Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

ing. žena (Ne, 20. 5. 2007 - 14:05)

Kdosi se zde ptá, zda oponenti byli na přístroji Oberon. Já se za oponenta považuji, skutečně nikdy jsem na ničem podobném nebyla. Chybí mi totiž ten šestý smysl blbosti, abych na něco takového přistoupila a vydala svoje tělo napospas výše uvedeným šarlatánům.Pravděpodobně u vašich nemocí má prapůvod špatná psychika a tudíž je možné, že výše uvedené přístroje mají na vás jakýsi placebo efekt. Snad na tom není nic špatného jen do té doby, než zcela vyloučíte tu ošklivou lékařskou chemickou péči a zcela se vrhnete do spárů těchto léčitelů. Ale pozor, pokud jste skutečně nemocní, může to mít fatální následky....

pro MFrystak (So, 19. 5. 2007 - 23:05)

No a jake hodnoty se Vam teda zlepsily: pochopte, rici ze vysledky krve se mi zlepsily a rovnou odmitnout rici, jake hodnoty, to svedci bud o tom, ze je to reklama nebo teda nevim o cem. Prece zde mate skvelou moznost naopak rici mam nizsi cholesterol a jaterni testy a to a to. Takhle to je opet placani o nicem, jak zde vetsinou. To fakt, lidi nejste ani schopni vedet, co se vam vlastne tedy ( jak tvrdite) zlepsilo?

Návštěvník (So, 19. 5. 2007 - 21:05)

Zajímalo by mě jestli oponenti oberonu na něm byly ,nebo né. Ahoj Váva

pro 18.5. 10.27 (So, 19. 5. 2007 - 18:05)

Jakeho typu mate tu cukrovku?
Cili glukometrem 6 okamzita hodnota ? a nasledne GH 6 nebo oboji drive 11 nebo jak? Glukometrem se prece gh nemeri. Jiste vite, ze Gh je prumer za cca 2-3 mesice, cili za jak dlouho po Oberonu se Vam to gh zmenilo.Prominte, ale Vami udavane hodnoty jsou ponekud zmatecne, o diabetu vim opravdu hodne. Vypada to spise na pokles okamzite hodnoty glykemie, coz muze samozrejme byt zpusobeno radou veci, vcetne psychiky. Aby Vase tvrzeni mela alespon nejaky smyl, pak by opravud nejakou vypovidaci hodnotu mela trvavala zmena gh, ovsem pokud byste nezmenil zaroven zivotospravu atd. Konec koncu jsou to Vase penize a Vase zdravi, ne moje, ale pokud sem jiz pisete o vlivu na DM tak by asi bylo dobre psat konkretne alespon ten typ a presne definovane hodnoty.

M - Frystak (Pá, 18. 5. 2007 - 16:05)

Na oberon chodim pres rok, problemy se zaludkem a plicema jsou zatim pryc.
Lide kteri tu pisi ze jsou to divne a metody a priserne nesmysly, tak placaji hlouposti.Bud si o tom jen neco precetli,nobo jim to mozna nezabralo,ale za sebe a meho doktora ktery po vysledcich krve (po 2 sezenich) se mi hodnoty zlepsily
a ja tvrdim, ze je to skvely vynalez.
( doufam ze mne prosim vynechate, ze co a jak a jake hodnoty semi zlepsily.. Chodim na oberon k p. Janeckovi a k p. Topicovi a reklamu jim budu klidne delat a rad, protoze je mi vazne dobre M.

Návštěvník (Pá, 18. 5. 2007 - 10:05)

Znovu - jakeho typu mate cukrovku a co se Vam snizilo na polovinu GH nebo glykemie nebo co? Jak zjistujete hodnoty " cukru" cili asi glykemie, mate glukometr? Zajimave, ze na konkretni dotazy nikdy neni konkretni odpoved. Kdovi jak to je.....

Omlouvám se,ale na internetu jsem jen občas. Mé hodnoty byly okolo 11 a po jenom sezeni na oberonu mi Glukometr naměřil 6 jednotek a u doktora GH též 6. Vy nejste doktor,možná se v tom trochu orjentujete, ale to je jedno,hlavní je že je mi dobře a hodnoty se drží dole. Jste zbytečne ironický. Jestli to můžepomoci ostatním , je to jen dobře.
Oberon budu jen chválit a příští tyden jdu zase VP.

Karolína (Čt, 17. 5. 2007 - 22:05)

S Oberonem mám vynikající zkušenost. Byla jsem na vyšetření u praktické lékařky, která s ním pracuje, přístroj odhalil energetickou nerovnováhu v určitých orgánech, to, co jsem jen tušila. Na základě zjištěné diagnozy mi paní doktorka doporučila přípravky cíleně na můj problém.

IM_cookie=true (Čt, 17. 5. 2007 - 20:05)

Oberon jsem objevila před rokem a musím říct,že mám velmi dobré zkušenosti.Pár mým přátelům a rodině pomohl.Zbavili se migrény,bolesti břicha,bolesti zad.Já osobně chodím na preventivní prohlídky.Líbí se mi,že díky němu zjistím jestli nechybí mému tělu minerály,vitamíny,stopové prvky atd.Líbí se mi také že dokáže odhalit nemoc ve velmi ranném stadiu. Musím přiznat že nerada chodím k praktickým lékařům a tudíž je oberon pro mě přijatelnější způsob zjištění aktuálního stavu těla.Oberon Vám samozřejmě na zjištěný problém nebo nerovnováhu vyhodnotí i lék z klasické medicíny a záleží na vás jestli zvolíte chemii nebo přírodu.Ale je potřeba si uvědomit,že je potřeba se na svou nemoc podívat i z jiného úhlu.Pokud je člověk ochoten se nad tím zamyslet,tak má na půl vyhráno.

Hezký večer Marcela

pro ing Lorenco (Čt, 17. 5. 2007 - 20:05)

pan RNDr. je někdo jiný, ale na rozdíl od Vás pravděpodobně rozumný chlap. Nehrajeme si tu na tituly, tedy nechci být anonymní, jsem žena s titulem ing. což mi samozřejmě nezaručuje patent na rozum. Myslím, že i člověk se základním vzděláním a bystrým rozumem pochopí, že všechny ty přístroje a metody jsou příšerné nesmysly.

Návštěvník (Čt, 17. 5. 2007 - 17:05)

Myslim ze si budu psat kam chci a komu chci. No nejste schopna ci ochotna rici, co Vam to zlepsilo, takze asi pujde jen o reklamu nic jineho. Odepisovat mi prece nemusite, nemam pocit ze se od Vas neco dozvim.
Na zadneho doktora si nehraju, asi si mne s nekym pletete.

Návštěvník (Čt, 17. 5. 2007 - 16:05)

Z predchozich clanku ten co si tu hraje na doktora a vsem radi , tak to budete vy ze.

Mimochodem taky jsem Ing. a nepotrebuji si tu na neco hrat jako vy.

A jeste se tu bojite podepsat, co kdyby nahodou pana RNDr neko znal.

Ty me informace necham ostatnim a piste uz nekomu jinemu, pane doktore, nebo zkuste trebe chat tam mate zaruceno ze vam bude stale nekdo odepisovat :)

Pekny den Ing.Lorencova

Návštěvník (Čt, 17. 5. 2007 - 14:05)

Já se vůbec divím, že dneska někdo studuje medicínu. Stačí nakoupit pár zaručených přístrojů na měření všeho, všechno přeměřit,ozářit energií a je hned po problému.Jaképak krevní testy, přístroj přeměří, vyhodnotí jednotlivé orgány a hned je všem dobře.Netřeba žádného vzdělání, jen mít za ušima. Mimochodem já jsem ing.

Návštěvník (Čt, 17. 5. 2007 - 12:05)

Ne, ale vim co to je CRP, sedimentace, glykemie, biochemicke vysetreni atd. Jsem RNDr., takze vlastne jsem doktor....

Návštěvník (Čt, 17. 5. 2007 - 11:05)

Pro toho co se tu stydi podepsat,
jste doktor ? Lorencova

jeste pro 17.36 (St, 16. 5. 2007 - 20:05)

Co je sedimentace ci CRP snad vi kazdy ne...a zkratka a dobre, mne prekvapuje, ze nikdo neni schopen rici nic konkretniho, uprimne receno to velmi vypada jako zamerne psane kladne clanky...treba nemam pravdu, ale jevi se to tak..a me jmeno by Vam asi nic nereklo...

pro 17.36 (St, 16. 5. 2007 - 17:05)

...hmm hmm asi se konkretnich veci nedockame, ze. No jako obvykle...tvrdite li, ze se Vam vse!!! zlepsilo, tak co je to vse..pokud je Vam lepe, prima, ale to treba je vyvoj klasickeho leceni ne?

Návštěvník (St, 16. 5. 2007 - 17:05)

Vy budete zase jeden z tech rypalu co si tu hraje na toho co tomu rozumi.Mozna tomu rozumite ja doktorka nejsem a nepamatuji si presne co vse mi doktorka rekla,ale je mi lepe. Vy jste doktor ? a stydite se tu podepsat za vase nazory ? B.Lorencova

pro 9.52 (St, 16. 5. 2007 - 10:05)

Mozna, kdyby jste napsala, co se Vam vsechno zlepsilo, tak by to vypadalo ponekud prukazneji. Cili treba krevni obraz nebo sedimentace,CRP, nejaka biochemie nebo co vlastne. Mj. Vy jste po rakovine a lekarka Vas normalne nesleduje?

Návštěvník (St, 16. 5. 2007 - 09:05)

Precetla jsem si o oberonu a chtela jsem to vyzkouset.Citila jsem se hodne mizerne(taky mam proc jsem po rakovine)zasla jsem k me doktorce ktera mi udelala odbery krve.Vysledky nebyly moc dobre,ale s tim jsem pocitala.A ted neco jako z reklamy,nejdrive jsem se doktorky zeptala jestli to vysetreni na oberonu muzu zkusit,rekla mi ze o tom slysela a at to zkusim.Byla jsem na jednom sezeni moc jsem tomu neverila a pak jsem zase zasla k me doktorce a po novych odberech se mi vse zlepsilo. At si tu ostatni pisou co chteji,tim myslim ty co rypou,ze tomu neveri atd.Mozna maji pravdu a nekterym to nepomohlo,ale ja si to vyzkousela a citim se dodre a budu si to chvalit.Pekny den vsem Bohumila Lorencova - Malenovice

pro VP (St, 16. 5. 2007 - 08:05)

Znovu - jakeho typu mate cukrovku a co se Vam snizilo na polovinu GH nebo glykemie nebo co? Jak zjistujete hodnoty " cukru" cili asi glykemie, mate glukometr? Zajimave, ze na konkretni dotazy nikdy neni konkretni odpoved. Kdovi jak to je.....

Reklama

Přidat komentář