Reklama

Lidé na vozíku a sex.

čerstvý (Čt, 7. 2. 2008 - 10:02)

kytko,menuje se to-BÉMER- zabívá se tím Luboš Krejčí,Plovnická 5, Brno, tel 603 216 410, ten človek je taky na vozíku.Já vo tom nic víc nevím,jenom z vikládání,že to léčbu dekubytu urychluje a tak,skus tam zavolat,měl by to pučovat a dej vědět. Třeba vám to taky pomůže.

čerstvý (Čt, 7. 2. 2008 - 09:02)

Ahoj kytko,pokroky nějaký sou,začal sem chodit,bez čípku na toaletu.Hodně lidí mi řeklo,že je to velice dobrá známka,tak věřím že bude pořád líp:-)))Jak jsem psal dřív,jsem na káře teprve 11měsíců a žádné proleženiny mě zatím nepotkaly.Mám pod zadkem,sedačku Roho,je to nafukovací záležitost,s toho co jsem měl možnost vyskoušet,je to to nejlepší.Každý den stojím asi kolem půl hodiny,mám takoví stojan,svařený z trubek,okopíroval sem to podle těch,co měli na RU.Každou chvilku se nadzvednu na vozíku,když sedím delší dobu,tak cítím bolest a posunu se,je to velká víhoda,že mi tento cit zůstal.Polohovací postel nemám a ta naše madračka není nic moc,tak to řešíme z ženou,tak že mi zhruba každé 3hodiny,pomůže otočit na druhý bok.Je to makačka,máme letiště,když se točím sám,tak ju stejně zbudím,tak mi pomůže a je to.Slišel sem o nělakém přístroji,který slouží k urychlení hojení bekubytů.Skusím ti zjistit,jak se to jmenuje a hlavně firmu,která to pujčuje.Taky mám udělaný auto a můžu zase řídit:-))).Viděl sem pár fotek,dekubitů,bojím se bojím.Jinak chdím na masáže,cvičíme každý den rosahy,posiluju a taky musím makat,bez peněz to nejde.Jo a taky sem nedávno viděl v televizi,pořed a tam říkali,že vivinuli nějaký gel,který napomáhá hojení dekubytu a hodně ten proces urychluje.Mej te se krásně a ať se tvůj příte dá brzo do cajku:-)))jaro je tu coby dup

kytka (St, 6. 2. 2008 - 21:02)

myslím, že Josefové se nám zde množí nebo co? nechte toho už a přejděme zpět k pův.tématu jak již psal čerstvý. a jak se vůbec máš čerstvý? co doma a v čem jsi pokročil? víš co by mě hodně zajímalo? přítel má problémy s proleženinami a dost dlouho se mu léčí a teď je dává do kupy, aby byl na jaro dobře připraven. jak ty? Ď. kytka

čerstvý (St, 6. 2. 2008 - 15:02)

No a já si myslím že pohled na dva milujícíse lidi je krásný a je mi uplně jedno,jestli sou zdraví nebo to sou vozmeni.Spíš mi záleží na tom,jestli se líbí ta dvojka zrovna mě,nebo ne.Je škoda že tato debata sklouzla sem,já bych se držel původního tématu a tam toho bych si nefšímal.Tak co filipiko,tak nám něco pověz ty,chce se ti??

Josef (St, 6. 2. 2008 - 11:02)

Kunda.

Návštěvník (St, 6. 2. 2008 - 11:02)

Myslim, ze je rozdil Josef a Jo$ef, ne?

filipiko (St, 6. 2. 2008 - 10:02)

opravdu nechápu ty voly,kteří si umějí dělat srandu z postiženého a ještě z té největší intimity,jako je sex,nebo onanie...trocha pokory by neškodila..

čerstvý (Út, 5. 2. 2008 - 12:02)

Jozef,prď na ně to jsou pravděpodobně nešťastní lidé,sou sice zdraví ale životem sklamaní a skouší nás dostat. Prostě závidí a píšou blbosti,stačí fteřina a mužou se dívat sami na sebe

Josef (Út, 5. 2. 2008 - 07:02)

Jestli si chce zase nějakej magor pujčovat jména a pod nima psát píčoviny tak tady končím. Nebudu tady nějakému paku kterej nic neprožil pro prdel. Ahoj a mějte se Josef.

čerstvý (Po, 4. 2. 2008 - 20:02)

Ahoj všichni,jo pepo,tys mluvil vždy k věci a pravdivě,jsem rád že ses vrátil:-)))

kytka (Po, 4. 2. 2008 - 18:02)

Hele, ty Josefe NEJosefe, neschovávej se za jiné!!!

Jo$ef (Po, 4. 2. 2008 - 18:02)

Musi to byt desna prca videt vozickare soustat, he he:D

kytka (Po, 4. 2. 2008 - 18:02)

TO: Danka a čerstvý
děkuji moc za odpověd, jsem ráda za jakoukoli info od všech, kdo už má určitou zkušenost. Já se se vším vlastně seznamuju a zatím sbírám a sháním co jen jde. Je mi jasný, že je velmi důležité rozhodnutí a pak chtění obou. Já spíš předcházím událostem, kdyby náhodou. Zatím jsme ve stadiu počátku a je nám spolu moc dobře, padli jsme fakt do noty. Danko, je mi moc líto, že to tobě nevyšlo. Já si zatím naděje nedělám, ale co když...? Zatím jsem ráda za to, že jsem měla vůbec tu šanci toho úžasného človíčka najít, i když nemůže chodit, obohatil mi neuvěřitelně život a to je zatím pro mě to důležité. Zatím ahoj

čerstvý (Po, 4. 2. 2008 - 18:02)

Danko , tak teť se musím přiznat žes mě dostala.vubec nevím co napsat,ale hodně s toho co jsem si přečetl sedí. Musím řict že z mého pohledu,člověka co je na začátku, dalšího života a musím říct že to život je,i když těžký! Teť si vspomínám,když mi bylo hodně špatně,jedna sestra mi řekla-skus se na to dívat takhle-teť ses znovu narodil a jako každé miminko,nosíš plínky,za rok je mít nebudeš ...... asi chápaš co říkala dál. Já musím uznat že měla pravdu,je to opravdu tak,chtěl bych se dostat do fáze ,kdy se budu učit chodit:-))),ale to asi každý z nás.Ať se do toho moc nezamotám, prostě ti děkuju a přeju ať se na té nepředvídané cestě máš krásně :-)))

Josef (Po, 4. 2. 2008 - 18:02)

Přesně jak jsem popisoval svoje pocity při výronu semene u mne jsou i tady popsány. Že bych dokázal schodit partnerku těmy spazmy z postele a nejde to ukočírovat. Jsem kvadrouš a výron mám ale musím říct, že zásluhou těch spazmů. Jsou nepříjemné ale někdy zase pomáhají.

Danka (Po, 4. 2. 2008 - 17:02)

Čestvý, to je můj dárek na rozloučenou pro tebe (viz výše). Odjiždím nepředvídaně na delší dobu a nevím jak se tam dostanu na net.
Tak pilně studuj a nezapomínej na praxi:-))
Přeji ti vše dobré. Danka

Kdo hledá, najd (Po, 4. 2. 2008 - 17:02)

5.1.VLIV PSYCHIKY NA SEXUÁLNÍ PROŽÍVÁNÍ

Vliv psychiky je opravdu velký. Je důležité, aby se oba partneři k sobě chovali pěkně a slušně. Pokud je muž na ženu vulgární, nepříjemný, netolerantní nebo jestliže žena svého partnera podceňuje, vysmívá se mu, to jsou negativní podmínky pro milování. Řešení špatné finanční situace, neshoda partnerů ve výchově dětí a vzájemné protiargumentování také nepřispívá sexuálnímu vzrušení. Naopak příjemná atmosféra, vzájemné respektování, tolerance, slušné chování mezi sebou, odpoutání se od běžných starostí, příjemná večeře při svíčkách a vzájemné ocenění vede k harmonii a započetí milostných her.

5.2. MILOSTNÁ HRA

Milostná hra má svou předehru, koitus (soulož), orgasmus (vyvrcholení) a dohru.

5.2.1. Předehra

Předehra spočívá ve vzájemných dotecích, hlazení, líbání i slovním projevu. Umění předehry spočívá v tom, že stupňuje vzrušení a na konci muž i žena jsou připraveni na společné splynutí. K sexuálnímu vzrušení vede dráždění erotogenních zón. U zdravého muže to je hlavně pohlavní úd, ale u muže po úraze míchy se ztrátou citlivosti jsou erotogenní zóny v místech zachovaného čití. Tyto zóny se vyskytují i na přechodu citlivosti a necitlivosti, kde opět hraje velkou roli výška léze.
K erotogenním zónám paraplegiků i kvadruplegiků patří rty, ušní lalůčky, krk, prsní bradavky, oblast zad se zachovanou citlivostí, ramena, ale i konečky prstů rukou. I když necítí doteky na pohlavním údu, může jej partnerka dráždit. Samotný pohled na partnerku, navození představy pocitů z dráždění jak byly prožívány před úrazem vede ke vzniku sexuálního vzrušení.
Reflexní dráždění penisu rukou nebo jiným způsobem vede u muže se zachovanou schopností erekce ke ztopoření. Je třeba vyzkoušet, jaký druh dráždění vyvolává erekci.
U každého je třeba použít jiný způsob, tlak i rytmus. Muži udávají, že při dráždění samotného vrcholu penisu (žaludu) a jeho okolí, kořene penisu, šourku a vnitřních stran stehen dochází k pocitu vnitřního napětí a navození erekce. Dráždění by mělo být dostatečně intenzívní, aby nedošlo k ochabnutí erekce po zavedení penisu do pochvy nebo při změně polohy, což se velmi často stává. U kvadruplegiků je erekce doprovázena spazmy končetin. Není přesně dáno, co jednoznačně vyvolá ztopoření, ale je na obou partnerech, aby zkoušeli různé možnosti

Kdo hledá, najd (Po, 4. 2. 2008 - 16:02)

Poranění míchy patří k nejzávažnějším úrazům, kdy během jedné sekundy se mění celý život postiženého. Kromě ztráty hybnosti a citlivosti jsou dalším důsledkem poúrazového přerušení míchy poruchy sexuálních funkcí.
Sex je záležitost, která provází člověka celým životem a těší se zájmu nás všech. Ale přesto se na něj máme sklon dívat jako na něco přísně soukromého a důvěrného, něco, co musíme držet v tajnosti, zkrátka na věc, o které se nemluví. Získat informace a poučení o sexu tak řečeno

Kdo hledá, najd (Po, 4. 2. 2008 - 16:02)

Dotaz:
Je mi 45 let a jsem dvanáctý rok po úraze míchy. Manželka se se mnou rozešla, a tudíž jsem po celou dobu neměl možnost vyzkoušet, zda jsem schopen sexuálního styku. Nyní mám novou partnerku, která by mi chtěla pomoci. Stal se ten zázrak, že jsem se znovu zamiloval. Sháníme odbornou literaturu, bohužel vaši knihu nelze nikde sehnat. Zajímá nás stimulační technika i injekční léčba. Rád bych také prožil ten krásný pocit po ejakulaci

Kdo hledá, najd (Po, 4. 2. 2008 - 16:02)

Dotaz:
Je mi 40 let, a jsem po úrazu míchy v krční oblasti. Mám dotaz na elektroejakulaci. Lze tento způsob aplikovat i doma nějakým dostupným zařízením?
Děkuji za odpověď
Mirek

Odpověď:
Milý Mirku,
Ve svém problému neschopnost získat spermie

Reklama

Přidat komentář