Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

Návštěvník (Čt, 14. 6. 2007 - 11:06)

Tobě nikdo neodepisuje tak buď vklidu.Nikomu nevyhrožuj, nikdo o osobní setkání s tebou nestojí,neboť na hlupáky tvého typu nemá čas.A navíc,jenom blbě kecáš a mateš nemocné lidi.Kvákej si s těma šikulama a nás nech psát co chceme.

Návštěvník (Čt, 14. 6. 2007 - 11:06)

Proc ten chudak stale odepisuje !!!
Ja o vase rady nestojim ???
Oberon mi pomohl a na vase kecy nejsem zvedavej a dle ostatnich clanku si tu hrajete jen na chytraka
ktery jen prudi a otravuje.
Vy o mne tvrdite ze jsem taky hloupy a naivni ?
Mate stesti ze se nepodepisujete a asi vite proc, nebot bych si vas ja osobne nasel a popovidal si o tom jak jsem hloupy
a treba se mi povede
kolem nas jsou sikovny lidi
ale taky prudici jako vy P.

pro Pozorovatel (Čt, 14. 6. 2007 - 10:06)

Není každé chronické onemocnění,jako jiné. U cholesterolu pomůže zhubnout,sportovat, hlídat stravu atd.U DM hlavně 2 zase režim,u DM2 zhubnout, zase sportovat atd.Prostě pracovat na svém zdravotním stavu .... Představa,kterou vnucují poskytovatele oberonu, že stačí někam zaběhnout, vypláznout 500 ( nejlépe 2 krát týdně) je jistě lákavá. Ale bohužel tak svět nechodí. Takže klidně věř dál zazrakům a my je klidně budeme dál kritizovat. Pokud se Ti to nelíbí, tak sem nechoď a máš to...

Návštěvník (Čt, 14. 6. 2007 - 10:06)

Já chápu,že kritika AM se Vám nelíbí,chápu,že chcete číst jenom pozitivní články.Život není růžový poník a každý má právo se vyjádřit.Předpokládám, že jste o kladech AM zcela přesvědčena,proto by Vás kritika neměla rozházet.Vždyť já vám ten oberon neberu.Věřte, že hloupých a naivních lidí je dost a dost tak nemusíte mít obavu, že se oberon vymaže z mapy Moravy.

Pozorovatelka (Čt, 14. 6. 2007 - 10:06)

Ano na Tebe jsem již také narazila. Množství lidí je diskutabilní! ... ale důležité je, jak byste si na své diskuzi notovali ...

pro Pozorovatel (Čt, 14. 6. 2007 - 10:06)

Asi nejsi dobra P, jinak bys videla, ze kriticky se tu vyjadruje cela rada lidi. Prestan poucovat, kazdy si muze psat kam chce.

Pozorovatelka (Čt, 14. 6. 2007 - 09:06)

Anonymní "všeználku" myslím, že své tlachací schopnosti bys měl využít smysluplněji. ... a navíc nemáš zkušenost s diagnostikou! Je to asi podobné jako by někdo, kdo nikdy neřídil auto nebo v něm ani nejel hodnotil stále dokola nepoznané!!
Myslím, že ani lékařské prostředí moc neznáš ...
Ač je v některých oborech a směrech lékařská péče na vysoké úrovni, tak v chronických onemocněních hodně klopýtá, což i přiznává...
Ti, co se s nějakým chronickým onemocněním potýkají vědí, že lékař jim nabízí jen potlačující léky, které mají spoustu vedlejších účinků. Je zajímavé, že těmto negativním jevům ve svých dedukcích nedáváš žádný prostor.
... to bude nejspíš tím, že jsi zdravý se spoustou volného času, neustále připravený na doktorce u témat alternativní medicíny, kde se co šustne - hned přispěchat zarýpat si do někoho kdo zkušenost nebo problémy má!!

Přidávám se k těm, co Tě žádali již několikrát - ZALOŽ SI SVÉ TÉMA ! ! !

Návštěvník (Čt, 14. 6. 2007 - 09:06)

Ja byt doktor, tak jsem z tehle lidi taky vedle. Co jim ma chudak rici? Ma jim rict, jste lamy a neopruzujte? To nemuze. No tak rekne jo jo chvalim vas pane Novaku a zasnu..je to fakt dobry, my ostatni cvicime a snazime se kvalitne jist a chodime na preventivni kontroly a tyhle lidi si mysleji, ze daji 500 a jsou v poho. Vypada to, ze cast naroda je fakt celkem mimo, asi hlavne na Zlinsku..ach jo..

Návštěvník (Čt, 14. 6. 2007 - 09:06)

To je pořád dokola jako kolovrátek - oberon je úžasný - zbaví tě migrény,cholesterolu,cukrovky,rohovky,léčí všechny dysfunkce a doktoři žasnou,jak je pacientům dobře. Nejlepší varianta - ráno oblíbený klystýr, pak si obléci kosmodisk a hurrrá na oberon. A v poledne je ti dobře a pochválí tě doktor.Co má na to všechno doktor říci, když mu do ordinace přijde takové pako a kecá mu ty nesmysly o oberonu. Do prdele ho poslat nemůže, tak ho alespoň pochválí.Akorát doktor Jonáš ho hned stáhne o pár stovek a pochválí ho, jak se pěkně stará o svoje zdraví.

Návštěvník (Čt, 14. 6. 2007 - 08:06)

Opravdu skoda,ze tak uzasny!!!! pristroj nema jakoukoliv certifikaci,jakekoliv prokazatelne testy,jakekoliv odborne informace v odbornych casopisech ani nic jineho. Skoda, ze veskere infomace jsou pouze a JENOM s diskusi na doktorce a podobnych duveryhodnych !! zdrojich, takze jejich hodnovernost je nulova. Opravdu divne, ze o tomto pozoruhodnem a zazracnem pristroji, ktery umi lecit vse!!! na svete, nejsou stovky informaci napr. v med pub a jinych overenych zdrojich. Take se divim, ze kdyz lekari stale zasnou, chvali atd, proc neni Oberon vubec zahrnut mezi medicinske pristroje, takhle to holt vypada opravdu jako Oberon a Kosmodisk, jak zde nekdo psal...take se divim, proc ti hloupi doktori vubec studuji 6 let + atestace+ dalsi vzdelavani, kdyz prece staci koupit Oberon, cosi zmerit,a je to. Lidi to fakt a opravdu tak tem reklamam verite? To jste jeste nepochopili, ze v reklame se muze rict cokoliv? Je to smutny..fakt...

PO-praha (St, 13. 6. 2007 - 23:06)

Oberon mi pomohl s chlesterolem a pouzil jsem ho v anglii, maji ho tam bezne doktori.

Návštěvník (St, 13. 6. 2007 - 21:06)

Byla jsem uz 3x na oberonu a zacala se mi spravovat rohovka a nas doktor jen koukal ze to tak funguje.Diky za radu Radku Pavla

Dotaz kotas (St, 13. 6. 2007 - 14:06)

Mohu se optat, co chtel predchozi pisatel svym nesrozumitelnym vykrikem rici? Komu pise?

Návštěvník (St, 13. 6. 2007 - 14:06)

Je koneckne se pridavaji lidi co ji pan chytrak vadi .. pane doktore vy jste stale snejny chudak l.

pro Honzíka (Út, 12. 6. 2007 - 12:06)

Ty jsi typický příklad člověka,který věří oberonu. Dle úrovně výše uvedeného textu je to všem jasné. Přeji hezké chvilky s oberonem (sakra nemá ten oberon taky vliv na sex ???).Honzíku zjisti to a dej vědět.

Honza (Po, 11. 6. 2007 - 22:06)

pan šmudla pudla se nam vrátil ..

to je ten pán co ho tu nemají normální lidi
rádi :)

on všem odepisuje a napadá je, jací jsou to chudáci a hlupáci, že se nechali nachytat a že oberon nefunguje a furt dokola a dokola a že to stojí jejich peníze atd.

pan šmudla se nám jen nepodepisuje
to je nová jeho tvář a rýpe tu do ostatních jako vždy :)

je to negativní chudák, kterého provokuje oberon a to že některým pomohl..
Chudái ti co ho mají doma..

já budu oberon jen chválit
neboť mi vážně pomohl s cukrovkou !!

a určitě to zas přijde ...
tím myslím pousta otázek od
pan šmudla ( teda ten co se nepodepisuje )
ten co si tu hraje na doktory
a toho co všem musí radit ..
a vše zná nejlépe
mi napíše rozsáhle ..
co všechno jsem udělal špatně
a kolik peněz jsem tam nechal..
a vlastě vše co se mi upravilo ..
tak to je špatně ..
a oberon za to určitě nemůže ...

i když to ostatním pomáhá
tak nás bude přesvědčovat že on ví že je to
určitě jinak

tak pěkný večer - Honza

pro 12.20 (Po, 11. 6. 2007 - 12:06)

Taky myslim, jsou tam dost maly platy, takze 500 je docela dost. Vidim to stejne, par provozovatelu to nakoupilo a ted si delaji reklamu, aby se jim to vratilo ..

Návštěvník (Po, 11. 6. 2007 - 12:06)

a taky stejny hnup,co tady opruzuje a tlacha a tlacha a tlacha,ale nikoho to nezajima.

Návštěvník (Po, 11. 6. 2007 - 12:06)

Píšou si to provozovatelé Oberonu sami.Na Moravě jsou docela fajn lidi, není možné, že by se tam soustřeďovali takoví hlupáci a naivkové.Navíc jsou šetrní, tak přece nebudou peníze vyhazovat oknem...

Návštěvník (Po, 11. 6. 2007 - 10:06)

Ja jsem byl u doktora Petra Hoffmann který dělá tradiční čínskou medicínu v Budějovicícha a ve spojení s oberonem mi zmizel ekzém, který mi doktoři léčili celý život. Přiopju ji se k dámám a dávám zelenou tomuto směru. Karel Č.B.

Reklama

Přidat komentář