Reklama

Výprask vařečkou

xyz (So, 28. 7. 2012 - 12:07)

Hmmm, krásná fantazie,...tohle je pro tebe krásná fantazie?

Martin (So, 28. 7. 2012 - 10:07)

Já jsem ze tří bratrů, a když někdo něco provede jsou u toho všichni. Doma máme celou řadu trestacích pomůcek: rákosky, vařečky, pruty, řemeny, byčíky, proutky, atd. Když někdo něco provede musí se vysvléknout jen do boxerek a počkat v ložnici. Máme několik poloh ve kterých dostáváme: v leže na posteli, ohlý přes kloeno, na všech čtyřech, v předklonu, ve stoje. Přijde táta a ostatí bráchové, táta určí v jaké poloze, kolik a čím dostanu. Třeba za vysvědčení jsme dostli všicní. 4ekali jsme v boxerkách v pokoji, přišel táta a rozhodl, že každý dostane 100 ram= 4x 25, všechno na hlou. Prní byl výprask rukou ohlý přes koleno, další řemenem, v leže na posteli, osttaní drželi ruce a nohy, potom pořátně rychl vařečkou(to strašně bolelo), ale ještě horší by výprask PVC rákoskou, museli jsme si stoupnot ke zdi, ostatní mi rostáhly půlky a já dostal 25 mezi půlky. Byl to sice velký výprask, ale ne nejhorší. Nejhoších bylo 300 ran, 100 PVC rákoskom mezi půlky, 100 ran prutem přes nohy a dalších 100 ran řemene, vše na holou.

Naprosto jasné. (So, 28. 7. 2012 - 09:07)

24.7.2012 18:21 -...19.6.2012 16:26 - lenka 11let
mám o pět let starší ségru a obě chodíme na osmiletý gympl. nářezy začaly už ve třetí třídě, kdy jsem přinesla první dvojku a tak je za každou horší známku nářez rákoskou, to bolí děsně, nejhorší jsou výprasky za vysvědčení. já dostala už teď, mamina už předem ví, jaký známky přinesu a byl za to pořádnej výprask.
dostala jsem 25 na holou a 25 na stehna.
počůrala jsem se a když mě švihala stehna, tak i pokakala. tři dny jsem ležela , byl víkend a v pondělí taky.na výprask musím přijít nahá jen v tričku, přehnut se přes židli a mamina mi připoutá ruce dole k nohám, abych se nekroutila. visím přehnutá s hlavou dolů, to je děsný. mamina vytáhne dlouhou plastovou rákosku a začne mě pomalu švihat, dává do toho strašnou sílu a za chvíli jsem počuraná. ségra dostává mnohem víc, ta je řezaná do krve. bojím se prázdnin, to bude mazec, nikam pak nesmíme, jen se doma učíme a mamina nás zkouší. výprask dostáváme každý třetí den 25 na holou a 25 na stehna. už teď mám strach

15.6.2012 19:55 - petra
tak já jsem dostala pořádnej nářez už dneska , mamina se potkala s naší třídní a ta jí referovala o známkách, že bude trojka z matiky, jinak mám samé jedničky. chodím na osmiletý gympl, bylo mi teď nedávno sedmnáct. jiná má polužačka by za takové vysvědčení dostala dort, rodiče by ji pochválili a mě moje mamina sešvihala rákoskou tak, až jsem se připo..
křičela na mě, že se za mě musí jen stydět a že jim dělám jen ostudu. švihala mě strašně dlouho a prudce. to otec mi dá pořádných 25 řemenem, sám je počítá a aspoň vím, kdy skončí, to mamina mě švihá, pomalu, mezi tím na mě řve, dokud nemám jelita a nepočůrám se bolestí.naši jsou oba dva právníci. já tak chytrá asi nejsem, ale za to nemůžu. učím se doma celé dny, nikam mě nepouštějí, znám jen učení, doma jsem jako vězeň, protože máme vrata na kód a jezdí se ven jen autama, mě vozí mamina do školy i domů, takže se nikam nedostanu. víte, že mi to spolužačky i závidí, myslí si, jak mě mají naši rádi, jakým autem se vozím, ale opak je pravda. ani už nevím, kdy mě naši pojmenovali , zdrobnělinu ani neznám, jen pojď sem, jak to, že to zase neumíš, na co myslíš, my Ti to z hlavy vytlučeme, budeš se učit, až budeš mít samé jedničky jako my kdysi. žádný dárečky, k narozkám nebylo nic, ani si nevzpoměli, jen slyším, že já to nikam nedotáhnu, nic nedokážu a nic pořádnýho ze mě nebude. pláču kvůli tomu večer pod dekou a oni se mi posmívají a je jim jedno, že mě trápí a já se trápím taky. bojím se moc toho vysvědčení, to bude nářez,ta rákoska je fakt děsná, to si možná týden nesednu.
nevím, co mám dělat, už teď mám jelita a píšu to vkleče.

Ještě jasnější? (So, 28. 7. 2012 - 08:07)

21.7.2012 21:13 -...24.7.2012 18:21 - helena

rákoska se dá koupit v sexshopech rattanová, bambusová. ale museli jsme ji namáčet, a když po výprasku za čtyřku dcera řekla, že manžela nenávidí, tak rákosku o dceru zlomil, proto se mu osvědčila tenká polyamidová tyčka o průměru 6,8 a 10mm a délce 1 metr, ta se zlomit nedá, je ideálně pružná a nadělá dceři taková jelita, že si někdy i týden nesedne a jen klečí. při výprasku je ohnutá v předklonu, a nejefektivnější je trefit se několikrát za sebou těsně pod zadek na stehna, já sice takovou sílu nemám, ale zřídit dceru dovedu taky, teď o prázdninách má tvrdý režim, jen se učí, a za každé neplnění povinností a úkolů je takový tanec, že se připo... za školu ji trestá manžel, ten má 190cm, je to atlet, posiluje s činkami, ten jí nadělá jelita jako párek. kázeň vyžadujeme a vynutíme si ji!

Už je to jasné? (So, 28. 7. 2012 - 08:07)

21.7.2012 21:13 - jitka

vážená paní Radano.
já měla na vysvědčení trojky, mladší ségra se nedostala na gymnázium a nepřeju vám ty výprasky, co dostáváme.doma nás připoutají k posilovací lavici, nemůžeme se ani hnout, jeto děsný, a pak nás otec švihá, řes záda to zkusil jen jednou, mamina ho ale zarazila, já nemohla 14 dní anizvednoutruce, nejhorší je to těsně pod půlky, po páru prudkých švihnutích nemůžete ani plakat, já dostala naposled 35 ran, jelita mám ještě teď a zadek i nohy mám pruhovaný a skoro fialový, nejdřív používal rákosku, ale na vánoce ji o mě zlomil a to tekla krev. za pětku ze zkoušení. teď dostáváme kabelem, to nepřeju nikomu, ten ještě i sjede a jste do krve. malá ségra dostala,když neudělala zkoušky na gympl tak, že omdlela, mamina pak tátovi moc hubovala, že to přehnal.
chvíli to šlo, ale za vysvědčení to byl děs, já dostávám jednou týdně tak, že se pokaždý bolestí připo..

xyz (So, 28. 7. 2012 - 08:07)

jarka:vaše mamina by...Michale, buď v klidu. Tyhle příspěvky sem píše jeden úchylák. Za chvíli se bude vydávat za rodiče a popisovat, jak mlátí dcery.

Michal (So, 28. 7. 2012 - 07:07)

jarka:vaše mamina by zasloužila vězení a pak aby jí tam taky vězni dávali do krve-jako sem zastánce výprasků i třeba na holou a to i u pubertálních dětí ale tohle mě příde moc-do toho křesla si se asi vymočila, že si nemohla jít na wc že?

jarka (So, 28. 7. 2012 - 07:07)

Já si také myslím, že...pane Filip,
to mě a ségru naši bijou prutem tak, že jsme pokaždý počůraný a často se pokakáme, to je šílená bolest, to nemůžu ani plakat a často popadám dech, jednou mě mamina sešvihala prutem přes kalhotky a když jsem to nevydržela a počůrala jsem jí křeslo, tak mi kalhotky stáhla a já potom dostala tak, že mi tekla krev. tak proto musíme kalhotky sundavat a dostáváme v předklonu, abysme nic nepočůraly.

Filip (Pá, 27. 7. 2012 - 21:07)

Já si také myslím, že výprask na holou už je minulostí, výprask přes spodní prádlo stačí. Když už u mého dvanáctiletého kluka mám přistoupit k výprask je to vařečkou přes trenýrky.

Kačka (Pá, 27. 7. 2012 - 19:07)

ivčo, buď ráda, že to...Jestli je to pravda, tak jak začne škola, tak to řekni své učitelce.

jitka (Pá, 27. 7. 2012 - 19:07)

Dobrý den mohu se zeptat ...ivčo, buď ráda, že to nevíš a ani to nechtěj poznat, já mám vyzkoušenou vařečku, pásek a teď i rákosku(umělou PVC).
vařečka štípe, zadeček jsem měla červenej, ale jelita nikdy, pásek byl už horší, ale jelita taky nedělal. teď od rákosky mívám děsný fialový jelita, často mi teče krev, hlavně za špatnou známku, to jsem bita, až se bolestí počůrávám. pak ležím jen na zádech, pár dní je to děsný, mívám horečku a hroznou zácpu, mamka mě pak ošetřuje, teď jsem bita hodně, vysvědčení bylo s trojkama, mamka mě chce dát ke své tetě,
otec by mě zabil

Kačka (Pá, 27. 7. 2012 - 19:07)

nahota je taky trest-ale...No Michale, já bych s ním na začátku spíše o tom promluvila, ale pak bych i přistoupila k výprasku, ale ne moc velkému no. Podle mě by se děti nahotou trestat neměly, protože pak z toho třeba mají různé mindráky. A co se týká trestání do 11-ti let - v takovém věku ještě pokračovat, protože některé děti si dnes nedají říct po dobrém, myslím, že by se mélo trestat do 18-ti let.

Bum (Pá, 27. 7. 2012 - 19:07)

Lucko, ono je dneska hodně...přestaň žvanit, huso

Kačka (Pá, 27. 7. 2012 - 19:07)

Dobrý den,
Je mi 10 let a...Lucko, ono je dneska hodně dětí bito kvůli hloupostem, nebo spíše lépe řečeno věcem, které se dají řešit i jiným způsobem. Záleží i na tom, proč maminku zlobíš, ale jestli je pravda, že děláš něco, co víš, že dělat nesmíš, tak ji dokážu zase pochopit, že ti dá na holý zadek, i když by tobě třeba stačilo dát rukou přes oblečení, ono to bolí taky a navíc budeš brzo v pubertě, takže už si nenecháš stáhnout kalhotky, ale na druhou stranu, máma to s tebou myslí dobře, prostě chce, aby sis uvědomila ty hranice, které jsi překročila. Není nutno tě (a nejen tebe) zbít až do jelit, stačí rukou do červeného pozadí i třeba přes oblečení. Jenže kvůli bití se na maminku nemůžeš zlobit a uvidíš, že v dospělosti jí za to budeš jednou vděčná, že tě nenechala dělat, co jsi sama chtěla, ale vědělas, žes to dělat tenkrát nesměla!

Michal (Pá, 27. 7. 2012 - 19:07)

nahota je taky trest-ale pravda že asi patří do soukromí, ale ponížení je taky druh trestání přeci-že jako když je bolest umocněná ponížením je to účinější. třeba když dítěti napřed domlouváte když to nepomůže další stupen je třeba pohrození výpraskem pak další stupen zas je výprask přes oblečení rukou když to nepomůže můžete vzít třeba vařečku, pak když to nepomůže výprask přes spodní prádlo a pak už je výprask na holou vždy to může bejt napřed bez nástroje pak s nástrojem-jenže když třeba selže tohle vše a dítě stále zlobí tak co pak? Pak jedině už pomůže výprask před světkama-asi by neměl bejt na holou ale když třeba ohneš 12kletého před akmarádma nebo dokonce holkama nemusíš mu dát na holou třeba stačí přes kalhoty nebo slipy. kačko já nejsem úchyl jak píše michal 2 ale prostě mám jen jinej názor on říká že výprask patří dětem do 11let max a co jako se staršíma? tytyty pepíčku to se nedělá koukat holkám pod sukně nebo kouřit ve škole na záchodě-to z tebe takovej 12-13letej smrad bude mít jen srandu o to jde. A promlouvání do duše že se to nedělá je púodle mě zbytečný když to pubertální dítě dobře ví samo. jak si psala na učitelku že bys netresatla výpraskem za zůlodějnu a šikanu- tak se tě může stát že až bude synovi tvému případnému 20let tak ho budeš chodit navštěvovat do věznice kde si bude odpykávat trest za drobné krádeže protože ho nikdo v dětství včas nezastavil a šikana ta je taky špatná může mít obět trvalé následky psychické nebo třeba spáchá sebevraždu-jako když někdo vezme propisku spolužákovi tak to lze vyřešit domluvou nebo když někdo trošku zašikanuje to asi dělá skoro každej ale nesmí to bejt sistematické šikanování každej den a mít radost že obět se už třese kdykoliv si poblíž
-------------------------------------
Nikdo nemusí mít strach že někohu ublížím já respektuju že cizí děti si musí potrestat rodiče když je tak chtěj potrestat. michal 2 jen nemá co dělat a vystupuje jako ochránce- žijeme už skoro 23let v demokracii a každej si může říct na dikusi co chce- já žádnej zákon neporušuju-klasické výprasky u nás totiž zakázaný nejsou-špatný by bylo třeba dítě nahé ošahávat, pokoušet se s ním mít sex onanovat před ním nebo nutit aby onanovalo samo nebo taky ho nahé fotit

Kačka (Pá, 27. 7. 2012 - 18:07)

Nejlepší na sadismus je...To ano, rákoska se do 21. století nehodí!!!

Kačka (Pá, 27. 7. 2012 - 17:07)

Pro Michala: Podle mě patří nahota do soukromí. Pak je dítě ponížené. A to už není trest, jak se úchylové mýlí.

rákoska (Pá, 27. 7. 2012 - 15:07)

Dobrý den mohu se zeptat ...určitě je učinější rákoska.

Zdeněk (Pá, 27. 7. 2012 - 14:07)

Dobrý den mohu se zeptat ...Myslím,že proutek je horší ale když jsem byl bit tak jsem na to nemyslel.Nejvíce jsem se bál řemenu,to kdyř jsem klečel na posteli s vystrčeným zadkem a slyšel jeho cinkání tak jsem strašně pištěl dřive než jsem dostal první ránu.

PEPA (Čt, 26. 7. 2012 - 23:07)

Ahoj, jmenuji se Lukáš, je...Ahoj já dostával do 25 let než jsem dokončil vysokou to byl brutus musel jsem přijít do tátovi pracovny vždy nahý s vařečkou kleknout si na zem mezi kolana jsem dostal asi 30ti centákový polénko onout se a už to pleskalo na každou půlku z leva do prava,ve 14ti jsem si pro výprask přišel v trenkách jelikož jsem se styděl za ochlupení řekl co to má znamanat já na to táto já se stydím on do naha já na to aale až jsi kleknu on no jak chceš chlapče klekl jsem si rozkročmo on mi stáhl trenky a začal výprask po první ráně jsem pochopil že nejde o vařečku ale řemen prosiljsem o konec on opravdu přestal a řekl ode denška uř jenom nahý a s řemenem v ruce a tak to pokračovalo do mích 25let

Reklama

Přidat komentář