21. 6. 2012 - 13:06)

je nepřípustné, aby si...Drž hubu, ty hajzle!!! Nevíš, co je výchova!!! A s láskou!!!

Maris (Čt, 21. 6. 2012 - 13:06)

Někteří chlapi by tou vařečkou do koulí potřebovali dostávat denně když tady na to tak koukám.

Roman (Čt, 21. 6. 2012 - 13:06)

Vareckou po zadku to nic neni ale kdyz se vam nekdo trefi vareckou do kouli to je zuzo.

David (Čt, 21. 6. 2012 - 13:06)

Mila Jano. Nevim proc by to melo byt trapne. V 17 je to potreba nejvic. Ja dostal na zadek od rodicu jeste v jednadvaceti. A zaslouzene. Ted po nich prevzala stafetu moje pritelkyne.

Jana (Čt, 21. 6. 2012 - 12:06)

Danielo, v druháku na střední už ti muselo být 17 let, neni to trochu trapné, v tomhle věku dostávat výprask a ještě vařečkou?

Daniela (Čt, 21. 6. 2012 - 11:06)

Já jsem dostávala vařečkou na zadek od první třídy až do druháku na střední a nijak se za to na rodiče nezlobím, potrestání jsem si vždy zasloužila. Byla jsem sice bita dost často, asi tak jednou měsíčně, ale zase ne moc, dalo se to vydržet. Když jsem byla starší, tak jsem si mohla vybrat jestli chci výprask nebo týden domácího vězení a většinou jsem se raději nechala seřezat.

Reklama

Přidat komentář