Reklama

Výprask vařečkou

Jarmila (So, 7. 7. 2012 - 15:07)

Dobrý deň,milé maminy,myslíte,že keď stiahnem nohavice 15 ročnej dcére a vyplieskam varečkou,že ju to napraví? alebo by ste odporučili iný trest,napríklad zaracha?Minulý mesiac som jej dala zaracha na 2 týždne,a pekne to pomohlo,ale teraz to preháňa..

Kačka ta pravá (Pá, 6. 7. 2012 - 09:07)

hehehe, nechceš si zvolit...Já fakt nejsem úchyl, už xyz pochop, že mě nevzrušuje bití dítěte a i když tu píšu o trestech, tak přemýšlím, za co je dobré trestat a za co ne. A kdyby čeští rodiče byli trochu rozumnější, tak by tolik netrestali, to mi věř.

xyz (Pá, 6. 7. 2012 - 09:07)

Kačko, nejsi úchyl, to už...hehehe, nechceš si zvolit jiný nick, tenhle je dost podobný mému. Zmýlit se v nicku Kačka nelze. I když jestli je to úchyl a vytváří si falešnou identitu, tak jo. Já to vidím 50:5é

xyz (Pá, 6. 7. 2012 - 09:07)

Kačko, nejsi úchyl, to už...Vlastně nevím, jestli si problémové dítě, tohle fakt soudit nemůžu.

XYZ (Pá, 6. 7. 2012 - 09:07)

její pokřivený pohled na...Kačko, nejsi úchyl, to už je jasné. A že přemýšlíš o výchově dětí - to je zvláštní, když jsi sama dítě. Jinak psychologa ani psychiatra ty nepotřebuješ, to jsem se v tobě mýlila, promiň Kačko.

Kačka ta pravá (Pá, 6. 7. 2012 - 09:07)

komu nadáváš ty debilní...Vám, to ti nedošlo? A nejsem problémové dítě.

xyz (Pá, 6. 7. 2012 - 07:07)

její pokřivený pohled na svět vyplývá z z toho, že byla problémové dítě. Vše, co zde píše, krádeeí , alkoholu, podvádění...musela zažít. Rodiče si sní, jak sama připouští, neví rady, měli už dávno vyhledat pomoc psychologa případně psychiatra. Sebepoškozování, hysterie, vulgarita, egoismus, možná HPO, soustředění se na tělesné tresty, detailní popisy a úvahy jak nato...Špatný start do života

Kačko, není normální, aby děti dostávaly plánovaný výprask . Dobře si to pamatuj, pokud bys měla svoje děti. Zapoměň na to a zabývej se něčím jiným

psycholog amaté (Pá, 6. 7. 2012 - 00:07)

Kačko, je dobře, že už si neubližuješ. Jinak jsem si přečetl tvé příspěvky o výchově a trestech dětí a líbí se mi až možná na pár drobností, ale ty jsi ještě dítě, tak tomu ještě moc nerozumíš. Akorát se mi nelíbí,

Kačka ta pravá (Pá, 6. 7. 2012 - 00:07)

Všimli jste si, že o sobě...No jak chcete, jestli vás fakt baví urážet normální lidi, tak byste všichni zasloužili přes tu vaši nevymáchanou tlamu. A rákoskou. A jestli vám to nedošlo husy, tak 17-ti letech je člověk pořád ještě dítě to až v 18-ti je dospělý, ale to ty vaše vyblité mozky nepochopí. A blbá nejsem, ty krávo, kdybys četla můj příspěvek pozorněji, tak si to už nedělám, nestojí mi to za to, abych si zkazila celý život.

xyz (Čt, 5. 7. 2012 - 22:07)

Všimli jste si, že o sobě v sedmnácti letech pořád píše jako o dítěti? "To taky není normální"!!!

Ty (Čt, 5. 7. 2012 - 22:07)

Maris, napsala jsem ti jeden...jsi tak blbá že by v blázinci na tebe neměli tabulky kam tě zařadit!!!!!!!!!!!!!

Kačka ta pravá (Čt, 5. 7. 2012 - 22:07)

Maris, napsala jsem ti jeden dlouhý příspěvek, který jsem posílala několikrát, tak si to přečti, já už si fakt neubližuju no fakt ne přísahám!

Kačka ta pravá (Čt, 5. 7. 2012 - 22:07)

Pište si, jak trestáte rákoskou své děti, jak potom pláčou a vy jim za to dáte nářez, že nemohou ani sedět, zadek a stehna jsou jedno velké naběhlé jelito...PITOMCI!!!! JAK TO MŮŽETE SVÝM DĚTEM HODNÝM JEN UDĚLAT??? Já tady NEPÍŠU, ŽE BYCH NĚKDY TAKHLE SVÉ DÍTĚ ZBILA!!! VY SVINĚ ZLÉ!!!!!!!!!!!!!!!! HAJZLOVÉ PITOMÍ!!!

xyz (Čt, 5. 7. 2012 - 20:07)

vida, další stádium hysterie

Kačka ta pravá (Čt, 5. 7. 2012 - 20:07)

Ty umíš jen nasrat, kurvo!!! JÁ SI TO UŽ NEDĚLÁM, tak umíš číst?

zuzi (Čt, 5. 7. 2012 - 19:07)

halooo není tady někde doktor?

Takových (Čt, 5. 7. 2012 - 19:07)

Rada na závěr: Základ...konců už bylo ale stále není definitivní,PROČ???!!!

Kačka ta pravá (Čt, 5. 7. 2012 - 19:07)

Rada na závěr: Základ dobré výchovy spočívá v lásce, důvěře, utěšování, komunikaci (dítě se ti může svěřit se svými problémy).
A ještě něco: nelíbí se mi trestat dítě do stop (modřiny, jelita, fialový zadek). Tělesný trest funguje tak, že si dítě uvědomí chybu ve svém jednání, ale pokud je malé, tak mu to musíš říct, ale považují za týrání, když má dítě po výprasku stopy, mělo by mít max. červený zadek, nebo si ani nemůže sednout. Pokud dojde k výprasku, tak je dobré jít před spaním za dítětem a říct mu, žé ho máš ráda a že ti na něm záleží a neníti jedno co provedlo.

KONEC

Kačka ta pravá (Čt, 5. 7. 2012 - 19:07)

6. Krádeže - Sedni si s dítětem a řekni mu situaci, že jde do obchodu, chce zaplatit a najednou zjistí nepříjemnou věc: někdo mu ukradl peníze! Pak se ho zeptej, jak by se cítilo, kdyby to někdo udělal jemu. A hlavně se ho zeptej, co ho ke krádeži vedlo.
7. Špatný prospěch - Hodně rodičů bije své děti za známky, to je jakási slabost rodičů - nedokáží se dítěti věnovat a učit se s ním. Pokud se špatně učí, sedni si s ním na hodinu, na dvě a věnuj se mu a uvidíš, že to pomůže.
Měla bys trestat za: 1. Naschvály - Když dítě něco provede, tak bys mu měla situaci nejdřív vysvětlit, pokud ale se ale bude naschvál opakovat, tak ho mu můžeš dát malý výprask.
2. Flákání učení - Pokud vidíš, že se tvé dítě neučí na test a ví, že následující den bude psát, raději si k němu sedni a uč se s ním, ale pokud má týden na písemku a neučí se, uděl mu zaracha, ale zase se mu více věnuj.
3. Šikana - Tak tohle už je hraniční prohřešek, za který rodiče hned trestají, ale lepší je dítěti vysvětlit, že není hezké, když si děti ubližují a pohrozit mu, že jestli se bude šikana opakovat, tak bude zle.

Kačka ta pravá (Čt, 5. 7. 2012 - 18:07)

2. Kouření - Svému dítěti vysvětli, že cigarety jsou nebezpečné a klidně můžeš na internetu dítěti ukázat plíce kuřáka a zdravého člověka a můžeš mu ty cigarety zabavit.
3. Pozdní a extrémě pozdní příchody domů - Pokud tvé dítě přijde pozdě domů, oznam mu, že si s ním o pozdním příchodu promluvíš ráno. Ráno si ho zavolej, řekni mu o situaci, která včera nastala, zeptej se ho, proč přišlo tak pozdě, ale hlavně urči pravidla, která se nesmí porušit, ale musíš být důsledná a dohlížet na dodržování pravidel i u alkoholu. Za porušení těchto pravidel mu ulož domácí vězení a řekni mu, že pokud si nebude hlídat čas návratu domů, má domácí vězení.
4. Užívání drog - Zase musíš potomkovi promluvit do duše, říct mu, co je to drogová závislost, že vzniká po prvních dávkách, že drogy berou zdraví, musí vědět, že drogou člověk nic nezíská, ale ztrácí.
5. Lhaní - Snaž se zjistit příčinu lži svého dítěte. Příčiny jsou nebo mohou být různé, ale nejčastěji dítě lže ze strachu, jako já.

Reklama

Přidat komentář