Reklama

Výprask vařečkou

Tomáš (Čt, 26. 7. 2012 - 20:07)

Já jsem rákoskou nidy nedostal, jen proutke a vařečkou a myslím si, že to proutkem více štípe, ale vařečkou více bolí. Máš ivčo nějaké zkušenosti s výprskem?

ivča (Čt, 26. 7. 2012 - 19:07)

rákoska se dá koupit v...Dobrý den mohu se zeptat jestli je učinější vařečka nebo rákoska ?

Michal (Čt, 26. 7. 2012 - 16:07)

jinak do třetice napíšu myslíte že je vhodné aby druhačka byla nahá před svým dědou?

Michal (Čt, 26. 7. 2012 - 16:07)

kačko Jo a psal tam že se beojí abych někomu neublížil- přeci nejsem magor abych nějakému dítěti nasekal, prostě já respektuju že výprask maj dát jen rodiče nebo lidi který to maj od rodičů povolený třeba vedoucí na táboře tam myslím, že někdy na zadek někomu dají když tam maj 24h děti na krku 14dní třeba- ale neměli by no, ale třeba když rodiče ví že maj zlobivé dítě a sou rozumný tak myslím že by mohli povolit vedoucím na táboře aby třeba když už opravdu dítě zlobí a nepomáhá napomínání a upozornování a varování že taky může dostat na zadek tak klidně mu podle mě někde v soukromí můžou lehčí výprask dát jestli nástrojemnebo na holou či na slipy to by se mělo domluvit s rodiči. jinak někde maj učitelky tichou domluvu s rodičema že když dítě zaslouží můžou ho třeba pohlavkovat. naši teda myslím povolení nedali a stejně mě jednou učitelka dala za zlobení v kabinetu přes trenky-zrovna sme měli tělák tak jako sem byl jen v trenkách a jednou mě taky učitelka vytahala za vlasy ale to sem taky zasloužil-naschvál sem hlučně šoup ze židlí i když učitelka naznačovala že máme bejt tiše bylo to z mé strany naschvál to přiznávám-takže sem nikdy ve škole nedostal pro nic za nic

Michal (Čt, 26. 7. 2012 - 16:07)

upozornění pro Michala 2 alias dominik vlachý nebo taky david atd. sem zjitil že na jedné dikusi o výprascích se vyskytuje taky nějaký Michal ten je ale o 12 let mladší aspon to teda píše. jinak na přísné učitelce si nejmeně 3x psal mím jmenem a já to nepsal ale s tím je ted konec předchvílí sem tam byl a už to chche jen registraci

klm (Čt, 26. 7. 2012 - 08:07)

Děti bít nemůžu, protože...V 70 a 80 letech byl výprask byl běžným domácím trestem.Většina kluků i holek se sním setkala.Nebyly žádné sexshopy stačil na to čerstvě utržený proutek na zahradě.Jednou za čas jsem výprask dostal jako každy.Dostával jsem proutkem nebo páskem.Nebylo to nic drastického.Mamka si na zahradě utrhla prut ohnul jsem se přes židli vyšpulil jsem zadek a dostal jsem pár švihanců,párkrrát jsem dostal páskem když nebyl protek po ruce.NIkdy jsem nedostal tak aby mi to působilo nějakou bolest.Pro mně byl výprask spíše ponižující.Jednou se mamka zmínila před navštěvou ,že jsem byl včera bit.Byl jsem naštvaný nechtěl jsem s nikým mluvit.

- (St, 25. 7. 2012 - 09:07)

Hledám holku nebo kluka, kterému bych mohl nařezat a pak by ona nebo ona nařezal/a mě. Podmínka je, musí mu/jí být max. 15 let, musíme se sejít v Plzni. Na podrobnostech by chom se domluvili. Napiš na můj email: [email protected]
!!!!!!Jsem ochoten zaplatit až 3OOKč!!!!!!!

Věrka (St, 25. 7. 2012 - 09:07)

Děti bít nemůžu, protože je nemám.
Já sama jsem dostávala občas nařezáno vařečkou, takový průměrný výprask. Památeční rákosku jdme doma sice měli, ale na mě naštěstí nikdy použita nebyla, tou dostával jen bratr.

helena (Út, 24. 7. 2012 - 18:07)

Dneska, si myslím, že už...rákoska se dá koupit v sexshopech rattanová, bambusová. ale museli jsme ji namáčet, a když po výprasku za čtyřku dcera řekla, že manžela nenávidí, tak rákosku o dceru zlomil, proto se mu osvědčila tenká polyamidová tyčka o průměru 6,8 a 10mm a délce 1 metr, ta se zlomit nedá, je ideálně pružná a nadělá dceři taková jelita, že si někdy i týden nesedne a jen klečí. při výprasku je ohnutá v předklonu, a nejefektivnější je trefit se několikrát za sebou těsně pod zadek na stehna, já sice takovou sílu nemám, ale zřídit dceru dovedu taky, teď o prázdninách má tvrdý režim, jen se učí, a za každé neplnění povinností a úkolů je takový tanec, že se připo... za školu ji trestá manžel, ten má 190cm, je to atlet, posiluje s činkami, ten jí nadělá jelita jako párek. kázeň vyžadujeme a vynutíme si ji!

pavel (Po, 23. 7. 2012 - 12:07)

Věrko, a jak matka trestala tebe, když měla sama takové bohaté zkušenosti, taky rákoskou? A biješ i svoje děti?

Pepík (Po, 23. 7. 2012 - 11:07)

Dneska, si myslím, že už...Já dostal včera rákoskou na holou 30 ran a je mi 13. Minulý týden řemenem přes holá záda 20.

Věrka (Po, 23. 7. 2012 - 09:07)

Dneska, si myslím, že už tělesné tresty moc nefrčí, v některých rodinách třeba ještě výprask můžete dostat, ale bude jich určitě málo a rákosky nebo důtky už jsou také určitě minulostí.
Ale třeba moje matka ještě rákosku zažila někdy v 60./70.letech, což zase neni až tak dávno. Dokonce jich měli doma několik a podle závažnosti provinění dostávala nařezáno buď malou tenkou nebo dlouhou a silnější.

Kačka (Ne, 22. 7. 2012 - 12:07)

jitko, snad se ti to jednou...Jestli je to pravda, tak bych to i naahlásila, ale nevím, jak to je. Já jsem měla až do osmé třídy život těžký, ale moji rodiče mne nikdy netýrali. Ale musím uznat, že se mi moc nezdají ty příběhy, že rodiče mlátí děti v 21. století rákoskou, asi je ta rákoska památeční no.

amatére (Ne, 22. 7. 2012 - 07:07)

jitko, snad se ti to jednou...ty rád skáčeš na špek,co? nebo si to tady píšeš sám, abys měl na co odpovídat?
š

xyz (Ne, 22. 7. 2012 - 07:07)

Já jedno dostala našleháno...jj zlatí strýcové a jejich kopřivy

psycholog amaté (Ne, 22. 7. 2012 - 07:07)

A proč to neohlásíte...jitko, snad se ti to jednou povede,a ž budou vaši pryč, jdi to nahlásit své učitelce, nebo to zavolej rodičům své kamarádky a ukaž jim svůj zmalovaný zadek, tohle je už opravdu mučení dětí, připoutat k lavici a seřezat do bezvědomí, to dělalo gestapo, co jsou tví rodiče zač? asi byli zázrační jako Einstein? ale každý takový není, Jitko, řekni si upřímně, kdypak tě a sestru vaši pochválili a pohladili, kdypak jsi dostala dáreček, vzali tě na výlet, kdypak jsi směla jít za kamarádkou? doma máte vězení, ne domov, to je hrůza! domov má být pro dítě místem klidu, pohody a jistoty, kde se může svěřit s problémy ze školy, a ne místo, kde dítě řežou kabelem, až omdlí. co sousedi, to nic neslyší.jenže jestli máte rodinný dům, tak není slyšet nic, jděte to někam nahlásit, tohle není život, ale utrpení. dětmi jste jednou, jaké budete mít na dětství vzpomínky? na rodiče, asi je rády mít nebudete. a nedivím se vám.

Vašek (Ne, 22. 7. 2012 - 06:07)

A občanský průkaz máš...Mě je jedno,jestli věříte nebo ne. Jo a nemám vanu jen sprchový kout.

Radana (Ne, 22. 7. 2012 - 04:07)

Já jedno dostala našleháno kopřivou od mýho prastrýce. Byla jsem vzrušená a vlhká.

a (So, 21. 7. 2012 - 22:07)

vážená paní Radano.
já...těšíš se?

jitka (So, 21. 7. 2012 - 21:07)

nevím no, některé...vážená paní Radano.
já měla na vysvědčení trojky, mladší ségra se nedostala na gymnázium a nepřeju vám ty výprasky, co dostáváme.doma nás připoutají k posilovací lavici, nemůžeme se ani hnout, jeto děsný, a pak nás otec švihá, řes záda to zkusil jen jednou, mamina ho ale zarazila, já nemohla 14 dní anizvednoutruce, nejhorší je to těsně pod půlky, po páru prudkých švihnutích nemůžete ani plakat, já dostala naposled 35 ran, jelita mám ještě teď a zadek i nohy mám pruhovaný a skoro fialový, nejdřív používal rákosku, ale na vánoce ji o mě zlomil a to tekla krev. za pětku ze zkoušení. teď dostáváme kabelem, to nepřeju nikomu, ten ještě i sjede a jste do krve. malá ségra dostala,když neudělala zkoušky na gympl tak, že omdlela, mamina pak tátovi moc hubovala, že to přehnal.
chvíli to šlo, ale za vysvědčení to byl děs, já dostávám jednou týdně tak, že se pokaždý bolestí připo..

Reklama

Přidat komentář