Reklama

Lidé na vozíku a sex.

Danka (Pá, 1. 2. 2008 - 11:02)

Ahoj čerstvý, myslím, že Bess má pravdu, že pro hledání smyslu života (a to přeci všichni děláme, jen si to víc nebo míň připouštíme)je úplně fuk, je -li člověk na vozíku nebo ne. Víš až teď s odstupem si uvědomuji, že ten můj přítel měl paradoxně výhodu, protože ho vozík donutil řešit jen věci podstatné a zbytečnosti pomíjet. To je asi pro smyslplně prožitý život to nejdůležitější. Ty máš nespornou výhodu, že tvoje paní je s tebou a můžete spolu řešit i tak krásný problém, jakým je milování. Vlastně máte štěstí, do vašeho sexu vstoupila "inovace" a tak nebude nudný. :-))Mám dojem, že Josef byl osamělý a trochu ho tady to povídání zraňovalo. Třeba si to rozmyslí a vrátí se.

Bess, naše virtuální sympatie je oboustranná. Všem krásný zimní víkend!

čerstvý (Čt, 31. 1. 2008 - 18:01)

Jozef,neblbni a vrať se a hlavně k tématu.třeba se někdo přidá,kdo má co říct.

čerstvý (Čt, 31. 1. 2008 - 18:01)

Háj holky,já si vás čtu a žasnu.Já si chtěl pokecat z někým kdo mi poradí jak se domoct spátky k výronu semene a zatím se dozvím jak vo nás-vozmenech-přemýšlíte vy baby :- Jo Bess,když ho potkáváš tak do toho jdi teť,pana už asi nejsi,tak to skus a potom dej vědět. jako,jaký to bylo a tak.Těch Károvejch 7 statečnejch by mě taky docela zajímalo.Mě se zatím povedly dva,to hodně pokulhávám. Ale kára je na vůzku asi 7 let,tak ho třeba doženu :- Škoda že to nebyl jeden a ten samej,tak se mějte krásně a pište,je to čímdál lepší:-

Bess (Čt, 31. 1. 2008 - 17:01)

S tou každodenností jsi to trefila přímo románově.Jak jsem naposled psala o mém mimomanželském poměru,tak ty jsi to teď vystihla.Také jsem se vnutila do téměř každého dne i když to měl být jen telefon a to co se zdálo,že přežije čas se rozplynulo.A s tou babičkou,ona to nemyslela zle.U ní byl chudák každý kdo se nějak vymykal průměru v podstatě i já,když jsem nosila tzv. "kristusky" a dlouhé batikované sukně,taky mi říkala,že jsem chudinka,když si nemohu koupit hezké botičky a šatičky.A ve snaze vysvětlit jí,že to je záměr jsem byla ještě větší chudák,protože s takou se nikdy nemohu dobře vdát.A v podstatě jsem si tu opět potvrdila,že je úplně jedno jestli je člověk muž,nebo žena, vozíčkář či jinak zdraví,každý řešíme furt to samý.Sex,vztahy a tak.Zítra jedu na služebku,tak možná v pondělí ahoj,je milé s tebou pobýt.

Danka (Čt, 31. 1. 2008 - 15:01)

Víš Bess, já jsem s ním i nějaký čas žila, takže vím, že to kouzlo se v každodennosti běžných starostí, kterých mají vozíčkáři pochopitelně poněkud víc, než "chodiči", poněkud vytrácelo. Ostatně každodennost je pastí na každý vztah :-((. Byla to ode mne chyba, že jsem se mu do té každodennosti vnutila. Zajímavé je, že za chudáka, viz tvoje babička, bych vozíčkáře označila, jen když to sám vzdá. Ale pokud plně žije, je to skutečný člověk, ať již muž, nebo žena.

P.S. A děkuji za pochvalu, potěšila mne.

Bess (Čt, 31. 1. 2008 - 14:01)

Ano,na tohle jsem se ptala Káry,který naznačil, že pohodář byl už před úrazem.Ale tedy musím říct,že velké "magic" čiší i z tebe.Paráda, mám to ráda.Jinak já už si dost dobře nepamatuju (je to 20 let)jak to bylo s rockerem.Ale v on byl ten hybný motor pro mne,chtěla jsem působit vždy tak jako on.Být nad věcí,trošku free etc..takže žádné zbytečné zamilování.Byl o 10let starší a myslím,že měl ze mne legraci.Nevadí,byl popudem.A moje babička vždycky říkala:"Chudák člověk a ty si nekaz život".

Danka (Čt, 31. 1. 2008 - 13:01)

Přesně. Když tě k sobě pustí, je to něco. Já jsem přesvědčená, že buď to kouzlo tam už je a znásobí se díky způsobu, jak obdivuhodně se vyrovná se svou situací, nebo, vzácněji, se vybudí prožitým utrpením. Ten "můj" byl první případ.

Bess (Čt, 31. 1. 2008 - 13:01)

Náhoda se nekoná,ten můj byl rocker o sportu nemohlo být ani řeči.A žije zde,zřídka ho vidívám na koncertech.Takový mi připadal i Kára.Tušíš velké kouzlo a chceš se do něj dostat.

Danka (Čt, 31. 1. 2008 - 13:01)

Ahoj Bess, to uplynulo dní, co jsme se tu potkaly naposledy :-)) Kdybychom psaly o stejmém muži, byla by to tak velká náhoda, že je to nepravděpodobné. Ale jsem ráda, že máš podobnou zkušenost. Ráda bych zdůraznila, že z mé strany vůbec nešlo o nějaký pečovatelský komplex. Součástí té přitažlivosti bylo přesně to, co píšeš, úžasná vnitřní síla a nadhled, humor, často pravda šibeniční, ale nepředstírany, skutečně žitý. Ženy o něho měly až extrémní zájem. Mohl si vybírat a taky to dělal :-)) Patřil do party sportovců (úraz se mu stal při extrémním sportovním výkonu) a i na vozíku byl schopen neuvěřitelných věcí z hlediska i z hlediska fyzické síly. Pokud vím, žije teď v cizině.
Josefe, škoda, že odcházíš, pokud to jsi ty a ne nějakej blbeček, co si vypůjčil tvůj nick :-))

Josef (Čt, 31. 1. 2008 - 12:01)

Něco vám povím, tady si nějakej blbeček půjčuje váše jména a píše pod vašemy jmény nesmysly. Tady končím.

Bess (Čt, 31. 1. 2008 - 12:01)

Snad jsme nepsali o stejném chlápkovi.. :-))

Bess (Čt, 31. 1. 2008 - 12:01)

Ahoj všichni,ahoj Danko ráda tě čtu.Tohle je vážně příjemná diskuze.Hele Danko,když jsem četla tvůj příspěvek o tom,že jsi měla chlapa na káře a psala jsi o jeho přitažlivosti,úplně mne zamrazilo.Je to už hodně dávno co jsem byla děsně zamilovaná do chlapíka na vozíku,který byl tak srovnaný se svým postižením,ža to vzbuzovalo nesmírný obdiv a pocit nesmírné vnitřní síly a já to chtěla prokouknout.Nemilovali jsme se, já byla tehdy panna a měla jsem rozpor z toho jak jsem si představovala první milování a co s vozíčkářem.Po tom co zde čtu,byla jsem idiot.Vzpomínáš co psával Kára o několikanásobném orgasmu své partnerky? Nechala jsem se vlastní hloupostí ošidit,ale byla jsem mladinká.Samo,že se na mne vykašlal,dodnes na něj občas vzpomenu a doufám,ža je stále tak free a je s podivem jak ta kára může někdy přidat na přitažlivosti.

čerstvý (Čt, 31. 1. 2008 - 11:01)

Juchu,tak to je páráda:-)To ti přeju

Danka (Čt, 31. 1. 2008 - 10:01)

Ahoj čerstvý, vzhledem k tomu, že to bylo už před nějakým časem,tak samozřejmě partnera mám :-)) a nikterak nestrádám. Jen když jsem "narazila" tady na tu diskusi, ráda jsem si vzpomněla. A díky za obranu :-))

čerstvý (Čt, 31. 1. 2008 - 10:01)

Anonyme jdi prudit jinam a nebo si natu E55,stoupni sám,nebo už tam stáváš

čerstvý (Čt, 31. 1. 2008 - 10:01)

Pro Báru, já jsem na tom podobně,vrať se pár stránek spátky a dočteš se to. Poraď jim tyto stránky,třeba tam něco najdou a když jo tak dej vědět.http://www.eroticcity.cz/cz/novinky.php?id=66

čerstvý (Čt, 31. 1. 2008 - 10:01)

Ahoj Danko,dík za odpověď,mužš se taky ptát na co chceš. Štduju ty stránky co jsi mi poradila,než tam pošlu můj dotaz.Je tam toho dost a já si myslím že je to fakt dobrý,aspoň já na nic podobnýho nikde nenarazil.Tak tam třeba dostanu odpovědi.S tím tvím stavem teť,ti přeju brzké seznámení z vhodným oběktem a hlavně ať to stojí za to!!!

anonym (Čt, 31. 1. 2008 - 05:01)

Tak si stoupni na E55. Tam ještě vyděláš nějaké prašule.

Danka (St, 30. 1. 2008 - 23:01)

Akorat me ted srasne sere, ze si nemam s kym zaprcat, kurva!

Josef (St, 30. 1. 2008 - 18:01)

Baro, ono se nejvíce jedná s jakým postižením ten dotyčný na tom vozíku je. Jeli s poraněnou páteří a tím i míchou, tak většinou je právě největší problém s tou erekcí.

Reklama

Přidat komentář