Reklama

jak dostat chlapa do postele?

ttt (Út, 3. 1. 2012 - 22:01)

No víš, já právě chodím...Tak ulov yardu. Ten na to čeká:-DDD

znudena (Út, 3. 1. 2012 - 22:01)

:-)
Nevěřim!
Co bys na...No víš, já právě chodím s tím malinko namachrovanym typem a už mě prostě nudí:(, ale tim to nebude, unavuje mě to, že mě muj kluk dusí, kamkoli jdu, potřebuje to vědět, nikdy jsem ještě neměla kluka, ktereho bych dostala já, je sice super, že ten podnět nemusí jít ode mě, ale už nechci byt jen ta ,,lovená´´:D, chci si to vyzkoušet a uspět

Yarda (Út, 3. 1. 2012 - 21:01)

Ještě pro upřesnění. Když říkám "ňouma", neznamená to, že si to o sobě myslím, ale že vím (a chápu), že si to omě myslí většina holek. Jenže jak to je, se pozná, až když dojde na lámání chleba - a to většinou nedojde.

Yarda (Út, 3. 1. 2012 - 21:01)

no to on je prave taky...:-)
Nevěřim!
Co bys na něm měla?
Ale protestuju proti generalizaci, že ňoumové to neumějí. Jak kerej. Mne například je někdy třeba i trochu krotit :-).

Ňoumové (Út, 3. 1. 2012 - 18:01)

no to on je prave taky...to většinou neumějí, tak se na něj vykvajzni :-) O nic nepřijdeš! To neňoumové, kteří po tobě neúprosně jdou a jde jim o to, ulovit a věří si, už za TO stojí. Fakt.

znudena (Út, 3. 1. 2012 - 18:01)

Záleží na třech...no to on je prave taky nouma:D

Yarda (Út, 3. 1. 2012 - 16:01)

Chci kamaráda svého...Záleží na třech věcech:

1. jak moc se mu líbíš
2. jak moc dobří kamarádi to jsou
3. jak moc velkej je to prevít.

Vzhledem k tomu, že tě sexuálně přitahuje, tak to asi prevít bude, takže pokud se mu líbíš, prostě mu rozepni poklopec a jdi na věc!
Ale jestli pro něj nejsi zas taková hvězda, může se stát, že tě odmítne a ještě tě práskne, čímž posílí svůj kredit v očích legitimního samce :-). Páč je to prevít.
Anebo, když to vezmeme obráceně: například já bych to asi kamarádovi neudělal a neprásknul bych tě. Protože jsem čestnej člověk. Jenomže právě proto nikdy takovou nabídku nedostanu - jsem "ňouma".
Takže mnoho štěstí a příjemné dovádění!

znudena (Út, 3. 1. 2012 - 15:01)

Chci kamaráda svého přítele, nevím, jestli je to tím, že se s tím svým nudím, nebo jsem do toho kamaráda fakt zamilovaná, ale chci ho. Kolikrát mi řekl, že se mu líbím, že by byl hrozně rád, kdyby se mnou mohl chodit, ale co když jeden z těch hodných kluků co nepodrazí kamaráda? Jsou vůbec takoví kluci? Mám se mu přiznat?

Slizskýhnus (Út, 3. 1. 2012 - 15:01)

Co bys z toho měla? No přece anál nebo orál ;)

Alena (Út, 3. 1. 2012 - 10:01)

Tak to je teda rada. To bych mu ten anál nebo orál musela poskytnout. Co bych z toho měla?

xxx (Po, 2. 1. 2012 - 16:01)

Chalpa do postele dostanete spolehlivě nabídkou toho druhu sexu, který od většiny žen tak snadno nedostane: anál, orál, SM. I normálního chlapa láká zkusit něco tvrdšího.

carlos (Po, 2. 1. 2012 - 10:01)

Není problémem dostat chlapa do postele jako spíše ho v ní dlouhodobě udržet pořád stejně aktivního..

Jana V (Po, 2. 1. 2012 - 03:01)

Prostě mu nabídnout a dát najevo, že má kundička je mu k dispozici. Normální mužský neodolá a má ho hned nahoře....

Honza (Ne, 1. 1. 2012 - 22:01)

jak dostat chlapa do postele...Jano, ale zakladatelka tohoto tématu tady původně řešila, jak dostat do postele člověka, který není její manžel nebo přítel. Víš?

Jana (Ne, 1. 1. 2012 - 20:01)

jak dostat chlapa do postele je velice jednoduché.Obléknu si kalhotky které jsou průhledné a několikrát se projdu po bytě.Sex zaručen.

John (Út, 27. 12. 2011 - 18:12)

To znám :-/.
Jakýho...Ale kdepak, Yardo!

To jsou ty supervýhodný nabídky na ulici, na benzínce, v supermarketech a já nevim kde všude vod všelijakejch votravů (i rodu ženskýho), kerejm se člověk nemá šanci vyhnout, protože jsou všude, kde je hodně lidí (na pustym vostrově by to nemělo smysl), a samozřejmě po tobě chtěj peníze (co jinýho?), ale snažej se tě přesvědčit, že i když ty prachy dáváš ty jim, a ne voni tobě, tak se ti to přesto vyplatí jim ty prachy dát, protože nedat jim je by byla tvoje životní tragédie...

Znáš to taky, ne? No a tohle jsem právě včera myslel - že mezi těmahle votravama jsou i pěkný holky, kerý mi ale fakt daj jenom tydle nabídky, a nikdy ne nabídku na sex.

Yarda (Út, 27. 12. 2011 - 10:12)

Yardo, já dostávám celej...To znám :-/.
Jakýho jinýho druhu? Něco jako "nechceš mne živit a poslouchat ?"

John (Po, 26. 12. 2011 - 21:12)

To se pan doktor má...
Já...Yardo, já dostávám celej život nabídky jedině vod vyloženě nepřekonatelně vošklivejch holek...

Asi před třema rokama jsem byl na Sly v kvartýru u jednoho kluka vode mě z práce, a von mě pak zatáh k sousedům, s kerejma kámoší - kluk s holkou, rozuměj přítel s přítelkyní, vo pár let starší než já. No a ta holka měla každopádně přes metrák, takže to samo vo sobě z ní dělalo vyloženě nepřekonatelně vošklivou pizdu. A jelikož byla eště navíc vylitá, tak to byl další krok k tomu, že po mně šla jak vosy po medu i v přítomnost toho jejího starýho...
Hnus!!! Vopravdu na poblití - nikomu to nepřeju. Tomu jejímu starýmu jsem se v duchu samozřejmě divil...

Nakonec je možný, že tydle nádhery mě právě taky považujou za vyloženě nepřekonatelně vošklivýho, tak si třeba myslej, že když vrána k vráně sedá a rovnej rovnýho si hledá, tak by u mě mohly uspět... No ale tu radost jim neudělám, aby uspěly...

Fakt ale nevim, čim je přitahuju.

Každopádně mě to ale dycky nasere. Dycky si řeknu: "Proč furt jenom ty hnusný???!!!"

Abych nezapomněl - dostávám nabídky i vod těch vo něco hezčích a děje se to většinou na uplně jinejch místech; jenže to jsou nabídky uplně jinýho druhu...

Láďa (Po, 26. 12. 2011 - 00:12)

Ja sem sokojenej kdyz je to aspon 4krat tydne a z toho v jednom dni i dvakrat

petra (Ne, 25. 12. 2011 - 22:12)

mě to stačí 3x týdně a jsem spolkojená

Reklama

Přidat komentář