Reklama

Lidé na vozíku a sex.

BÁRA (St, 30. 1. 2008 - 17:01)

Ahoj,mám kamaráda také na vozíku,s přítelkyní se milují dost často,ale on nikdy nedosáhne orgasmu,erekci má třeba dvě hodiny v kuse ale nic z toho a to ani při orálním sexu.Jsou z toho oba dost nešťastní,máte někdo podobný problém?

Danka (St, 30. 1. 2008 - 15:01)

Čerstvý, už je to několik let, takže všechno přebolelo. Žili jsme spolu nějaký čas, ale jak to v životě bývá, rozešli jsme se. Našel si jinou, víš? Byl přes své postižení opravdu přitažlivý chlap a paradoxně mu to na fyzické přitažlivosti spíš přidávalo, než ubíralo. A milování s ním bylo nezapomenutelné z mnoha důvodů. Takže tak.

čerstvý (St, 30. 1. 2008 - 10:01)

Ahoj Danko,skusím to proštudovat,zatím není dost času ale určitě se tam něco dozvím.Taky mě připadá že jsi citliví člověk,mužu se zeptat i já? Doufám že to nebolí!Píšeš že ten tvůj přítel byl super,co se vám stalo.Jestli jsem moc osobní tak to přejdi.Ať nezapomenu,mi si to užili,je to čímdal víc krásnější,jsme oba víc a víc vnímavější.Těško se na to hledají slova ale je to krásný:-}

Danka (St, 30. 1. 2008 - 10:01)

Ahoj Pepo, ne já nejsem vozíčkář, ale měla jsem přítele na vozíku. Byl super. Obdivovala jsem, jak dokázal svůj hadicap zvládnout. Prostě tu situaci vzal jako příležitost dokázat sám sobě i svému okolí, že je dobrý. A ono mu to vyšlo po všech stránkách.
Čerstvý - to je ta adresa, je možné se tam i zeptat na různé problémy, které tě trápí nebo zajímají. Milan radí radí fundovaně i citlivě. Mám to z vlastní zkušenosti. Ostatně viz moji informaci výše :-))

Josef (St, 30. 1. 2008 - 08:01)

Ahoj Dano, včera nic moc. Musím se polepšit a více trénovat. Můžu se zeptat ? Ty jsi taky vozíčkář, že to jako dost dokážeš pochopit. Ahoj.

čerstvý (Út, 29. 1. 2008 - 19:01)

Ahoj všem,už sem to přečetl no možná spíš proletěl,našel sem tam-http://www.eroticcity.cz/cz/novinky.php?id=66
pročtu to třeba se něco nového dozvím.Janu taky nekomentuju,patrně to z nikým ještě nezažila,myslím tak že si to užila i ona a ne jenom on.tak ju chudáka nechte,je jen neščastná.Mějte se všichni krásně.

Danka (Út, 29. 1. 2008 - 17:01)

Jo, Pepo, já vím, ale nedalo mi to. K hrubosti a sprosťáctví by člověk neměl být lhostejný ani na netu. Ostatně tady to jde lépe, než v reálu :-)).
Měj se, pokud možno, i dnes eroticky!

Josef (Út, 29. 1. 2008 - 16:01)

Dano já jsem si to přečet a povídám si, na to nemá cenu reagovat.

Danka (Út, 29. 1. 2008 - 10:01)

To Jana: mohu tě z vlastní zkušenosti ujistit, že sex je vždycky úžasný, když jej mají milující se. Takže milování dvou vozíčkářů, pokud splní tuhle podmínku, je určitě skvělé. Když můžeš napsat takhle necitlivě, zdá se, že ty máš na vozíku svoji duši. :-((

čerstvý (Po, 28. 1. 2008 - 22:01)

Ahoj všem co se snaží mluvit k věci:-),toho Milana skusím najít,teda aspoň ten starej chat,třeba se něčeho dočtu.Taky jsem čekal že se do toho zapojí víc lidiček,co jsou na tom podobně jako já a že se něco víc dozvím.Je nás hooodně tak někdo něco přihoďte do diskuze.já už skoro vše řekl,ještě sem neskoušel žádný medikamenty,říkám si že mi to k tomu co od toho chci já nepomůže,nebo máte někdo jinou skušenost? Tak někdo něco přihoďte.Pro Danku dík za podporu

Jana (Po, 28. 1. 2008 - 20:01)

Teda vidět prcat dva vozíčkáře musí být děsná sranda :-))))

Danka (Po, 28. 1. 2008 - 15:01)

S potěšením vidím, že diskuse nastala. Napadlo mne, když se podíváte tady do historie, naleznete tam e-mail na Milana. Není sice lékař, ani není vozíčkář, ale zdá se, že o sexu a jeho "technologii" i "technice" ví opravdu mnohé. Vyskytoval se i na jiných diskusích a co z něho vypadlo mělo hlavu a patu. Jeho rady by se mi zdály racionálnější, než jiné. Třaba by bylo užitečné ho oslovit. Je s podivem, že se lidé, kteří by si mohli pomáhat radou, nebot mají podobné problémy, nedali dohromady. Zejména anonymita netu je pro tenhle druh vyměňování zkušeností velmi výhodná. No nevím ale držím vám palce.

Josef (Ne, 27. 1. 2008 - 13:01)

Ahoj Evčo. Jak jsem to tady popisoval, jakej máš na to pohled ? Já si myslím, že u žen to bude asi podobný. Ne ? Určitě ty sexuální pocity jsou změněny i uvás. Co ? Je pravda jak píšeš, že my vozíčkáři si to užíváme se vším šudy. Děláš to dobře, žít se musí dál. Ahoj Josef.

čerstvý (So, 26. 1. 2008 - 21:01)

Jo máš pravdu,moc jsi mě nepotěšil,ale třeba se někdo,kdo má nějaký skušenosti přidá a něco přihodí.S toho co jsem zažil z odborníkama zatím já,musí bohužel říct že mám stejný pocit jako ty.Dokonce mi to jedna doktorka řekla,ať si promluvím z někým kdo je na vozíku dýl.Vječinou jsem měl možnost mluvit z borcama co jsou na vozíku od utlého mládí,ti kluci neměli moc možností srovnávat to stím co bylo před tím, než se jim to stalo.Tak jsem se toho moc nedozvěděl a hlavně mi tvrdili že jim to jde v pohodě,to jsem jim moc nevěřil,ale to už jsem psal.Tak zatím ahoj.

Josef (So, 26. 1. 2008 - 17:01)

Ahoj. Přesně tak, to můžeš každýmu vysvětlovat jak chceš ale on to stejně nepochopí. Jako s žádným odborníkem zkušenosti nemám. Oni stejně nic nemůžou poradit, oni spíš chytaj rozumy od nás. Když se budeš s nějakým kontaktovat, tak on se tě bude vyptávat na ty pocity jak to prožíváš. Oni se prostě z toho učej. Byl bych samozřejmě rád kdybys na nějakého takového narazil. Ale nevím. Nikdo do tvýho těla nevleze aby to vyzkoušel. Asi jsem tě moc nepotěšil. Co ? Tak zatím ahoj Josef.

čerstvý (So, 26. 1. 2008 - 13:01)

Ahoj,dík za příspjevek ,konečně někdo píše jak to má on.Moc dík Josefe.Ještě mě zajímá,máš osobní skušenost z nějakým odborníkem a jesli ano,můžeš napsat jakou.Ma cenu se z někým z nich kontaktovat,nebo to nechat na přírodě a dalším dění.Je to asi moc nezajímá když to člověk chce kvůli požitku a ne kvůli početí.já výron,jak už jsem psal nemám,ale když dojde k rcholu tak mě začně brnět celé tělo,taky to neumím popsat,prostě to nejde.Je to krásný pocit ale uplně jiný,něž to bylo dřív.

Josef (Pá, 25. 1. 2008 - 17:01)

Nevím tady nějak radit to asi moc nejde. Každý to po uraze má jiný. Jako já jsem už 22 roků na vozíku. Jsem kvadrouš a u nich prý jako sex je lepší než u paraplegiku. Něco asi pravdy na tom bude. Přiznám se jsem sám a když onanuju tak já výron semene mám. Jsou to uplně jiné pocity než před urazem. Když dojde kví.ronu, tak nastanou ohromný spazmy celého těla. I kdyby na mě seděla žena, jako na koníčka myslím, tak bych jí určitě schodil z postele. Samozřejmě, že to není schválně ale to tělo nejde ovládnout. Asi tak nějak. Prostě ty sexuální pocity se uplně změnily. Proto nevím ale u každého to bude asi jiný. Jáko je jasný, když mám porušenou krční míchu, že mozek to nevyvolá to sexuální vzrušení, je to tam utěch obratlů zastavený. Ale když ho začnu dráždit rukou tak se postaví. To je těžký vysvětlovat, to nikdo nedokáže pochopit kdo to nezažije. At se na mě nikdo nezlobí ale to prostě nejde. Neházejte flintu do žita, když to nepůjde tak si musíme poradit jinak třeba orálně. A to mají ženy taky rády. Ahoj Josef.

Evka (Pá, 25. 1. 2008 - 17:01)

Jsem na vozíku a miluji sex. Ano, i lidé na vozíku se milují a třeba i hodně rádi a dokáži si to užít se vším všudy.

Danka (Pá, 25. 1. 2008 - 12:01)

Čerstvý, asi tě zklamu. O žádném nevím a Kára tvrdil, že ani neexistuje. Tak ho založ ty :-))

Krásné víkendové dny!

Zbyněk (Po, 8. 9. 2008 - 17:09)

No, sláva, že je Markéta věrná dizkuzi. No ta trojka je opravdu riskantní záležitost. Čerstvý i já na to máme jásný názor NEBRAT!!! Jo a ještě k tomu spani při TOM:-)!Dříve by mi to opravdu vůbec nevadilo a se spící milenkou bych si hravě poradil, ale teď na kolech je ta aktivita také i na ní, a pokud je z ní "mrtvolka", tak to není ono:-(!!!! Ale když má náladu, tak je to ONO:-)!!!

Reklama

Přidat komentář