Reklama

Výprask vařečkou

na holou,prosim (Út, 4. 8. 2015 - 09:08)

Nenasel bych zde slecnu, zenu z Prahy nebo okoli,ktera by me splnila sen a naplacala na holou do pekne cervene.... barvy?
rad nabidnu i odmenu kolen 500.kc.Dekuji
Muj [email protected]

výprask na zade (Pá, 24. 7. 2015 - 08:07)

DOSTÁVALA SI TAKÉ NA ZADEK A CHCEŠ SE NEZAVAZNĚ NĚKDE SEJÍT A POPOVÍDAT SI TŘEBA JEN TAK NA HODINKU.SEDLI BYCHOM SI TŘEBA V NĚJAKÉ KAVÁRNIČCE.Šlo by jen o jedno setkání o popovídání.

z62 (Pá, 24. 7. 2015 - 08:07)

po přečtení některých příspěvků jsem se rozhodl ,že také přispěji svýmvzpmínkami na výprasky,které jsem dostával.Nejčastěji to bylo řemenem poznal jsem i vařečku i proutek.V Mém dětství bylo skoro přirozené dostal výprask skoro každý ale styděli jsme se o tom vyprávět.Tí co mají sourozence tak se tolik nestyděli.Pro mně byl nejputupnější výprask když jsem umazal šaty sousedovic holce a ten výprask jsem absolvoval před ní strašně jsem se styděl a nechtěl jsem víc než výpraku jsem se bál té ostudy po dlouhém diskuzy jsem zadek vystrčila začal výprask.Při výprasku i přes můj křik uslyšela jak jsem si prdnul.Když to vyprávěla tak jsem se styděl.Většinu výprasků jsem dostával v soukromí.S Mamkou jsme šli do kuchyně vybral jsem si vařečku mamka si sedla na židli já si lehl na klín zadkem nahoru stáhla mi kalhoty a dostal vařečkou výprask.Dnes už holky ani kluci nevědí co je výprask.

jana (St, 22. 7. 2015 - 07:07)

Ja ked som bola mala tak mi otec hovoril aby som neliezla na drevo ze spadne a ja som tam isla a spadla len som si rozbila koleno,oco Mi neskor tak narezal na holu rit s remenom ze som v zivote tam nevyliezla zadok ma palil 3 dni

Jana2 (Ne, 5. 7. 2015 - 16:07)

Proč z toho děláte takové...Zdeňku, nejde o to, že ti kluci viděli holý zadek té holky, to jim nijak neublížilo a určitě to pro ně nebylo nic nepříjemného. Horší to bylo pro tu holku, která tu holou prcinu musela nedobrovolně vystavit.

Zdeněk (Ne, 5. 7. 2015 - 12:07)

Sdílím též názor, když...Proč z toho děláte takové drama, no tak kluci viděli holý dívčí zadek, no a. Dnes na internetu mohou vidět takových zadků milióny a taky to nikdo neřeší.

Jana2 (Ne, 5. 7. 2015 - 12:07)

Ano, Petro, tak to je. Já...Sdílím též názor, když výprask, tak jedině v soukromí. Ale taky se mi podobná věc stala. U nás v bytovce bydlelo více dětí podobného věku. Ale i starší. Když mi bylo asi 8 jedna starší holka mě schválně strčila z takového svážku a měla z toho děsnou srandu. Já jsem si děsně podřela kolena. Šla jsem s brekem domů a vyklopila jsem, co se mi stalo. Načež po ošetření kolen jsme s mámu zašly za její mámou. Ta se děsně rozčílila, vzala z kuchyně vařečku a společně jsme šly ven. Tam svou dceru odchytila, sedla si na lavičku a prý" "jen ať všichni vidí, jak se takový výprask dělá a přehla ji přes kolena. Samozřejmě děti co byly kolem přilítly, a velice rádi se podívaly. Já jsem taky neodolala. Její matka jí ale stáhla tepláky i kalhotky a dala jí na holou. A to přesto že tym byli i kluci,, kteří zasmozřejmě se zájmem a otevřenou pusou na její třesoucí se zadek zírali a strkali se mezi sebou, aby měli lepší výhled. Tak nevím, tenkrát jsem cítila zadostiučinění, ta holka si to zasloužila, dnes ovšem nevím, zda to bylo úplně dobře. Hlavně že se dívali i kluci.

Katka (Ne, 5. 7. 2015 - 12:07)

Mě by to ani...Ano, Petro, tak to je. Já sdílím tentýž názor. Ale jsou tací, kteří právě věří, že výprask bude mít větší účinek, když k tomu bude ještě ostuda. Takže rádi k tomu někoho zavolají, aby se díval. Já taková nejsem a ani u nás se to takto nepraktikovalo. Ale třeba u mé kamarádky ano, klidně dostala na holou a její brácha se na to díval a naopak a jednou jsem byla u nich na návštěvě, hráli jsme tenis a kamarádka rozbila okno. Dostala na holou a její matka vůbec neřešila, že tam jsem.

Petra (Ne, 5. 7. 2015 - 09:07)

Mě by to ani nenapadlo,někoho volat,aby se podíval,jak syn dostane na zadek.Ano,to už úchylné je.

Jana (Ne, 5. 7. 2015 - 09:07)

No mně to úchylný...No ono Markéto záleží, kdo a jak ty výprasky dává a jestli v soukromí nebo před diváky. Výprask na holou od matky v soukromí jsem nebrala jako úchylný. Ale když jsem v 14 dostala na holou a máma schválně zavolala bratrance, že se může dívat, tak to si myslím, že to až úchylné bylo. Naštěstí se to stalo jen jednou.

Markéta (So, 4. 7. 2015 - 20:07)

Mě to přijde spíš...No mně to úchylný nepřipadá, se ségrou jsme jsme dostávaly výprasky asi od 10 let až maturity a obě jsme to považovaly za normální. Já jsem se na to vždy dívala tak, že když něco provedu tak za to musím být potrestaná. A u nás se holt trestalo výpraskama na holou, v jiných rodinách třeba jinak.

Renata (Čt, 2. 7. 2015 - 16:07)

Tak mám přečtené učitelka dějepisu.Je to napsané moc hezky.

Radek (Čt, 2. 7. 2015 - 16:07)

Právě záleží,do jaké...Antitalent na počítače? Tak jsem to poslal rovnou do mailu, 2 povídky. Učitelka dějepisu je tak asi to, co preferuji, ta druhá je drsnější. Odpověz když tak mailem, ať to tu nezasekáme příspěvky mimo téma.
No, ono to je taky o tom, že ženy jsou stydlivé, to za prvé a za druhé, a to hlavně, rozhodně do takové akce nepůjdou s každým. Ono to zas tak výjimečné není, těch lidí, co to preferuje je dost. A za další, některé ženy a těch není málo, se nechá za peníze seřezat třeba rákoskou a to dost brutálně, vysoce nad můj vkus. Drsné jsou třeba maďarské Mood nebo české Lupus Pictures. Kdyby se jim to alespoň trochu nelíbilo, nedělaly by to

Renata (Čt, 2. 7. 2015 - 16:07)

To je tedy fakt a ani na...Právě záleží,do jaké míry,tu tvojí ještě neznám.Ano,tohle mě vůbec nic neříká.Jestli můžeš,pošli mi ty povídky na email: [email protected],já jsem antitalent na počítače.Jinak,pokud by se to ženě líbilo,pak proč by neměla mít odvahu realizovat,týrání,velké ubližování to není.Ale jasně,vyjímečné to je.

Radek (Čt, 2. 7. 2015 - 15:07)

Jasné,že taková partnerka...To je tedy fakt a ani na seznamkách to není jednoduché. Mě se to zatím nepodařilo. Já si myslím, že není úplně málo žen, kterým se to líbí, ale mnohé to nemají odvahu realizovat. Jinak budu rád, když si přečteš ty povídky. Asi nejvíc se mým preferencím blíží ta Učitelka dějepisu. Docela mě totiž zajímá názor ženy, která takové věci nepreferuje.

Renata (Čt, 2. 7. 2015 - 15:07)

Jasné,že taková partnerka se jen stěží hledá,chce to opravdu vyloženě seznamku,kde lidé mají nějaké takové menší úchylky.Na ulici bys takovou asi nepotkal,to by byla velká náhoda.Ale je to asi v mezích,pak se to dá tolerovat jako předehra.

Renata (Čt, 2. 7. 2015 - 15:07)

Jasné,že taková partnerka se jen stěží hledá,chce to opravdu vyloženě seznamku,kde lidé mají nějaké takové menší úchylky.Na ulici bys takovou asi nepotkal,to by byla velká náhoda.Ale je to asi v mezích,pak se to dá tolerovat jako předehra.

Radek (Čt, 2. 7. 2015 - 15:07)

Jak píšeš,můžeš si...No, ono to je trochu z nouze. Samozřejmě realita je realita, i když to třeba nemůže být tak dokonalé jako v povídce. Ale když realita není, tak co se dá dělat, že.

Renata (Čt, 2. 7. 2015 - 15:07)

Jak píšeš,můžeš si vymyslet co chceš a nepotřebuješ protějšek-jenže to by zase někomu nestačilo.To jsou scénáře,i nepravdivé,nerealistické,ale pokud to tobě samotnému stačí.Jinak se na to později podívám.

Radek (Čt, 2. 7. 2015 - 14:07)

Radku,můžu vědět,na jaké...U nás je nejlepší Aryonův spankingový deník. A přispívám tam i nějakýma povídkama, pod pseudonymem. Tím neříkám, že vše, co tam je, se mi líbí. Těch povídek jsem už napsal asi 50. Ono to je možná lepší než realita, jedna taková moje povídka je třeba tyto: http://aryonstory.blogspot.cz/search/label/Roman
Psát povídky má výhodu v tom, že si tam člověk může vymyslet co chce a nepotřebuje k tomu protějšek.

Reklama

Přidat komentář