Reklama

Výprask vařečkou

... (Ne, 17. 2. 2013 - 19:02)

A ti ti je jedenáct a si...to se povedlo,i jsem se zasmála :-)

@zavinac@ (Ne, 17. 2. 2013 - 15:02)

magor honí...tys tu chyběl

@zavinac@ (Ne, 17. 2. 2013 - 15:02)

magor honí...tys tu chyběl

@zavinac@ (Ne, 17. 2. 2013 - 08:02)

je mi 11let a když něco... A ti ti je jedenáct a si vzhůru před půl 4 ráno- zvláštní?

andy (Ne, 17. 2. 2013 - 03:02)

je mi 11let a když něco provedu tak vždy dostanu na holou od mamky, vždycky si mne ohne přes koleno a začne mne vyplácet but vařečou a vlétě spíš prutem.

Hanka (Pá, 15. 2. 2013 - 09:02)

Omlouvám se ,že píši až dnes.Mně bylo 10 a kamaradce Lucii11let.Bráška výprask nedostal jen my.Nebyl to jediný výprask co kvůli bráškovi dostala.Když se jednou bráška pokakal tak jí ráno mamka zmlátila vařečkou a Lucka po cestě pobrekávala.

Hanka (Pá, 15. 2. 2013 - 09:02)

Omlouvám se ,že píši až dnes.Mně bylo 10 a kamaradce Lucii11let.Bráška výprask nedostal jen my.Nebyl to jediný výprask co kvůli bráškovi dostala.Když se jednou bráška pokakal tak jí ráno mamka zmlátila vařečkou a Lucka po cestě pobrekávala.

xyz (Čt, 14. 2. 2013 - 07:02)

hanko docela by mě zajímalo...zalez Michale. Už jsi to řekl rodičům, co sem píšeš?

Kušuj dobytku (Čt, 14. 2. 2013 - 07:02)

čau hanko,
ty se máš,...A jéje, další úchylnej dobytek tady mastí čůráka nad psaním sado maso povídek a jak barvitě líčí krvavý jelita, chlívák úchylnej.

jarka (St, 13. 2. 2013 - 15:02)

Jednou jsem s kamarádkou...čau hanko,
ty se máš, závidím ti, žes dostala prvně a naposled, to já a má o dva roky starší ségra dostáváme úplně pravidelně v pátek, za školu a za hříchy doma, nevlastní otec nám je sečítá a pátek je pro nás pokaždé ten nejhorší den, poprava, nenávidíme pátky, to pláčeme už cestou ze školy, spolužačky se radují, jdou se projít, a nás doma otec seřeže plastovou tyčkou z květinářství, že pak pláčeme až do večera, mamka u nás sedí a celé soboty a neděle se musíme doma učit, nesmíme ven nikam, neznáme žádný výlet, kino, koupání, projet se na kole, máme jelita po zadku a po stehnech, že by ani nešlo sedět. teď za vysvědčení byl nářez takový, až ségře tekla krev a pak se jí udělalo mdlo. mamka prvně na otce opravdu křičela, že to půjde do školy nahlásit, jenom za tři dvojky v druháku na gymplu. naši jsou oba doktoři, všude uznávaný, nám by proti nim nevěřil nikdo, ségra do školy ani nešla, mamka ji omluvila, já ve škole nemohla po pátečním bití pořádně ani sedět, byla jsem ke všemu navíc zkoušená a dostala jsem trojku, večer byl od táty další nářez, ale mamka uslyšela zespoda můj nářek, vletěla dolů a otce zastavila, když viděla ty jelita, zhrozila se a řekla, že takhle do školy opravdu nemůžu, tak jsem taky doma a mamka nám dává obklady.

@zavinac@ (St, 13. 2. 2013 - 15:02)

Jednou jsem s kamarádkou...hanko docela by mě zajímalo kolik bylo tobě a kaamrádce a kolik bráškovi, asi byl hodně malý. Ale upřímně měl podle mě dostat přiměřeně věku i malej bráška, pokud nebyl opravdu malej asi měl vědět že když je někým hlídanej, tak nesmí využívat, že na něj ditičnej nedává pozor a neměl by se vzdalovat. Pokud mu bylo víc než 5 měl dostat taky podle mě-samozdřejmně že ne tak moc jako vy ale trest by taky zasloužil
Já už dříve na jedné dikusy čet že pětilétá utekla ze skupiny dětí na procházce přes silnici k výloze hraček a pak se ztratila a dostala za to na holou že utekla a to jí bylo 5. Ono se s výpraskama už musí začínat brzo aby dítě bylo vychovaný, já si klidně myslím že i 5letý třeba může dostat vařečkou na holou když se počet ran a síla přizpůsobí věku třeba i deset ran když sou mírné

Hanka (St, 13. 2. 2013 - 10:02)

Jednou jsem s kamarádkou hlídala jejího mladšího brášku.Byly jsme se s ním projít a potom jsme šly na hřistě. Celou dobu si hrál a my s kámoškou seděly na lavičce a povídaly,pořád jsme brášku sledovaly.Mezi tím jsme pozdravily kamarádku ze třídy.Najednou brácha nikde.Běhaly jsme vyptávaly se ale brácha nikde.Kamarádka chtěla jít s pláčem na policii ale měla jsem nápad jít nejdříve domů ale přiznám se ,že jsem nedoufala jsem že bude doma.Když jme přichacházely uslyšely jsme hlas bráchy a tak jsme si oddechly.Alespoń,že se nu nic nestalo,někdo ho přivedl domů.Přestože to dobře dopadlo následoval výslech proč musela brášku přivést sousedkaa.Hlas tatínka byl přísný a my strachem ani nedutaly.Po chvilce tatínek odepnul pásek,řekl že zasloužíme obě.Vyděsila jsem se,u našich bych neměla zastání i když mně nebily tak by proti tomu nic nenamítali.Potom odvedl Hanku do koupelny po chvilce se z koupeny ozvala rána jako výstřel a hned další a do toho jsem slyšela hančin plač,rány řemenem byly slyšet po celém bytě.Po chvilce vyšla Hanka z koupelny držela si ztažené kalhoty a druhou rukou si hladila zadek a přitom brečela.A ty se těš doma s vašima si promluvím.Když jsem přišla domů zeptali se mně naši čím dostala Hanka výprask věděli všechno.Vzdychla jsem a řekla řemenem.Tak pojd´tata už ho měl připraveny v pokoji a mně čekalo to co Hanku.Druhý den jsme měly pěkný jelita.Poprvé a naposledy jsem dostala řemenem.

Na věnečku (Út, 12. 2. 2013 - 10:02)

Na věnečku jsme trochu víc slavili a spolužačka to přehnala takovým způsobem, že jsme se oní začali bát.Nevěděli jsme co s ní a pak jedna kamarádka zavolala jejímu taťkovi. Ten byl na místě do 10 minut, pěkně nasranej. řekl jí,aby si vzala bundu a šla s ním. Sice byla schopná chůze ale nechtělo se jí. Já jsem jí vzal ještě nějáký věci co měla v šatně a šel za ní.Taťka jí táhl za ruku ale ne k autu. Za kulturákem jí ohnul vzal pásek začal jí řezat takovým způsobem,až jsem se lekl. Mě řekl-jen se podívej,jak to dopadá-a pokračoval.Bil jí přes dlouhé šaty,spodničku i bundu. Holka řvala a brečela ale jeho to rozuřilo ještě víc že přitlačil. To byly rány do těch šatů, bylo to slyšet po celém sídlišti. Pak jí celou ubrečenou vzal do auta a odjeli.

Zdeněk (Út, 12. 2. 2013 - 08:02)

určitě jsem zas někdo...Jednou u známých jsem viděl výprask to mi bylo asi tak osm a té holce bylo asi tak šest let.Pořad se vztekala,tak jí její táta sešvihal prutem.Horší výprask jsem zažil sám,asi tak ve čtvrté třídě jsem dostal před paní učitekou a její dcerou,která v té době byla dospívající slečna.Dostal jsem řemenem na holý zadek.Holka se mi nesmála ale spíš se přimlouvala za konec výprasku.Dostal jsem tehdy ale stejně hodně.Když všichni odešli z pokoje tak se mnou zůstala a utěšovala mně. V té chvíli mi to ani nadošlo,že jsem dostal výprask před holkou.Teprve druhý den ,když jsem jí potkal jsem se styděl.

Jdi do prdele s (Ne, 10. 2. 2013 - 07:02)

Poukaz na nákup do Teska...Neřáde!

Čoboláku kušuj (Ne, 10. 2. 2013 - 07:02)

"volam sa Laco Repáň...Táhni na slovač a nezasírej naše diskuse!

Kdo je Ritné ry (So, 9. 2. 2013 - 23:02)

Ako to chodi v Amerike
dobre to tu je no volakedy naozaj cudne.dojdeme na union square a tam je taky maly park sadnem si na lavicku a ty dve pandravy isli do krama pre rebrik piva.plechovky spojene takou umelou hmotou.sedim a vedla mna si sadlo akesi dievca a cosi cita a naraz som sa riadne usral riadna bomba.tato pica sa zlakla pustela akysi casopis na zem a uskocela a vytiahla mobil a vola krava.hadam ani nie minuta a prisli polisi na aute s majakom zastaveli a ku me a cosi na mna.som tym kokotom nerozumel no vidim ako idu ty dvaja s pivom zpat a vravi co sa tu robi.vravim neviem som sa tu usral a prisli polisi s majakom na streche.
tak ten moj otrok sa polisov pyta co sa tu robi a polisi vravia ze tato slecna ich zavolala ze akysi chlap na nu robi obscene veci.vravim povedz tym debilom ze som sa len usral a tato pica skrikla od strachu hadam si nohavicky osrala od strachu a volala ich hadam sa zlakla mojej bomby z riti a idu sem s majakom ako ked sa union cele ruti.k temu polisi vravia co tu chlasceme alkoholicke napoje na verejnosti ze sa to nesmie.vravim povedz temu hovadu ze to je len pivo a k temu zavrete plechovky z krama sto metrov odtial.no dopadlo tak ze tridsat dolarov pokuta.vravim chalanov dajte im to nech idu do pice co sa tu budeme s tymi nypd wermachtakmi otravovat.potom isli prec a v kludu zme piva vypili sral som bomby pritem zasa a dobre.
slecna tam celu dobu stala s tymi polismi a vyzerala ze sa boji.neviem co to bolo za picu ked sa zlakne ked sa useres.napokon ked nam dali pokutu a odchadzali utekala v topankach na ihlach cez park kamsi prec.vyzerala normalne no tu moc normalny ludia nie su.setko riadne vymlete.no toto som nevidel.hadam si myslela ze som po nej strelil z kanona.
este jej vravim po slovensky ked nas ty polisi vypocuvali cuchaj svina vonu z riti mas to zadarmo.som vravel chalanom povedzte tym esesakom ze nie zme akysi houmlesaci z bronxa sak mam zlate rolexy z diamantami na pazure a vidia hadry riadne mame z piatej avenue a tuto nas budu jebat ze sa useres a akasi lacna pica sa z teho ochcije od strachu a my tu budeme napokon potajmu pivo pit kdesi pod lavickou ci co je toto za ameriku osratu.keby toto ten ich lincoln videl by ich setkych postrielal za takuto demokraciu.a ten polis vravi ze ak budeme drzi na nich nas sbalia.mozno sa v parku riadne useres a na guantanamo skoncis

Kdo je Ritné ry (So, 9. 2. 2013 - 23:02)

"volam sa Laco Repáň som od Ziliny a som riadny ritny rypac a riadny jebak.kokota mam velkeho ako kyj.a rypem riadne chalanom riti vyrypavam zrypavam riadne ritne diery a riadna jebacka kokotom do riti.robim aj specialne potieracky hlavy kokota aj ritnej diery palivou zmesou.budes revat a kopytami slahat naokolo seba ako besny setko kopytami roztrieskas naokolo seba.aj napchavam rit silonkami vytrhnem ich prudko z tvojej zovretej riti budes revat ako tur a striekat si pritem az do ksichta ty sviniar osraty z kurvy vytlaceny.aj ritny buchar mam jebe riadne ritne vrtaky a ritne gule ritne pchadla pcham chalanom do riti.aj riadne jebem do riti mam velkeho kokota riadny kyj poldecaka mrtky pustam.novych otrokov zkusam bielym ritnym rydlom ci mas cistu rit.das gate dolu predklonis sa vrazim ti rydlo do riti a krutim aj pacim s tym a vytiahnem a pozrem ci na nom nie je ritny material.ak hej dostanes eletrickym bicom cez vreco a kokota a budes revat a utekat domov"

Malcher (So, 9. 2. 2013 - 23:02)

Poukaz na nákup do Teska zdarma! Ahoj, jsem na mateřské dovolené a používám http://www.kupi.cz/?u=4slx7 Šetřím, sbírám body (přibývají docela rychle) a za odměnu dostanu poukázky na nákup do obchodů. Můžete si zadat hlídání Vámi vybraného zboží ve slevě a potom na něj být upozorněni. Vhodný přivýdělek pro maminky na mateřské, studenty a nezaměstnané. Poukazy už několikrát došly - doporučeně poštou do 5 dnů od zažádání. Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz http://www.kupi.cz/?u=4slx7

Kuš babo (So, 9. 2. 2013 - 23:02)

...!

Reklama

Přidat komentář